VUTRA
ForumZajednicaOfftopicBerry Cooper's Never Get Busted Again
LEGACY

Berry Cooper's Never Get Busted Again

10 odgovora1,533 pregleda
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

jun 2007.

BIG SANDY - Neko jedan od najuspjeanijih teksaakih policajaca u odjelu za borbu protiv narkotika odlu io je okrenuti novu stranicu u svom ~ivotu i po eo izdavati DVD-e od kojih se njegovim bivaim poslodavcima di~e kosa na glavi. Naime, oni nude savjete kako najbolje skriti marihuanu od policije, zametnuti trag psima traga ima (gume automobila treba naapricati lisi jim urinom!) ili jednostavno, kako je i naslov njegova prvog DVD-a, "Kako da vas opet ne uhite". Barry Cooper ove jeseni planira objavljivanje svog drugog informativnog DVD-a, ovaj put o tome kako sprije iti policiju da upadne u vaa dom tra~ei marihuanu. - Ne poma~em ljudima da prekrae zakon. Jasno je da je zakon ve prekraen. Uradit u bilo ato legalno da poremetim pokuaaje policije da smjeste ameri ke graane u zatvor zbog nenasilnih prekraaja vezanih uz droge - ka~e Cooper koji je napustio policiju prije deset godina i, meu ostalim, postao zagovornik legalizacije marihuane. Tijekom rada u policiji sudjelovao je u viae od 800 racija, a uspjeano je zaklju io i slu aj protiv sina lokalnog politi ara. - Bio je jedan od najboljih ljudi koje smo imali. Ne razumijem zaato se tako promijenio - rekao je Tom Finley, Cooperov nadreeni u policiji. Njegovi bivai kolege sad na Coopera gledaju kao na izdajnika, a u~ivateljima 'trave' savjetuju da, umjesto na njegove DVD-e, novac ulo~e u plaanje jam evine. - On samo ~eli zaraditi novac - ka~e agent ameri ke federalne agencije za borbu protiv narkotika (DEA) Richard Sanders. Cooper tvrdi da je do sada prodao viae od 10.000 primjeraka uspjeo sam i na i link na torrentima samo ne znam koliko je star...stavio sam ga skidati i moram primjetiti da se neato deaava...a sad nisam probao preko rapidsharea... http://www.torrentz.com/b78829d065711553278caa9fa05c8a0b26db4f37
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2007.

Bila ve tema o tome

jun 2007.

skinuo sam komplet dvd prije 2-3 mjeseca mislio sam da oka im da ljudi skidaju ali nema bas mnogo informacija koje su korisne u nasim zakonima jedina dobra stvar je sto je dobro objasnjeno za pse kao ih treniraju da traze i za pakovanje kako izbjei da pas ne nanjuai ali kod nas joa nema toliko psa traga a na ulicama,naai panduri rade po sistemu apijuna...ovaj pardon `savjesnih graana` (usta im go*nima gaana :-) male koli ine za li nu upotrebu nikada nije problem sakriti i niko vas za to nee cimati ali ako neko nosi viae,to nije samo za njega ,i treba da zna rizik
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

jun 2007.

Nisam znao da je bila tema o tome...

jun 2007.

@balcan_smoke: Svejedno, bilo bi lepo da konvertujea u DivX i oka ia negde ;)
Bezze_SaAMBASADOR

okt 2007.

Evo dok rade joa linkovi, za ovaj doti ni film, kasnije e se obrisati tema komplet... http://forums.vutra.org/vutra-filmovi-linkovi/2349-never-get-busted-again.html#post38819

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se