VUTRA
ForumZajednicaOfftopicglasba-music
LEGACY

glasba-music

242 odgovora20,189 pregleda
SLO-EraLEGENDA

nov 2004.

veliki nedostatak na ovom forumu barem za mene je music a on je u simbiozi sa vutrom. Zdravije i puno udobnije je biti sa glasbom nego trošiti vreme na bolide na mreži. Ako se nauèiš da pustiš dobroj vutri da te lepo voza,iskoristi to novo znanje -odvrni decibele i na vožnju-mentalnu Ne znam dali je ko ovde šta razumeo jer mi izražavanje samo na Srbskom dosta šteka.

nov 2004.

Pa ja sam neku muziku ubacio na www.vutra.org/mp3 medjutim ako neko zna nesto cool i lagano mozda ubacimo i vise posto mi je drug dao jedan dio njegove radio stanice specijalno za nas.

nov 2004.

evo nekih tematskih predloga, iz moje reggae kolekcije: Bob Marley - Kaya Blach Uhuru - Sinsemilla Peter Tosh - Legalize it Sizzla - Smoke your herb
GreenManAMBASADOR

nov 2004.

Dobrog House-a i Drumm&Bass-a za sve!!! Pa da se dobro ::h2o i onda moze i malo ::MJ .
robot_minimalISTRAŽIVAČ

nov 2004.

Kruder&Dorfmeister (to je jako dobar downtempo, totalni chillout), pa onda recimo ST. Germain ... znaci nikakav tezak electro..just chill out...savrseno za nas...

nov 2004.

Ma kruder je odlican. Ja sam njih slusao davno i potpuno sam zaboravio na njih. Vazi vec sam prikupio nesto pa cemo ubaciti i krudera.
SLO-EraLEGENDA

nov 2004.

Iako nisam prevelik obožavatelj semplerja UTAH SAINTS upravo sad bruji i momci su dosta zanimljivi. Ali samo ploèa iz 1992(utah saints) ovo ostalo nije ni daleko . Ako ti radiš ploèu za Motorhead pa onda za U2, a na tvojoj ima suradnje sa tetkom/divom Kate Bush,Lennox... onda tu nema mnogo šta da se prièa samo odvrni decibele. Za mene je to jedna boljih ploèa iz 92, polako stièièemo i do 2004. E sad veè ide nutra CONSULIDATED-dropped 1998, 2000 izdan novi album The End of Meaning ali ne sviða mi se. Veliki pomoènik kod traženja glasbenih albuma meni osobno www.allmusic.com ali poštoje za vas mnoge mreža sportska aktivnost, hoby....naèin života sigurno znate koju bolju pa hvala za novu informaciju.

nov 2004.

Nema sto "Parov Stelar" novi cd (wanna get) me je odusevio svima toplo preporucujem.

nov 2004.

Caffe Cubana, Buddha Bar.. ? Sasvim prigodno :) Mogu da posaljem ako hocete da okacite.

nov 2004.

Tosh - Legalize it, i Bob Marley - Kaya obavezno da budu postavljene u /mp3 ALI OBAVEZNO :) ~)
embrlajzerENTUZIJASTA

nov 2004.

Hair - Hashish ::super
robot_minimalISTRAŽIVAČ

nov 2004.

ovo bi trebalo da je na prvom mestu!!! bas ti radi mozak `zer ...
GreenManAMBASADOR

nov 2004.

heheh moze i nesto iz domace proizvodnje.Mislim da je Darkwood Dub svojevremeno imao stvar "Usamljeni hashishar" !~ ili moze ij Ajs Nigrutin "Da bi bio high daj dobar blajv" ::h2o
embrlajzerENTUZIJASTA

nov 2004.

