LEGACY
Intervetna - priče, iskustva, saveti : )
44 odgovora4,257 pregleda
Džidžadžojac
POZNAVALAC846 REP27%
→ Ambasador
DžidžadžojacPOZNAVALAC
apr 2008.
apr 2008.#1
Aj da vas
ujem, mora da imate neke dobre pri
e kao i savete : )
Ja sam skoro imao blisko iskustvo, navatali nas 4 taman ato smo svarili i sve bi bilo ok da je ortak bacio rizle, pa su nas bukvalno skidali u kolima i pretresali nas od glave do pete.
Sve srea pa sam pre puaenja uatekao ostale unu
ie na malo dalje mesto.
Nego pre nego ato krenete i vi sa pri
ama, baa ma zanima ata bi bilo da su to naali, kako bi to oni povezali sa nama, kada nemaju dokaza da je to naae? :watchplant:
GreenMan
AMBASADOR4.602 REP89%
→ Legenda
GreenManAMBASADOR
apr 2008.
apr 2008.#2
Ukoliko se niko ne bi izlajao mogli bi da vam se napasu ****.Cak i rizle sto su vam pronasli nisu razlog da vas pretresaju ali...jako je vazno da svako od nas zna svoja prava koja su mu Ustavom i zakonima zagarontovana.Panduri jako cesto prave proceduralne greske zbog kojih postupci padaju na sudu.Ali mnogo ljudi ne zna sta ko sme a sta ne sme pa se prepuste toku dogadjaja.
Džidžadžojac
POZNAVALAC846 REP27%
→ Ambasador
DžidžadžojacPOZNAVALAC
apr 2008.
apr 2008.#3
Dobro, gde mogu da pro
itam te zakone ?
I realno, boli njih k za zakon, izuju te od batina ako hoe mo~e im se, pa se ti posle ganjaj sa tu~bama od koji niata nee biti.I dr~abe tebi postupak koji e da padne ako si ti pao zbog gand~e.
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
balcan_smokeLEGENDA
apr 2008.
apr 2008.#4
http://forums.vutra.org/legalizacija-online/453-kazneni-zakon-republike-srbije-izmene.html
GreenMan
AMBASADOR4.602 REP89%
→ Legenda
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
TarkiPOZNAVALAC
apr 2008.
apr 2008.#6
Ok... dolazi ti interventi gad.. trazi te osobnu.. ti mu je das.. on ti zeli pretrazit auto.. ti kazes zasto, dajte mi konkretni razlog. On ga naravno nema. Ti kazes ne dam da mi kopas po autu, moram obavit poziv da nazovem unutarnju kontrolu da im velim da me vi jebete. Dajte mi broj znacki. I onda te oni ili prestanu gnjavit il dobijes po picki. Ak dobijes po picki nazoves kontrolu i ovi dobe suspenziju ili otkaz, a ti ih mozes tuzit za odstetu. Il ti "nasilno" pretrpaju auto, al onda dokazi ne vrijede i sto su svi vec rekli ne padnes na sudu.
Jer gle.. mnogi se boje murjaka, al i za njih vrijede neka pravila, samo sto ekipa nema **** se njima suprostavit jer su oni u odori i imaju utoke. al ono... Samo moras bit malo bahat kao sto su i oni i to je to.
domino
ENTUZIJASTA251 REP13%
→ Poznavalac
dominoENTUZIJASTA
apr 2008.
apr 2008.#7
Brus, drugare, nije sve tako lepo kao sto kazesh... To su polumozgashi i kreteni... Sluchajno sam se zatekao na jednoj zurci gde je uletela interventna i prebila 600+ ljudi... Pendrecima... Chak su i devojke tukli... I sutra dan bilo na vestima i na 20. strani u novinama i nikom nishta. Nisu im chak ni po 10% od plate skinuli... Stoka...
