VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKako da te doma starci ne skuže?
LEGACY

Kako da te doma starci ne skuže?

182 odgovora12,400 pregleda
umobolikusISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Sve piae... Kako doi doma pred starce napuaen, a da te oni ne sku~e? Imate kakav savjet? Za Visine ve znam. Stavia koju kap u oko i sve ok s o ima, ali si svejedno u mozgu ubijen...
gloss_zelenkyAMBASADOR

dec 2007.

A da ne dolazia doma prebijen sa to malo mozga kojeg i imaa u glavi?! Koliko sam se puta zdrobio doma pa me nisu sku~ili starci...samo iskuliraa i razmialjaa kako komunicirati. ma.... :maryjane:
Weed KillahPOZNAVALAC

dec 2007.

visine, ne izbjegavati komunikaciju.. eventualno sve raditi malo brze nego sto bi to u biti napravio..takodjer, ne izbjegavati pogled u oci ali ne ga ni forsati.. najuputnije, ne dolaziti doma napusen..

dec 2007.

Ponaaati se normalno.

dec 2007.

bez obzira na sve ponaaaa se kao da si normalan
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

JA sam upravo prebijen i stara niat nezna danas mi rizle naala i ja reko da je od lege koji mota duhan i ona onak mi sam da i niat ne ka~e
Weed KillahPOZNAVALAC

dec 2007.

hehe, moji puse oba tako da je tesko proci neprimjecen. Ali u biti, tajna je, na ponasati se bas normalno. Moras se malo ubrzati. Ali malo i da izgleda prirodno. Kad si napljugan, stvari radis pomnije ali i manjom brzinom. Stoga moras malo "ubrzati" film. Ali ipak ne kao da te netko stavio na fast foward :)
umobolikusISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Meni je sad najvei zajeb to ata trenutno nemam Visine... Zapravo, ve 2 tjedna ih nemam... Meni doma nisu problem starci, nego stric koji mo~e na 1km udaljenosti vidjeti jesam li pod utjecajem trave... Izbjegavam ga maksimalno kad sam high...
kotvaENTUZIJASTA

dec 2007.

najbolje je onda ne dolaziti takav doma,ili biti na 1km udaljenosti od rodjaka,jbga...

dec 2007.

Mene stari forsira kad vidi da sam napusen. Pita me milion teskih pitanja. Tvoji roditelji su dio tebe tako da ne valja lagat ih svjesno. Ja sam uvjek mogao manipulisat sa svojima zato sto sam uvjek zavrsavao zivotna djela. Najbolji recept je uspjeh...ako si u njihovim ocima na "nivou" sve ostalo je skroooooz ok. Nije bitno ko ti je tata koliko si razbijen.
Yami_RazielAMBASADOR

dec 2007.

najbolje ti je....pusit doma^^...fakat bi se zacudio..ja sam imo gro problema s starcima,stara me vodila kod psihologa ovo ono,moro sam na testove ici 6 mjeseci..i tak...i totalno je opsjednuta kuja da me rijesi trave...a starog boli... e pa kak sam se skulirano ponasao zadnjih mjeseci stara mi da da pusim,i ja reko da ocu pusit duhan za motanje,stara kao zasto? pa isplatljivije ovo ono,nakraju pristala,i sad pusim hashish njoj ispred ociju bez da ista sumnja... xDDDD

dec 2007.

Sto reci genijalno :smoke18: ne provaljuje miris hasisa?
dataaISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Kao sta su vec rekli nemoj izbjegavat komunikaciju ni kontakt ocima... ako si bas smrvljen onda nazovi nekog na mob prije nego sta udjes u kucu/stan reci "bok" starcima i u sobi nastavi razgovor... Hehe kad se sjetim tih problema... Moje misljenje je ako namjeravas pusit travu duze vrijeme najbolje je upoznat starce s tim ali polagano (naravno to ovisi i o tome kakvi su oni...ako su konzerve radije ne..) U pocetku sam dozivio tezak otpor... napunili si glave raznim glupostima kupujuci knjige tipa "mama dali trava cisti pluca" i slicno.. onda sam ih ja upoznao sa pravom istinom o marihuani uz pomoc vutre.org(fala) i tada su malo popustili a sad je postalo normalono da zapalim u sobi ...samo zatvorim vrata ..ma nema veceg gusta nego doma u miru..:nana:
Yami_RazielAMBASADOR

dec 2007.

gle...ovisi kakvu pljugu zamotas..naravno da bi provalili kad bi ubacio pol grama hashisha xDDDD ali napravis si light pljugu dovoljnu za sebe,slojku zamotas tanku onak,i nema problema...ako pitaju zasto je takav miris kazes novi duhan neke arome i nema problema xDDD bar s mojima... tanke slojke ftw x) sad iam neku ganjicu...sad sam spalio pljugu doma ali nema staraca,vracaju se za 2 sata negdje tak da nece biti beda :)
RadeAMBASADOR

dec 2007.

