VUTRA
ForumZajednicaOfftopic"Usamljenost" pri pušenju marihuane ?
LEGACY

"Usamljenost" pri pušenju marihuane ?

187 odgovora10,783 pregleda
Zara96ISTRAŽIVAČ

jun 2017.

Pozdrav ! Nov sam na forumu,pa nisam vidio da je netko postavljao ovo pitanje,ako jest,zamolio bih vas da ostavite dole link. Dragi moji,imam problem sa tom nekom "usamljenosti" pri pusenju marihuane. Znaci sve koje poznajem,nitko ne voli zapaliti joint,a i ne vole biti u drustvu gdje se pusi. Znaci nece nitko probat,ili barem bit i zajebavat se samnom dok ja pusim,jednostavno ne voli nitko. Da mozda i znam da bi netko drugi probo nemam bas dosta povjerenja u njih tako da... Zapalim ja sam ovako ali dosadi,pusio sam par puta sa ovim jednim momkom,ali on dolazi samo preko ljeta kod nas,i mogu reci da je jako velika razlika kada sam sam i kada sam sa njim,nemas se sa kim zajebavat,sto i jest neki "cilj",da se dobro zabavis odp... Eh sad,ja znam da ne postoji bas neki odgovor osim da nadjem nekog ili da nastavim sam,ali postoji li nesto uz sta se zabavit sa strane ili nesto na tu foru ? Nije mi toliko zanimljivo kad jednostavno samo pusim i tjt. (Inace vidim da vas vecina ima tu na forumu koji imate grupice po 3-4 clana pa eto malo sam ljubomoran haha) Unaprijed vam svima hvala,i izvinite ako ima nekih gresaka u pisanju !
hazeriZMAJ

jun 2017.

Zanimljiv problem u svakom slucaju.A sta reci,mozda tako mora biti,a sa vremenom,druzenjem se stvori i drustvo.U svakom slucaju..koliko das toliko ces i dobiti u zivotu.. A ovo..ma bit ce prijatelja koji puse..cek da doznaju da imas:D

jun 2017.

samo ti dimi ak te veseli......nego......nekak mi miriai da si malo mlaahan za ovaj forum aj napiai prave godine
Zara96ISTRAŽIVAČ

jun 2017.

ah,nadam se ccc 22.6. napunio 18,ako hoces mozes i osobnu dobit na fb haha

jun 2017.

Kako si i sam reko nema tu nekog sad pravog odgovora na to pitanje. Godisnje mozda sveukupno zapalim u drustvu 20-30 puta a ostalih 300+ dana pusim tu sa ekipom na forumu :D Fb i ovaj forum nejdu nikako zajedno ;)

jun 2017.

A ata ti drugi vole ako ne vole zapalit?:razvaljen:: S im se pucaju:cool:
Zara96ISTRAŽIVAČ

jun 2017.

Ma zajebavam se,nemam se ja potrebu nikom dokazivat,a hvala tebi na potrosenom vremenu,pomoci :) Cigarete svi puse al o marihuani ni pomislit,unatoc mojim objasnjavanjima "njima se to gadi",a zanimljivo je da svi imaju isto misljenje ccc

jun 2017.

To su isprani mozgovi, dr~i se ti vutre i nai ekipu koja voli zapalit;):thumb:
Zara96ISTRAŽIVAČ

jun 2017.

E to,a nisam ni mislio prestat... sve je prolazno,hvala tebi na pomoci :)
hazeriZMAJ

jun 2017.

Da ti malo razjasnim.Inace ne vole bas zapaliti ekipa koja udara po tezim drogama i tabletama.Sto kaze Panta..drz se ti vutre,a bolje biti sam nego sa krivim drustvom;)
siso01POZNAVALAC

jun 2017.

Pa ja sam isto jedini u drustvu koji duva, ponekad jos netko pripali samnom.. Dok oni cugaju, ja pusim i pijem :P nitko nista nema protiv jer su navikli, a zajebavamo se isto kao da smo svi napuaeni haha. Opusti se, kakve veze jeste svi napuaeni ili ne, ako je dobro drustvo nista drugo nije bitno :D
Zara96ISTRAŽIVAČ

jun 2017.

Nisi bas najbolje pohvatao,oni nece ni da budu tu jer im se navodno gadi, ali ja ipak mislim da tu vise utice strah od roditelja,zakona... Nemam pojma ali mi je to poremeceno :(
pecurkoPOZNAVALAC

jun 2017.

Prvo apsolutno je pogreaan povod korriaenja biljke...da bi se "zezali" nije ispravno glediate koriaenja bilo koje biljke moi. Baa bih voleo da probaa da se zezaa sa daturama ili salvijom tako. Ja sam kao mlad de ki reaio da tra~im odgovore...kako mi monasi, sufisti, rabini nisu dali nijedan odgovor, reaio sam da do odgovora doem sam, te sam za razliku od tebe morao da budem u druatvu da bih doaao do stvari koje sam ~eleo... Tek kad sam uspeo da se osloboddim ljudi koji su zloupotrebljavali biljku, po eo sam da imam neke koristi od koriaenja iste...
Zara96ISTRAŽIVAČ

jun 2017.

