VUTRA
ForumZajednicaOfftopicJedna neostvarena zelja
LEGACY

Jedna neostvarena zelja

26 odgovora8,028 pregleda

avg 2013.

Nocas lezim u krevetu i ne mogu da zaspem jer se napolju nebo otvorilo, grmi, seva, VREME SE MENJA, hahah, kisa lije, haaaaaos. Bilo mi je neophodno samo MALO sna jer nisam spavala X dana. I lezim tako i razmisljam; da mi sad neko kaze da ce mi ispuniti jednu zelju odmah bih znala sta zelim- DA UKINU GRMLJAVINU ZA SVA VREMENA jer me izludjuje otkad sam se rodila :) I tako se setim da ovo podelim sa vama i da cujem sta biste vi zeleli da izmenite kada biste imali tu mogucnost :)

avg 2013.

ja bi promjenio samo par sitnica grmljavina je manje vise nebitna od prirode je pa neka je.ali bilo bi do jaja da nema,da nema,da nema Nema mutavih drotova, iskomleksiranog aljama Nigdje nije galama svaka ~ena je ko dama Nema sexa iz profita i lizanja skupih kita Niti napuhane kreme ato se zove elita Nema kloaara u tramvaju, racija na spavanju Ni ~utog, ni bjelog niti kemije u prodavanju Ilegalne zarade, ni poreza, ni prireza Nema loaih kritika, ne postoji vojna obveza Nema skupih auta bez hrvatskih tablica Nema narodnog radija, niti branskih lica Nema propalica, niti invalidskih kolica Nema cinkanja susjeda, nema svaa ni smicalica Ljigave glazbe niti smea sa estrade Nema osobe ato krade Pad sistema, pa ko e ~ivjet ~ivot kad ga nema Pad sistema, bez ~ivota ni eg viae nema Zamisli da viae ni eg nema Nema problema, loaeg druatva, loaih ~ena i sistema Zamisli da viae ni eg nema Nema problema, loaeg druatva, loaih ~ena i sistema Kako bi ti bilo bez ~ivota, bez svega kaj poznaa Buraz, vrijeme je da doznaa Kako bi bilo bez ~ivota, bez svega kaj poznaa Sad je vrijeme da doznaa Zamisli da lijepe ~ene nemaju ra una Tvoja lisnica je puna, nema socijalnih buna Nema kurvi i drolja, lezbi i pedera Nema bolesnih u glavi, nema zatvora i potjera Bez brige o akoli, jer nema loaih ocjena U kvartu bez narkia, ~iki ~iku nasred parkia Smijea se patroli jer te za njih ***** boli Legalno je svima pa ko voli nek izvoli Nema kvartovskih la~ova, lova kih pri i Nema klonova zbog slave, pre~ivljavanja na sii Silovanja, krai ni ubojstva iz osvete Nema aori ni divljanja, bolni ke posjete Nema trganja stadiona, zvukova sirene Nema ranjenih metkom, nema silovane ~ene Niti smea na ulici ni grafita sa fasade Nema osobe ato krade Zamisli da nema gu~ve, guranja i smrada }ivota velkog grada, nema neplaenog rada Dobra djevojka je fina, ide doma poslije kina Jede zdrava jela fina, malo gucne dobrog vina Ona ne airi noge da bi fino stigla doma Ona viae voli tramvaj makar vo~nja bila koma Nema tra anja u druatvu, laganja u o i Nema maloljetnih akvadri, niti sranja poslije ponoi Opi enih likova ato lutaju po gradu Bogu dane kradu, uvijek aetaju po hladu Nema uhienja, niti suenja ni suda Nema glavne budale koji prvi ima muda Nema prosjaka ni ubogih, zmazanih i smrdljivih Prgavih, ni oloaa, ni akrtih, ni prevrtljivih Ni loaih MC-a koji repaju balade Nema osobe ato krade Eto samo bi to promjenio kada bi mogao ;)

avg 2013.

Ja bi rado vratila vrime.. i ispravila glupost koju san u inila.. i tako povratila povjerenje drage osobe .. :'( trenutno je to jedina stvar koja me mu i..
artisticLEGENDA

avg 2013.

ja bi se isto vratio u proslost i ispravio glupost koju sam napravio...iako sam ih napravio dosta i sve bi ih ispravio, ova jedna mi smeta u nastavku zivota :( je*iga...svako svoj kriz nosi ;) idemo dalje...
mazarLEGENDA

avg 2013.

world peace :smoke18: http://www.youtube.com/watch?v=3st-Hai1y54
semenke05ENTUZIJASTA

avg 2013.

I posle shvatis da osim srece vise nista nije vazno :) Mir nad tobom...mir u tebi...mir u svetu... mir u univerzumu,...

avg 2013.

Sta bih promijenio...........pa vjerovatno svoje ime i prezime uz mogucnost izlaska iz drzave na neodredzen period :D :D jedino to
usrnameAMBASADOR

avg 2013.

Niata.
Milos89POZNAVALAC

avg 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=qBPJaHbCBxg Jedino sto je bitno u zivotu je da budes srecan . ;) Verovatno bih ucio skolu . haha :D

avg 2013.

nakad davno sam zamisljao kako bi bilo da mogu vratiti vrijeme i sta bi sve promijenio (sve) ali danas sam svijestan da je to sve tako moralo da bude i da ja nebi bio ovo sto jesam danas da nisam sve to napravio u proslosti zato sam svaki dan zahvalan na tome sto sam prozivio u proslosti i danas sa uzitkom i jednim velikim iskustvom mogu uzivat u sadosnjosti.....zato nije bitno sto si bio jucer nego je vazno sto si danas i sto ces sutra biti jer vrijeme leti i premalo je vremena da ga trosimo na razmisljanje o proslosti jer puno zahvalnije je ako ga potrosimo na sadasnjost.... eto nesto iz moje perspektive nakon koje pive previse kako moja zena kaze al da sam ostao na jos jednoj sad nebi gluposti ovdje pisao...

avg 2013.

Moja ~elja je da dobijem sedmicu na lotu, al svi mi vele da moraa igrati loto da bi dobio, tako da niata od toga :vb_kez:

avg 2013.

hihi,da nema 'narodnog radija' :thumb: ja ove na poslu tenfam da su oglupili od toga radija,thompsona i severine :)
DomarPOZNAVALAC

avg 2013.

Mlad zaljubljen i napusen, nemam se sta zalit ;)
DrOrangeAMBASADOR

avg 2013.

Al vi puno varite brate :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se