VUTRA
ForumZajednicaOfftopicŠto ste danas radili, kako vam je prošao dan?
LEGACY

Što ste danas radili, kako vam je prošao dan?

36 odgovora2,060 pregleda

jun 2022.

Pozdrav Vutra.org! Doaao sam na ideju da napravim hybrid par topic-a u jedan i da se svatko od nas moze ovdje pohvaliti ili po~aliti sa stvarima koje su napravili ili do~ivjeli u danu. Danas smo ujutro biciklirali do lijeve obale drave da bi vidjeli malo kako to na panonianu izgleda, vec ujutro je bilo ljudi. Nakon toga 45min trake sto je oko 7km lagani run i sada klopica pa na zasluzeni odmor. Burnao sam nekih 750cal i jako sam ponosan :D Navecer opet u voznjicu bajsom sto je jos nekih cca 50-70cal manje.
MravakLEGENDA

jun 2022.

Prvo postavljanje plocica ever :rasta:

jun 2022.

Uglavnom ljencarenje, ali... Idem skinuti koju kaloriju i sam :D Ako spazim sta zanimljivo, uslikam :D Edit: Mogu na spavanje :D Malo ja, viae baterija, neznam koliko kalorija :) Lipa procvjetala, miriai cijeli put, neki ovjek ubi zmaja :) nije naa zmaj, al' djeluje opako :D Lijepo vrijeme, nema ata , mala pauzica i gledam, ovih Bolt el. romobila ima na svakom oaku. Skinea aplikaciji, platia i udri :D
nesalaLEGENDA

okt 2022.

evo, probudio se malo prije...jbt alkohol...trave nece bit jos dugo... bio sam isto u malom djiru ujutro...misli i popodne al sjebalo me pivo... sutra na djir s bicom...nekih 45km u jednom smjeru...malo se rekreirat...

okt 2022.

Onda bi tebi dobro doslo moje danasnje jutro, oko 9 sam otisao u saunu jer sam se osjecao kao da cu biti bolestan, neko kihanje je bilo u igri pa reko da to odma sasjecem. Pravi raj je bio ujutro, potpuno sam bio sam cijelo vrijeme. A temparaturica 85c, vlaga malo visoka oko 35-40% ali nije smetalo.
nesalaLEGENDA

okt 2022.

ja se osjecam umorno...boli me sve zivo... ne znam jel sam gotov ili mi je tjelo samo pocelo odmarat nakon sezone

nov 2022.

Obozavam Osijek! Odem u belje kupim hrpetinu suhomesnatog, mlijeka i sira, 70% jeftinije nego po trgovinama, odem i saponiju kupim fax i omeksivac 50% jeftinije nego po trgovinama. I secer na kraju kandit, hrpetina cokse isto 70% jeftinije. I onda kazu inflacija, ja kazem kakva inflacija :D

dec 2022.

Produzio bolovanje do finala SP :)

dec 2022.

Ja sam evo bas sada nakon dugo vremena odradio 10km run, sa solidnim prolaznim vremenom. Pripremam se lagano za polumaraton slijedece godine u OS a nakon toga, slijedeci cilj je full marathon. :) Btw prosle godine sam imao blizu 130kg a sada sam na 95. Treniram svaki dan osim vikenda i mogu reci da kondicijski nisam nikada bio u ovakvoj formi.

dec 2022.

Pohvalno,nema sta :thumb:

dec 2022.

Kiani dani...
MravakLEGENDA

mar 2023.

Pripremio i naostrio alate, djelovi polako stizu pa mozda za koji tjedan zasviram svoju bass gitaru :rasta:

mar 2023.

Ja sam danas bio u sauni na 112 stupnjeva. Zabunom su nahajcali pec na najjace, toliko je przilo da nisam smio nista dirati unutra. Kad sam izlazio van, uhvatio sam vrata na sekundu, moram priznati da je bilo nevjerojatno vruce. Ali eto da se pohvalim odradio sam 2x po 15min na 112, dok nisu spustili temp na 85.

mar 2023.

Treba te prijaviti da meaaa one gulaae za 1000 ljudi. Samo usko ia u kotli kao u akuzi i malo br kaa nogicama. :lol:

mar 2023.

Pa ako gledas da voda kljuca na 100c a ja sam brijao na 112 pol sata, onda tko zna, mozda si mi upravo pronasao novu karijeru. :D Haha salu na stranu. Ja sam lud za saunama, barem jednom sedmicno idem, budem po par sati unutra, naravno sa stankama za rashladjivanje.
MravakLEGENDA

mar 2023.

Nije 112 ali mozda i grijesi :D

mar 2023.

I ti volis saune? Fantasticna vlaga, 25% divota. Volio bi da je kod mene niza, ali jbg kad zivim u mocvarnom podruciju, vlaga je cijele godine visoka.
MravakLEGENDA

mar 2023.

Frend se bavi saunama i lud je 100%na njih ja samo uskocim kad mi se pruzi prilika :D

apr 2023.

Izvadio danas kontroler da se malo igram, na kraju mi ga sin oduzeo i sad on isprobava filtere :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se