VUTRA
ForumZajednicaOfftopicU kojoj ruci drzite filter kad rolate?
LEGACY

U kojoj ruci drzite filter kad rolate?

100 odgovora5,903 pregleda

sep 2006.

pisem levom, udaram desnom, sutiram desnom, motam levom...zhiva istina :-)
gensAMBASADOR

sep 2006.

dešnjak sam ali motam lijevom... iako veæina ljudi koje znam mota desnom...

sep 2006.

[bez sadržaja]

sep 2006.

uvjek filter ilitiga bibek drzim u desnoj!!!! probal sam sa ljevom ali sam skoro zaje.. pjugu, pa se viae baa i ne trudim!!!

sep 2006.

mada sam i ja probao desnom, chaki uspeo srolati par puta...nishta reprezentativno naravno....jedva se drzao u komadu...hehe mogao bi ponovo da isprobam....
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2006.

Desnom pišem,jedem i rolam(još uvijek uèim),a lijevom zabijam èavle..haeh 8)

sep 2006.

samo napred matori, sve tje ti se samo kasti uz malo vezbe! :-) 8-)
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

ljevak sam pa sve ljevom radim.Dr~im flok ljevom rukom,desnom motam :)

sep 2006.

...flop valjda...
P.P.POZNAVALAC

sep 2006.

deanjak sam, a filter drzim u ljevoj ruci....
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Ovisno koliku motam,vece sa ljevom,a svakodnevno sa desnom.
Filter u lijevoj... inaèe sam dešnjak. Tak mi nekak paše, naopako mi je stavit filter desno... al kakva sam picajzla, smotala bi ja njega i sa desne strane pic-pic :wink:

okt 2006.

desno nema veze na velicinu ni debljinu. nekako mi je lakse zategnuti rizlu ako mi je filter u desnoj ruci.
BloodspillerPOZNAVALAC

okt 2006.

Deanjak sam. U desnoj. Nije mi problem ni u lijevoj rolati.

okt 2006.

Ponekad u desnoj ruci a ponekad i u lijevoj, u zadnje vrijeme vise u desnoj ruci drzim filter :D

okt 2006.

desna

okt 2006.

Cisti sam desnjak samo pucam iz puske lijevom rukom i rolam lijevom.... ma nije ni bitno samo nek se duva :D

nov 2006.

Samo u ljevoj,nemogu rolat ako je flok u desnoj ruki

nov 2006.

pA saDa sAm Se zBunIla mAlo.:..:jA mIsLim da jA tO prEbAtZujEm iZ rUkE u rUkU,,,,iZ lIjEvE u dESnUu,,,pA nE sjEtjAm sE...mA u LijEvOj dRZim fLoP...dAaaAAa

nov 2006.

ljudi zna neko da mi preporuci neki novi alternativni nachin pushenja trave? mislim, probao sam ih gotovo sve ali ponekad se iznenadi covek sta sve moze da sazna od drugih....
TrTveTISTRAŽIVAČ

nov 2006.

Desna. Ako neznaš motat najjednostavnija (il bar najjeftinija) alternativa ti je home-made bong, ali to ziher i sam znaš. Naðeš upute posvukuda, ziher ima i ovdje negdje.
kateISTRAŽIVAČ

dec 2006.

pretezno u desnoj

dec 2006.

Lijeva desna, rizla, wc papir , samo da se èaðari.. Vužgaj ga blaž..

dec 2006.

auuu secam se i ja tog wc papira kao i novina beshe to smrt za plutja, ali boze moj jednom se zivi
BASSISTRAŽIVAČ

feb 2007.

Ja dr~im filter u ljevoj, a deanjak sam.
NarquilaENTUZIJASTA

feb 2007.

Bas je i kod mene ista situacija
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Deanjam sam i to jako dr~im flok u desnoj kad motam ali ne motam osobito dobro jednostavno nisam nadaren. Ina e sve radim s desnom i lijevu ne koristim puno sve mi neugodno s lijevom radit
nemesisISTRAŽIVAČ

feb 2007.

desnjak sam i filter mi je na desnoj strani a nikakav mi bed nije srolat ljevom rukom.

feb 2007.