Budes normalan i ne pametujes previse..........
Weed KillahPOZNAVALAC

dec 2007.

samo da se dotaknem pusenja doma.. Nemojte biti naivni, ukoliko vam se starci tome protive. Pusenje na prozoru je jedina opcija da se miris ne osjeti van sobe. Takodjer je azno i sta se pusi. Ukoliko pusite neku sicu, lisce, opcenito, nesto slabije kvalitete, pa cak i "obicne hedove koji dobro izgledaju, miris je vrlo jak i lagano ce se probit, ako nista drugo onda kroz kljucanicu. Ukoliko imate neki fini ska, miris ce biti vrlo malo primjetan i ugodniji. Ugl, miris pusenja vutre (osim finog ska ili sita) je vrlo ptodoran i bez problema ce proci i tri zatvorena vrata. Takodjer, racunajte i na to da je vani sada hladno a hladan zrak je tezi nego topao pa kad i ako pusite na prozoru, velika je vjerojatnost da ce (veliki) dio dima vratiti se u sobu. Jedino je rijesenje nagnuti se sto vise kroz prozor ( nije preporucljivo ako zivite na 20om katu btw:) ) i odrediti smijer vjetra pa se ravnati po tome. Ukoliko imate klimu sa opcijom filtriranja dima, mozete to ukljuciti i puhati dim i drzati pljugu ispod usisnika zraka. I lagano ispuhivati dim vrlo blizu ili direktno u njega. Miris se takodjer nece osjetiti, jedino sto vuja nesmije biti prejaka jer cete pasti sa stola ili stolca na kojem stojite da bi dosegnuli klimu :)
CrassENTUZIJASTA

dec 2007.

Upalis nekoliko svjeca vatra upija dim, otvori i prozorem, negovorim da se nece osjetit ali ce se manje osjetit ako dovoljno prozracis jos poslije nece, ak ti stara skuzi miris reci da je to miris svjece ,zvuci glupo al mozda upali osim ak imas roditelje koji bas znaju kako mirise...Najbolje ak su ti dobri starci reci njima, ja sam svojim reko, sad mogu pusit... Ako starci skuze da si naduvan reci da si pijan... Ili kako su ostali rekli pokusaj se ponasat normalno i malo brze stvari radit itd.
BugiPOZNAVALAC

dec 2007.

hehe, najbolje ih je upoznati sa time...ali polaaaaako... ali ono, nije uopce velik problem proc kod njih napusen... umoran si, ili lose volje...itd... i definitivno kad vidis njih umorne podjebaji kako su napuseni...ja sam se smijao i sve kod svojih ali ono, kad se i oni smiju ili slicno onda bacim kontru... i tako nema brige vise uopce...

dec 2007.

E daj umorna sam, idem spavati. Meni se iznenaujue esto spava kad doem doma. Jer ina e moram pri ati s njima. Ovako samo odem.
umobolikusISTRAŽIVAČ

dec 2007.

Ima dobrih savjeta. Kad ja doem doma napuaen, samo se javim starcima i odem u sobu. Tamo upalim kompjuter, gledam pola sata u prazan desktop i onda idem spavati. Good night, sleep tight :)

dec 2007.

hm...budi u stilu,ako vec pusis travu,priznaj starcima i kazi im istinu o travi.ako su ti starci pusili kao klinci onda ce te razumijeti,ako nisu,jebiga,bar ti vise nece biti bed dolazit napusen i skrivat se,budi svoj,nemoj da te paranoje peru,najbolje ti je kad priznas i dokazes svima da si pametan.poslje ce viditi da vutra zapravo i ne steti
LucidDreamAMBASADOR

dec 2007.

Ja cu im reci...ali kad zavrsim faks...dotad nista... Sto manje komunikacije moj predlog...peace
choki123POZNAVALAC

dec 2007.

Mislim da starcima ne bi trebao priznat dok si maloljetan,ka~em dok si maloljetan (ne obavezno),trebao bi im priznat i odr~at im lekciju o tome tek kad ispunia neke osnovne ~ivotne obaveze koje te ine zdravim,razumnim i odraslim ovjekom(fax,ulaganje s odgovornoau kao u stan ili auto,atatijaznam...),jer prije toga,starci,ili bilo tko drugi,e pomislit da je to samo jedan od tvojih mnogih hireva i da ne znaa ato govoria (jer ka~em,ne do~ivljavaju te kao zdravu osobu koja ispravno razmialja).... A uostalom ako znam da u puait i kui starcima do upuaen,onda rae neu ni puait....sigurnost i oprez prije svega....:sun2:
RadeAMBASADOR

dec 2007.