Zanimljiva pricica prije svega,ali meni ta biljka sluzi za opustanje,dobar provod,osjecaj ,jer zaboravis na sve to malo vremena :)

jun 2017.

Ajd @pecurko ne gnjavi, skoro svi smo po eli dimit iz zezancije i zabave, ako ti nisi onda si jedan od rijetkih, a neko prosvjetljenje u vezi toga je doalo kasnije. A za rasprave o daturama, salvijama i ostalom se prebaci na drugi forum. Nhf;)
pecurkoPOZNAVALAC

jun 2017.

Koga gnjavim? :objesen: ovek ima problem ato se zbog koriaenja biljke osea odba en i usamljen. Mo~da mu pomo u samom povodu za konzumaciju mo~e pomoi. Kao kad bih ti sad rekao ajde Panto kopaj rupu u zemlji...trebaju nam rupe. Automatika ega e se protiviti, ali ako ti ka~em : Ajde Panto kopaj rupu, ovde negde ima zlata. Duplo ea brze i sa manje protivljenja uhvatiti aaov. Ako je ispravan povod vea je verovatnoa da e i rezultat biti ispravan.
hazeriZMAJ

jun 2017.

Daj..ja sa 18 godina nisam znao tko mi glavu nosi,a kamoli da je trava sveta biljka.Tada mi je bila usputna "spustalica"nakon svih onih bolesnih party-a..:) Tek 20 godina kasnije sam shvatio bit.. Ali bolje ikad nego nikad;) Edit;a sto se tice kopanja rupe bas ne vjerujem da bi Panta uletio za zlatom..he,he..;)

jun 2017.

Kad bi mi reko da kopam jer tu ima zlata, nebi uop e kopao jer me takve stvari ne zanimaju. Dobar ti je primjer, vrlo duhovan. A momak je napravio najbolje ata je mogo, prijavio se na :vutra: i viae nije usamljen u motaju vutre:spliff::thumb:
hazeriZMAJ

jun 2017.

@Zara96 Eto,citaj,komentiraj...pusi i sa nama se druzi..jos se rimuje:razvaljen:::spliff:
Zara96ISTRAŽIVAČ

jun 2017.

Imas pravo,nadam se :) Zivi vi bili bolji ste ispali od vecine "raje",hvala vam :)
hazeriZMAJ

jun 2017.

Ma nego,hebo ekipu...nades novu:thumb: Dobrodosao na :vutra:
formZMAJ

jun 2017.

@Zara96 Samo ti laganini i sve e sjesti na svoje mjesto:joint2:

jun 2017.

ma tako je i najbolje, sam smotas i uzivas, s druge strane, ne mozemo reci decku da menja drustvo, sta ako upadne sa nekima koji su otisli dalje sa konzumiranjem nekih droga, ovo je ok, izduvaj, pa na straftu ili gde vec, citaj knjige, gledaj serije... doci ce sve na svoje vremenom; tu je pecurko u pravu. e sad, ja ovo ovako jer i sam sam duvam :) retko kada, mozda par puta godisnje u drustvu, klinci iz kraja su neki sportisti/dizelasi ili gikovi, moja generacija je osla u qrac i kao to je za klince, a sto su se ubijali od duvke u mladosti nema veze :D, mada vole da im dobacim koji hedic; ovi malo mladji od mene su smorovi koji vise vole rakiju, nego leba da jedu i jos kad izmesaju sa thc... opT1XQjQMHA

jun 2017.

Ja ne vidim sta ima lose u ovome... Pa ja npr. cesce pusim solo nego drustvu. Sta mora biti pravilo da se duva sa nekom ekipom? Jednosatavno zapalim kad god imam priliku, a ako se neko nadje usput ja ponudim,ako ne duva meni dobro vise ce mi ostati a ovaj sto je odbio je u minusu. Jer lik nije ni zasluzio da duva kad ni ne zna sta je to. Budi sretan sto imas priliku da duvas solo. Nisi zakinut ni za sta.
Zara96ISTRAŽIVAČ

jun 2017.

Mozda je u tome i stos haha,al opet dodje zanimljivije svakako to moras priznat :)

jun 2017.

Pa cuj, ja se naduvam i budem sa ovima sto ne duvaju, i meni dobro. Bit je da je MENI dobro. Jbg zvuci sebicno ali sta mogu? Necu nikom gurati dzoint u usta.. A i njima je dobro samo zato jer sam ja ok i eto svima korist. Kontas? :spliff:
Weedlover28AMBASADOR

jun 2017.

