LEGACY
Berry Cooper's Never Get Busted Again
10 odgovora1,533 pregleda
prolaps_rektuma
ENTUZIJASTA352 REP38%
→ Poznavalac
prolaps_rektumaENTUZIJASTA
jun 2007.
jun 2007.#1
BIG SANDY - Neko jedan od najuspjeanijih teksaakih policajaca u odjelu za borbu protiv narkotika odlu
io je okrenuti novu stranicu u svom ~ivotu i po
eo izdavati DVD-e od kojih se njegovim bivaim poslodavcima di~e kosa na glavi.
Naime, oni nude savjete kako najbolje skriti marihuanu od policije, zametnuti trag psima traga
ima (gume automobila treba naapricati lisi
jim urinom!) ili jednostavno, kako je i naslov njegova prvog DVD-a, "Kako da vas opet ne uhite".
Barry Cooper ove jeseni planira objavljivanje svog drugog informativnog DVD-a, ovaj put o tome kako sprije
iti policiju da upadne u vaa dom tra~ei marihuanu. - Ne poma~em ljudima da prekrae zakon. Jasno je da je zakon ve prekraen. Uradit u bilo ato legalno da poremetim pokuaaje policije da smjeste ameri
ke graane u zatvor zbog nenasilnih prekraaja vezanih uz droge - ka~e Cooper koji je napustio policiju prije deset godina i, meu ostalim, postao zagovornik legalizacije marihuane.
Tijekom rada u policiji sudjelovao je u viae od 800 racija, a uspjeano je zaklju
io i slu
aj protiv sina lokalnog politi
ara. - Bio je jedan od najboljih ljudi koje smo imali. Ne razumijem zaato se tako promijenio - rekao je Tom Finley, Cooperov nadreeni u policiji.
Njegovi bivai kolege sad na Coopera gledaju kao na izdajnika, a u~ivateljima 'trave' savjetuju da, umjesto na njegove DVD-e, novac ulo~e u plaanje jam
evine. - On samo ~eli zaraditi novac - ka~e agent ameri
ke federalne agencije za borbu protiv narkotika (DEA) Richard Sanders. Cooper tvrdi da je do sada prodao viae od 10.000 primjeraka
uspjeo sam i na
i link na torrentima samo ne znam koliko je star...stavio sam ga skidati i moram primjetiti da se neato deaava...a sad nisam probao preko rapidsharea...
http://www.torrentz.com/b78829d065711553278caa9fa05c8a0b26db4f37
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
balcan_smokeLEGENDA
jun 2007.
jun 2007.#3
skinuo sam komplet dvd prije 2-3 mjeseca
mislio sam da oka
im da ljudi skidaju ali nema bas mnogo informacija koje su korisne u nasim zakonima
jedina dobra stvar je sto je dobro objasnjeno za pse kao ih treniraju da traze i za pakovanje
kako izbjei da pas ne nanjuai
ali kod nas joa nema toliko psa traga
a na ulicama,naai panduri rade po sistemu apijuna...ovaj pardon `savjesnih graana` (usta im go*nima gaana :-)
male koli
ine za li
nu upotrebu nikada nije problem sakriti i niko vas za to nee cimati
ali ako neko nosi viae,to nije samo za njega ,i treba da zna rizik
prolaps_rektuma
ENTUZIJASTA352 REP38%
→ Poznavalac
kobasicat0r
LEGENDA6.919 REP19%
→ Zmaj
kobasicat0rLEGENDA
jun 2007.