Idi kod ribe kuci nemoj svojim matorima da se pojavljujes.....
Silent BobPOZNAVALAC

dec 2007.

Nego njenim. :D LOL
CrassENTUZIJASTA

dec 2007.

Evo jos jedan savjet, frendicu nedavno starci skuzili, sad ide na testove, i svasta,prestala pusit, skuzili je jel su joj citali poruke na mobitelu... Najbolje reci roditeljima, al to ovisi kakv si u skoli, jel ak si los u skoli mislit ce da je trava kriva pa ce popizdit na tebe... Ja sam svojima reko, al sam ja vrlo dobro djete pa nisu popizdili...

dec 2007.

hahahahahahahahaaaaa chekaj, hahahaha kako ovo nisam prije vidjela :rofl:

dec 2007.

PROCITAJ PRAVILA,zabranjeno je citiranje starijih postova,i bla bla bla,znam da si to ti weedkilah:hehe:
Silent BobPOZNAVALAC

dec 2007.

Hahahahahaha :D ti si takav car!
choki123POZNAVALAC

dec 2007.

LOL......... ko je ovdje lud ....... :knockknock:
gloss_zelenkyAMBASADOR

dec 2007.

Purple Haze, spi it u ti 310 ekstra bodova tako da se ni tvoji klonovi nee viae moi regat jer e automatski imat BAN! Samo pipkaj tamo di ti nije mjesto...joa ti malo fali :maryjane:

dec 2007.

Ja dodjem kuci i kazem nesto tipa: Jao, al' mi se prispavalo. Pusticu neki film dok ne zaspim. ili Provericu postu i idem da spavam. U medjuvremenu keva legne, a ja ostanem da blenem u film ili da igram WoW i tako... :)))
Bezze_SaAMBASADOR

dec 2007.

Ne znam drug za tebe i kakva je to vuva, al' ja kakav god da zapalim (veliki, mali, srednji) i to zapalim u sobi (otvorim prozor odmah dok puaim) i opet se osjeti vuva, cak i ja kad izadjem do WC-a, i kad se vratim JA osjetim vutru, a kamo li ostali.... Jos ljetos, dok su temp. visoke bile, morao sam propuh praviti u stanu (dok izluftiram sve....i malo Ambipur-a i gotovo) ako neko nam dolazi u goste i sl. Sad je bolje, u sobi ispuaim otvoren prozor, i kad ispusim nakon par minuta, nista se ne osjeti (al' zato par minuta brrrrrr... zima hehehhe) cak ni stara (koja je "alergi na" na miris vutre).....

dec 2007.

mirisni stapic dok duvas ili duvaj u bluntu,nema teorije da se osjeti ~i~a
CrassENTUZIJASTA

dec 2007.

Nekuzim, zasto kad duvas u bluntu se neosjeti miris??
Weed KillahPOZNAVALAC

dec 2007.

nije istina da se ne osjeti. Osjeti se ali ne tako jako.. Zato sto ne gori papir. Koliko god papir bio tanak, on svejedno gori i smrdi. A i ovisi sto stavis u blunt. Neka sica ce itekako smrdit, samo eventualno roba visoke kvalitete u malim kolicinama se nece osjetiti..

dec 2007.

water cured hedovina se ne osjeti tako jako...

dec 2007.

ma mi kad zapalimo u kafiu blunt,nitko ne primjeti...samo da je neki blunt intenzivnog mirisa,od okolade preferiram,miris cokolade nadjaca miris vutre,tako da se osjeti samo cokolada u zraku...:goldmaryjane:
artuvISTRAŽIVAČ

dec 2007.

ako te ko poznaje, na cilome svitu, onda su ti to roditelji i ja mislim da ih oko takvih stvari nemos zajebat. jedino sta roditelji imaju obi aj mislit sve najbolje o svojoj dici pa si ne~ele nekad priznat takve stvari (kao moje djete uzima drogu)...najbolje im lipo reci pa si miran i ti i oni... i objasni im da trava nije droga,barem ne opasna..

dec 2007.

