LEGACY
Jeste l' bili na odmoru?
38 odgovora1,295 pregleda
Bosnafaria
POZNAVALAC1.315 REP79%
→ Ambasador
BosnafariaPOZNAVALAC
jul 2013.
jul 2013.#1
Jeste l' bili?
Ja jesam :)
Bio 10-ak dana sa familijom i familijama od jako dobrih frendova na jednom jadranskom otoku. Gu~ve nema, cijene poduplane, ali osjeaj prejeben.
Ujutro zvuk zrikavaca i djece, oko podne zrikavaca i djece, poslije podne zrikavaca, djece i roatilja, a nave
er samo zrikavci i zvuk otvaranja piva i to
enja u
aae.
Dimilo se u poslijepodnevnim i ve
ernjim satima, malo oto
ke domaje, malo ovih nekih modernih d~id~a mid~a, a nakon dugo vremena i malo kvalitetnog ailje, direktno sa sjevera Afrike.
`teta, brzo proe, ali ljeto je tek po
elo.
U~ivajmo...
0 REP0%
→ Istraživač
weedoye
LEGENDA6.540 REP15%
→ Zmaj
weedoyeLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#3
A jel se brcanje po bazenu smatra za odmor ako se ne smatra onda nsam bio :)
Biohemicar
ISTRAŽIVAČ100 REP33%
→ Entuzijasta
BiohemicarISTRAŽIVAČ
jul 2013.
jul 2013.#4
I ja sam lutao Crnogorskim plazama, dimilo se, partijalo se od Herceg Novog do Ulcinja ko ato kazu... Sve u svemu odlicno :)
0 REP0%
→ Istraživač
jul 2013.
jul 2013.#5
Pa ak je tebi WeeDIC bilo lipo i uziva si,naravno da se racuna...:-) pa ja zivim u spanjolskoj na moru i nemoram nigde ic,al ipak odem...:-) i cim uzivam i lipo mi je onda nije ni bitno gde sam...:-)
Bosnafaria
POZNAVALAC1.315 REP79%
→ Ambasador
BosnafariaPOZNAVALAC
jul 2013.
jul 2013.#6
U `panjolskoj na moru? Veri najs :respect:
Weedic, ako nije bio roatilj u funkciji pored bazena, ja to ne priznam za odmor :rasta1:
Lara Croft
AMBASADOR1.840 REP10%
→ Legenda
Lara CroftAMBASADOR
jul 2013.
jul 2013.#7
E ak se prizna 3 tjedna rehabilitacije u Makarskoj onda sam bila na odmoru.
Jest da je cijelo vrijeme padala kisa ili puhala bura i jest da na plazi nisam ni bila.........
Ma,.... ne ja nisam bila na odmoru. Ovo ni sama ne priznam kao odmor.
Isla bi na mooooore.
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
weedoye
LEGENDA6.540 REP15%
→ Zmaj
weedoyeLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#9
Bosna ma kakav rostilj, dozvolili su da na bazen unesemo vola pa smo ga vrteli na raznju
a kasnije smo ko u onoj prici naplacivali klincima da vrte razanj mesto nas,
jedino sto smo morali da se sami kupamo, to je bilo mucenje :D
0 REP0%
→ Istraživač
jul 2013.
jul 2013.#11
E bosna jesi upravu da je tamo veoma lipo,ali moram priznati da je isto tako lipo i na drugim morima..a isto tako moze biti lipo i na bazenu kao sto kaze weeDiC...:-) :-)
Losmi the Evel
ENTUZIJASTA267 REP17%
→ Poznavalac
Losmi the EvelENTUZIJASTA
jul 2013.
jul 2013.#12
Prva buksna u devet ujutru, kupanje do 11, druga u 11, kupanje do 13, voznja na spavanje i rucak, u 16 pali kola za plazu, u 17 treca buksna pa kupanje i cetvrta oko 22...
Bas sam brizan otac!
jesam
ZMAJ41.782 REP
jesamZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#13
nema odmora dok traje obnova
htjela sam zapravo slike oka
it, al o
ito ne ide trenutno
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
jul 2013.
jul 2013.#14
ja sam bio na exit-u, doduae viae sam se umorio nego odmorio, ali brate nikakav odmor ne mo~e zamjenit koncert Prodigy-ja, joa sam bio u 1. redu do ograde, a iza mene 35 000 ljudi :) i joa sam tako u 1. redu ispred zaatitara i policije ladno izvadio rizle i sve ostalo, i smoto si buksnu, zapalio i polupo se ko lon
i, zna
i koncert je bio VRH....dakle, bio sam na najboljem odmoru, kakvog sam samo zamislit mogo :) mozda padne ove god jos neki odmor, ali vidit cemo....meni dosta i ovo :D
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#15
Da bili na odmoru :) Ma jos sam na odmoru. Skakao bungie opet, ovaj puta nocni skok. Ronio na nekim povjesnim lokalitetima, malo skijao na vodi, obisao mjesto di su sletili vanzemaljci i nebi rekao da jesu al sam se bar nasmijao kako mame turiste. E da vozio sam se u nekoj podmornici, i oprobao adrenalinsku voznju bijesnim gliserom. Danas idem koju hobotnicu izloviti pa ce da cvrci ispod peke ;) Opet sam zaguzio na masi partija pod stare dane. Bio na snoop dogu maloprije dosao s neke svedske house mafije. Puno se pije, jede i vari. Vrijeme leti, godisnjeg jos 25 dana al ja i dalje patim za svojim cvjetajucim curicama i totalno sam nostalgican pa brijem skratit godisnji i uzeti neki odmor od godisnjeg jel me premori sve ovo :(
Bosnafaria
POZNAVALAC1.315 REP79%
→ Ambasador
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#18
Iiiii idemooo fjaka.. jaa san dite s mora, mooja matiii jee daalmaaaciiijjaaaa..
Regular joe
ISTRAŽIVAČ186 REP91%
→ Entuzijasta
Regular joeISTRAŽIVAČ
jul 2013.
jul 2013.#19
Sredisnja dalmacija,u hladu borova pijucka se oroseno pivce;-)
jul 2013.
1 / 20
jul 2013.
jul 2013.