LEGACY
Trava i i psihijatriski lekovi
31 odgovora11,221 pregleda
Saep
ISTRAŽIVAČ111 REP41%
→ Entuzijasta
SaepISTRAŽIVAČ
apr 2014.
apr 2014.#1
Ovako zanima me dal moze da se mesa trava sa psihijatriskim lekovima posto jedno i drugo uticu na mozak,pa jel mozes da imas normalno terapiju i da duvas? ili da se preskace taj lek taj dan kad duvas da ne pijes? Jel moze nesto lose da se dogodi ?jel ja imam prijatelja koj pije nesto i kad popije taj lek i kad duva dovoljno mu je 4 pluca da bude bas high? :)
unicum
POZNAVALAC939 REP38%
→ Ambasador
unicumPOZNAVALAC
apr 2014.
apr 2014.#3
ako je
ovjek na terapiji, mo~da mu je i bolje da bude na terapiji, ne radi trava na sve isto!!!
na neke ne djeluje, neke odvaljuje!"!!
ne preporu
am mjeaanje lijekova sa travom,ili jedno ili drugo
mada ovo prvo(lijekovi) ne bih nikada preporu
io
najjednostavnije probat., neka presko
i jednu terapiju tableta , sa dozom vutre....
ipak je tu neki viai faktor, ko zna od
ega boluje taj tvoj prijatelj!!
nekom trava mo~e biti okida
za neato drugo, baa sam danas
itao jedan od postova gdje kolega spominje da mu je otac probao travu pa se skoro ubio....
tako da....
sve ovisi......
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
apr 2014.
apr 2014.#4
bilo je ve govora o tome neki dan, ne zajebavajte se sa stvarima o kojima pojma nemate, tui ~ivoti su u igri.
nije isto pije li
ovjek neke bezvezne antidepresive jer mu je malo "teako" pa onda ode doktoru po tabletice, ili ima ozbiljnih problema i ozbiljnih poremeaja. poato o situaciji ne znate niata, kao ni ja, molim vas ne laprdajte i ne savjetujte nekome da prestane uzimati tablete (osim ako ~elite nekoga nositi na duai).
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
apr 2014.
apr 2014.#5
lekovi ne treba da se preskacu, ili ih uzimas u kontinuitetu ili ne. naravno, nije pametno mesati vutru sa lekovima, pogotovo neurolepticima
34 REP68%
→ Istraživač
apr 2014.
apr 2014.#6
Preskakanje terapije taj dan kada imas u planu da duvas nema svrhe jer terapeutsko dejstvo gotovo svih lekova je visednevno, a iz organizma se izbacuju jos dosta vremena posle prestanka uzimanja(delovanja) tako da bih ti ja toplo preporucio da pronadjes nekog open mind psihica i da sa njim otvoreno porazgovaras na ovu temu jer garantujem da ovde nema nikoga ko je kompetentan da ti da pravi odgovor na postavljeno pitanja, a sve i da ima taj bi se tek suzdrzao od bilo kakvog komentara bez jasne klinicke slike tvog stanja.
Saep
ISTRAŽIVAČ111 REP41%
→ Entuzijasta
SaepISTRAŽIVAČ
apr 2014.
apr 2014.#7
Ok hvala na odgovorima :) savetovacu ga da ode kod psihijatra i da otvoreno poprica o tome :))
amrildooo
LEGENDA11.804 REP68%
→ Zmaj
amrildoooLEGENDA
apr 2014.
apr 2014.#8
Kanabis smatram lijekom, ali kod osoba koje imaju problema s ''mozgom'' mislim da je duvanje los potez, potezanje za kanabisom u u obliku duvanja, ili ulja mislim da je ok samo kod fizickih problema, a psiha mora bit stabilna, to ja tako po svojoj logici nekoj idem, a naravno ako neko ima argumente koji ce pobit ovu moju tezu nek me demantuje i svi sretni, pogotovo sto se tice mjesanja opijata, ja mogu duvat i nikad mi nije muka, zna me spucat ono bas i zaspim u najgorem slucaju, ali ako nakon vutre konzumiram alkohol, dusu ispovracam i cini mi se da umirem, ugavnom mislim da treba oprezno s osobama koje imaju problema s psihom, ili koriste lijekove za istu... Lijep pozdrav i svako dobro...
0 REP0%
→ Istraživač
Saep
ISTRAŽIVAČ111 REP41%
→ Entuzijasta
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
apr 2014.
apr 2014.#11
jel vi mislite da postoji jedna univerzalna terapija il se zezate, nit znamo sta pije tvoj prijatelj niti sta pije dandrija, ne mozete tako uopsteno odgovarati na ovakvu temu
Saep
ISTRAŽIVAČ111 REP41%
→ Entuzijasta
Saep
ISTRAŽIVAČ111 REP41%
→ Entuzijasta
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
apr 2014.
apr 2014.#14
http://ncpic.org.au/workforce/alcohol-and-other-drug-workers/cannabis-information/factsheets/article/cannabis-and-prescribed-medications
http://www.herbs2000.com/medica/clomipramine.htm
"If you are being treated with clomipramine (anafranil) you should avoid smoking marijuana, as this combination augments stupor and dryness of the mouth, while making the drug less effective."
Fukmondo
AMBASADOR3.140 REP47%
→ Legenda
FukmondoAMBASADOR
apr 2014.
apr 2014.#15
evo koj primjer glasi ovako,dakle
3x1 normabel 10mg.opustanje
1x elicea za raspolozenje od 10mg.
1xsanval.10mg.za spavanje
mogu kazem kad imam vutre nekad trosim sve a nekad na pola edino eliceu mora teram noon-stop,apropo:),skidam se sa najteze droge aka alkohola,apstiniram nekih mjesec dana,ne primjecujem da mi cannabis i lijekovi skode,da je vutre kao nekad sigurno mi nebi trebala kemija,ahahaha
Big Up Balcan :smoke18:
Vutra lek ;)
apr 2014.
1 / 17
apr 2014.
apr 2014.