VUTRA
ForumZajednicaOfftopicOsvrt na značenje riječi sretan grow
LEGACY

Osvrt na značenje riječi sretan grow

132 odgovora8,655 pregleda

okt 2015.

Neznam ,kako Vi kolege no ...ta re enica treba imati neko zna enje, i neku iskru iskrenosti i nezavisti... Uvijek kada nekom napiaem,Sretno,GL, iskreno i tako mislim iz moje tastaure u bo~je uai mislim si...nitko nije sretniji od mene kada kolega s sitea ima berbu da boli glava, ne dopustavam niti zavisti niti oholosti da dopre do tog dijela jer zapravo mi smo si tu ,bukvalno re eno supatnici po muci (supatnici) zbog dragog nam zakona... i jedina meusobna podraka,pomo... Svi svima ~ele sretno,a ko zna sta misle ? Ili kada kolega ima berbu,epskih razmjera...nikad nisam niti ljuboran niti ljut,nedaj bo~e gorega... U svim tim situacijama, nalazim primjer kako bi ja htio, eto kao on...daj bo~e da naraste kao i njemu ,i to isreno mislim... Vriatim od sree, ska em,ludujem...kada su stvari onakve kakwima se ~ele...a to znate samo vi najbolje... Puno dnevnika sam prolistao i dosta i pratim...i svima sam iskreno ~elio ...sreu neka Vam bude bolje nego meni, a ja cu od Vas nau iti kako biti Vi :) Tj neka vam bude onako kako si ~elite sami !!! Ljudi su udni,sto ljudi sto udi... pa sam se zapitao koliko ima iskrenosti u toj re enici ili ona jednostavno nosi neku,rutinu... Ta re enica je podraka, iskazivanje dobre ~elje i poatovanja..pogotov mladim growerima ... Mnogo ljudi je ~eljelo sretan grow,pa su nakon nekog vremena dobili ban..koliko nas je takvih ? Ima nas svakakvih, ali eto da znate...Svaki Sretan grow je imao i ima te~inu...i notu podrake,jer nekad i najlakse stvari nisu takve..nego baa suprotno... Dapa e,volio bi uti sta vi mislite o toj izjavi , postala je dio rutine ...a kada to postane.. znate sta se desava..postaje monotono...mimikricno...neprimjetno...

okt 2015.

a sta predlazes, da prekinemo rutinu i ubuduce zazelimo kolegama da im se sve osusi :) a zasto bi jedno zeleli a drugo mislili, sto onda uopste bilo sta da pisu, uostalom, kako zamisljas da proveris to sta neko misli dok nesto pise. jest u sve i svasta, al bas je svasta. sta sad ocekujes da ce neko kazati da drugo misli od onog sto pise. a i ako misli to moze da misli i da ne pise. i sta god da misli, kakve to uopste ima veze sa onim koji grova i sa tim kako ce u growu proci. i rudari kad silaze u okno jedni drugima pozele srecu, al ne znam da je neko preispitivao da li to zaista i misle :) ne kontam sta ocekujes od teme, al ajd da vidimo u sta ce se pretvoriti. mozda neko kaze da rutinski to pozeli a da mu zapravo svejedno, ili mu to samo znaci post vise... ima nas svakakvih, tu si u pravu. al to nije nista novo niti ce se ovom temom po tom pitanju ista izmeniti
L0oDZMAJ

okt 2015.

Ja kad pozelim nekom srecno to i mislim... ne mogu mu sad roman ispisati na osnovu reci "srecno"... al kako i sam kazes,svakakvih nas ima... sreca je potrebna kroz zivot,a ne samo u growu... bar ja tako kontam,al kazi sreca prati hrabre :) e sad bog zna sta ko moze misliti kad pozeli nekom srecu,tesko da ce se ko izjasniti u drugom obliku :D haahhaahah jao koji si kralj,al te pukla ta devojcica... to je sreca u sreci :D a vidi Powera kralja,da im zazelimo da se sve osusi... pu pu pu daleka kuca toga od mene :)

okt 2015.

Hipotetski postavljeno pitanje , ne postoji na in ...provjere.. niti je potreban,pa zbog istih stvari smo tu, zar ne ? Ista srea,isti problemi itd i na kraju krajeva nekakvo povjerenje u smislu forumskih topica :) Pa sam se pitao, onako isto iz znati~elje...Ja vjerujem u svaki sretno iskreno re eno i veselim mu se kao malo djete sisi,samo sam se usput priupitao inako je nebitno jeli to onaj iskreni sretno ili samo jedna poruka viae ? Nisam mislio filozofirati,niti o ekujem nekakve rasprave...samo sam se osvrnuo i pitao se ? i rudari kad silaze u okno jedni drugima pozele srecu, al ne znam da je neko preispitivao da li to zaista i misle Ovo si jako lijepo usporedio. Ne o ekujem niata od teme,nikakve turbo rasprave...samo da eventualno netko pro ita , te eventualno se zapita...ali i nemora... i to ato ka~ea Power, niata se nebude promjenilo... niti mo~e,ali mo~da je snaga na ibane iskrene rije i dovoljna da se nebitno tko,zapita... ali ponavljam i nemora ,:) To je dovoljno. zar ne ?

okt 2015.

mozemo mi da promenimo to da se ne spamaju dnevnici sa sretno, u nekim dnevnicima toga na prve dve strane, i o tome se vec negde caskalo na forumu. samo da li je to ok. mislim da ne bi bilo korektno da to zabranimo pravilnikom cak i da se rutinski pise, bar dok uzgoj ne bude legelizovan

okt 2015.

