HazeSeeker
ZMAJfeb 2009.

samo ljudi PAZITE uz sve te egzibicije treba i malo kretanja da se nebi poceli kotrljat po cesti umjesto hodanja...:icon_lol:HazeSeeker
ZMAJfeb 2009.
milka karamela ? pa di to ima?HazeSeeker
ZMAJelephant0r
AMBASADOR→ Legenda
feb 2009.
Kurblaj Kan
AMBASADOR→ Legenda
feb 2009.
Džidžadžojac
POZNAVALAC→ Ambasador
HazeSeeker
ZMAJfeb 2009.
Yami_Raziel
AMBASADOR→ Legenda
Ramona_Red
ENTUZIJASTA→ Poznavalac
feb 2009.
+
= čokolada s rižom, kućne izrade
Kad smo već kod ekspandirane riže, koju obožavam - ne znam jeste li znali - ja pojma nisam imala dok se nedavno nisan sitila proguglat - kako se ta riža točno radi - vele da je u Indiji, recimo, pravi specijalitet, i prodaje se svježe napravljena, na ulici (ko i sve ostalo, od zubara nadalje), s raznim preljevima i dodacima, a često se jede i normalno ko dodatak obrocima ...
Evo filmića - riža se (ali mora bit još u ovojnici, znači više-manje svježe ubrana iz polja) sipa u vreli (vulkanski) pijesak, miješa, i (fora je vidit kako se, sve bjelja) odvaja od crnog pijeska, puca i izlazi vani ... ko kokice - kasnije se kroz sito očisti od pijeska e voilla - puffed rice ready 2 go ;-) :
A onda, najtamnija (pa stoga i najbolja jer volim tamne čokolade) od svih Milki, punjena crnom čokoladnom pjenom aaaaAA ajme ajajaj što mi je ta dobra...
Sve vrste svježih napolitanki (osim voćnih, bljak), a naročito Loacker, a naaaročito ove od crne čokolade (zna Exarp da je malo jedno pakovanje za nas dvoje bilo, kad ih ja počnen ćapat hehe ;-) : 
extranoize
ENTUZIJASTA→ Poznavalac
feb 2009.
HazeSeeker
ZMAJfeb 2009.
+
= čokolada s rižom, kućne izrade
:goldmaryjane:
Bas zbog ovakvih stvari je otvorena ova tema -.....mmmmmmmmmmm !!!!Džidžadžojac
POZNAVALAC→ Ambasador
feb 2009.
Ramona_Red