Ajs nigrutin feat Noyz - Nidje hedova masnija (balada) ::zidoglav
robot_minimalISTRAŽIVAČ

nov 2004.

tu stvar od darkwood-a, hashishar, nisam cuo...a bas sam ih slusao. :) pokusacu da nadjem...mada ceo spektar darkvuda je dobar za ovaj nachin zivota, moj favorit je "antena"... a sto se tice ajs negrutina...ne znam kako se zove ona stvar..: "poshtuj mene striktno iz indije sam dosh`o, napushen ko dupe dalje ne znam gde sam posh`o pravo iz japana, shvercujem ja sony...." i tako dalje... ::histerija ili "tu mi je vec ispalo jedno oko iz glave, varim sprave"... ili "komsija gerasim, pretura po shupa, ne moze da nadje pa od mene trazi vutra"...:DD ima jos mnogo toga od ajsa...
GreenManAMBASADOR

nov 2004.

Pa ima ta stvar ali nisam siguran ko izvodi.Neko mi je rekao da je DD ali stvar je stara jedno 10-12 godina najmanje.

apr 2005.

sunnesine-beograd Strait Jackin Belgrade coffee shop Mojo Funk on film St. Germain Ian Pooley -laganini Dobre improvizacije ::balonja ::uladu ~~

apr 2005.

ROOTS REGGAE (bilo sta) i naravno EYESBURN lyrics: http://dhost.info/avram/amplyrics/index_files/dp.php?listall=yes imate i ajs-a, i eyesburn-a, i...
Spirit DancerENTUZIJASTA

apr 2005.

Da ne spominjem BOB MARLEY-ja Eyesburn (respect Avrame) Reggae sve Peter Tosh je otac Inner Circle ... Alpha Blonde Ziggy e cuo sam da dolazi Dzulijan Marli ... pa ako neko vise zna neka pise

apr 2005.

da, dolazi... vise uskoro na www.kingsmusic.org Spirit, pogledaj www.eyesburn.co.sr ili www.eyesburn.cjb.net ;)

maj 2005.

eek a mouse!! kkn stastopojo eyesburn cool fire ceo!! i naravno ako neko voli prodigy 3kilos za high dobro dodje i neki hatebreed... ajzak nije los mada ga ja slusam samo uz bas neku dobru semu... ::histerija
robot_minimalISTRAŽIVAČ

maj 2005.

ma koji eyesburn ;) doors, cohen, floyd, pazi ovo: Hey, all you people that tryin’ to sleep I’m out to make it with my midnight dream, yeah a pazi sada ovo You men eat your dinner, eat your pork and beans I eat more chicken, than any man ever seen, yeah, yeah no ajde da ne davim, svako ima svoje ukuse.

maj 2005.

khm khm... ne diraj mi eyesburn ;)

maj 2005.

Super je posle jointa poslusati par pjesmica od daleke obale! Ili Morrisona-Light my fire ~)

maj 2005.

uuuuuu... light my fire je super pesma, mada ja posle joint-a volim cist roots!

maj 2005.

hehehe ali moras priznati da je dobra kombinacija :pivo
gorillaISTRAŽIVAČ

maj 2005.

JUNGLE AMBIENT DRUM N BASE ::h2o

maj 2005.

nisam probao sa Doors-ima kad se naprzim
trusHardyISTRAŽIVAČ

maj 2005.

ma ja imam oko 36GB muzike negdje oko 7000mp3 fajlova svih vrsta muzike ali najviše volim housu tj. više techno poslušat a doorse sam nekad obožavao sad ih takoðer volim poslušat.
trusHardyISTRAŽIVAČ

maj 2005.

he he...nije housu nego house ali ajde dalo bi se reè da je sve to rock and roll... ~)

maj 2005.

trebas probati, ali naravski ako slusas takve stvari

maj 2005.

pa rekoh da sam cuo i da je ono... gotiva... ali ne slusam to... rastafari teach i everything!
Spirit DancerENTUZIJASTA

maj 2005.

Avrame probaj .. ono .. Morrison je odlican i kao filozof On je duboko u sebi bio RASTA Pozdrav za Morrison_girl ...... mislim da bese PAMELA hahaha ~)

maj 2005.

::histerija :pivo
robot_minimalISTRAŽIVAČ

maj 2005.