Bzv bi bilo da se to zabrani. Kad ti zazeli deset,petnest ili vise ljudi srecu u growu nekako se drukcije osjecas. A o ovome gore nisam nikad ni razmisljo,da mi neko zazeli srecu a to ne misli. Mislim ono wtf
baobabLEGENDA

okt 2015.

Sa tim sto si naveo susrecemo se svakodnevno u zivotu, npr. u zadnjih 7 dana mi je 100 ljudi reklo "dobro jutro/ dobar dan". Dao bi ruku u vatru da od njih 100 najmanje 1 ne misli tako nego bas suprotno, zeli mi los dan i lose opcenito. Stvar je od osobe do osobe, koliko ce se obazirat i razmisljat o tome. Ista stvar je i na forumu, ako mi neko zazeli sretan grow, hvala mu na tome, ali necu razmisljat jer je taj to mislio iskreno ili nije jer mi je to najmanje bitno. Ovaj forum je mjesto divnih ljudi koji svoje slobodno vrijeme trose da bi nekom mogli pomoci ili mu dati dobru informaciju, zato mislim da je na ovom forumu dvolicnost minimalna. To valjda znaci da si takva osoba, jer taj koji je ljubomoran na neciji dobar grow, sutra ce biti ljubomoran na neciju zenu, auto, kucu itd itd. To su takvi ljudi, cak i potencijalno opasni. Meni ovaj forum dodje kao neka terapija nakon cijelog dana "real life"-a, ugodno se osjecam ovdje (osjecam se ugodno i u pravom zivotu heh) i sretan sam kad nekom informacijom i sl. mogu nekome pomoci, takodjer i kad drugi meni pomognu. A sto je odlika dobrih ljudi nego da pomazu jedni drugima :). Braco Vutrasi odo u to ime zapalit jednu :):joint2::joint:

okt 2015.

Sla~em se da bi bilo glupo,ne, nema smisla bilo ata zabranjivati, to je sva ije pravo ,zapravo koliko ono ima te~inu drugi je par cipela ... Stvar je od ovjeka do ovjeka i radi se o principima,ima nas svakavih RL je isti primjer.. Npr..vi ste ,svi smo tu radi guata... neko je viae netko manje upuen...kada netko neudciran postavi pitanje,on nesvjesno o ekuje da ce mu se pomoc,zbog toga je tu a i ljudski je o ekivati pomoc,puno puta ju ne dobijemo kada ocekujemo, no mnogo puta bezuvjetno bivamo potpomognuti .. u smislu savjeta,usmjeranja... e sad,tu stajemo...bilo kakaw odgovor,ne ini samo smisao foruma ve je odraz i tebe kao osobe,na direktan ili indirektan na in...~elja da se objasni, i poka~e... frojekcija je principa,ali i osobe kakwa je ona.. Ja vjerujem u sve Vas, iskreno niti sam ikada sumnjao,znate na ata mislim :) Ali ne razbijam glawu previae, jednostavno je.. jer dobro ka~ete,nebitno je..samo sam se zapitao... i pitao ata mislite... I svaka minuta na ovom forumu je privilegija,ato u educiranju sto u kontaku s ljudima i trea to cijeniti..Nisam niata loae mislio,samo sam se zapitao...jer da,iskreno svaki sretan grow mi je jako puno zna io ma kakwe god on naravi bio,jer vam vjerujem i sretan sam zbog podrake jer je neprocjenjiva... no opet,samo se zapitao... Iskreno , kakaw bi ja to oek bio kada bi bio ljuboran zbog ne ije sree bilo da se radi o ishodu growa,rl stvari itd..... Mislim da nisam gowno od ovjeka, i da respektiram sve dok ne dokazu suprotno ,kao i svatko normalan. i ofc spread the true love :) Vi ste jedini s kojima mogu podjelit svu sreu ovdje, te Vi ste jedini koji me u potpunosti razumijete a to neato neprocjenjivo...

okt 2015.

Ja od kako sam na forumu nisam pozelio srecu nekome mozda dva tri puta sve zajedno al sam odgovorio na bezbroj pitanja i vjerovatno cu na jos toliko pa eto tako to kompenziram. Sretno je pozdrav u odredjenim situacijama...mi smo ilegala pa nam taj pozdrav stoji :)

okt 2015.

kakogod, ali moram priznati da mi neke slike izazivaju ljubomoru :D

okt 2015.