Mislim da ne motas dobro zbog premalo iskustva a ne nadarenosti.Naucit ces se,samo nemoj da ti uvjek drugi motaju.
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

MA znam ja i dost dobro smotat ali mi jako esto tam kod floka mal labavo bude a to nevalja
nemesisISTRAŽIVAČ

feb 2007.

praksom do savrsenstva...
UNDERCOVERPOZNAVALAC

mar 2007.

Rolam lijevom, puaim lijevom,piaem lijevom, udaram desnom, igram desnom, drkam isto lijevom :icon_lol:
PSG fanENTUZIJASTA

mar 2007.

desnjak sam ali motam levom
Splitsko diteENTUZIJASTA

mar 2007.

Meni mama rola joint,zato jer imam joa uvijek male prste za napravit filter...:icon_lol:
Splitsko diteENTUZIJASTA

mar 2007.

Pitao sam ju i rekla je da mi to u stvari tata rola jer ona ne zna i da on rola lijevom...eto:costumed-smiley-027 :sun2: :bong7bp: :sun2:

nov 2007.

ja obvezno drzim filter u lijevoj i nista drugo ne radim lijevom, samo motam, po tom je trava posebna, razlikuje se od svih drugioh stvari u zivotu, na bolji nacin
TripticoISTRAŽIVAČ

nov 2007.

Deanjak sam, filter u lijevoj, noga lijeva.

dec 2007.

desnjak sam, filter obicno drzim u ljevoj ruci
Weed KillahPOZNAVALAC

dec 2007.

evo jedan mali trik za lijenjivce koji mogu smotati lijevom i desnom... kad je ekipa, ovo ono.. uzmes veci komad rizle, dva filtera i svaki stavis na jednu stranu, smotas, skarama prerezes na pola (ili otrgnes) i onda natuckas i jednu i drugu.. dvije muhe jednim udarcem
LucidDreamAMBASADOR

dec 2007.

Desnjak sam i desnom motam...

dec 2007.

u ljevoj drzim filter, desnom pisem, a ostalo ovisi koji posao :)
kotvaENTUZIJASTA

dec 2007.

lijevom,makar je svejedno,jer iako sam smotan,motanje mi neide...
marijuana loverENTUZIJASTA

dec 2007.

uvijek u lijevoj iako sam desnjak,tako mi je najzgodnije, iako nisam probao drugacije, al mi se cini kad u desnoj imam filter da je naopako. a kad pusim onda u desnoj ruci drzim oju.
Ramona_RedENTUZIJASTA

dec 2007.

udno mi - gore u rezultatima - da ipak ljudi viae dr~e filter u desnoj?? nekako mi logi no, aksi deanjak, da lijevom dr~ia stvari a desnom radia/motaa - a via, nije to pravilo ... (ja isto filter livom) :spliff:
artuvISTRAŽIVAČ

dec 2007.

zanimljiva anketa..prije nekog vrimena sam ispitiva ljude istu stvar.. deanjak sam, filter u livoj..
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

eee bas mi je drago da sam nasao ovu anketu...ja recimo drzim filter desnom rukom oduvjek, jos kad nisam pusio nista onda me sis ucila kako se mota duhan...tako da mi je sudjeno da duvam i sve to...uglavnom htjeo sam rec da vecina ljudi koju znam i s kojima se druzim svi drze filter na lijevoj strani bili desnjaci ili ljevaci...od svih tih nema ni 3 osobe koje znam da drze filter na desnoj strani al ova anketa govori suprotno pa mi je bas drago da sam naletio na nju :D pis

dec 2007.

Inace sam desnjak, jedam desnom , radim sve desnom ali filter drzim u ljevoj ruci nekako mi je lakse.

dec 2007.

ljevak sam, filter drzin u desnoj i ostatak radim ljevom... desna mi je prakticnija za zatezanje papira oko filtera nemogu rolat obrnuto jer su mi ruke uvatile tu motoriku, kao i sa gitarom, ruke pamte pokrete i obrnuto neide...
bahateeENTUZIJASTA

dec 2007.

desnom probala sam lijevom al je sve otialo u *****
pa nisam leonardo da vinci,pa da ides s desna u ljevo,kao kad pisem u ljevo prema desno,tako sam prvi put zarolao,i jos uvijek rolam,i malo njih znam koji drze filter u desnoj

dec 2007.

Desnjak sam,motam desnom...Mogu i levom...Stvar prakse...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se