Morrison nije odlican kao filozof, on uopste nije filozof. I morison nije bio rasta duboko u sebi nikako. A ni povrsno. Morrison je jednostavan covek, nikako komplikovan kao sto neki misle. Covek sastavljen od ljubavi i mrznje. Slobodan covek. Nista filozofija, nista komplikacije. Dosta vi pricate o rasta tripovima, i rege muzici, nemoj molim te da Morrisona ubacujete u to :))) Njega ne treba ubacivati ni u hipi tripove ni u dark tripove (kao sto neki pricaju da je to sve mracno). Nije mracno. Morrison je jednostavan covek. Njihova muzika je jednostavna i tacka. Zato ga i volim. Pozdrav i bez uvrede spirit dancer ;)

maj 2005.

Ja i Morisson smo isli na isti fax :) Cak smo i u istoj ulici zivjeli. Chapel Drive. Kao postoji jos njegova kuca u toj nekoj ulica mada to niko ne zna posto se dosta toga iz premjestalo. Slusam Doorse od svoje 13este i evo poslije 11 godina nije mi dosadila njohiva muzika mada nikad nisam nesto rezao vene za njima. Ono ok su jebiga ponekad kad mi se slusaju doorsi. Imam druga koji nije peder a kaze da bih morisonu pusio. Eh sad to su stvarno pretjerivanja :-)
robot_minimalISTRAŽIVAČ

maj 2005.

heh :) da to jeste preterivanje. Ma ja znam gomilu ljudi koji slusaju doorse. Doors fanovi su stvarno ludi. Tacnije Morrison fanovi, doors fanovi su manja grupa ljudi. Ja ih volim. Ali za morrisona ne dajem puno :)) Meni se jednostavno svidja njihova muzika i Dzimovi tekstovi, to je sve. Ja vise gotivim David Bowia..on mi je mnogo jaci u svakom smislu. Dzim je jednostavno bio politoksikoman koji je znao misli da pretoci u reci, i izabrao je dobre ljude. za muziku. Mislim da je imao mnogo talenta...i srece...on se nije patio zbog para i sta ja znam. Nije ziveo tesko. Otac mu je bio kapetan..pukovnik sta vec. Imao je dosta para...bogato dete iz bogate porodice....ali gudra mu otvorila oci, i ziveo je u tom ludom vremenu. To je to. Bio je lep pa su ga curice gotivile, a vidim i muski pol. Ja isto ne sechem vene za njim. Ali definitivno to je muzika koja tesko moze da dosadi, i pored svakodnevnog slusanja. Ja recimo skoro svaki dan preslusam doorse, ako ne celu diskografiju ono pola :) Ili album ili omiljene pesme..ali za doorse uvek odvojim barem pola sata - sat dnevno, i za bowi-a isto..pre sam i za floyde, sada ih redje slusam...ali kada ih slusam onda to radim veoma pazljivo i veoma glasno...dok doorse sam slusao i mrtav pijan..mada kada stondiram najvise volim doorse..i to sporije stvari. Mislim da i i doorse diskografiji ima nekoliko stvari koje su za baciti. A ove stvari koje su ostatak benda radili posle Morrisonove smrti mislim da je skroz loshe. Toliko ;) Inace upravo slusam pogodi koga ;)

maj 2005.

genjo, genjo... ja bih, on BI :)) enivejz... lako je to reci kad Morrison nije vishe ziv :) pa malo taj tvoj ortak preteruje :) ja sam ih slusao samo pored mog brata koji je `sekao vene za njima` i ono... gotivni su... ali nisam u tom tripu, vec, kao sto rekoh, Rastafari Teach I Everything!!!
robot_minimalISTRAŽIVAČ

maj 2005.

ja bih, on BI :)) enivejz... lako je to reci kad Morrison nije vishe ziv :) pa malo taj tvoj ortak preteruje :) ja sam ih slusao samo pored mog brata koji je `sekao vene za njima` i ono... gotivni su... ali nisam u tom tripu, vec, kao sto rekoh, Rastafari Teach I Everything!!! Ma sto ti nisi dosao na marihuana marsh?!?!?! ne ozbiljno??? ma shalim se ;)

maj 2005.

