VUTRA
ForumZajednicaOfftopicGdje će te za Ng...?
LEGACY

Gdje će te za Ng...?

68 odgovora2,849 pregleda
petarpan244ENTUZIJASTA

dec 2016.

Evo, mala anketa gdje ce te biti za docek Nove 2017...? Evo nekih ideja, u krevetu, na Jelacic placu, u drustvu na nekom tulumu u nekom gradu, a neki mozda docekaju Ng u Berlinu ili Barceloni. Mogucnosti su velike ali da li se ima love pitanje je. Mozda i samo u drustvu sa nasom najlijepsom biljkom ..........
banovan240LEGENDA

dec 2016.

ne znam de cu sa zivotom dalje..a kamoli de cu za novu godinu :D mozda dan dva pre odem na neku zurkicu..to je sve
H2O888LEGENDA

dec 2016.

jel ta nova godina uopce pitala jel smije doc:)al ako ce bit bolja od ove ne mora ni kucat...ja sam otvoren:)
-BäR-ZMAJ

dec 2016.

Vjerovatno doma uz gemiat i roladice :cool23: sa ekipicom... ili joa bolje ako se dogodi kakva spontana pijanka negdje...obi no su to naj~eae feate ikad...! :cool::drull::plac::gled::fuck::sesir::ljubav::udarac::smoke:smiley9934:D:cool:

dec 2016.

Na posao :D :lol:
baobabLEGENDA

dec 2016.

Chili meni bas i nije smjesno jer me isto to ceka...:D ali zato sa sobom uzimam raketu od nekih 20cm pa kad ju zapalim necu ni znat jel sam na poslu ili na najboljem novogodisnjem tulumu. :banana123::joint2: edit> proslu novu sam doma zapalio topa oko 9 navecer, reko idem prileci 15 min... Probudio sam se oko 10 ujutro :razvaljen::.. nisam cuo ni jednu petardu ni 20 propustenih poziva... :D al bas mi je bilo lijepo..probudio se odmoran, s lovom u dzepu i samo sam nastavio :razvaljen::
L0oDZMAJ

dec 2016.

Nek budemo mi zivi i zdravi,da je tako docekamo... a ostalo uz dim ce sve ici lako... :):thumb::razvaljen::

dec 2016.

na koji datum pada nova godina ove godine :confused:

dec 2016.

Na onu tamo drugu nedjelju,e sad kojili je to datum,neznam :D Uglavnom,tema je tu pa izvolite ... o~e~ite ;) Volio bih negdje otii,nemam ideju gdje ... na neko izolirano mjesto,hmmm. Mada mi se dopada i opcija,negdje na cugu do cca 22 h pa onda nazad pored svoje pei ;) Volio bi i na party :D E sad,ata e od toga ispasti,neznam. Al po nekoj statistici zadnjih godina ... sve mislim da e biti kau party :) a67j9qbA0Ac

dec 2016.

Brijem da u za novu kupit najveu petardu, ~rtvovat koji prst, pa iskombinirat neko bolovanje bar mjesec dana. To e biti to onda, svaki dan ko nova godina :banana123:.
petarpan244ENTUZIJASTA

dec 2016.

Eto da napisem i ja za sebe. Bozic cu provesti doma i kod rodbine, to je tako kod mene svake godine. Iako mi je to sve dosadno, ali imam za to lijek, odnosno biljku. A za Ng vjerojatno cu doma a oko ponoci prosetati gradom. Razmisljao sam i o nekom novogodisnjem putovanju, ali ipak ne, treba atedjeti za toplije dane.

dec 2016.

Zar vec stize, nevaljalica? Meni i ova, stara, ganjc nova. Joj sto vreme leeetttiiiiii.
michael10AMBASADOR

dec 2016.

Zena, kuma, kum, moja malenkost + 5kg raznog rostilja, 12l vina, jedno 5gr domace proizvodnje = NG 2017. :let:
t@maraZMAJ

dec 2016.

Dali e biti kakav party u chatt sobici? smiley9934:lol:
Kanabis_kidAMBASADOR

dec 2016.

Vjerojatno e me kao i obi no dan prije spucat neka ideja, pa ato bude bude
DvolicniLEGENDA

dec 2016.

Sve si kontam, a nisam godinama bio na nekom partiju http://ticketshop.hr/hr/e/croatia-winter-music-festival/967/

dec 2016.

CorleonevLEGENDA

dec 2016.

Planirao sam otici s curom ili frendom do Budimpeate ili Sarajeva ..to mi se inila kao lijepa ideja. Malo pametnije iskoristiti tu no nego prijaanjih godina za promjenu ....aaali poato veliko niata od toga...na staro - Razvalit cu se ko guzica pod plavim nebom s nekom ludom akvadrom i piaat po drveu..........aalim se. Al nece biti ni daleko od toga... Ili sam doma za novu ili nema di me nema :smoke:

dec 2016.

jucer mi na facebook iskoci put za amsterdam,be i jos par gradova predpostavljam po noc u svakom. tjedan dana spavanje i dorucak 150Eura za novu nebi bilo lose...
petarpan244ENTUZIJASTA

dec 2016.