Moguce je da se kod vas ovo ne deshava ali Srbija je, brate jakooo zajebana sto se toga tiche....
wu-tra
ENTUZIJASTA516 REP79%
→ Poznavalac
wu-traENTUZIJASTA
apr 2008.
apr 2008.#8
tako je...to da ako ih prijavis da dobe otkaz ili tako nesto...ma daj to mozes zaboravit...oni ce se uvjek izvuci to budi siguran...dal tukli maloljetne ili bilo koga bez razloga to ti nema nikakve veze...
RedSh
AMBASADOR2.308 REP23%
→ Legenda
RedShAMBASADOR
apr 2008.
apr 2008.#9
meni je to nesto poput sekte panduri i crkva sa svojim pedofilima. sta se desava sa popom koji je pedofil? mislis oduzmu mu titulu i postane "obican covjek" a ono NISTA samo ga presele u drugu zupu, toliko o tome... a panduri, a pa oni se glade isto tako njezno, malo ukora, miluj svoga i tako, bit ce on dobar drugi put. ajd u kukuruz!
jedino sto mozes je mantrat da naletis na nekog ok pandura a ne kretena, stvarno nisu svi stoka.... no ipak stalno slusamo nekek bed price. jel ima netko neku pozitivnu :)
moja prica sa pandurima je uvijek bila u biti ok, nikada problema, mozda neko verbalno nadrkavanje ali u granicama podnosljivog. sjecam se svog loseg iskustva koje je u biti sexualno zlostavljanje.
legitimirao nas jednom neki
ika pandur dok sam bila mala svojih 17 god u guzici. sjedila sa svojim prijateljicama ispred neke skole prije izlaska, kasno navecer i pile pivo. pojavi se on iz mraka i kao fin sav, pita sta ima kako smo i tako to...baci oko na osobne i ode. nakon par dana idem ja prema jednoj prijateljici i eto tog pandura preko ceste i prede on cestu da me kao pozdravi. meni vec tu podne, mrak na oci. prica on kao sve nesto lezerno ja se suzdrzavam ista poticat pa sutim i ja kao lazem da skrecem nekud i pozdravljam ga a on meni : ajde mala vidimo se, i paf za dupe i stisne....????!!!!! WTF?! i sta sada? nista...u soku odlazim.
Džidžadžojac
POZNAVALAC846 REP27%
→ Ambasador
DžidžadžojacPOZNAVALAC
apr 2008.
apr 2008.#10
@GreenMan
Neki od nas joa uvek ~ive pod krovom roditelja, pa im ti posle objaanjavaj zaato si ti zaista pao : ) i to da nisi kriv.
I kao ato ka~u ostali, kakav zakon sa njima, kolko sam puta gledao njihovo bahato ponaaanje i sluaao izjave raznjih ljudi koji su dobili batine jer su bili pobrkani sa nekim drugim, pa su pokuaali neato da urade i dobili su kitu u usta bukvalno.Niata od toga.A sada da se vratimo na temu, dajte neka iskustva i bilo ata : ) neke smeane situacije ako ih ima sa njima uopate :D
ROX
POZNAVALAC884 REP32%
→ Ambasador
ROXPOZNAVALAC
apr 2008.
apr 2008.#11
Jednom nas je murja nabrzinu pretrazila jer smo malo bili pijane budale al jedino sto su nasli je frendovu vrecicu lavande :D
Inace nikad nas nisu pretrazivali niti maltretirali jer smo uvijek bili skulirani, pusili bi uvijek negdje na otvorenom ili full skrivenom di nas nemogu zaskocit ili namirisat a da ne skuzimo i imamo dovoljno vremena za rijesit se trave. Kad bi pili bi samo zapisali nekog onak rutinski i rekli da se stisamo i pokupimo smece, sto i jesmo i gg.