Isto tako, ako njih 'ko poznaje na cilome svitu, zna njihove 'slabe tocke' i kako im nesto objasniti da shvate, onda si to ti :)
artuvISTRAŽIVAČ

dec 2007.

istina..zdravom konverzacijom se sve da rjeait i objasnit
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

e bas to...jedino i sve sto moras napraviti je da normalno komuniciras i sve ok...jos prije sjecam se dosao bi doma u bolo kakvom stanju i nista mi nebi rekli...bio bi im cudan istina je jer ako si na oko ubijen onda jebiga nemozes ih zajebat ali ako te oni cuju da pricas normalno i da kuzis sve to ti je to...nema sta tu pricat...popio sam pivo i to je to...nakon sto su mi bacili jebeni test na THC na koji sam bio negativan tako da sam ih sjebao kako nisu ni svjesni odonda si kupujem Visine i nemam ni najmanjih problema s dolazenjem doma osim kad sam mrtav pijan da ne mogu sakrit od nikog...evo to je to od mene....pis
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

Ja ju er oko pola 12 u wc malo nu~da pa hit iz bonga pa opet malo pa hit iz bonga i tako
Bezze_SaAMBASADOR

dec 2007.

`to se staraca ti e, najbolje je imati neki BONG-i ili sl. i u sobi povui na foru dim dva i to je to... niata se nee osjetiti,.... mislim bolje i to nego motati i ailjiti joint, ... To je ofirno do bola, mislim i da su starci toliko ne upueni u vutru i to, skontae 100% da neato nije u redu, joa ako su starci bili kao mi (tamo nekih 60-70-tih godina) ee onda najbolje je da im se prizna... Pa eto, zamislite sebe, evo ja sam dobio sina (7mjeseci) i kad bude odrastao i sve to, i po ne ga vutra interesovati (a mo~da i nee, ko znaa...??) :) sad zamislite da mi dodje on i po ne pri ati neke gluposti, kao nije moja rizla to, nego uvam od druga i tako te gluposti... a o i crveeeeneee..... i ne moze kako treba da sastavi re enicu, bez petljanjaa jezika... Ina e ja ato se ti e njega, objasniu mu fino sve, kako i ata... i tek tamo oko 20-te u mu dopustiti da puai (prije NE!!!) jer bolje da puai u kui nego da se zavla i negdje po parkovima i ostalo. A to opet vodi ka gorem, sa rajom brzo e isfurati vutru i onda e htjeti isprobavati ostalo... i tako mnogi zavrae na heroinu... Btw: Meni je drago ato sam proaao ovo sve u ~ivotu, tako da mene nee moi "farbati" ato se ti e psihoaktivnih supstanci.... :)
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

e sad...dopustio ti to njemu ili ne on ce probat travu i sve ostalo kad dodje vrijeme...mislim uvjek ima djece koja nikad nisu nista prbala i to...to ti je sve stvar drustva a to sto ti zelis da on duva tek od 20-e il tako to zaboravi jer to ce ti uspjet samo ako ga zatvoris doma sto normalno nemozes...ti ces njega skuzit i sve al ako se to njemu bude svidjalo mozes zaboravit da ce te slusat...naravno cestitam za sina i nedo bog da poscne bilo sta konzumirati al to ti je danas tako i to je to...kao sto tvoj starci ili bilo ciji nikad neznaju sto im dijete radi kad je vani sa drustvom... :D pis

dec 2007.

Istina, osim ako nemas vlastiti mozak.
Bezze_SaAMBASADOR

dec 2007.

Ma ja govorim da od neke 20-te (ako bude htio puaiti, nek puai....) iii vjerujem da sve ato djeci viae (bilo ata brania...) viae to hoe .... naravno tu je stvar odgoja i ostalog, kao prvo djete koje odraste uz roditelje npr: koji su dok je mali bio, dolazili svakakvi i tu se drogiralo i ostalo, naravno da ce i on ubrzo krenuti njihovim stopama. Ali hou rei da u se potruditi pravo, da ne bude slu aj da po ne sa bilo kojim psihoakvitnim sups. prije neke 16-18 god. (znam, najludje godine...) al' tu je i batina (ne ka~e se d~aba, da je "Batina iz raja izaala"... :) Al' tu je odgoj 90%, i okolo druatvo ostalo....
LucidDreamAMBASADOR

dec 2007.

Interesantno...lepo receno...ipak su to godine(15-19) kada se klinci razvijaju...Lepo je bezze iplanirao sve to,nadam se da ce tako i postupiti...Ja pricam iz mog,vrlo malog,ali za moje godine dovoljnog iskustva...npr. godisnje 3-5 puta uleti neki ortak sa jointom sto je vrlo malo da bi mi ometalo razvoj,a pritom treniram kosarku vec 1 godinu...Trebalo bi svi roditelji da se potrude da ne upropaste klnice i devojcice losim primerima i pogresnom ucenju... Mora da je lepo kad ti neko zove "TATA" ...?
choki123POZNAVALAC

dec 2007.