Bio sam daleko od Beograda. Jesi li ti isao? Kako je bilo?

maj 2005.

Pamela????????
robot_minimalISTRAŽIVAČ

maj 2005.

ma genjo nisam tebe pitao..znam za tebe, nego za Avrama :)) On mi je nekako...hmmm...sedi za racunarom i puno prica, ajde tako da kazem :) a marihuana march je bas cool stvar....trebao bi podrzati kada vec toliko voli ganju...i slusa i u rastafari fazonu je, ne?:) ali ja se samo shalim. Ja nisam bio...ali ja i ne pricam mnogo o vutri ;) stvarno kako je proslo?? nadam se da je bilo o.k.
robot_minimalISTRAŽIVAČ

maj 2005.

Pamela???????? lol X 3

maj 2005.

Ccccccccc ja uopste ne kuzim!!!!!!!!! Ne bitno ba samo mi ne dirajte morrisona Covjek je bio i ostao legendaaaaaaaaaa a nema puno ljudi na mapi koji se furaju, ali od srca, na njega
robot_minimalISTRAŽIVAČ

maj 2005.

ma ni ja ne kapiram pa mi je zato smesno :)

maj 2005.

::histerija ::super

maj 2005.

ma zbog gluposti nisam dosao:
ja te kuzhim ...valjda :) OFF TOPIC: zasto tu nema niti jednog hepi smajlija???!!?? On TOPIC: kuzim te totalno, meni je u srednjoj bilo apsolutno odlicno utonuti u svoje vlastito "kazaliste iluzija" fino uz Pink Floyd, Doorse, Marleya.... jooj, kad se sjetim onih seansi uz "Careful with that axe, Eugene" *nostalgican izraz lica*, neznam zast se te oejsme toliko sjecam, mozda zbog onog vristanja:)) Pa onda Doorsi..."Riders on the storm", "The End"....Deep Purple - "Child In Time"....aa.... The times, they are changin', kako bi reako Bob Dylan, je li...
Spirit DancerENTUZIJASTA

maj 2005.

robot_minimal i morrison_girl - inace stucnjaci Morrisona ne kuze da je Pamela prva i jedina ljubav , a da su sve ostale bile tu da razbiju monotoniju Pozdrav I nisam uvredjen robot_minimal No fighting between mon 'n' mon , let JAH love groove strong

maj 2005.

Peace between mon 'n' mon! Stop that fuss an' fight ;) peace ljudowi! :) @morrison_gal: OFF TOPIC: zasto tu nema niti jednog hepi smajlija???!!?? ::histerija
robot_minimalISTRAŽIVAČ

maj 2005.

lol u pravu si. inace tako neku biografiju nisam chitao (rekao sam vec da nisam morrison fan..ono da znam koliko je bio tezak i visok...), ali da,imao sam tu informaciju za Pamelu, ali totalno nisam kapirao kada je to ko vec provukao..ali jeste...Pamela jeste njegova ljubav....bar tako kazu.... peace!

maj 2005.

Fino fino !~
Spirit DancerENTUZIJASTA

maj 2005.

Pa trudim se .. Pozdrav !~
FernandezISTRAŽIVAČ

jun 2005.

Evo, ja upravo slusam Jefferson Airplane - surrealistic pillow nakon sto godina i još uvijek mi je mrak.

jun 2005.

Sizzla & Anthony B - Musical Fire
SLO-EraLEGENDA

jul 2005.

JAGZ KOONER REMIX - shut your mouth/ garbage uradijo èovek pošten remix !!!
SLO-EraLEGENDA

jul 2005.

IAN BROWN- DOLPHINS WERE MONKEYS (U.N.K.I.E. REMIX)

jul 2005.

dream theater, andromeda, symphony x, theater of tragedy... ~~

jul 2005.

Pantera

jul 2005.

D:\muzika\Reggae\Michael Rose\1996 - Be Yourself\12 - Guess Who`s Coming to Dinner.MP3
zekrtENTUZIJASTA

jul 2005.