Meni je u zadnje vrijeme gust sam zapalit,pogotovo kad svoje uzgojis,ako u tjednu zapalim s nekim to bude mozda samo vikendom i biram osobe s kim cu pusit jer ne pase mi svacije drustvo jer sam imao mali problem s anksioznoau..I sranje uvozno s ulice vise nikad necu pusit.Ovako zapalim gledam film, slusam muziku,odem u prirodu i kud ces bolje :)

jun 2017.

E ovo... Nist drugo me ne zanima...
Zara96ISTRAŽIVAČ

jun 2017.

i ja isto,odem kraj rijeke i zapalim
Zara96ISTRAŽIVAČ

jun 2017.

ma ne guram ni ja nikom,ja samo pitam al mi je opet malo glupo sto se toliko boje/smeta im ili sta vec....
CorleonevLEGENDA

jun 2017.

Zara ne trebas citirat nakon kaj odgovaraa postu iznad ili jednostavno oznacis osobu (@ime) i imas opciju uredi pa ne moras pisat post za postom :) koliko sam ja skuzio poceo si pusiti od nedavno i ne osjecas se ugodno ato svaki put moras sam pusiti,potpuno razumljivo..Gle, nema nista lose u tome da sam pusis ali glupo je ako se ne osjecas opusteno i neugodno ti je.. iako nema razloga za to..ja bi ti dao savjet da si nades nekog za duvkicu i uzivate zajedno da se malo opustis a i to su bas posebna i nezaboravna iskustva .. vidit ces i sam da trava zblizava ljude i samo ces s vremenom upoznavati ljude koji takoder puse.. plus tesko da iz te ekipice bas nitko nece zapalit s vremenom..trta ih je valjda samo..da ti kazem koliko ja znam takvih kaj su na pocetku bili protiv toga pa sada dime na veliko..(ako ovako high umom vidis da su ti ljudi debili i isprazni mozgovi koji su u stanju reci da ne pusis pred njima jer im to ne odgovara rade se kloni njih..ko ih fucka ) Pusi ti sam ako te volja i ako ti je dobro jer zdravo je puaiti sam, ali nemoj se bojati nekog pitati s kim si nisi predobar da odete zapalit pljugu zajedno..to nemre lose ispasti a i uljepsat ces osobi dan :)

jun 2017.

Ovo za citiranje sam prestao bilo kome vise govoriti. Ako imalo imas forumaskog iskustva skontaces. Elem, jest decko mlad i vidi se da bi volio profurat to pocetno duvanje sa nekim i to je razumljivo. Gde ja mogu njemu dati savet kad ja duvam tacno onoliko koliko je on star. Znaci, ja prvi intas zapalio kad se on rodio. Meni matorcu je pun k... i ekipe i svega i za mene dzoja znaci nesto sasvim drugo... Dodjem sa posla skrsim topa ko covjek i nabacim ekskluzivni osmijeh na lice. Ja kontam da se on sad nalazi isto ko ona Alisa sto je upala u zemlju cuda....:) Ev ja sad zapalio i to SOLO. Ma dobro mi skroz. Odo sad smarati u temi napusenih postova, gdje vidim mnogo gotivnih forumasa. :spliff:
Zara96ISTRAŽIVAČ

jun 2017.

@Corleonev hvala,nemam bas iskustva sa forumima i tako,jer sam opcenito jako slabo na internetu i draze mi je izaci prosetati itd itd... Sto se tice ovog,dobro si shvatio da krace vrijeme dimim,hvala ti sto si podijelio svoje iskustvo,mozda mi pomogne hehe :)
shone111ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@Zara96 zanimljivo je da veina nas starijih (meni 35) u nekim godinama po nemo preferirati da puaimo sami ili samo sa najboljim prijateljima. a takvi e naii, nemaj brige. -joa si mlad i to je doba (barem je kod mene tako bilo) kada se te neke ekipice formiraju i rasturaju par puta u godini. s vremenom ea nai i nau iti razliku izmeu prijatelja i druatva. a pravim prijateljima nee smetati ako ti dimia a oni ne. ata raditi u meuvremenu? -ako volia aetnje i prirodu; niata bolje. -ako si kreativan; crtaj, piai, elji drvo...whatever floats your boat. -ako te smor iata od toga; uzmi film/seriju koji si ve pogledao pa ti bio odli an pa ga gledaj nanovo kada zavaria. razlika zna biti drasti na i veoma zanimljiva. ili...jednostavno pust sebi dobar album, zavali se i u~ivaj. ne bih ti preporu io da puaia s ljudima koje slabo poznajea. osim ako mo~ea biti siguran da ih mo~ea dobro procjeniti. jer mo~ea da zavraia sa likovima koji e samo da ti nabiju nervozu/zakidaju za kintu/drukaju muriji/navuku na "bolje" droge.. (ja takoe pojma nemam kako pravilno da koristim forume. trideset peta a i dalje noobara. ata da se radi. :) )
zelenizmajENTUZIJASTA

jul 2017.

