VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPrvi hedovi
LEGACY

Prvi hedovi

38 odgovora2,468 pregleda

apr 2014.

E drustvo, aj podijelite ono kako ste se osjecali kada ste popusili svoj prvi licno uzgojen hed? Ja licno nisam to jos dozivio, ali iz dana u dan se blizim tome i mogu vam reci imam neki tremu :D

apr 2014.

Osjeao sam se napuaeno :smoking-banana-smiley-emoticon: .

apr 2014.

nemoj zezati :D ahahahah
Ena&ModelsyAMBASADOR

apr 2014.

Nadam se da cu i ja ove godine imati tu cast da uzgojim svoje biljcice...:-) pa onda sve to u kuhanje i eto uljaaa....:-)

apr 2014.

nema sanse da se setim
FukmondoAMBASADOR

apr 2014.

extazu :dada
olidoboliLEGENDA

apr 2014.

bilo me strah da nee imati rad, tj. lupit...ali sam se prevario :-)

apr 2014.

stara pluca! :dada
zdepoISTRAŽIVAČ

apr 2014.

ili stonerski brain :)
userNomoreAMBASADOR

apr 2014.

Sjeam se svoje prve biljke ko da je ju er bilo. Cijelo ljeto sam je aaltao na dnevnoj bazi ujutro iz ormara nave er u ormar. Sunca je bilo direktnog cca 4 sata. Osjeaj kad sam zapalio je bio razo aravaju, osjetio se i klorofil i slama, ali to me nije obeshrabrilo, dapa e. Evo pokoja sli ica. :D
M a n d o rAMBASADOR

apr 2014.

joooj kad se sjetim :D prvi put nisam nia ku~io,mo~da ni drugi i trei...osim suhoe u ustima,al sve poslje kad sam god zapalio me trgalo...i to su bili smjehovi,poka~ea mi prst i ja se kidam od smjeha :)

apr 2014.

Ko sto je Isan rekao ,hlorofil !!! :) Isto jurio sunce ,premestao sa prozora na prozor , pokusavao nesto sa ledovima ,i sa neonkama , sa stonim lampama ... sve u svemu lepo iskustvo . evo slike :)

apr 2014.

moje iskustvo je bilo i viae nego dobro.....bolje od 90% kupovne uglavnom..... sretan i zadovoljan

apr 2014.

ne sjecham se.. aaa...ne sjecam se ni nekog "hajpa" oko toga.mozhda mi zato ni nije dublje urezano ostalo...a mozhda sam i stara.. sjecham se samo da sam neke vrhove u alkoholu drzhala...kao za tonik..i da se netko bas gadno razbio..ali.mutno je sve to..hahhahha +tada sam mogla uzgajat samo ono sto se moglo uzeti na ulici ( i sjeme iz trave koju je frend iz nizozemske donosio )..pa i to mozhe biti razlog shto se tog duvanja ne sjecham-kao necheg posebnog..
Big LLEGENDA

apr 2014.

sretno ko mala beba :D toliko sretno da cu to do kraja zivota prozivljavati :D
RastaMan_87POZNAVALAC

apr 2014.

evo i ja cekam svoju prvu berbu :smoke18: kalasnjikova buja na kraju treceg tjedna cvijetanja imam tamo na forumu temu o njoj sutra cu bas baciti par slika da vidite ;) sretno
Mudri MudracENTUZIJASTA

apr 2014.

Nadam se da cu i ja osetiti taj osecaj ove godine :sun2:
weed1223ISTRAŽIVAČ

jun 2014.

Sjecam se kao da je jucer bilo, ja i prijatelj krenuli u ribolov i kad smo dosli smoto nam ja, sirova bila nisam je ni susio. Kad nas je to opalilo nismo ustajali 2-3 sata sa poda, nismo ni stapove sklopili :leafblunt:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se