Gde ovo iskopa brate Tropico.
Strašno...Obojica u isti koš,i onaj što snima i ovaj drugi kreten.Pogledao sam snimak,pa to je bolesno u mozak,treba zabraniti slobodno kretanje.Iživljavanje...Gadovi.
Ajoj kako mi je pritisak skočio...
ja to ne zhelim/ne mogu ni chitati a kamoli gledati.dosta mi je da sam naslov vidjela...ali..bez problema bi se zaletila do daruvara..sa tim nebi imala problema..
nazhalost..takvih idiota ima medju svima nama..ali, za njih ne treba voziti do daruvara..a neki daruvarac/ka neka se pobrine za ove.
( nema trunke agresive u meni..i ne znam shto mi sve mozhesh raditi i napraviti a da ne popi**im..ali za ovakve stvari uopche nemam prag tolerancije..+dijelim zhivotni prostor za 4 bestije-svih chetvoro su pokupljeni sa ceste.oni u meni vide boga a ja u njima spas i nadu...i kako onda da ne podivljam na neshto ovakvoga ????)
mrzim debile koji maltretiraju životinje...ajde ovi što maltletiraju ljude, valjda imaju neki razlog za to...ali šta ti je ta jebena životinja napravila da je to zaslužila...smeće jebeno treba mu slomit ruke i noge
Znao sam da ce ova tema krenut u krivom smjeru, iz istog razloga je i pocela, zato nisam isprva htio sudjelovat u ovom progonu. No moram reci par stvari...
Zasto neki ljudi to rade... ko ce ga znat... zasto Sunce izlazi svaki dan? Mislim da je odgovor slican. Laicki, ali objektivno...
Ne bismo sada trebali sijati mrznju medu ljudima, ima je i dovoljno i bez toga... trebali bi to shvatiti, razumjeti... tek onda mozemo poraditi na rijesavanju problema. Misli globalno djeluj lokalno.. to se odnosi na SVE NAS. Nitko nije iznimka, pa ni oni retardirani ni oni "zdravi". Zdravi pod navodnicima jer nitko od nas nije bez mana, kak se kaze tko je bez mana nek baci kamen prvi....
Ne vidim smisao teme, 95 posto ljudi s foruma je sigurno protiv takvog "odnosa" prema zivotinjama i uvijek ce naci osudu... nema smisla obracati daljnju paznju na to. Postoje tijela koja se bave time, ne mozemo uzimati zakon u svoje ruke jer nijedan sudac nece imati razumijevanja za to, znam iz prve ruke nazalost...
Budimo obzirni prema svakom zivom bicu... i prema zivotinjama i biljkama. Pod zivotinje smatram i kukce, i one kucne pauke i muhe i komarce koje ubijate svaki dan. I mrave koji traze svoju hranu a ubijate ih raznim stvarima koje god nadete u kuci. Ko je bez grijeha neka baci kamen prvi... macka se glasa i place kad je gladna/ozlijedena a mrav ne... zato je u redu ubiti stotinu mrava jer oni secu po nasoj kuci i kupe ostatke koji su nam pali na pod... jel razumijete sto hocu reci?
Ne opravdam, naravno, ikakvo izivljavanje nad zivotinjama ali ovo je samo mali mali mali dijelic u moru toga... djelujte lokalno, pocevsi od sebe.... kad vidite kucnog pauka u sobi pustite ga da zivi, kad mravi idu po hranu pustite ih neka pokupe, nece napravit mravinjak u kuci sto posto... ako korov raste ispred vase kuce u dvoristu pustite ga ako ne ometa vase biljke... svi su oni zivi i imaju osjecaje i misli... mi smo samo veci od njih fizicki, nista vise....
Vjeverice neznam sta si pusio....ali je fakat nesta dobro.Pozitiva frca iz posta......a ja,ja sto vise volim zivotinje manje volim ljude.Ona fraza nevolis zivotinje ,nevolis ljude mi nepije vodu....a sada idem zapaliti jednu veselu i cistiti akvarije...obozavam Nedjelju....