Isto tako, retko mi se deaava da nekom po~elim srean grow,osim kad mi se namesti da sam baa raspolo~en da tako neato napiaem. Isto mislim da je veini taj "pozdrav" "sreno, zapravo formalnost kojom se nekom daje moralna podraka za poduhvat. Mislim da nema ono: ~eli ti sreu-ne ~eli ti sreu, je verujem da niko nema vremena da se suatinski i emotivno usredsredi na neki dnevnik u za etku i svim srcem po~eli da taj grow bude vanserijski naj naj naj...ili da sa druge strane bude u fazonu: da komaiji crkne krava. U ovom slu aju: Da groweru crkne Mara! Mada ne sumnjam da ima i onih sa kletvama: Da bog da ti hedovi bili mraavi ko manekenka iz Etiopije! :lol:
L0oDZMAJ

okt 2015.

Ima i nas koji ne volimo krave :cool23: licno: kad pozelim nekom srecan i bericetan grow,to i zelim... a dajem isto i do znanja da cu ispratiti njegov ili njen dnevnik :) :djede: e sad dosta dnevnika i ne mogu ispratit hahahaah:joint2::idea:
SmellsZMAJ

okt 2015.

Nisam baa popratio tekst,ali "sretan grow" ne treba "ukidat"...malo dobre vibre uvijek puno zna i onom tko je otvorio novi dnevnik i kree u avanturu ;) Iako to ne zna i puno,ipak ljudi se zabilje~e u ne ijem dnevniku,daju do znanja da ih interesira,da prate...da ne radia uzalud dnevnik uzgoja.
pipac1986LEGENDA

okt 2015.

Ma joj ljudi pa ovaj forum je udo! Ovdje niko nikoga nevredja i nema nekih predrasuda! Svi vole istu stvar! Ja dva dana nespavam jer ste baa VI koji ste stalno tu i odradili ste masu dobrih stvari za nekoga po~eljeli baa meni sreu sa mojim growom! A pratim ovaj forum dosta dugo i bas zbog ovog foruma sam po~elio i sam neata uzgojit zasebe! Ovdje nije nitko ko misli nesta lloae! A kad ti netko tko je uuclanjen 2006. God. za~eli sreu i ka~e da ste Nesta dobro napravili dobijete motiv za dalje i boli vas kita za sve! Nema negative! Samo pozitiva! I SRETAN GROW SVIMA! Ovako dobar forum nema nigdje na svijetu! Ovo je obiteljski dnevnik a ne forum!

okt 2015.

100 puta napises sretan grow i evo ti 100 postova :) Dje si bio,nigdje,...sta si radio nista. Rijetko napisem samo tu frazu,ustvari ju izbjegavam :)

okt 2015.

Ja svim ~elim sretan grow, ali to skoro nikad ne napiaem. Logi no je da je dovoljno ~eljeti nekom sve naj, nemoram to na sva zvona sad. Pratim sve dnevnike i eto za ubudue sretno vam svima jer mi glupo pisat svakom sretno, sretno, sretno, kad se to ve podrazumjeva :smoke:.
mingAMBASADOR

okt 2015.

Htjedoh napisati ta no ovo ato @No Joke re e. :thumb: Mo~da je jedino malo bez veze da je na prve 2-3 stranice nekog dnevnika ispisano "sretan grow", 'aj kad je po etnik i OK to ima ohrabrujui efekat i znak je dobrodoalice i podrake, ali kod starijih lanova nema nekog efekta, jer iskusniji i onako niata ne prepuataju srei.
SmellsZMAJ

okt 2015.

I ja isto izbjegavam napisat samo sretan grow jer istina to je izlizano,da se to napisat na hrpu drugih na ina...i joa postavit pokoje pitanje,komentirat neato... Sretan grow! :D

okt 2015.

Men' s' cini da ti ne vjerujes u sebe. Izrazavas sumnju u iskrenost onih kojima, kako pises, vjerujes a ipak se zapitkujes da li su iskreni. U principu, sve se svodi na licno vjerovanje. Ako vjerujes da su ljudi po prirodi dobri i iskreni, onda si sretan i ne gajis sumnju, bar ne bi trebao. Ako sumnjas, onda ne postoji mogucnost da te neko uvjeri u suprotno, jer sumnja vuce vodu (pricu) na svoju vodenicu. Zelim ti srecu u zivotu, uzgoju, ljubavi, mnogo zdravlja i vise vjerovanja :)
HookerLEGENDA

okt 2015.

Tipi no Papa Romeovski :idea:, sve najbolje Papa Romeo, iskreno ... I sve u svemu, Sretan grow, svima

okt 2015.

Hm, sam se samo zapitao...sebe a i Vas..onako neobavezno.. Nikakva iskazivanja nepovjerenja samom sebi tako niti drugima, nikada ni u kojem pogledu zapitkivanja ili dokazivanja ne ega... Samo onako usput pitah..jel vam palo napamet??... Ja znam ata vjerujem, ja znam sta bi vi trebali vjerovati kao normalni ljudi, a dali znam istinu ata vjerujete bez da pitam, i da se sve bazira na predpostavci.. ne dolazi u obzir i nebi bilo ok, jer to je zapravo kranje nepoatovanje vaae slobodne volje... Ja se nadam da je tako kako treba biti, a da li je to tako..zbog odlike individualnoosti,teako je sa sto postotnom sigurnosa u tvrditi.. Molim Vas ,nemojte krivo tuma iti ovaj topic... nema niti trunke loae misli u njoj...

okt 2015.

oce tako nekad pa covek pocne da paranoise od previse duvke i/ili loseg dima.

okt 2015.

