VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKriglanje
LEGACY

Kriglanje

26 odgovora1,373 pregleda
LedoENTUZIJASTA

feb 2008.

Cisto me zanima, kako vam se svidja Kriglanje (ispijanje piva iz krigle), Dakel u subotu sam s kolegama Kriglako cijlu noc, a i danas me jos bole ruke moram priznat da je poprilicno zahtjevno bavljenje ovim sportom... Bavi li se jos netko ovime, u slobodno vrijeme... PS ispricavam se moderatorima, ako sam fulo temu, al nekako mi se ovdje najbolje uklapa... Hvala...
3kokosa2ISTRAŽIVAČ

feb 2008.

bwhah, prvo sam mislio da e topic bit o kuglanju :icon_mrgreen:, al i ovaj sport volim prakticirat, ne samo kao sudionik nego i kao navija :drink: najja e je na ljeto, fino se zavalia sa prijateljima i kriglate par sati pa onda nakon toga joa jedan sport koji bih nazvao "~deraniranje" pa onda opet kriglanje i na kraju (meni osobno najdra~i sport) "spavanje"-iranje :thankyou:
PacoxENTUZIJASTA

feb 2008.

A ako se pretera, onda ide pegliranje XD
nocna_pticaISTRAŽIVAČ

feb 2008.

kriglanje....aaa.....hehe....ma meni najjace kad nesto radim i onda piva legne.....eheheh, onak po ljetu uznojen, prljav.....pivaaaa^^
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2008.

Ja nisam nikad u ~ivotu pivo popio - Ozbiljno
choki123POZNAVALAC

feb 2008.

A zato jesi aljivu.....:fishing:

feb 2008.

Ja nikad u ~ivotu nisam popio aljivu, ozbiljno. :wave:
RedShAMBASADOR

feb 2008.

a ako ne volim da ispijam pivo iz krigle, dakle kriglanje odpada, kako da nazovemo ispijanje piva iz boce? Bocanje? u mom slucaju krigla je veca od mene same tako da se drzim boce :P a u maloj casi moram da doljevam stalno pa tripujem da brzo pijem...heheh steta piva :D pa ako je vas odgovor pozitivan, onda volim da Bocam :drink:
ROXPOZNAVALAC

feb 2008.

Meni je najgore kad mi pivu od 3 deci donese u onoj maloj pony krigli. Uf. Piva iz one debele lijepe case na stalku = pre guat. Pol litre pive pak mi je bolje pit iz krigle nego iz neke retardirane case od pola litre. I da, cura sa kriglom -> uzas.

feb 2008.

Cheers mate. :icon_lol:
RedShAMBASADOR

feb 2008.

eee vidis...moja draga sestra je meni kupila upravo ovakvu kriglu od 1 lit. kada je bila u njemackoj na izletu :))) jos je nisam krstila... bojim se da mi pivo ne ishlapi, da se ne stopli, morala bi to jako brzo piti da ne propadne....:))) inace imam svoju casu pivsku... vrlo tanko staklo, zlatni rub, 3 dcl. na nogicu..rekli bi casa za vino ali jok...dragii otac donio iz nekog puba...tj boljereci "posudio" iz puba nekog za svoju malu u hrvatskoj ...hahah... dragi tata :)
marijuana loverENTUZIJASTA

feb 2008.

joj pa i ja volim kriglanje evo i koji dokaz jebiga neke su slikice malo mutne vjerovatno zbog stanja onoga koji ih je slikao :-) i da da krigle su od jedne litre :-)
ROXPOZNAVALAC

feb 2008.

E plakat cu! Zasto, ali ZASTO me stalno netko mora podsjecati na Kruaovice, najbolju pivu koju sam ikad imao cast piti. Au*****, Prag nostalgija :( :( :(
LedoENTUZIJASTA

feb 2008.

kad smo vec kod slika, ova je od 3L... evo kako sam se opio ove godine na moru:-)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se