Malo mi je cudno sto si "usamljen" posto i ja nisam nista stariji, ali barem kod mene u srednjoj se drustvo dijelilo na one koji vole cajke itd... i one koji vole pljugicu i dobar hip-hop....sad nezzz kod mene ima dosta ekipe koja pljuga ali to je zapravo vise malih grupica po 3-4 ljudi (neki ne vole izlaziti u javnost itd.... neki vole nesto trece itd..) naci ce se s vremenom drustvo...nemoj gledati samo drustvo koje pljuga trazi po necem trecem kao na primjer muzika........vidim po slikici da te zanima hip-hop...sigurno ima neko ko voli hip-hop i voli zapalit, bar sad kad ides u skolu nije tesko pronaci drustvo.... ;)
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@zelenizmaj evo danas sam sa ovom dvojicom zapalio,a opskrbili su me dovoljno da nece bit dosadno haha,a sto se hip-hopa tice,slusam i americko i nase vamo,i zanima me,privlaci :D
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@shonemumy ma evo nadje se nekad neko,danas sam bio sa dvojicom likova,dobri oni i sve al zive daleko pa ne moze vazda haha,a to da ne pusim sa onim u koga nemam povjerenja me ne brine puno,ne moze nista bez slike/poruka glasovnih ili tako nesto a neka me pretresu,ne nosim to sa sobom imam zastekano haha :3
zelenizmajENTUZIJASTA

jul 2017.

@Zara96 Eto vidis :D I jos jedna stvar....kad si rjesavas za frulu nemoj nikad prek fb-a imas privnote,protonmail itd....da se nebi zeznuo na svojoj kozi kao neki iz mojeg drustva ;)

jul 2017.

Samo ti dimi!!!...priroda...sviras, crtas, igraj ps...sve su ti ljudi rekli...cuvaj se kemije i tableta!!!...a druatvo Ce doci samo od sebe...Stay POSITIVE!!!...:skot::...i zahebi fb sto se toga ti e.,.
amsclassicPOZNAVALAC

jul 2017.

@Zara96 , vrlo je zanimljivo sta si pitao sve stoji na mjestu. Reci cu ti nesto iz svojeg iskustva, i odgovorit cu ti malo kroz prizmu psihologije. Ja imam par drustva koji pale cesto. No skuzio sam da velicina nas balavaca (iako imamo svi oko 20 i punoljetni smo i dalje smo balavci) pusi iz istog problema. Cesto zna smoriti pusiti u ekipi jer uvijek netko zeli biti najdominantniji iliti alfa. Nikako da dodes do rijeci. Cesto ne bude da oni ne pale radi zajebancije nego jer su u glavi malo udareni. Cesto dok sam s njima osjecam nelagodu i zelim se teleportirati doma. Meni osobno nema lijepse zapaliti i brijati svoju briju , iako to ne prakticiram jer ne mogu kod kuce pusiti. Dok s druge strane imam osjecaj da te drustvo pojede (nije do drustva jer ponekad mi se poveca tjeskoba dok zapalim i oduzmu me agonije i nemam voljom pricat s nekima kog ni ne smatram pravim frendom pa ispada ko da sam cudak, mada se svima to dogada). Ono sta ti zelim reci je da ja osobno zelim reci da nista ne propustas, sve ima svoje zasto. To ti je mozda znak da se malo trgnes, upoznavaj nove ljude upisi tecajeve stranog jezika, neki sport, budi ono sta jesi... i ono najvaznije, nikad ne daj na sebe.. kad jednom das ekipa te pojede..

jul 2017.

@Zara96 nai curu finu da nije iskvarena ko ostale cure. Nakon mjesec dana kada se bolje upoznate i u fazonu za volite onda joj bacia neku pri u kako je trava dobra stvar kako lije i, kako svakodnevno vidia napuaene likove (nije bitno imena ti likova (ako bude pitala) ) pa nakon 5 dana joj bacia pri u kako si itao da ne ateti niata i da si probao, onda lagano ako se naljuti jbg reci da se zezaa i nek umre, ako ka~e budalo pitaj je ajd i ti ako po ne furat ka~ea ata e joj bit sutradan kupia dva sokia i okoladu i na ne fino mjesto izvadia i ka~ea joj da uzme par dimova nek uzme 5\6 ti ispuai pola i ostavi nek se ohladi malo joj baci neku pri u nek je udari smijeh onda pripali i ostalo ispunite i ~ivot e ti biti top i neea biti usamljen imaa ljubav najveu. Ako bude branila sredi to nekako i pazi da nema roake pandure heheh Uzgajaa li? :joint:

jul 2017.