Ma ne kolega,nikakva paranoja nije u pitanju kao niti neko medicinsko stanje koje se treba zbrinjavati, dapa e dobar dim..kvalitetan atoviae... haha :) Interesirao me stav ljudi, svi nekada imamo predpostavke i nade...da su to ne.. No dali smo u pravu otom potom...

okt 2015.

Zelenko,opuateno ... i sam sam si postavljao to pitanje. Naime,od protekle sezone je masovno po elo '~eljenje sree' ... pa su se pojedini dnevnici u samom startu pretvorili u par stranica laprdanja o srei :) Na nekakav na in sam si to pokuaao objasniti,hmmmm :spliff: Mo~da neki novi lanovi na taj na in ~ele upasti meu 'ekipu',netko osjeti u tome trenutku toliku radost u grudima da napiae ... 'sretan grow' (i sam se ponekad naem u ovome stanju),neki opet ~ele svakom loncu biti poklopac ... i tako unedogled :D Meni osobno se svia :respect: na kraju growa ;) edit, nesmeta i 5 strana

okt 2015.

he, he, pa zar ovo ne podpada pod paranoidno stanje, mislim nisam psiholog/psihijatar, ali meni lici :D

okt 2015.

Neznam kako bi napisao a da bude prihvatljivog i razumljivog karaktera u smislu da svatko mo~e predpostavljati, i misliti da je u pravu..a drek je u pravu,a to sve mislis dok ne uleti neka kontra i ne ope ea se..ak me kontaa...nikakva parnoidna stanja coece :)

okt 2015.

hehe.. ovek od dosade postavi temu, tek onako palo na pamet... a ono isko i hiljadu psihoanaliza, Frojdova i Jungova... :D Razmialjam da postavim temu: igra istine! heheh

okt 2015.

sretan grow,sretan grow,sretan grow,sretan grow ... sretan grow,sretan grow,sretan grow,sretan grow ...

okt 2015.

Hahahahahahhahahahah kakaw kralj :)
rKj420ZMAJ

okt 2015.

Kad pozelim srecu, pre svega pomislim da grow prodje bez problema, od menke do tegle i to je to ukratko :banana_rasta:
HookerLEGENDA

okt 2015.

Eeee,tako ti je to...Ja sam jednom otvorio neku sli nu temu,zvala se Budimo iskreni,ili tako neato,medjutim,neslavno je zavraila,da li zaklju ana ili na groblje,ne mogu da se setim,a nemam ~ivaca da je tra~im sad...Uglavnom,naduvan sam pa se setih. Skoro sam gledao neki putopis na TV,neko pleme negde u Africi,i pitali su ih `ta je srea? Odgovor je bio,sada parafraziram,ali neato u smislu - Srea je kada se skupimo,pa odemo u susedno selo,pa napravimo pokolj,silujemo im ~ene,pokupimo im sve ata imaju,pa se vratimo i najedemo se i napijemo i proslavimo... Drugo pitanje je bilo-`ta je neserea? A odgovor je bio - Kada oni to isto naprave kod nas ... Jednostavno i iskreno... Ne znam ato mi ovo pade na pamet,verovatno zato ato sam naduvan,jebi ga...

okt 2015.

[bez sadržaja]
DvolicniLEGENDA

okt 2015.

te arobne rije i nebi trebalo zabranit, ali mo~da ih uvrstit u vidu znakovlja
KlikLikPOZNAVALAC

okt 2015.

100 postova eh sad ima dnevnika npr mempis koji mi lajka svaki komentar u svom dnevniku.. kako da mu ne pozelim srecu kad sam ja sretan jer je on sretan jer sam mu podrska a on je sretan sto mu lajkam ljepi setup i fine zverke.. ja sam sretan jer me postuje kao nebitnog promatraca koji salje dobru vibru njegovim biljkama i cvijetaju od srece.. i one znaju da je nama sreca vidjet njih hrpu cvijea..

okt 2015.

KlikLik pogodio si direkt u sridu bi reko... Brijem da zdravijeg i ljepaeg primjera nema :) Citiram "kako da mu ne pozelim srecu kad sam ja sretan jer je on sretan jer sam mu podrska a on je sretan sto mu lajkam ljepi setup i fine zverke.. ja sam sretan jer me postuje kao nebitnog promatraca koji salje dobru vibru njegovim biljkama i cvijetaju od srece" Extra

okt 2015.

he he, da komsiji crkne krava... a onda i meni da on ne moze da trazi, dodje po mleko :lol:
SuperflyAMBASADOR

okt 2015.