Btw skoro sam umro od smijeha kad su nas to pretrazivali sto sam napisao gore, i pandur otvara kutijicu za lece full ful sporo i nespretno ko da s bombom radi, i mirisi onu tekucinu za lece unutra, i onda trazi mene da otvorim drugu jer mu ocito pre dugo treba sa njegovim debelim prstima :D
Bar mi nije bocicu absintha uzeo na svu srecu, a kolko su uglavnom ignorantni nebi se cudio da je.
Al znam pun***** frendova koji su pali, neki i vise od jednom. Jedan frend jos davno davno prek vise od 3 godine je zaustavljen od murjaka, dao osobnu i onda ga lik pitao da poaze dzepove, ovaj poceo bjezat, otrcao 20 metara niz ulicu, stao i dosetao se natrag jer se sjetio da mu je osobna kod murjaka. Prelose. Bar da je travu odbacio negdje dok je bjezao...
30 REP60%
→ Istraživač
apr 2008.
apr 2008.#12
Ja sam divno dijete koje ne pije,ne pusi,ne drogira se...nemam pojma o cemu vi :facesjump: heh
kanehbosem
AMBASADOR1.914 REP12%
→ Legenda
kanehbosemAMBASADOR
apr 2008.
apr 2008.#13
nemogu vjerovat
ovo je prestraano.pa to je legalizirano nasilje.
ato je u usporedbi sa strateakim NWO nasiljem (temi koja me u zadnje vrijeme mnogo zaokuplja), mala aala.
ali kako o
ekivati posljedice za takve akcije kada se od njih takve akcije o
ekuju?
po meni je to joa jedan od pokazatelja kako je sistem ozbiljno poremeen i da je zakazao.
osim toga, ova pri
a me navodi na razmialjanje o pitanju sile.
prema nekim drevnim u
enjima mnoge stvari koje se posti~u umom se
ine monijima od miaia.
no pitanje koje mene mu
i jest, kako uope savladati takve tehnike tj. kako prvo uope doi do nekog u
itelja (ako izuzmemo odlazak u indiju naprimjer)
samo u podsjetit da se te tehnike ve~u na odnose izmeu iluzije i zbilje, ukratko.
sory za OT. odli
na tema.
meni to zvu
i prestraano
kanehbosem
AMBASADOR1.914 REP12%
→ Legenda
kanehbosemAMBASADOR
apr 2008.
apr 2008.#14
ako mene pitate to su tijela nalik na ljudska koja umjesto zatvorske odjee imaju pandursku uniformu
neato tipa james bond "dozvola za ubijanje" samo ato je u ovom slu
aju "dozvola za mlaenje"
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
TarkiPOZNAVALAC
apr 2008.
apr 2008.#15
Ne znam kak je u srbiji ili negdje, al ja sam imo cimova s murjom masu puta i ne mogu mi nista. Drugo je kad se desi masovno njesra i masovna tucnjava, naravno da tu nema pardona. Al kad ti murjak-dva-tri ulete na ulici ta te masiraju bezbeze i maltretiraju pretres ovo onao ma brate teraj ih u *****.. Ne mogu ti nista. Takva sam ja iskustva barem imo.. Bahatost je jedino sto pali kod tih idiota.
Drugo je ak te uvati tijekom radjenja zlocina.. al nesmjes im dat da ti auto pretresu. Oni na to nemaju pravo, i ja im ne bi dao da udju u auto (ak imam nekaj) pa makar me izbili ko vola.
wu-tra
ENTUZIJASTA516 REP79%
→ Poznavalac
wu-traENTUZIJASTA
apr 2008.
apr 2008.#16
red morat ces da mi pokazes tog pandura jebo mu ja majku da mene malo hvata... :D
ok....ja moram reci da mene nisu tukli, nisam pao i tako to...i bolje...ali pretresli su me par puta bez razloga i naravno imao sam srecu da sam bacio na vrijeme i takve gluposti ali...vise frendova su mi pricali njihove dozivljaje u mup-u i takve gluposti...to je meni tapija bilo i slusat...onako da te ispituju i ako nis ne kazes makar ne znao nista samo te mlate tako da se to kasnije nista ne vidi a boli za popizdit...onda frenda iz razreda drzali u jebenoj postaji od 2 ujutro do nekih 3-4 popodne...nije dosao u skolu....sve to vrijeme su ga tamo drzali bezveze...ma gluposti...ja mislim da ih se nema s cim uporedit stvarno....
uglavnom...hocu reci...i panduri su ljudi jebiga...i naravno da ima boljih i losijih...ali mogu li se oni nazvati u bilo kojem smislu cuvari zakona...??mogu da svima puse dik....
