VUTRA
ForumZajednicaOfftopicOvo sta se desava nije istina
LEGACY

Ovo sta se desava nije istina

12 odgovora3,734 pregleda
zekrtENTUZIJASTA

jan 2006.

Na ovome svetu mogu da kazem sto se desava to nije istina... Mislim na ovome svetu STO BI NA-GLASIO... da.. propaganda ........ sto.... vecina kazu.... da ovome... nije istina... :respekt: Ovaj kolega je genije a da to i ne zna. Nikad nisam cuo/vidio/procitao/sanjao/izmislio vecu istinu od dvadesetak sekundne izjave ovoga kolege..
Pusac traveISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Sta se ovde radi?...Ovde se cuva mos'!to je prirodni mos',od prirodnu ruku,i prirodno drva,i to priroda cuva!Mogu samo da kazem da je Klinton zena i da nema srce,i da nije sluzio vojsku...
sektorISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Mora da nissi prepushen bio kao shto ja sad sam kad pisao si to o propagandi a i semafori jedna vrsta propagande samo shto to ljudi nekobtaju aki jebiga mozda je i istina a mozda je sve jebena a astralna projekcija smoke weed all day,every day!!!!! :banana_trance: :banana_trance: :banana_trance:

jan 2006.

Imam ja ovaj video klip za one koji nisu videli... mozda okacim negde, kad/ako ga nadjem...
TripcoPOZNAVALAC

jan 2006.

Ako nam poruše ovaj mos' mi æe da sagradimo drugi... za tri sata, jer toliko smo u moguænos'i.
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

o da

avg 2006.

o da, o je-o-je-o-je :D Samo tako :!: "reci ti njima" :lol: timmy!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se