Peter Tosh - Legalize it (covece, iako je bila zabranjena, kao i trava, to je bio najprodavaniji singl na Jamajci)

jul 2005.

U toku weed sessiona pushta se electro , ambiental , global underground , dancehall ... and so on ... a ni jedan session ne prodje bez Krayzie Bone - Smoking Buddah ~)

jul 2005.

Chekujte ovo http://www.audiomaxxx.com/ http://www.greensleeves.net/
FernandezISTRAŽIVAČ

jul 2005.

Evo ja baš pušim i slušam neku kompilaciju u mp3 - 5cd-a - piše 'mojo club' - razni izvoðaèi i sve veæinom jazz instrumentali iz 70tih i nije naporan jazz - onak cool i groovie. Baš mi odgovara. Inaèe, nisam neki pretjerani ljubitelj elektronike ali super mi je odvaliti se ponekad na afrocelt sound system i slièno. I tak. !~
FernandezISTRAŽIVAČ

jul 2005.

A sad slusam The White Stripes, Get Behind Me Satan i zakon su mi! Bil sam u zg-u na koncertu i bilo je bolje nego kaj sam oèekival. Inaèe, prije ih bas i nisam slusal.

jul 2005.

Macka B - Don't Drink Too Much ovo treba chuti
zekrtENTUZIJASTA

avg 2005.

Donovan - Hey Gyp

avg 2005.

Michael Rose - I Love King Selassie
P.P.POZNAVALAC

avg 2005.

jeli ode ko sluaa punk??????
zekrtENTUZIJASTA

avg 2005.

..odrastao na Clashu, Rancidu, Pistolsima, Ramonesima, Offspringu i sl.. ::super
korisnièko vimeENTUZIJASTA

avg 2005.

01_global_underground_025_-_deep_dish_toronto-promo.mp3 Sandy Rivera - Dreams .mp3 A-Studio - Sos (Skylark Vocal Remix).mp3 Faithless-I Want More (Beginerz mix).mp3 4tune_500-strung_out_original.mp3 frankie_knuckles-back_in_the_day__cleptomaniacs_remix-bpm_house.mp3 Sandy Rivera - Trouble.mp3 Marshall Jefferson - Mushrooms(SaltCityOrch Mix).mp3 Underworld - Born sleepy(Nuxx-Daren Price mix).mp3 Photek Ft R Owens - Mine To Give(DMorales Worldmix).mp3 ... i najmoænija, DJ Rolando - Revenge of the jaguar.mp3
FernandezISTRAŽIVAČ

sep 2005.

Fleetwood Mac - naravno, samo ona faza sa Peterom Greenom; Pink Floyd - bilo koji album do '79-te, ovisno o raspoloženju; The Band - ne bi vjerovali, ali je super; Johnny Cash - èitaj pod The Band; Van Morrisson - naravno - Astral Weeks; Jefferson Airplane - Surrealistic Pillow; Cafe del Mar - Skoro pa sve; AfroCelt Sound System - sve; Ima još brdo toga, al trenutno mi više ništ ne pada na pamet.

sep 2005.

Sizzla - Marijuana (Life)
zekrtENTUZIJASTA

sep 2005.

The Kinks - Yes sir, no sir
SLO-EraLEGENDA

sep 2005.

U.K.subs
SLO-EraLEGENDA

sep 2005.

sonic youth
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

meni najvise odgovara neki psy trance... mada verovatno vecini to ne bi odgovaralo... ali neki ambient trance ili progressiv trance... svidelo bi se onima i koji bi na prvu rekli ma nema sanse...
hemicarISTRAŽIVAČ

sep 2005.

psy je najjaci ::super
FernandezISTRAŽIVAČ

sep 2005.

daj onda neki link ili napisi kak se zovu te stvari da ih skinem i poslusam...

sep 2005.

dc++ ;)

sep 2005.

joj sto sam nasao neki ruski sajt www.iandi.ru i njihov ftp server sa TONAMA reggae muzike i spotova (koncerata) joooooooj, samo da uzmem brzu vezu (ajde donate akcija za mene) i skidam ceo server :D
P.P.POZNAVALAC

sep 2005.

evo slusam pljuga radio... legenda pusta muziku i tako zajebancija... ludilo.. punk, rock, i metal... nedeljom od 21-23h na radiosvastara.com ...ovo ono..
korisnièko vimeENTUZIJASTA

sep 2005.