Ne zove ga joa,vjerovatno ne zna joa pri at....haha...lol :sand_play:
LucidDreamAMBASADOR

dec 2007.

Ma nisam mislio na bezze-a i njegovog sina,nego konkretno...Ne zezaj se s tim...ubice te...:goldmaryjane:
kotvaENTUZIJASTA

dec 2007.

I po meni je roditeljski odgoj na prvom mjestu,al uvijek se probudi i neato buntovni ki u tebi,shvaate ato ~elim rei? Niata nije savraeno,pogotovo kad se neato planira... Ti mo~ea djetetu usaditi neka razmialjanja i sve je to super,ali e ipak i ono kad-tad se pitati dali je to razmialjanje ispravno. To je moje mialjenje,ja sam ipak laik ato se ti e odgoja djece(zasad)...
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

uglavnom...opet isto...ako on pocne duvat to ti je to..ti mozes rec sta hoces al on ce duvat i dalje a ti to nece ni znat...cak i kad skuzi da ga ti kuzis i sve...ma zapravo neznam, sve zavisi o tebi kako ga odgojis i sve pa mozda ne budes imao nikakvih problema oko klinca sa drogom i sa bilo cim osim kad ti bar puta dodje mrtav pijan doma :D:D hehe...al ko zna...mozda ni to nece bit slucaj... pis
Bezze_SaAMBASADOR

dec 2007.

Ma meni je samo bitno da ne dodje (a to u vjerujte svim silama "gurati") u dodir sa hemijom.... Jer kad se sjetim, ono kad sam dijete bio, i kad sam krio da puaim cigare, tad mi je sladje bilo i zapalitit (ista stvar kasnije sa vuvom...) kad su me provalili, nije viae to TO... ako kontate... Mislim nema sanse da mi dodje kuci napuaen a da ga ne skontam!!! Najgore je kad dijete ima 15-19 godina a starci 50-60, tad oni i da hoe neato da urade.... jednostavno su nemoni!!! Dok ja svog ako ako bude potrebe i "zgaziti" ga dobro, al' nee biti kako on hoe...!!! Naravno ovo je zadnja varijanta.... Kad napuni 20g, neu mu braniti da duva, jer do 20-te, nema smisla, ne razmialjaju da tako ka~em svojom glavom.... Al' polako, mislim da je prerano joa o tome i sl. temama pri ati.... vrijeme e donijeti svoje....
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

e bas to...ma nemozes sada nista rec...sve sto sad kazemo je djabe...al vidjet cemo...e a to sta si rekao za sakrivanje i to...pa da....tako su svi vjerojatno ja sad pusim pred starcima bez beda...al sad mi je vec doslo da pomalo prestanem s tim jer od toga samo gubim pare i pluca mi odlaze pomalo zato jebes cigare....uglavnom bit ce kako bude bilo i samo da ti jos kazem da se sjetis sebe kad si bio mali da ga ne osudis prestrogo ponekad... :D pis
didjilidooISTRAŽIVAČ

dec 2007.

budi svaki put napusen,dok se ne uvjere da ti tak normalno funkcioniras :D a ono sa ubrzavanjem ima smisla,ali uvijek zavrsi tako da stavim mljeko mjesto u frizider tam di case idu,itd... a i djaba to,kad ja sidjem dole dodjem do kuhinje,otvorim neki element i onda se pitam li ga pitam sto sam uopce tio...bude mi neugodno u takim trenutcima,iako mi starci vec godinama znaju da duvam. najbitnija je improvizacija u takim trenutcima
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

hehehe...e da to je isto ful cesto...naprimjer jedem onda uzmem stonljak da ga vani istresem i mjesto da idem van udjem u wc i razmiljam se sta radim u wc-u...haha...sorry sto ovaj post pisem bezveze al moram ispricat ovo...dodjem doma mrtav (to mi je stara pricala tek sljedeci dan ja to nisam ni znao) znaci napravio sam si cedevitu, stavio ju na stol, uzeo cedevitu i spremio ju tamo di stoje case,ostavio cedevitu i otisao spavat....na to mi se samo stara smijala i isfuravala me...haha...a bilo je i jos gluposti, kad sam spavao u wc-u na podu i takve gluposti...hehe...pis
RedShAMBASADOR

dec 2007.

biseru moj...samo se ti hvali ljudima kakvog smo te nalazili :ludaci_lol:
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

dobro da me ti nisi nasla da me jos izdrkavas sljedecih par godina...ok mama me slikala kako rigam u skoljku i slicne gluposti a sta ti bi me jos oblacila u svasta i slikala kako si blesava (salim se al nebi se cudio) :P pis
RedShAMBASADOR

dec 2007.

a mislim majka nam je zakon. slika sina kod svog prvog riganja, ma divna je :))) neke majke zele ovjekovjeciti sinov prvi odlazak van, maturalna zabava i sl sranja ali ne..nasa majka slika sina kako riga i u isto vrijeme umire od smijeha....super. a ja? hehehe...
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

a dobro sad nije prvo riganje..al mozda je prvo da je doma...al drkala me ujutro jooooj... ccc :D
CrassENTUZIJASTA

dec 2007.