A mo~emo promjeniti , u "Nek ti lampe dobro biljke obasjavale" ako "sretan grow " smeta, zna se ata se tu podrazumijeva...a sad tko je licimjer a tko ne teako je rei....ja mogu rei da sam ponekad pozitivno ljubomoran na neku biljozu i volio bi je imat kad ju vidim na slici ali tko ne bi po~elio lijepu biljku kad zna ato ona nosi od ugode....:)
t@maraZMAJ

okt 2015.

Nekome taj "sretan grow" mo~da i ne zna i niata osim jednog posta viae. Ja kada za~elim sretan grow..tako i mislim. I sa time pokazujem da me zanima i da pratim do kraja.(ako u meuvremenu ne zaboravim :D ) Mene osobno raduje tih prvih 2 stranice sa sretnim growom :) Daje mi stvarno podraku i obavezu da ne razo aram svih i da se joa viae trudim. U sli nom je rangu "dobrodoaao na forum" ....a vjerujem da novim lanovima puno zna i kada im cijela ekipa po~eli dobrodoalicu. Pokazuje jednu toplinu i prijateljstvo...

okt 2015.

5oniUCnzSKI
chakosPOZNAVALAC

okt 2015.

kad ve pravimo nauku od "sretan grow".. mislim (a slo~it ete se) da vutra svojim djelovanjem ne daje "zlonamjernost" svojim korisnicima :), koliko vidim veina nas na ovome forumu je pravo pozitivna(a i nismo tu slu ajno) mi smo vesela nacija i sretan grow zna i sretan grow :) ne vidim smisao da u te dvije rije i podrake neko stavlja drugo zna enje. peace...(zna i da vam svima ~elim duboki mir i veliku sreu) :watch:

okt 2015.

Ja kad upiaem sretan grow to mi je alternativa za klik na "prati temu". Mogu samo kliknut i pratit al tad ovek nezna da pratim... hehe, pa mu usput za~elim sretan grow i po nem dobivat notifikacije, super. Al neu to pisat ako mi nije zanimljiv dnevik to je ve zloupotreba. A sad to dal tko za~eli sreu iskreno ili ne ko to mo~e znat kad sve ato mi vidimo jest tekst na ekranu. Nije ni bitno, kad otvoria dnevnik i dobijea stranicu dvije pri~eljkivanja sree to dobije smisla i veseli te. Ne znam, to je po meni forum, ili to nije dnevnik uzgoja. Podraka hehe, ina e emu moje obraanje nepoznatim ljudima bez feedbacka.

nov 2015.

ili porodica takoreci ZQlM59sDJVo

nov 2015.

:spliff: svim lanovima koji su trenutno u pogonu ~elim
xcxAMBASADOR

nov 2015.

Iskeno mislim da umjesto da napiaemo sretan grow, bolje je stisnuti "svia mi se". ovjek zna da pratimo dnevnik, da mu ~elimo sreu a u isto vrijeme ne spamamo i ne nabijamo postove, imaa 100 postova a ono sve }elim ti sretan grow :D
BobiManLEGENDA

nov 2015.

Tacno tako xcx. Mozda mogu I da razumem da neki clanovi imaju potrebu da nakucaju sto vise postova. Verovatno misle da ce time steci veci autoritet ili neku titulu. Ono sto ne mogu da razumem je da takvi clanovi dele savete (u forumima marihuana I uzgoj) novim clanovima koji su cesto netacni ili vrlo povrsni. Sreca pa je uvek tu neko od vrsnih poznavalaca (mocni, stipe, tarzan, chilihead, lood...) pa spasu stvar na vreme. Odoh malo sa teme...
t@maraZMAJ

nov 2015.

Napucavati postove se mo~e svugdje,pa ak i evo ovdje. Ali bez brige takvi se uvijek prepoznaju :) A ovo za savjete o uzgoju i problemima se apsolutno sla~em :)
k1ngk0ngPOZNAVALAC

nov 2015.

E jesi ga zamoto onako sa 200 folija, meni netrebas pisat sretan grow ili mi htjet srecu ja se necu ljutit :)
mingAMBASADOR

nov 2015.

Ja smatram da njih treba malo rasteretiti i preuzeti dio posla, tj. ako neki tek registrovani lan (po etnik) upita neato ato sam 20 puta pro itao na forumu, zaato mu ne bih napisao odgovor i rasteretio pobrojanu ekipu i joa neke koji aktivno u estvuju u savjetima. Ako sam dao pogreaan odgovor ispravie me vrlo brzo. Ne treba sav teret na njih prebacivati.

nov 2015.

Jbt... Bobi, 100% si u pravu, imaa ljudi na forumu kojima je osnovno zanimanje pisanje :Sretan grow! Iliti one bez ijednog dnevnika, teme...koji su zapraka svakoj drugoj temi...i sve znaju. Sam sebe uhvatim kad mnogo kenjam napuaen...a nekad ka bih i imao ata da ka~em, ne bih da kvarim radost ovima ato "sve znaju"i svima ~ele SREAN GROW!
BobiManLEGENDA

nov 2015.