U petak sam slušao Jamesa Zabiela -u u SKC -u. Deèko je lud.
FernandezISTRAŽIVAČ

sep 2005.

i emule i bitorrent i kazaa itd - su p2p, al tam ne pise kak se zovu stvari koje se isplati poslusati od tog psy trancea... ::super Kak i u svakoj vrsti muzike, postoji par ljudi koji rade mrak stvari dok je sve ostalo vecinom vise-manje sranje... A ja nemam blagog pojma o tome kaj je dobro a kaj ne u toj muzici jer ju nikad nisam slusal al bi htel cuti par stvari.
zekrtENTUZIJASTA

sep 2005.

Velvet underground - pale blue eyes
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

idi na dc++ pa na neki psylab ili tako nesto... googlaj.. ja bih ti preporucio shpongla, juno reactor,bamboo forest, ticon, suriu, kindzdzu, fungus funka, cosmo-a... mada to sto sam ja nabrojao je uglavnom full on sem par projekata... ako nadjes poslusaj cosmo & kindzadza - if dis is to fast we are to old (152bmp) znaci extra extra brza skroz looda stvar.. shpongle bi ti se sigurno svideo, to je ambient (da kazem) projekat koji su napravili simon profond (hallucinogen) i raja ram...
FernandezISTRAŽIVAČ

sep 2005.

Thanks! ::super Eto skinul sam nekoliko stvari (cca 60min) i priznam da mi se Juno Reactor dosta svidja isto ko i Shpongle - inace nisam freak kaj se opcenito tice elektronike al ovo je ok.

sep 2005.

penta-collaboration lemurians-who shot the dj mechanix-made in moscow mekkanikka-ancients cult phyx-psycho grooves derango-secret suroundings za pocetak dosta;)
zekrtENTUZIJASTA

sep 2005.

Peter Tosh - Buckingham Palace

sep 2005.

@fernandez penta-collaboration lemurians-who shot the dj mechanix-made in moscow mekkanikka-ancients cult phyx-psycho grooves derango-secret suroundings za pocetak dosta;)
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

extra izbor loshmi... :D
FernandezISTRAŽIVAČ

okt 2005.

e, da, ne znam ak ste culi al ima jednu stvar Nina Simone - zove se sinnerman - stvar je mrak.

okt 2005.

nego shta:p fernandez pusti to nego skidaj ovo shto sam ti napisao

okt 2005.

amon tobin - "toys" - "keepin` it steel" -"people like frank" - "sordid" toshinori kondo - "called" - "cried" bonobo -"dinosaurs" ... lagani triphop za napusheni chill ::balonja
FernandezISTRAŽIVAČ

okt 2005.

znas kaj, sve je to super, al to meni nije muzika koju bi slusal doma u sobi. To je onak, bas za ici van na neki party ili slicno - onda to funkcionira... Meni je stoput bolje, ne znam, evo, zadnjih dana slusam 'The Band' - Music from Big Pink... To je jedan od albuma za koji nakon prvog slusanja mislis: - 'kaj je to? koje sranje...' Ali onda, nakon drugog, treceg slusanja skuzis da je to u biti mrak muzika.
P.P.POZNAVALAC

okt 2005.

eeeeee psihonaut19- tamo smo pricali o pasima di nesmijemo pa... ja sam bila samo na jedan njihov koncert i stvarno su predobri.... ::super tema glazba:pa mo~emo o tome....
zekrtENTUZIJASTA

okt 2005.

Peter Tosh - Coming in Hot Peter Tosh - Reggaemylitis

okt 2005.

PAIN OF SALVATION-Be
too_liquidISTRAŽIVAČ

okt 2005.

Pink Floyd Depeche Mode Portishead Nirvana Klasika, Jazz i josh sve i svashta

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se