Uuuff!!! Sorry ja Zabrijao da Imaa curu u tim godinama...daleko najjaca "furka"...:ljubav:...u potpunosti se sla~em sa kolegicom...
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@`taukadjevolim fina je to ideja,morat cu pokusat nesto sa svojom ako mislis da moze ic posto to izgleda extra,tako postepeno cu probat hvala :ljubav: Trenutno ne uzgajam nego uzimam od jednog momka ali daje on meni nekad dzaba,nekad sa njim zapalim,a nije ni skupo u nas u bih,gram je 10 km/5 eura (odp),ali cu brzo uzimat sjemena iz nizozemske pa cu uzgajat:let:
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@zelenizmaj imam ja momka kojem vjerujem,a i svakako mu saljem samo "dolazim danas,znas sta treba" tako da to mi nije problem :gled:
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@Amateur ma nikakve tablete i ta govna,dimim jer je fino,zdravo a i ne navuces se toliko,mozes prestat ako oces a nema nekog razloga tako da udri haha :D
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@amsclassic u svakom drustvu jedan mora biti najdominantniji kako god okrenes,eh sad ako se svi za to borite,onda je malo zeznuta stvar,a ja ni ne smatram nikog pravim frendom,ko god je do sad bio fin bio je u necemu stos,nesto je trebalo,imam par prijatelja ali ne vjerujem im bas,ne mogu Nadam se da je tako,sto se treninga i tecajeva tice odradio sam tecajeve Eng,treniro 7 godina rukomet,i taman kad je poslo sve,trebo ic za repku trener nesto pocne mjenjat ponasanje,tako da sam se posvadjo pa ce mi trebat dok predjem u drugi grad na trening :D
shone111ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@Zara96 uopate ne kapiram ovaj "ne moze nista bez slike/poruka glasovnih" dio... k'o da smo na "smokva.com". smiley9934 zar su se vremena toliko promjenila? se raja viae ne upoznaje po ~urkama, festivalima, parkovima i klupama ve online?
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@shonemumy da,ne kapiras totalno haha,mislio sam ne moze me na policiju tako prijavit nije dovoljno ni za vadjenje krvi ako je samo sumnja koliko sam upucen
hazeriZMAJ

jul 2017.

@Zara96 Pravilnik procitaj... Nije ovo facebok,a imas i drugih tema.Klonite se ovih "krim"privatnote,fb,dileri....Educiraj se kako da zasadis i imas svoju vutru i odhebes te retarde od "prijatelja".Shvati ovo kao dobronamjeran savijet jer vidim gdje ide ova prica..:thumb:
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@hazeri hvala brt,hocu
FeltLEGENDA

jul 2017.

Kako ti je ve i Himalaja ranije rekao tako ti je i kod mene.300 dana u godini duvam sam sa sobom i ne fali mi niata. No razlika je mo~da ato imam duplo viae godina od tebe. Samo pazi da te ta tvoja usamljenost u puaenju ne odvede u krivo druatvo jer ima i toga.

jul 2017.

@Zara96 i ja sam iz Bosne kod mene moraa nai ovjeka, djeda, ~enu, curu momka koji ne puai hahahhaha cjelo selo riva smiley9934
hazeriZMAJ

jul 2017.

Usamljen sam:D ....daj,daj... :razvaljen:::let::sun2:

jul 2017.

:rasta: cGXU7268Z50
shone111ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@Zara96 aa too... generacijski jaz, ata li je.. kada sam rek'o "druka policiji", mislio sam; zavraia u druatvu, tipovi ve imaju dosije, neko od njih pane...i da bi sebe is up'o - ladno potpiae da si mu ti prod'o. pa onda dokazuj po sudovima ko je u pravu. tako neato. poruke i chat su pi*kin dim. pa i kada ti nau neku mizernu koli inu mogu samo da ti piau kaznu za posjedovanje. dobro...bilo bi pleskanja, zastraaivanja i "pri aj od koga si uz'o" situacije ali tu im ispri aa neku bajku i dr~is se nje koliko god te pokuaavali uplaaiti. ipak nee bubrege da ti odbiju zbog buksne u d~epu. meni skoro inspektor naa'o smotanu buksnu (lik mlai od mene, nije mi ni sinulo da bi mogla murija da bude u pitanju, ina e bi buksna zavraila u rijeci pa nek' pliva za njom ako ga volja) i ladno me pustio. ak mi i buksnu ostavio. j*be mu se da se cjeli dan j*be sa papirologijom i starim prdonjom od kojeg nemo'a saznati niata zbog 0,2 grama fufe. ipak..u gradu kao ato je moj, murija odli no zna ko ata radi i odli no znaju da dil'o nikad nisam a pored mene nikad nije bilo fukara koje bi za smanjenje kazne potpisale da jesam. -to sam pokuaavao da objasnim. na*ra se ko foka, pa joa skrenuh s teme, ali kapiram da sve ovo mo~e nekom da pomogne. nekom mladom popud tebe.
MojizborPOZNAVALAC

jul 2017.

