LEGACY
Ubiti cu se
57 odgovora6,808 pregleda
domba
POZNAVALAC918 REP35%
→ Ambasador
dombaPOZNAVALAC
sep 2006.
sep 2006.#1
E pa neznam šta cu..
ženska koju toliko volim....koja mi je sve posstala..koja je sve što hoæu..sve
APSOLUTNO SFVE..
prestabio bi i piti i pušiti zbog nje koliko mi znaèi..i neželi biti samonm..rekla mi je da mora razmislliti!!!!!!
PA IMA DA AKO NEBUDEM SA NJOM..KUPITI CU LSD I UBIT SE U DROGI I TO JE TO JER JA BEZ NJE NEMOGU!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :porque_esta: :porque_esta: :porque_esta: :porque_esta: :sha: :sha: :sha: :porque_esta: :porque_esta: :porque_esta: :porque_esta: :banana_smorena: :banana_smorena: :banana_smorena: :banana_smorena: :banana_smorena: :banana_smorena: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :| :| :| :|
LJUDI JAKO SAM U KURACU..PROPADAM!!!!!!! :cry: :cry:
Bloodspiller
POZNAVALAC1.123 REP58%
→ Ambasador
BloodspillerPOZNAVALAC
sep 2006.
sep 2006.#2
Sad bi ti reko nešto uzješno ali ne poštujem ljude koji žele napraviti samoubojstvo radi biloèega!
domba
POZNAVALAC918 REP35%
→ Ambasador
dombaPOZNAVALAC
sep 2006.
sep 2006.#3
:D PA OPET...u kurac...neznam ni kada sam ovo piso...
:D LOOOOOOOOL
ja moram prestati piti :D majke mi :D
kobasicat0r
LEGENDA6.919 REP19%
→ Zmaj
kobasicat0rLEGENDA
sep 2006.
sep 2006.#4
E brate i meni se neato sli
no desilo i JEDINO reaenje, ako te riba odbije, je da ISKULIRA` (sa dobrim druatvom), zna
i SAMO TO poma~e, a na samoubistvo ne pomialjaj (ja sam pomialjao i posle sam skontao da ni jedna riba nije vredna mog samoubistva, sam sam sebi vredan!)
domba
POZNAVALAC918 REP35%
→ Ambasador
dombaPOZNAVALAC
sep 2006.
sep 2006.#5
hm..pa biti cu sa njom :D ali fora je da sam opet piso gluposti na forumu pijan i neznam ni ja ata a neznam ni ata :D LOL
de nek netko ovu temu obriae od admina
kobasicat0r
LEGENDA6.919 REP19%
→ Zmaj
SLO-Era
LEGENDA5.899 REP9%
→ Zmaj
domba
POZNAVALAC918 REP35%
→ Ambasador
dombaPOZNAVALAC
sep 2006.
sep 2006.#8
:D tko zna kada sam ja to juèer napisao i šta sam ja mislio pod tim :D
LOL....
gloss_zelenky
AMBASADOR2.398 REP26%
→ Legenda
domba
POZNAVALAC918 REP35%
→ Ambasador
dombaPOZNAVALAC
sep 2006.
sep 2006.#10
ma ko jebe ženske..100 posto sam se napuco neèega juèer i pao u bed i poèeo misliti..
dogaða mi se to :D
ahaha :D :D :D
gloss_zelenky
AMBASADOR2.398 REP26%
→ Legenda
gloss_zelenkyAMBASADOR
sep 2006.
sep 2006.#11
Eh jeb'ga,dogaða se i to,ali onda radije ne palim komp..barem ja.....hahahahahahaha
Inaèe bi se imali èemu smijati! :lol: :lol: :lol:
domba
POZNAVALAC918 REP35%
→ Ambasador
dombaPOZNAVALAC
sep 2006.
sep 2006.#12
:D evo sada prièao sa legom..kaže da ga u 2 ujutro nazvao i poèeo prièati nešto :D
LOL
ma to je sve posljedica alkohola..nemojte kriviti dim za to ;)
Garinco
ENTUZIJASTA380 REP45%
→ Poznavalac
GarincoENTUZIJASTA
sep 2006.
sep 2006.#13
Sto trezan misli,pijan govori...skoci sa zgrade mozda znas da letis :D
GreenMan
AMBASADOR4.602 REP89%
→ Legenda
3 REP6%
→ Istraživač
okt 2006.
okt 2006.#15
mislim kao neka povremena nuspojava alkohola koja dovodi do nekontroliranog ponasanja usljed cega slijede nezeljene posljedicejesu ustvari samo iskrene mislim koje je korisnik predhono imao na umu. Kombinacija pive i vutre je veoma dobra u odredjenim kolicinama. Ali eto ti si se izgleda previse reknop alkoholom da ko kao na neka vremenea ni sam nisi svjestan da si piso i tako kaoo st si bio u badu zbog neke trebe koja nije vrijedna nicijeg zivota. Vutra je najbolja treba koju sam ikada upoznao i mislim da cu sa njom ostati ceo zivot jer prava vutra me nece nikaada ostaviti na cjedilu. Pusite travu budite sretni sa sobom i svojim zivotom ....
Vutra :twisted:
Ras Tafari
POZNAVALAC661 REP7%
→ Ambasador
Ras TafariPOZNAVALAC
nov 2006.
nov 2006.#16
E, zato je najbolje uopce ne pricati sa drugim spolom i nema sanse da se ubijes.
P.P.
POZNAVALAC618 REP2%
→ Ambasador
P.P.POZNAVALAC
nov 2006.
nov 2006.#17
da, biti peder!! :?
prije dok sam bila mlaða, mislila sam na svakakva sranja kad bi bila sjebana...
ali sad previse volim sebe i vutru da bi sebi nesto napravila...
ali nema bolje stvari-imat nekog :srtze: kraj sebe i :joint2: ehh...