Ajd ja sam kuhao hrenovke i ostavio ih 5 sati da se kuhaju i rastopile su se hrenovke, cjela mi kuca smrdila po hrenovkama...
RedShAMBASADOR

dec 2007.

:ludaci_lol: predobro... cak i ja imam debilana iz mladih dana, pijem kafu u kaficu, casa vode kraj kafe...ja dodajem mlijeko KAO u kafu...kada ono ja u vodu filo ulila i kao super sam si makjato napravila. sramote... bljedi pogledi. jos kao gledam sta radim ali mozak baj baj :)
BugiPOZNAVALAC

dec 2007.

a super su ove obiteljske price :) najlude je kad dodes doma i stanes na sred kuce...tisina, starci gledaju film..a ja stojim i stojim na jednom mjestu mislim da je vrime stalo....ili pricas sa njima i zaboravis sto treba rec i sve, nemas pojma di si..i pokusavas improvizirat sto je nemoguce.. :D a i rucak na muskatnim orascicima....ja ubijen od njih..a morao sam rucat doma sa svojima...hahahaha...hrana ispada iz usta, bale, nemam snage za pribor drzati, neki se smiju neki zabrinuto gledaju a sve u svemu svi su znali ali su starci ok skroz... bilo je masu takvih ispada...sve u svemu zakon stvari koje zaboravim pa mi drugi pricaju sto sam prozivio... XD
Weed KillahPOZNAVALAC

dec 2007.

ja sam dosao jedan dan kod cure doma a bio sam napljugan, gladan i napaljen ko vepar... Pitala me jel bi joj mogao pomoci da zakaci zavijese na karnis a ja sam joj mrtav hladan rekao "Evo samo da si nesto po*****"... Naravno, mislih reci "samo da si nesto pojedem" Sva sreca sto je "punica" do jaja pa se smijala.. Imam srece da joj starome to nisam rekao :)
wu-traENTUZIJASTA

dec 2007.

si na kraju barem dobio za jesz i sve..? :P

dec 2007.

Bolje da ne dajem savete skontali su me X puta ali fazon umoran,spavam najaci
Zna li neko hitno da mi kaze da li rash ili poppers pokazuje rezultate na testu za drogu(apotekarska varijanta-roditeljska)
krasta-zgPOZNAVALAC

jul 2009.

ne :)
psy_widISTRAŽIVAČ

jul 2009.

doma pusim konstano...ali samo navecer i u noci jer sam onda ziher da nece niko uletit jer je cura tu pa starcima bed :) a da sumnjaju to svakako...ako pusis konstantno nema sanse da bar trunku ne posumnjaju... nekoliko puta pitala stami je sa ocima ja reko umoran ko pas, i prodje :D
chupoAMBASADOR

jul 2009.

reci mami nek dodje na ovaj forum i nek se informira pa mozda i ona pocne pusit... prvo joj reci da si napravio nest gadno (ubojstvo,pljacka..) pa ce joj bit olaksanje kad cuje da je to laz, da ti je jedini grijeh pusenje marihuane... cek malo ljudi!! pa di vi uzgajate ak vam starci ni neznaju da pusite?
psy_widISTRAŽIVAČ

jul 2009.

dada...sve je bajka chupo...nismo svi u spanjolskoj jbt :/ :P

jul 2009.

prije sam dolazio doma konstantno nagruvan...na ru ak i te fore... sad viae ne, isto da budem na miru...zato fino izaem predve e van, i vratim se u pono kad svi spavaju i onda kuliram na miru u kui :)))
Kushonja O.GAMBASADOR

jul 2009.

