VUTRA
ForumZajednicaOfftopicVaša smiješna iskustva
LEGACY

Vaša smiješna iskustva

14 odgovora2,275 pregleda
Bob _MarleyENTUZIJASTA

maj 2010.

Evo otvorio sam ovu temu iskljucivo da imamo jos jedan razlog za priu te da iska~ete svoja najsmijeanija iskustva dok ste bili HIGH i kako vam je bilo te kako ste se osjeali... -evo npr. jedno moje bio sam veoma napusen te sam uso u jednu trgovinu sa prijateljem krenuli smo kupiti nesto te se ni sam nesijecam sta naposlijetku nes me uvatilo da sam se tolko opalio smijat nisam mogo disat i bzvz sam odabro da kupimo mlijeko i okoladu te sam mu reko smijuci se da preuzme,izaaao sam van iz trgovine i gledo u njega kroz staklo i valjo se po podu -te jedan jako zanimljiv sluaj kada su moji friendovi pjevali konana i popaja nekim smijesnim tonom smijao sam se jedno dobrih 20 min.te me bolio trbuh od stezanja i skoro sam se zapiso sada je red na vama
dr.greentumbISTRAŽIVAČ

maj 2010.

ja se uvijek smijem ko kreten...jednom smo vozili 'auto' po frendovoj kuci, ja sam bio suvozac ^^
tamburaENTUZIJASTA

maj 2010.

ja se samo smijuljim.
Rasta ManPOZNAVALAC

maj 2010.

Ja se jedan put ubia ono totalno, i sad iden ja u Bakmaz kupiti snef majoneze i te *****rije (pravili " sendvi e doma") prvo se izgubia negdi, a ono duan mi 20 metara od kue, i napokon me frend naaa, i odemo u duan. i uletin i zgrabin sve ato mi triba platin i kad san se okrenia, sva sranja sa izloga po ela padati red bullove, kave sve pi *e materine ja se uvatin kreveljiti, a lik isto za mnom. Prodava ica gleda onaku udno a mi sljedei 5 minuta se smijemo....I onda nas je izbacil van. Ima jos pun ***** tih pri a. Ispri at u poslije.
Bob _MarleyENTUZIJASTA

jul 2010.

Ima li jos,ljudi pisite !

avg 2010.

Daaa, smijalica uhvati uuuvijek u najgorem trenutku.dok smo solo ovak smijemo se i zajebavamo,ali kad moram i na javno mjesto negdje di ima ljudi ja nemrem da se ne po nem pigat. dok dolazimo kod frenda njegova stara gleda ata nam je ili u nekom duanu primim se za kvaku i nemrem otvorit po nem se smijat a ljudi okolo mene gledaju ata mi je,a jel mo~ea to vjerovat. Al u busu najbolje shvatim da sam napuaen. uvijek neke mrtve babe ata se joa uspijevaju kretat,nemrem ju pogledat a da poslje ne prasnem u smijeh,i onak ja izbjegavam pogled a ona stoji iznad mene o ekuje da se dignem... izletilo mi je bilo kroz smijeh pa babo nemogu da se dignem zar ne vidia da sam spigan...a frend se slomio od smijeha hahaha

dec 2010.

to je najgore je kad nesto ides kupit. Sama cinjenica da to radis hahahaha. Ja se vozio u tramvaju kad sam bio u gradu. Inace zivim u selu jednom i busom idem pa na tram. Al uglavnom vozim se ja po gradu sjedim vec pala noc i gledam kroz prozor kad ono okicen izlog neke grane i kuglice i ja zamislio da me grana gaa sa kuglicama za bor i ubio se od smjeha jedva vrecice drzo. A jos kada skuzim da me ljudi gledaju jos mi smjesnije

dec 2010.

Veselje je u malim stvarima:icon_lol: Kako si krenuo re i ea i svoje osobne podatke.To je otprilike za 3 posta:rofl:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se