Delom si u pravu ming, ali ko postavi pitanje na koje je vec odgovoreno 20 I vise puta trebao bi ban da dobije a ne odgovor ;)

nov 2015.

mislim da je ok pisati "sretan grow" jer to svakom lanu daje podraku bar u prvom growu kad vidia da te ljudi podupiru i da tvoj prvi dnevik ima podraku ekipe makar se to podrazumjeva ... jedino da se u svakom dnevniku uvede joa jedna tipka "sretan grow" kao ato su "like/dislike, ne sla~em se/sla~em se" ... joa jednom svima ~elim SRETAN GROW :spliff:
yusernamePOZNAVALAC

nov 2015.

rije sretan zna i: 1. a. koji je pro~et sreom, koji zra i sreom [sav sretan i zadovoljan (stalna veza rije i u zn. da je tko u dobrom materijalnom i druga ijem stanju)] b. koji donosi sreu [sretan broj] 2. (u emu) koga prati srea [biti sretne ruke imati sreu u raznim pothvatima; roditi se pod sretnom zvijezdom imati stalno sreu u ~ivotu] rije "grow" izmeu ostalog zna i: 1. to become larger : to increase in size, amount, etc. 2. to become better or improved in some way : to become more developed, mature, etc 3. to spring up and develop to maturity Prema tome "sretan grow" zna i to no to - sretan grow i ne mo~e zna iti niata drugo. Nije bitno tko ato misli jer ne znamo itati misli i to je injenica. Bitno je pisano slovo, upuena rije , poruka i osjeaj koji stvara kod primatelja. Dobra vibracija i airenje pozitivne energije, a to sigurno nebi ialo re enicom npr. "dabog da ti se ubuili hedovi dan prije berbe" Nedavno sam pokrenuo svoj prvi grow - dnevnik dok sam u isto vrijeme tjeskoban, depresivan, a u takvom stanju je sve teako...i onih desetak "sretan grow" poruka dalo mi je dodatni poticaj - kick za krenuti dalje. I bilo mi je drago. Svima na znanje: Sve ato e ovaj ovjek - Ja, pisati na ovome forumu, svaka upuena poruka pa tako i ova gore, biti e u dobroj vjeri i bez zle namjere iako sam iz iskustva uvjeren da e ne iji ego smatrati suprotno ali to doti ni trebaju rijeaiti sami sa sobom. Peace of mind svima

dec 2016.

Ok je po~eljeti sreu rudaru koji silazi u rudnik,mladom ovjeku koji napuata banana republiku i odlazi kod avabe raditi za iljadu i po eura i tako neke sli ne epizode ~ivotne. Ovo su dnevnici uzgoja :) Sve je strogo definirano ;) Odabir vrste,oprema,klijanje ... Isklju ivo sve ovisi o uzgajiva u :) Prvo,mora se dobro sakriti,pa onda mora znati kako uzgojiti ili pitati za savjet. Meni viae ovo 'sretan grow' li i na neko upozorenje :D Eto,buraz ... nek ti bude sretno i da ne nahebea :D Sa druge strane,odlu ia se popratiti neki gotovi dnevnik,uvodni post pogledaa...kakva je priprema i tako to. Zainteresira te dnevnik, ... I onda krenu; ~elje, estitke i pozdravi :D Od kumova za sve mladence :banana_rasta: Ima dnevnika na kojima je 'sretan grow' najbrojni na 4-toj stranici. Tako dok doea do sljedee konkretne informacije prolazia naduvan kroz more sree. Danas baa otvorim jedan novi dnevnik,obeava i naravno,kree ... sretan grow ;) Nekima je valjda viae mrsko pisati sretan grow pa onda okinu :popcorn:: Aj' ~ivili :spliff: i neka se nitko ne nae uvrijeen :) Ostajem pri tvrdnji da se slabo koristi :respect: na kraju growa :banana_rasta:
hazeriZMAJ

dec 2016.

Ono sto bi ja predlozio da bude neki prostor gdje zeljeti nekom srecu ne zauzima 2,3,4 stranice i tako nekoga iskusnijeg odvrati od citanja dnevnika.Ali ono sto bi zelio reci da puno znaci u dnevniku vidjeti podrsku jednog Stipe,Powera,Venla,Himelaye,Cilli-a..barem meni kako u pocecima prvog growa tako i sada.Ali isto tako razumijem da ti isti ljudi imaju obaveze prema forumu u smislu moderarstva i slicno i da su se jednostavno "zasitili"toga "sretan grow"...tako da osobno razumijem Venla ali i nas kojima ta podrska toliko znaci.Bas zato trebamo biti svijesni kako ako i nema "sretan grow" od neke ekipe da to ne znaci da prilikom problema nece uletjeti jer se pokazalo drugacije.E sada...jeli iskreno ili nije(opcenito)...pa mislim da nije ni bitno_Ono bitno je iskustvo koje ti ljudi dijele:) ..taj sam...hebiga..:D
xcxAMBASADOR

dec 2016.

Zato postoji "svia mi se", po meni je to bolje od sretno, ne spama a grower zna da je praen:)
SquerlzLEGENDA

dec 2016.