U podpunosti se sla~em s gore navedenim:bong7bp:
TeZiISTRAŽIVAČ

jul 2009.

haha meni onda najbolje jos ja neman tih problema da me starci skuze zivin od njih nekih 300 km :) a u najboljin godinama (18) tu zivin sa babon ali ona ide leci u 8 navecer pa mogu pusiti koliko ocu nikad ne skuzi ali reci cu im ja da pusim i OBJASNITI im sto je vutra oni nemaju blage mater kaze dok san zivia snjima pazi kad si vani da ti neko travu ne ubaci u pice! ja ono wtf neda mi se objasnjavati samo kazen mamo nisan ja te srice da mi neko drogu ubaci u pice! ;)
chupoAMBASADOR

jul 2009.

nije sve bajka, ali ak ti se stvarno svidja pusit i ne mislis prestat bolje da kazes starcima neg da ih lazes... ja sam svojima rekao kad sam imao 16. istina nije bilo lako, pricali smo bar 5 sati, i poslije im je dugo trebalo da se smire.. . poslije sam slusao savjete tipa pazi se murije, nezelis dosje, netreba ti to itd... volim, i postujem roditelje i zbog toga ih ne zelim lagat.. cim se skrivas znaci da si kriv, znaci da radis nesto lose... zato mislim da je najbolje priznat starcima a ne skrivat se.. ( to ne vrijedi za policiju )
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2009.

Moraa biti svjestan da to nije uvijek mogue Postoji hrpa roditelja koje bi bilo nemogue bilo kakvim razgovorom i i im drugim uvjeriti da marihuana nije zlo od kojega se umire Teako je razbiti godinama stvarane predrasude I da, ako se skrivaa zna i da si kriv ali ne i da radia neato loae.
chupoAMBASADOR

jul 2009.

to je moje iskustvo... kod mojih roditelja je istina uvijek palila...

jul 2009.

ma da, ja radim isto sto i kad doem kuci pijan, kad doem pijan nista mi nekazu, jos me pospreme u sobu itd., a kad doem naduvan, misle da sam pijan, pa isto tako... a sta se tice pusenja, skoro svaki dan odemo ja i ekipa do ducana na pivo, pa kad se nae nesto robe odemo iza ducana i to rjesimo, a kad nema onda se nalijemo ko krave, tako da kod mene nema problema oko toga, jos me nikad nisu starci uhvatili napusenog jer sam prije poceo s alkoholom negoli s travom, a oni ni nevide razliku izmedu pijanog i napusenog....
grivaENTUZIJASTA

jul 2009.

Najbolje pitanje do sada ili se obucavate teoriski :)

avg 2009.

ja sam u tri u jutru razbijen isprzio jaja u kuhinji,nasuo u tanjir fino domaci "ketchap" koji moja keva pravi svake godine i najeo se u u sobi k'o zmaj. ujutru me sestra pitala : "popio si sinoc pola flashe soka od vishanja (ili tako necheg,ne secam se bash,uglavnom je bio neki crveni,domaci sok) bash si bio zedan..." lol toliko sam bio napushen da nisam ni provalio da sam jeo gusti sok/ sirup sa jajima. momentalno sam pocheo da perem sudove... ima tih bisera josh,ali ovaj mi je omiljen... :icon_lol:

avg 2009.

Haha,ovo se meni desilo 2-3 puta,nisan od dima vidija di trebam ugasiti,sre a jer san i onda ~ivija sam. Ali je bila ipak posljedica alkohola a ne vutre.
Noname_ENTUZIJASTA

sep 2009.

ma joj sad mi nijedna pustolovina nepada na pamet kolko ih je bilo.Kakav sam dolazio kuc, to je strava,nekad skuze nekad ne al ugl sve se zna i dobro...dok ide..ide budem napiso sta mi se desilo ako se sjetim
SiDAMBASADOR

sep 2009.

svima koj starci neznaju da puse, fino se sjednite s njima, objasnite im stvari kako stoje, recite da pusite naravno... trebali bi shvatiti ako im sve lijepo objasnite, meni je prije bilo previse bed da moji doma znaju da pusim.... ee to vrijeme je proslo, zapalim si ne skrivajuci se ni malo, cak sam starome ponudio da proba, reko "daj uzmi dim reci mi ata mislis, jer ovo je domai proizvod" veli stari: "dobar si" haha ja sam umro od smijeha, ugl. bolje da vam starci znaju, potrudite se to sto bolje objasniti im, nemojte napraviti dojam da je marihuana ista stvar ko sve ostale droge, jer vecina roditelja tako misli danas nemam problema s time i mogu vam reci da je jako dobar osjeaj kada se doma na najboljem i najljepsem miru nemoras skrivati nego uzivas kada oces,.... nadam se da ce nekome pomoci :D

sep 2009.

sid slazem se sa tobom tako je najbolje evo meni su roditelji ok 100 puta sam zapalio dosad krug od 10 metara od kuce skontali su i oni sto je i koliko su me puta i vidjeli kakav sam da sam zablokiran itd...ne znam nisu mi nista rekli a eto nisam ni ja njima al je sve ok isto mi je kao da sam reko cak me stara pokriva sa jednom plahtom koju sam uzeo u kanadi a ima ti puno listova od marihuane eto...sto rec lud zbunjen normalan hehe....

okt 2009.

nikad i ne razmisljam o tome, rizle su mi uvijek razbacane po sobi, cisto sumnjam da ne znaju o cemu je rijec ali nikad mi nitko nista nije rekao, a ako dodem kuci razvaljen onda jednostavno idem u sobu nesto me goni da im ne idem na oci :))
LowriderISTRAŽIVAČ

okt 2009.