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
balcan_smokeLEGENDA
apr 2008.
apr 2008.#17
ja sam sa 22 dobio pendrek po
elendri direkt bez pitanja
samo zato ato sam tih godina bio plavo ofarban i imao 100 kg miaia
i gledao svinju u o
i
od tada
im me startuju samo jednog gledam u o
i ostali mogu da me pitaju ali samo
jednog gledam
e sada imam sajko facu pa mi i nije teako da ih zabrinem
sa njima samo psiholoaki mo~ete pro
ako i jednog sekunda pomislia samo da si neato kriv
ak i ako nisi
ono to osjete kao kerovi pravi
samo kulijana,zamislite da ste obi
an narod koji nema ata da krije
opuateno ponaaanje kao da te nikada niko nije zaustavio
oni isto to osjete i proaao si
ako te neko druknuo
ne izlazi BEZ DVIJE DEVETKE
INAE SI IZA RE`ETKE
THC mind
ISTRAŽIVAČ162 REP75%
→ Entuzijasta
THC mindISTRAŽIVAČ
maj 2008.
maj 2008.#18
nakon svega ovoga pocinjem se pitat koja je uopce svrha policije!? KOJA?!
jbt...ne znam ..ono, sta sluze da nas mlate i sve to..ok je drzat se usr**og zakona i provodit ga ali oni od rupa u zakonu naprave cijelu spilju a ne rupu..i sve lagano zaboli *****
krasta-zg
POZNAVALAC837 REP26%
→ Ambasador
krasta-zgPOZNAVALAC
jul 2008.
jul 2008.#19
ja sam prije dvije god.pusio s frendom na nekoj klupici i uleti nam murija ja sam pljugu na vrijeme zgazio al je murijak naso jos za pljugu ispod nekog lista i naso nam rizle,htio nas je vodit u postaju al smo se postavili pa se predomislio jer to je bilo nekih 5m od nas.nemas dokaz da je nase,JEBI SE!!!
Rade
AMBASADOR2.723 REP35%
→ Legenda
RadeAMBASADOR
avg 2008.
avg 2008.#20
Da to "jebi se" je najbolje......
Interventna je jedno prelepo iskustvo torture i mucenja koje nikad nece biti predstavljeno kao krsilac zakona, ja sam isuvise dobro upucen u njihove metode rada...
Mislim da sam jedno od iskustava opisao u temi ali bese davno....godinu dana mislim....
Samo opusteno i nikako drsko, iako znas svoja prava uvek se seti da njih ne interesuju tvoja prava inace ne bi bili kerovi....
UVEK PRONADJI STEK POPUSI STA IMAS I ONDA KAO I SVI OSTALI UZIVAJ PO GRADU ILI GDE GOD.....
Ne izazivaj i bice sve OK, ja se nisam pridrzavao pa sam se vise puta zajebao.
Samo polako i uzivaj!!!!!
cricket.