Meni je iskreno mnogo znacilo kada mi je neko pozeleo srecan grow kada sam pocinjao. Sada hvatam sebe da pozelim srecan grow ljudima za koje znam da im sreca ne treba :) ali opet im pozelim zato sto volim da pratim njihove dnevnike i ponesto naucim. Takodje volim kada vidim novog growera koji je "nacitan" i pristupio situaciji ozbiljno,skocako box uzeo mentora i krenuo takvom groweru nekako jos vise zelim srecan grow ako se razumemo :) Ma volim da zelim srecu svima kako stignem hehe i tako i mislim. Pozdrav i srecan grow svima :popcorn:: hehe.

dec 2016.

pa tako nekako i ovde, za nas, mene je takodje to kao smaralo, ali sad sam promenio stranu :D ja to posmartam kao iskrenu, ne podrsku, nego svarno zelis coveku uspeh, narocito za grow u autu (outdoor not car on bhs) gde se 300 svasta moze dogoditi, od vremenskih uslova, _____, ____, pa do nedaj boze policije.
L0oDZMAJ

dec 2016.

:razvaljen:: lepo bi bilo da ispod kod ikonica uzgoj+ lajk itd... se doda ikonica za srecan grow :) eto cisto da vidimo kako bi funkcionisalo :razvaljen:: E sad,nije to razlog da se ne smota:spliff: stej haj:vozdra:
Space_LuluLEGENDA

dec 2016.

Kao ato je neko ve napisao, ovo filozofiranje mo~ea da proairia na "dobar dan", "sreni praznici", "sve najbolje", "srean roendan" itd. `to se samog "sretan grow" ti e, ok, svakako bi bilo bitno da se po otvaranju dnevnika ne desi da 100 ljudi napiae "sretan grow". ak ato viae mislim da postoji neka preutna saglasnost gde ako je dosta lanova napisalo tako neato, onda ostatak foruma nee to pisati u dnevniku. Baa mi nigde nije zapalo za oko da je previae takvih poruka, i ata viae retko je samo ta poruka sama, uglavnom se nalazi u kombinaciji sa nekim savetom, zapa~anjem ili pitanjem u odnosu na prvi post u dnevnik. A ato se ti e da li ljudi zaista ~ele sretan grow ili ne.... Evo na mom primeru, ne znam da li sam to nekada napisala verovatno jesam, ali ja ~elim svima sretan grow. Ma ~elim svima svu sreu u ~ivotu. Na svim poljima, growali ili ne, bio im roendan, nova godina, ili ata god. Ne ka~em da idem naokolo i airim ljubav, razumevanje i toleranciju. :love2: Nije da nekada ne zavidim nekome na ne emu, ali gledam da to rezultuje boljim shvatanjem sebe, motivacijom da to sli no postignem, ili ata god. A ne nekim negativnim rezultatima. Slu aj realnog profita od ostvarenja ~elje za smrti komaijine krave je redak. A kada sam na drugoj strani, odnosno kada mi neko napiae "sretan grow", ne mogu rei da sve svoje nade uzdam u kosmi ku energiju dobre ~elje nasumi ne osobe sa interneta. Svakako mi je drago ako mi neki "starosedelac" foruma napiae, jer mi to viae ukazuje da je prva poruka u dnevniku (moja) bila OK, da je oprema na mestu, da je sve napisano jasno i daje mi malo viae sigurnosti u nastavak. A sada da li neka osoba to misli ili ne. Ako misli - super po njega/nju. Ako ne misli - loae po njega/nju. U svakom slu aju ni jedan ishod toga se ne ti e mene. :p
kizo123POZNAVALAC

dec 2016.

Kad neko nekome ka~e "sretno" a vidim da se pominje i " dobar dan, jutro" pa ljudi moji to je osnovna stvar iz kulture, to su nas u iteljice i u itelji u ili na prvom satu u predakolskom, u ili su nas da kad sretnemo na ulici starije bez obzira da li poznajete osobu ,ka~ete, dobro jutro,dan,no i sad bi trebali da preispitujemo da li neko to misli iskrenoo_O bezveze. glupost malo vea . Najbolje da se podjelimo u ekipe , ekipa "sretan grow," " dabogda ti sve biloze bile manekenke" ," sretni ti nametnici" , " ~elim ti uspjeaan grow bui i naravno ekipa "ph lock":lol::spliff:

dec 2016.

