LEGACY
Vaša smiješna iskustva
14 odgovora2,275 pregleda
Bob _Marley
ENTUZIJASTA366 REP42%
→ Poznavalac
Bob _MarleyENTUZIJASTA
maj 2010.
maj 2010.#1
Evo otvorio sam ovu temu iskljucivo da imamo jos jedan razlog za priu te da iska~ete svoja najsmijeanija iskustva dok ste bili HIGH i kako vam je bilo te kako ste se osjeali...
-evo npr. jedno moje bio sam veoma napusen te sam uso u jednu trgovinu sa prijateljem krenuli smo kupiti nesto te se ni sam nesijecam sta naposlijetku nes me uvatilo da sam se tolko opalio smijat nisam mogo disat i bzvz sam odabro da kupimo mlijeko i
okoladu te sam mu reko smijuci se da preuzme,izaaao sam van iz trgovine i gledo u njega kroz staklo i valjo se po podu
-te jedan jako zanimljiv sluaj kada su moji friendovi pjevali konana i popaja nekim smijesnim tonom smijao sam se jedno dobrih 20 min.te me bolio trbuh od stezanja i skoro sam se zapiso
sada je red na vama
dr.greentumb
ISTRAŽIVAČ89 REP26%
→ Entuzijasta
dr.greentumbISTRAŽIVAČ
maj 2010.
maj 2010.#2
ja se uvijek smijem ko kreten...jednom smo vozili 'auto' po frendovoj kuci, ja sam bio suvozac ^^
tambura
ENTUZIJASTA292 REP23%
→ Poznavalac
Rasta Man
POZNAVALAC747 REP16%
→ Ambasador
Rasta ManPOZNAVALAC
maj 2010.
maj 2010.#4
Ja se jedan put ubia ono totalno, i sad iden ja u Bakmaz kupiti snef majoneze i te *****rije (pravili " sendvi
e doma") prvo se izgubia negdi, a ono duan mi 20 metara od kue, i napokon me frend naaa, i odemo u duan. i uletin i zgrabin sve ato mi triba platin i kad san se okrenia, sva sranja sa izloga po
ela padati red bullove, kave sve pi
*e materine ja se uvatin kreveljiti, a lik isto za mnom. Prodava
ica gleda onaku
udno a mi sljedei 5 minuta se smijemo....I onda nas je izbacil van.
Ima jos pun ***** tih pri
a. Ispri
at u poslije.
Bob _Marley
ENTUZIJASTA366 REP42%
→ Poznavalac
0 REP0%
→ Istraživač
avg 2010.
avg 2010.#6
Daaa, smijalica uhvati uuuvijek u najgorem trenutku.dok smo solo ovak smijemo se i zajebavamo,ali kad moram i na javno mjesto negdje di ima ljudi ja nemrem da se ne po
nem pigat. dok dolazimo kod frenda njegova stara gleda ata nam je ili u nekom duanu primim se za kvaku i nemrem otvorit po
nem se smijat a ljudi okolo mene gledaju ata mi je,a jel mo~ea to vjerovat.
Al u busu najbolje shvatim da sam napuaen. uvijek neke mrtve babe ata se joa uspijevaju kretat,nemrem ju pogledat a da poslje ne prasnem u smijeh,i onak ja izbjegavam pogled a ona stoji iznad mene o
ekuje da se dignem...
izletilo mi je bilo kroz smijeh pa babo nemogu da se dignem zar ne vidia da sam spigan...a frend se slomio od smijeha hahaha
19 REP38%
→ Istraživač
dec 2010.
dec 2010.#7
to je najgore je kad nesto ides kupit. Sama cinjenica da to radis hahahaha. Ja se vozio u tramvaju kad sam bio u gradu. Inace zivim u selu jednom i busom idem pa na tram. Al uglavnom vozim se ja po gradu sjedim vec pala noc i gledam kroz prozor kad ono okicen izlog neke grane i kuglice i ja zamislio da me grana gaa sa kuglicama za bor i ubio se od smjeha jedva vrecice drzo. A jos kada skuzim da me ljudi gledaju jos mi smjesnije
maj 2010.
1 / 8
maj 2010.
dec 2010.