VUTRA
ForumZajednicaOfftopicTest na granicnom prelazu
LEGACY

Test na granicnom prelazu

12 odgovora1,212 pregleda

nov 2022.

Pozdrav svima, da ne duzim nesto puno, dolazim iz BiH , prije par mjeseci preselio sam se u Njemacku , i kada sam prvi put isao za svabiju ( autobusom ) na granici sa Hrvatskom su me testirali, slozili su mi pricu kako test ce otkriti jesam li koristio ista u zadnja 2 mjeseca, prihvatio sam jer nisam nista koristio, pa me zanima je l ima iko slicno iskustvo, zbog cega test ako nisam vozac ili slicno, i slucaju da sam pozitivan kakve me kazne ocekuju ? Hvala unapred

nov 2022.

Dobar momak. Dobices ukor sto si ih lagao da nisi nista koristio. Zemljace daj malo opsirnije, znas da mi bosancerosi slabo kontamo.

nov 2022.

Hahahaha ma samo me zanima ako tipa budem pozitivan na tom testu je l mogu imati neki problem sa vizom ili slicno ? Ili tipa da me vrate s granice ako sam pozitivan?

nov 2022.

Sumnjam da ces imati problem sa njemackom vizom zbog testiranja u RH. Zemo moras malo procitati pravilnik foruma, da ne grijesis prilikom pisanja komentara.

nov 2022.

ek malo. Ja nisam razumio tko te testirao, ija pograni na policija.Jeli to bila akcija neka ili su samo tebe primjetili.

nov 2022.

HR granicna policija, na Slavonskom brodu, samo mene su odvojili iz grupe.

nov 2022.

A ~ao mi je. Jbga. Privuklo im je neato pa~nju valjda. Smola :) Evo, procitaj malo ovaj post, temu. Ima neato pisano o testiranjima. https://www.vutra.org/threads/lizalice-one-policijske.6384/post-575739 Nemoj kozumirati prije puta, par dana... pa ea vidjeti drugi puta. Mo~da si baa naletio,... Sto se ti e prelazaka granice, iaao sam iz Hr i u Hr puno puta. Autom, vlakom, autobusom, kombijem... Samo jednom mi je neki stariji brkati Slovenac malo kucao po blatobranima od Punta :), jednom su dva odrpanca u vlaku ustali i pokazali zna ke... jer su se dva krkana sto su putovali samnom, ismijavali sa odrpancima :)... I jednon su nas pretresali njemacki policajci u vlaku, kad smo se napuaeni vracali iz Venla :D Uglavnom, bezbroj prelazaka preko granica, nikad niata. Al' nikad testiran, hebemu. Sretno.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se