Ja isto pusim sam i najbolje mi i najsigurnije cak i na ponudjeno odbijem i tako godinama i sad svi misle da ni neduvam pa me ni nepitaju.
prosto okoAMBASADOR

jul 2017.

ini se bezveze u tim godinama ne imati istomialjenike, nekog s kim ea brijati iste filmove ma koji oni bili. Ali to sto neko duva ne znaci nista, nije automatski bolja osoba i bolje druatvo. Niti odbacivati nekog zato sto ne duva. Dobro ti je neko rekao. Nauci uzgojiti svoju biljku i pusti da se stvari odvijaju. Pomalo. Mo~da i krive stvari brijes i zelia brijati, tko zna. Iz svog iskustva to govorim. Kakav glupan. Da mogu dovoljno ispru~iti ruku u ju er ispljuskao bi se da je to cudo jedno. Onako napusenog. :D Svako malo, bas kad se opustim, kad najmanje ocekujem :D

jul 2017.

Jel stvarno? Nemojte molim vas... Pobrisite te naloge sa tog sranja nista vam nece falit u zivotu. Vjerujte mi... Kakvi fejsovi bre.... bjez od toga...
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@sale82ful Ma zatreba za dogovor neki nekad,jednostavnije je,a stancat slike po fb je bolesno...
hazeriZMAJ

jul 2017.

Niste vi usamljeni:razvaljen:::)

jul 2017.

Hehehe.... evo sad planuo majmuna, gde da budem usamljen.... Gledam da se natovarim na bajk i odoh u slobodu. Pa opet negde jos jednog sprzim... Ovaj put cu uz reku negde.... Ovisi o tome koliko me pedale odnesu.

jul 2017.

Ne priznajem kao opravdanje... ovolika komunikacija... pa zar mora bit preko fejsa? U mojem gradu pola raje pala preko fejsa i mesndjera. Tipa drot klepio jednog lika i slao poruke ostalima a ovi se pohvatali kao mladi majmuni.... Zalost...
rKj420ZMAJ

jul 2017.

Ranije sam cesce dimio u drustvu skoro svaki dan, sad ako se uklopimo jednom nedeljno, bude tu i po neko pivce, vino, rakija ko sta voli bez preterivanja neka partija karata, rostilj i slicno.Nekad je bilo takmicenje ko je veci kapacitet sad to vise nije ni vazno, bitno je da se osecam lepo uz moju ekipu sa kojom sam prosao i sito i reseto, posisao dzak soli...Cesto zapalim sam i pustim da mozak odradi par filmova, najlagodnije se osecam u prirodi, upijam sve te boje, mirise, zvukove etc.Ovde na forumu je dobra vibra, vecina je napusena i siri se pozitiva.Doci ce drustvo samo po sebi sa vremenom, od kafe soc uvek ostaje, tako i kod ljudi mora da se odvoji zito od kukolja. Ovde imas dosta kvalitetnog materijala koje ti moze pomoci da i sam izgrowas biljku pa da uzivas u svojim plodovima.Mlad si u tebi lezi puno potencijala, samo ga iskoristi na pravi nacin, buxna moze dosta u tome da ti pomogne, ako slozis kockice u glavi kako treba. Srecno u pronalasku prave ekipe
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@rKj420ツ Fino majke mi haha,ja isto kad zapalim zapalim tako negdje oko nekog zelenila,kraj rijeka najljepse je,a sto se tice foruma extra su ljudi stvarno i evo gledam niko nema ovo crveno dole kraj imena (nmg se sjetit kako se zove ustvari,ispravite me haha) niko se ne svadja,svi pozitivni... Sto se grow-a tice pricekat cu jos neko vrijeme,nije nuzno :joint: Hvala,nadam se da ce bit uskoro :banana123:
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@rKj420ツ Fino majke mi haha,ja isto kad zapalim zapalim tako negdje oko nekog zelenila,kraj rijeka najljepse je,a sto se tice foruma extra su ljudi stvarno i evo gledam niko nema ovo crveno dole kraj imena (nmg se sjetit kako se zove ustvari,ispravite me haha) niko se ne svadja,svi pozitivni... Sto se grow-a tice pricekat cu jos neko vrijeme,nije nuzno :joint: Hvala,nadam se da ce bit uskoro :banana123: Ma u nas je mali grad (Čapljina) i policija vjeruj mi nema pravo glasa tu,boje se ovih nekih "opasnijih" momaka,a svakako to ne radim preko fb nego ono dogovoris se za vani ic i tako (na to sam mislio gore) Ima jedan slucaj da lik sadi ispred kuce znaci da svi vide i niko mu nista,pa ti vidi haha

jul 2017.

Ovdje kod mene druga slika. Zivim u vecem gradu pa se svega nagledam. Bogu hvala prodajem stan ovog leta pa cu negde na periferiju preselit a tada ide rokenrol. Moja basta moja vutra. A ovo sto velis za forum,nisi pogresio. Ovde su zaista kvalitetni forumasi. Ne poznam nikog licno, al za ovo par godina odkad sam tu nikad mi niko nije ruznu rec prozborio.
-BäR-ZMAJ

jul 2017.