Vuk_samotnjaK
AMBASADOR1.587 REP2%
→ Legenda
Vuk_samotnjaKAMBASADOR
nov 2006.
nov 2006.#18
Navezanost na nekoga ili neato u toj mjeri da taj isti ili isto uvjetuje moju egzistenciju(izuzevai Boga koji je preduvjet za isto), nu~no je atetno. Ako sam ja ja zato jer si ti ti, onda ja nisam ja.
21 REP42%
→ Istraživač
nov 2006.
nov 2006.#19
istina... nema bolje stvari, zalegnete u kauc zarolate 2 :joint2: pusite gledate film ili nesto i uzivate... :srtze:
SimasZg
AMBASADOR4.090 REP74%
→ Legenda
zoka
ISTRAŽIVAČ99 REP33%
→ Entuzijasta
zokaISTRAŽIVAČ
sep 2013.
sep 2013.#22
Usao sam u ovu temu jer sam odma znao o cemu se radi.ja sam se razveo pre par meseci,imao sam par avantura za koje je sada vec ex zena cula pa se i ona verovatno iz osvete upustila u jednu koju mi je unapred najavila.To je uglavnom bio pocetak kraja.U Svakom slucaju nije mi napamet palo da se ubijam nego sam tu stvar prihvatio filozofski.Ovako nekako.Nabavis naprimer negde jednu kobilu i imas je 20ak godina.Za to vreme kobila ima mlade ti je volis mazis tapses po sapima naviknes se na nju postane deo svakodnevnice.Ali vreme ucini svoje kobila se ugoji ostari izgubis volju da je tapses i mazis po sapima o jahanju i da negovorimo.U medjuvremenu se kobili svidi "u slucaju ove moje mali debeli vlah ljacise iz nekog sela oko pozarevca a i ljacisu se ona svidi,zavoleh devojku iz grada' i njih dvoje nadju zajednicke stvari te se spandjaju zesce.Ko je u svemu ovom najbolje prosao...SVI.Seljak je nasao sebi kobilu i srecan je.Kobila opet ima ko ce da je tapse po sapima timari i lase ja resio sam se stare kobile i mogu da podmladim argelu. svima dobro.Uglavnom kad jedna ode druga dodje a mozda i ranije imajte rezrvnu uvek za svaki slucaj.
Tarzan
ZMAJ29.879 REP
TarzanZMAJ
sep 2013.
sep 2013.#23
eto ako su svi na dobitku odlicno, ali zalosno sto usporedujes zenu s kobilom..
mario339
ZMAJ48.848 REP
mario339ZMAJ
sep 2013.
sep 2013.#24
Gdje iskopa ovu temu....Zoka druze obrati pozornost na datum zadnjeg posta i onog prije njega ;)
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
sep 2013.
sep 2013.#26
ma jebes to...ne treba se ubijat niti patit zbog ~enskih...samo teako je to dok ne osjetia na sebi, tako sam i ja...al kontam si nesto...umijesto da sam patio i bio lud, trebo sam samo iskulirat i napravit odjeb u ranijoj fazi sve bi bilo drugacije...ovako sam ja ispo debil kojeg je jedna kujica iskoristavala i vukla za nos...kuja...ali dobro, sad sam sa curom vise od 4 godine i sve je ok, super se slazemo i sve ostalo...jednostavno nastavi zivit bez nje, doci ce druga ;) vise drugih ;)
ChiliHead
ZMAJ55.439 REP
ChiliHeadZMAJ
sep 2013.
sep 2013.#27
Jbg svakome mora da se desi jedan ~eeeeai zajeb da bi nau
io za kasnije.
Monster_Seed
ZMAJ21.998 REP
Monster_SeedZMAJ
nov 2013.
nov 2013.#28
i ja sam nedavno raskinuo sa devojkom s kojom sam bio 2 godine, toliko mi je bilo tesko al mi se sreca osmehnula pre 2 dana sam upoznao devojku koja je ludja od mene, i uzivaoc je nase drage Marry Jane i ima svoj boxic, luda je, svidja mi se, ma kao da je za mene pravljena, kontam da cemo uskoro upariti dnevnike pa ce biti deceeeeeeee :)
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
nov 2013.
nov 2013.#29
Vioh zasvjetlila tema pa reko da vidim ko se danas ubija a ono nitko niata :)
Ma ~ene su ti ko vlakovi, jedna ode druga doe, ateta bi se bilo ubijati zbog njih ;)
Zmija
ENTUZIJASTA267 REP17%
→ Poznavalac
ZmijaENTUZIJASTA
dec 2013.
dec 2013.#30
Realno.. Ostavi te riba, ok... Nije bila za tebe.... Prihvatis nastavis, poradis na sebi ako mislis da negde treba i onda razmisljas o drugoj osobi... Ili pravis pauzu... Evo ja sa ozbiljnim vezama kliram vec skoro 3 godine.. Ispucao sam se ko klinac i sad mi treba opustanje.. Znam kakav sam, sta zelim onda to i trazim. Ne zavaravam sebe osobama za koje znam da mi ne odgovaraju. i onda kad dodje prava bice bas kako treba.. Tako ja gledam na to.. Opusti se sa drustvom, ili sa par dobrih prijatelja i razmisli koje su tvoje greske, sta mozes da ispravis, sta ne mozes i trazi osobu koja se uklapa u te tacke tvog zivota!
Chill bro. .
:spliff:
sep 2006.
1 / 30
sep 2006.
dec 2013.