I ja sam razmisljao da za Ng odem u Berlin,jedno 5 dana, ali moze biti zime i leda i jos da padnem i slomim nogu, bilo bi gadno. Stoga sam odustao od toga puta. A lovu mogu da iskoristim i kasnije, npr Barcelona na proljece.....cannafest.

dec 2016.

hahahaha al proljee pelud mozes da kihnes dok vozis napravis udes.... bolje da cuvas lovu
petarpan244ENTUZIJASTA

dec 2016.

ha,ha, da, moze i avion pasti, pa to su jeftini letovi. jeftino - nesigurno. ak je sueno. evo umjesto Ng. Posted by putujmojeftino on 4th December 2016 Putovanje u Barcelonu na proljee 2017. Barcelona 8 dana od 9. do 16.o~ujka, let iz Venecije i smjeataj u centru za samo 1350 kuna po osobi. Do Venecije mo~ete osobnim automobilom, vlakom iz Trsta ili autobusom iz Zagreba ve od 9 eura s Flixbus kompanijom. Za viae informacija pro itajte.....
baobabLEGENDA

dec 2016.

da ne radim, isao bi kod dr. Ante Pavlovica na docek. hahahh
Kanabis_kidAMBASADOR

dec 2016.

EDIT: http://ticketshop.hr/hr/e/croatia-winter-music-festival/967/ Armin Van Buuren u Zagrebu za novu, e ovo ne bi bilo loae uope haha

dec 2016.

sa dragom u nasem vrticu :watch:s pokojim topicem:spliff::puuuh:: pozvat cemo JIM BEAM-a i tetku colu i udri brigu na veselje :ljubav:pa cemo za 9 mj vidjet kakva nam je bila nova 2017 :grob::banana_rasta::mario::
nerpZMAJ

dec 2016.

nidje, kuci
FarmerLEGENDA

dec 2016.

I ja kuci , al tamo idem :P
petarpan244ENTUZIJASTA

dec 2016.

Najbolje kuci za Ng. Kupiti odojak i kuhati vino, i..... Sada uzimam u obzir i ove strahote ato se dogodile u Berlinu i Ankari........ evo ..... policajci sa automatima i u pancir prslucima pojavili su se na Bo~inom vaaaru u Pragu i u metrou u centru Praga svega nekoliko desetina minuta nakon napada kamionom u Berlinu....... .......ali ne moze se nikada ne putovati, neka proe ova zima pa na proljee, ak bog da........

dec 2016.

u moje vrjeme su se ovo zvali ludi ljudi ili serijske ubice ali danas su sve teroristi... ako ces tako razmisljat neces ti nikad nigdje.

dec 2016.

treba imati muda pa tamo sada bacati petarde
FeltLEGENDA

dec 2016.

Neka partijana sa ~enom pa na after negdje :D,nisam dugo je*i ga. Klinci su tu,akola,zada e pa nemamo baa vremena da se malo oslobodimo od svakodnevice :objesen::D

dec 2016.

A gle ovo :D Bizzo mi je svjedok :) Sjedimo kod mene,Bizz i ja zapalili,~ena servira neku ve ericu.Do ek je za 3-4 dana. Najavljuju opako nevrijeme,meave, ... uglavnom,tko nemora neka ne kree na put :djede: Jedemo i autimo u jednom trenutku svi. Mama,tata (ina e smo ale i keva) ... ja za do ek idem u Temiavar :) A ja i ~ena uglas,onako ko' iz topa :D Kud idea u ***** ******** ?!!!!!!!!!! Pa dijete drago,kako ! Pa Puntom od kolege :) Pa jel' ti znaa uope gdje je Temiavar ??????? Gdje idemo ove godine,joa neznam :lol:
Ig0rLEGENDA

dec 2016.

Ja sam planirao sa curom do Amsterdama sa autom , ali nismo mogli naci jos dvije budale koje bi isle sa nama , a u dvoje se ne isplati . Racunali smo u 4 put u oba smjera je cca 100 eura po osobi , i bili smo nasli kucu za najam za 4 osobe 5 nocenja ako se ne varam bilo je oko 600 kn po glavi . Uglavnom otpalo je a i mozda mi nije niti zao jer je mozda bolje otici tamo na proljece kada je i lijepse vrijeme , pa rentat bike i vozikat se po gradu. Uglavnom na kraju idem za Sarajevo , i upoznat cu tamo frenda sa foruma :) Zivili svi i sretno planiranje :)
petarpan244ENTUZIJASTA

dec 2016.

Ja sam razmialjao sa curom za ng u berlin. odbila me zima. razmialjao sam i za amsterdam. sarajevo i baaaraija je neato lijepo ali su opasne ceste do tamo. i nakraju sam zaklju io jer nema se love za sve, da mi je najpametnije ekati proljee i onda otii u barcelonu. ja svake godine idem negdje i bio sam u mnogo gradova, bez putovanja bi mi zivot bio dosadan.
marko42oAMBASADOR

dec 2016.

sa 15-ak ljudi u prostoru koji vise izgleda ko atala(doslovno) nego prostor za ng, ali takvi partiji su najbolji jel ;) s obzirom da smo prije par dana sve izorganizirali super je i ispalo.. minimalni izdatci, uzak krug ljudi, vino u rinfuzi, vutra, vopi i lagan mix rocka, rapa, techna.. hahah bit ce barbarska nova al takvi smo svi u duai:banana_rasta:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se