ISTRAŽIVAČ163 REP75%
→ Entuzijasta
cricket.ISTRAŽIVAČ
okt 2008.
okt 2008.#21
imao sam tih iskustva s pretresanjem i slicno, masu puta mi se desilo da su me pretrazivali dok sma bio napusen i nisu nista nasli, par puta se desilo da su od nas 5 u drustvu samo mene pretrazili jer sam imao taj neki ''pusim vutru'' look ili nesto sto u njihovoj glavi asocira na to ne znam ni ja, i nkad nista nisu nasli, jendom je nama i cajo uletio u parku kad smo bzvz sjedili po danu bilo je negdje oko 17h, i uleti on sa spikom, kao sta ima kod vas 'djeco' imali se trave, i jedan od nas mu odgovorio ne, i i da imam sigurno nebi ovdje u ovo vrijeme pusio, i onda on pocne pretres bla bla..
ali najjaca mi ej prica sto sam cuo od starijih, vrijeme nakon rata ugl bilo je masu trave za malo para, i prijasnja balica pusaca (dubrovnik nije sad toliko velik grad svi se znaju manj vise koji su u travi) i skupilo se njih odp 100 na bulevaru i postoji tamo jedna lampa koja se udarcem ugasi, i sad stoji njih sto i inspektori i obicni caji dolaze i jedan od njih dobije znak i udari lampu i ugasi se svijetlo i samo se vidi masa ljudi i zarovi od cigara, inspektori nisu im smjeli pric na 50metara od 'straha', oni se poredali u crtu prema njima i samo se culo kako se zadero jedan PALI, i pale se dzoje, kasnije kad se razlisa ta 'crta' ljudi caji su dosli pri autu jednom i kesa trave stoji na kontrolnoj ploci lik sjedi na mjestu vozaca drugi do i mota, cajo mu pride na staklo pokuca i kao da otvori vrata pokaziva znacku, lik na mjestu vozaca izvuce pistoj ( po prici nije pravi bio) i mase caju tj insektoru i govori mu kao, STA JE, nemozes uc jeli? vidi ''pol kila'' je tu na ploci a ispod sica jos toliko, sta ces sad, i mase s pistoljem i u facu mu govori ajde udi ako smijes ajde.. i ugl po prici caji se usrali zazvali pojacanje, neke su pretukli, neke pohvatali, ugl puno njih je palo taj dan.. ugl nesto kao vutra mara je to bilo.. nisam bas dobro preprico mozda malu uvelicano, ali ovako slicno sma ja cuo pricu mozda je to sve rekla kazala i slicno pa je prica prepricavanjem uvelicana ali tako je to bilo amo rec.. :)
psy_wid
ISTRAŽIVAČ94 REP29%
→ Entuzijasta
psy_widISTRAŽIVAČ
nov 2008.
nov 2008.#22
nama jucer na igraliste banuli... ja u banani spavao u auta a ekipa se zajeb (btw. jedno od najgorih iskustava s travom, mislio sam da cu umrijet :) dolaze oni, mase sa znackom ja reko koji k, di sam?
osobne, pretres, imali oko 8 g al se bacilo na srecu... rastresli mi cjeli auto, vidli cigarete a nem onog za bibek, nasli rizle a ja reko hebatiga sad... jos cijeli u kurcu i pocne on meni di je trava pusi se a itd... reko nene popilo se malo pa spavam.. ugl nisu nist nasli rekli da pospremimo za sobom i osli... uf
0 REP0%
→ Istraživač
nov 2008.
nov 2008.#23
ev jedna spika sto dvojica lega prozivili u skateparku u os...
ono sjede njih dva na tribinama i svako vrti svoju frulu i taman oni to zamotali i vide frajer preskace ogradu (koja je od tribina nekih 4-5 metara) i oni skontaju lika (drota) kak preskace i vide jos dvojicu kak dotrcavaju s druge strane i oni nabrzaka iskidali frule izgazili ih i istrljali i ono pretres (bili sasim kul drotovi nista opako) i ono nis nisu nasli i sad ono pricaju snjima i tak sprdali se nekih 5-10 min iono gice odlaze i kazu im dobro decki 1:0 za vas...
a oni na to nenene lega 2:0
heheheheehheeh prejebeno ono isprdali ih ko male majmune...
apr 2008.
1 / 23
apr 2008.
nov 2008.