Moje dnevnike jedva ko viae i registruje, a kamoli da sad tu dobijam neke lepe ~elje i estitke...:sadbanana::D Ceo taj profil sa sve dnevnicima je nekako moja intimna dokumentacija o celoj pri i sa growanjem. A sad... koliko tu drugi ljudi u estvuju, verujem da zavisi i od mog anga~mana i u svojim i u tuim dnevnicima, koji je apsolutno minimalan...iako uvek prija, naro ito kod po etnika, kad "prva ekipa" uleti s estitkama i lepim ~eljama. Mada mislim da se s tim jedno vreme mal ice preterivalo. Sad ne obraam pa~nju. Meni je sve to rutina gde iskusniji lanovi estikama i savetima ulivaju samopouzdanje po etnicima, dok ovi posle lajkaju i komentariau svaki zarez svojih uva~enih istaknutih kolega, ne bi li i sami bili deo ozbiljnih growerskih avantura... :mario:: Meni ranije dok sam samo pratio forum, PowerSeed je bio kao neko super sveznajue bo~anstvo ovog mesta. Kad sam se u lanio i otvorio dnevnik, eto njega meu prvima da mi ka~e da sam otvorio dnevnik na pogreanom mestu...i naravno, palo je ono Srean grow...i de ea dalje i de ea bolju injekciju samopouzdanja...:sun2: :respect: a meu prvima sreu su mi po~eleli joa il i Tarza...i od tada lampu ugasio nisam, a obzirom da sam kao grower u meuvremenu imao viae sree nego ato sam zaslu~io u praksi, kapiram da ima ne eg magijskog u tim lepim ~eljama...jer evo, dok sam trepnuo, lepa brojka dnevnika je iza mene... I mnogo, mnogo, mnoogo, mnogo sree! :razvaljen:::respect: Iako se sad o ovome povela polemika kao o nekom ultra bitnom pitanju, smatram da je velikim delom to sekundarno tehni ko pitanje za koje je @L0oD dao odli an predlog. +predlog da se :razvaljen:: neato. :D

dec 2016.

Ma tu nema neiskrenosti,daleko od toga :) A u ostalom,koja svrha bi bila napisati 'sretan grow' a u sebi misliti obrnuto. Nema efekta nikakvoga :) To ve spada u domenu... iri bu,iri ba. Moje mialjenje ide u smjeru preglednosti samog dnevnika. Za primjer bih izdvojio 2 aktuelna dnevnika a vi mi recite koji dnevnik vam je lakae za pratiti kad zapalite d~okavac ;) U ovom drugom dnevniku,na kraju 4-te stranice pro itam; Kraj 4-te stranice,u nekom prosjeku bi grow trebao biti negdje oko sredine uzgoja. Ovaj je na po etku :) Danas sutra kad bude gotov i kad ga netko otvori da ga malo pogleda,jer naslov,autor ... obeavaju dobar dnevnik, nalijee na masu ~elja, estitaka i pozdrava. Sama ta fraza 'sretan grow' je dobila cijeli niz ina ica pa onda listajui stranice dnevnika pro itaa; Ganbatte :D Mali dio kometara koji se odnosi na sam dnevnik je izgubljen u ovoj masi sretnog i berietnog :D

dec 2016.

Od situacije kad imaš na početku 50 poruka ˝sretan grow˝,a još ti biljka nije ni izvirila iz zemlje,mi je još fascinantnije kad osoba koja je otvorila dnevnik svakom posebno odgovara sa ˝hvala˝. Ja to riješavam tako da svima stisnem lajk na poruku ˝sretan grow˝,a onda kad imam nešto napisati vezano za grow prvo svima kolektivno zahvalim na dobrim željama. Slažem se da je naporno listati 5 stranica da bi samo čitao ˝sretan grow˝,ali isto tako se slažem da izrazito utječe na samopouzdanje i motivaciju growera,pogotovo novih,kad ti iskusna ekipa s foruma poželi sreću. To ti dođe srcu drago,jer imaš osjećaj da će ti ista ta ekipa uletjeti sa savjetima ako nešto krene po zlu,što se u praksi i događa. Kompleksna tema je ovo,nekima ide na živce to pisanje ˝sretan grow˝,a drugima pak hrani ego i pozitivno utječe na motivaciju. što bi rekli,sto ljudi sto ćudi. :) pozz i SRETAN GROW SVIMA. :D
t@maraZMAJ

dec 2016.

Meni se ini da je ovo kutak za filozofiranje :D Neka moderi odlu e,ipak su oni zadu~eni za preglednost foruma :D
H2O888LEGENDA

dec 2016.

nek je zdravlja pa ce bit i sretnih growooooowa,u samoj rijeci osvrt na grow sretan je onaj koji growa,samim time mora bit i sretan onaj koji ga motri u growu(bar je meni tako),jer ce nesto naucit,a sad hoce li promatrac pisat ili lajkat njegova stvar,saljem svima pozitivnu vibru za buducnost growanja i da sretno:)
truareZMAJ

dec 2016.

Sla~em se sa Venlom, esto kad po~elim pogledat neki kvalitetan dnevnik, ne rijetko i odustanem kad vidim da ima 20-ak stranica nerelevantnog materijala. S druge strane, ne bi bilo ni u redu ograni it bilo kome da nekome po~eli sreu i sli ne stvari. Pa evo savjetujem, kad je ve Venlo se prvi dotakao "problema", kao odli an moderator, svaki dnevnik na kraju da uredi, izbriae, malo skocka, ubaci koju maanicu i prebaci u zavraene :D hehehe :p

dec 2016.

ahahahaha, ph lock ekipa uzela prvenstvo :lol: @kizo123

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se