Nekad ranije, dok sam bio ovisan tj. bukvalno na njihovoj hrani i svemu ostalom, dolazilo je do konfrontacija kad bih doalzio kuci odvaljen. Cesto je bio slucaj da zvocaju i napadaju kad dodjem skroz cist, a kad sam odvaljne ponasaju se sasvim normalno. Aj sad ti budi pametan koje stanje onda nazvat "normalnim". Ako vec i dalje imaju ovlasti da vrse pritisak na tebe, najbolje ti je da dolazis kuci kasno tj. kad vec legnu. ;)

okt 2009.

i nemojte doma niata buxa ili donosit...jer jednom kad to po nu pronalazit, onda bude banana... najbolji na in je doma dolazit skuliran i prazan...jer kad jednom se po ne dolazit doma pijan, kad ti nalaze buxe...e, onda sve krene nizbrdo i uvijek e te okrivljavat da je to bilo zbog toga i toga... jbg, ja sam svoju reputaciju ve odavno sjebo :D
ZOKIAMBASADOR

okt 2009.

doors sve je to jedno ja se nekrijem pa neka mi nalazi keva posto caleta neamam.. a za ovo ostalo kako pa valda imate vise od18g i mozete da radite sta hocete , ako imate takve roditelje koje nemoz prevaspitrati onda definitivno netreba doci kuci napusen i nositi kuci nista.. samo da kazem ja se ponasam kao da je legalna i zabole me za sve zapalim kad hocu i niko mi nemoze nista osim pandura a i za to me brige :)

okt 2009.

jbg amico, volio bih i ja sve to, al ataa, kad doea doma miljon puta mortus pijan, a joa ti nau vutru sa 16 pa nakon toga joa masu puta, onda se njihovo loae mialjenje samo multiplicira u joa gore (ako toga uope ima :D) + ata starcima ~ivci nakon tih godina joa i oslabe i eto: imaa recept da def ne mo~ea to pred njima :D ma...samo se treba pokupit od kue i onda kasnije kad si ve u tridesetima samo pred njima zapalia pa nek si misle ato hoe...zasad, sve ato ka~ea, samo su rije i narkia koji se brani i koji niata nije postigo (mislim, za starce koji to tako gledaju naravno)...a kad ve imaa neato iza sebe, onda shvate prakti no da to ipak nije baa tako....ali jebiga, treba im primjer u praksi...kao i veini nama kad si neato zatupimo u glavu pa ni sim ni tam :)

okt 2009.

istina sve sta dors kaze no s jednom stvari se nemogu slozit a i ta stvar je jako relativna kao i 90% danas i u proslosti bilo... uglavnom nebi doso u tridesetima predstarce i zapalio pljugu da me boli ***** jerbo koliko ti god oni seru i jedu govna pored uva bre ***** materina etc etc etc tebi ce to sjest u vugla kad tad i malo ces se promijenit, sa mislis da ces bit ''narkic'' i pijanica do kraja zivota, ako to mislis onda ti puno ne preostaje ;)(kao nit meni :D) uglavnom nebi doso pred svoje starce (nebi mogo u tijelom jer su razvedeni) a nit ovako nebi mogo jerbo koliko god ih ''mrzio'' ignoriro opet bi imo nekog postovanja prema starijima makar ako ne prema starcima koji su te obukli i skolovali i poslali u zivot stvar je adaptacije na novo i na tesko sta ne prihvacamo mi ''narkici''. kod nas je sve kvazi i mozda.... jedna stvar koja je jako bitna u zivotu je NE MISLI NEGO NAPRAVI! koja je meni puno pomogla da se osamostalim sa 14 i da radim skoro sto me volja bez straha. eto nadam se da sam bar na neki nacin pomogo il prosvijetlio glavice malih jadnika kao sto su i ja znaci da......

okt 2009.

ma treba neke stvari napravit kad doe vrijeme isto jer nije fer da tua uvjerenja odreuju tui ~ivot a i da im nestane to uvjerenje da je ovjek na vuji mrtav i nesvjestan ato radi...

okt 2009.

nisu svi starci isti eto to jejedino sta iam za rec dobro je reko dors da kad dodes doma budes skuliran i to je to skuliran i normalan odes spat i gotovo ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se