Kad puaim sa ekipom imam osjeaj da zlorabimo vutru,nemilosrdno i nepotrebno se pale joint za jointom,nema tu nekog guatanja i meni se to ne svia. Oni su samo konzumenti i nemaju onaj dublji osjeaj poatovanja prema biljci kao netko ko growa i poznaje tu istu biljku od sjemena :gled: Nema mi bolje od zapaliti tokom dana u prirodi i osluakivati je ili na ve er promatrajui zvijezdano nebo :cool23: Takvi jednostavni mali rituali su lijek za mene i tu nema mjesta za ekipu :razvaljen::
hazeriZMAJ

jul 2017.

Slazem se.Jos kada vidim da covjek to gleda kao "razbibrigu"...buuuu..Jednostavno onaj ko ne growa tesko da moze shvatiti dubinu,osjecaj spokoja i mira..:)
-BäR-ZMAJ

jul 2017.

Tko bi rekao da takav osjeaj stvara hobi koji te mo~e spremiti u bajbukanu, udno i kontradiktorno ali istinito :D
hazeriZMAJ

jul 2017.

Hebiga,tako je.Ali po tom pitanju se ne brigam previse,sadim za svoj gust i bas tako je kako treba.A ovi nasi..valjda ce nam dozvoliti vise barem tri biljke;)Da imamo za sebe,malo ulja,dima i nikoga ne diramo:)

jul 2017.

Dokle god je hobi.....nema mjesta za drugi osjecaj osim onog dobrog. Cim preraste u nesta drugo postaje paranoja i dobijes bananu na Vutri hahah
hazeriZMAJ

jul 2017.

Samo neka je mira i da procvijeta vise:D:thumb:
SuperflyAMBASADOR

jul 2017.

Ja i imat 51 kuku za mjesec dana a poeo sa 16 i nikad stao (skoro osim par godina zbirno neduvanja ali 32/33 cca godne,, kad sam imao 13godina starci se ratali otiaao ja sa starom ~ivjet nakon razvoda u Francusku Pariz i ostadosmo tamo od 1975 do 1991 ja maturu polo~io da dve godine prava poeo rat ja se vrartim ali nisam htio pucati jednostavno a i korisiniji sam ko prevoditelj 3 jezika te no spikam (eng/fr/esp) pa sam priznao da sam navu en bio na dop i oslobodilo me obveze slu~enja i tu sam iaao sa novinarima do prve crte ponekada , nadnica za strah, dou mi neki apanjolci lik i ku ka prepotentna "Mi smo u Bejrutu k'o doma" ak po en sranje dr~te se nas i naai savjeta, dobro, rekoh thank you it's 400$ payable before leaving Zagrebok...doosmo pravcu Novske i proosmo ju nakon toga wild wild west Rajie donje dr~e jedni a gornje drugi nebitno tko jebomajkuratu fuuuj, uglavnom izmeu dvije strana par kua na kraju jednog sela, i drugo selo je na parsto metara gornji Rajii i imali su par minobacaa kojima su polako rokali, ispred nas na 20 metar cisterna puna ega ne znamali kad je zagrmilo i po elo jae minobaca ka paljba USRALI SE ja samo morao ii poo auto okrenuti ga oni ulete u auto je bio plan i tak je bilo a pogodili su u ru nu ko nicu dok sam ih ekao hrabre apanjolce sa Bejrutskim iskustvu a rupa od metka o0d kalaaa kraj registracije u citroenu XM na 5 cm od mene i saailo konzolu i staslo negdje u motoru ili panelima i prvi puta sam u Parizu kad sam duvao neku dobru Sensimiliu a tjedan prije toga poduvao oint aita od kojeg mi nia ni bilo a ovo me razorilo 2 sata le~ah na njegovom tepihu upavcu i mislim vo hou cijeli ~ivoot raditi i mnislio sam da (hahahahahaha) svi koji duvaju da su kao braa i da su supercool automatski time ato duvaju sada imam skeny koji dr~i 2 sata...i BOLI ME KURAC jesu napuaeni ili nisu ekipa sa kojom se dru~im ali prije mi je to bilo jedino bitno jedno odreeno vrijeme sam imao potrebu priat o tome sad samo duvam odo motat

jul 2017.

Najvise sto sam mrzeo jeste da sam zapalim dzoint, navika je bar sa jednim drugarom.
NaughtyWormISTRAŽIVAČ

jul 2017.

Skini neku igricu ili film,ja preferiram wow i dotu 2...posle par cima udjes u ekran ili ako je film u pitanju utisci su 100x jaci plus imas onaj osecaj otkrovenja i prosvetljenja.knjiga takodje pogotovo ako si ljubitelj epske fantastike,posle buxne nisi svestan koliko ti se poveca kapacitet maste i poimanje istog.:)
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@NaughtyWorm Ma nije mi to sa igricama nesto specijalno,film nisam probo a morat cu heh... Od knjiga najvise volim Sherlock Holmes citat,najjace nesto probaj obavezno kad budes imo priliku

jul 2017.

Film na vutri bude uvijek odlican. Jednostavno dozivis film. Maloprije pogledah 2:22 napusen. Malo reci da mi se dopao. Neopravdano malena ocjena filma. Al o tome na drugoj temi. ;)
shone111ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

da svako jutro gledam kako svi osim mene vode "idealne" ~ivote? samo-promocija i auto-reklama....niata viae. pobris'o go*no i "mirna bosna". @Zara96 to za dogovore da je neophodan FB smo se mnogi sami sebe ubjedili, a opet; sjeam se vremena kada nismo ni mobilne imali pa se pronalazili i dogovarali bez ikakvih problema. -mo~da ak i eae/kvalitetnije dru~ili.
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@shonemumy nije obavezno buraz ali moras priznat da je lakse puno sa fbom nego dogovorit danas za sutra kako li vec

jul 2017.

da, ali tada smo bili maltene telepatski povezani, ne mogu naci neko drugo racionalno objasnjenje :D
hazeriZMAJ

jul 2017.

Ne,tada su bile telefonske govornice i kartice od 15,25,50 kn.Bilo je i onih Bugarskih,magnetskih pa si mogao i "Minken"u "Nemacka"zvati:D Kako god..oci u oci;)

jul 2017.

ma ka'ke govornice, kod mene dal su dve radile/bile cele, i to u strogom centru, ostale stoka polomila ili pocupala sluske.

jul 2017.

Sjecam se sistema koji sam ja tada koristio a i danas povremeno. Pogledam na sat i po njemu sam znao ko je gdje tad i tad... uglavnom je svako imao neku rutinu i nije nam trebao fon da se skupimo.

jul 2017.

im zapalim nisam usamljen, i ako nemam nikog u blizini uvijek mogu razgovarati s unutarnjim ja.
Zara96ISTRAŽIVAČ

jul 2017.

@Avantura a i to sto kazes haha
prosto okoAMBASADOR

jul 2017.

@Avantura, i sta govori? Moje je bilo dosadno, pa sam ga dao kiruraki odstraniti

jul 2017.

Ma imam miljun tema sam sa sobom, meni gotovo nikad dosadno:)

jul 2017.

I ja imam neku budaletinu u glavi... :D

jul 2017.

Et vidia nisi jedini, i ja mrzim aditi sam, previae sam druatvena osoba :rasta: :mario:: Hvala bogu, pa svi moji iz druatva ade tj iz moje sredine, pa tako da nije problem, baa sam neki dan zapalio sa svojim advokatom :D A ina e, ovako kada sjedim sam kui, onda znam upalit TeamSpeak ili Discord, imam i tu par stonera, pa tako to vrijeme dosade ubijem dok sam adim online sa njima.. Ali ina e, i ma ka mi ispred kue haman pa adi.. Ne znam, ovdje je skroz druga iji "mentalitet" u Njema koj, prije ea nai osobu na ulici koja adi gand~u nego koja ju ne adi, tako da nije bed..
paswordAMBASADOR

avg 2017.

Jedno vreme sam se druzio iskljucivo sa ljudima koji su korisnici :) vremenom mi je dosadilo zato sto njima kvalitet vutre (ukus,miris,rad...) nije bitan. Bitno je samo da se naduvaju i da sto bi se reklo zabodu i ti su DAJ VUTRE DA DUVAMOOOO. Prestao sam da se druzim sa njima zbog mnogo napornih prica u tom stanju i zbog toga sto jedini znam da smotam...kad mi kazu nekim tonom aj smotaj dodje mi da ih zadavim xD posle sam u drustvu gde sam jedini ja duvkao i nije to to, gledaju te nekako cudno..doduse i ja njih ali boze moj :) posle toga sam postao vuk samotnjak, dunem, spremim stan, odem u prodavnicu i kupim vecinu stvari sto vidim, odem na posao itd itd. Dakle solirao sam i cini mi se da je tako mizda najbolje
hazeriZMAJ

avg 2017.

Napravio si najbolju mogucu stvar jer bi postao kao i oni...A tokom "samovanja"ce doci i pridruziti se..oni koji vole samovati i biti u miru;)

sep 2017.

Volim i u drustvu a bogami obozavam sam mora se potrefit dobra sativcuga i isto spremanje kuhanje volim jbg...
nesalaLEGENDA

sep 2017.

Ja volim zapalit sam... Kak ja nenaidjem na tako drustvo di niko nece zapalit?

sep 2017.

@nesala isti problem oko mene svi duvaju...mada meni ne smeta i sam da dunem uvjek ima nesto da se radi produktivno i kreativno.

okt 2017.

Takve ja izbjegavam na 150320 kilometara.. i sa takvima ne mogu biti duze od 5 min u istoj prostoriji.. XD

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se