ahhhhh...trava i starci...to je luda tema majke mi ( i oca) :D
naali mi 4 puta travu, lule, bongove, jedno 10tak puta rizle, spore, kesu muhara, stoput doma doao mrtav pijan...prije 3 godine stara mi naala 2 paketa, al ono, baa na glup na
in, iao ja spavat i skinuo hla
e i zaboravio buxat ganju....stara iala prat robu, ja se taman budim i vidim kako vadi pakete i gleda starog... bilo je to predivno buenje, samo sam sebi reko "jebiga, sad je game over, nema viae da ne znaju"...
stari otvara robu, gleda i pita me da ata je ovo? ja mu govorim trava, a ata u drugo...i gledam
ovjek se izbezumio, nikad neu zaboravit kolko je to moje starce pogodilo, ko da im se uruaio svijet...ono, baa tipi
no: "ajme bo~e, zar se moje dijete drogira?! ata sad, kako da ga spasim od tog zla???" meni je bio bed, naravno, ali sam se dr~o i mislio da moram to odradit do kraja jer da nema sad viae druge... i pita mene stari: "I, ata emo sad?" mislim, to je baa na~alost uvijek tako...da ata emo sad, baa vidia kolko ti roditelji ne vole te droge i kolko se boje... meni je za njih zbilja ~ao, ono istinski, ne zato ata oni nisu za travu, gljive ili ata ja znam viae, doslovno me boli ***** dal netko ~eli ili ne, njegova stvar, on ima svoj ~ivot, ja svoj i tu nema poveznice po izborima, nego to ato su izabrali biti uvjetovani, ato nemaju svoje vienje toga, ato su protiv ne
ega a niata o tome ni ne znaju....jebiga, to nam svima smeta...ja sam stoput reko staroj: alo ~eno, pa budi ti protiv bilo
ega na ovom svijetu, ali znaj zaato i neka to bude tvoje razmialjanje! a ne ono ja sam protiv ne
eg a ni ne znam zaato...
Najja
e mi bilo kad mi stari isto namiriso buxu u kui...ja budala, imo 2 godine buxu u hodniku od stana, ono,
im uea pa pored vrata di se jakne vjeaaju, i nakon 2 godine, hvala bogu,
ovjek namiriso...i dolazim ja kui, a taman mi bio dan prije naao ta 2 paketa:D (nisam uspio prebuxat to jer nisu spavali tu no i svaki put kad bi se usto iz kreveta, ono bi pitali di ea) i stari mi otvara torbu...a ono unutra narko laboratorij brate mili, nedaj bo~e da to netko ponovno nae; nekoliko kutija rolica, king size role, lule od metala koje sam bio radio, pa od drva, pa bongovi homemade pa jedno 4-5 upalja
a ma bezbroj stvari i za kraj 80grama vutre predivne, ono sve kifovi crveni ~arki... i stari sve to zavali u akoljku pred menom a ja iao dokle bacit polu punu najlon kesu u gajbu pored kue sa ovim potrepatinama za konzumaciju:D
E, onda sam iao probat tehniku edukacije...6 mjeseci sam ja njima svaki dan vraio predavanja o travi, druatvu, zakonima, dr~avi bla bla, sve ono o
emu serem i ovdje:D... i otvorio se ja, najiskrenije i najdublje, imao sam zbilja najbolju namjeru, govorio im da ja nisam za to da oni budu za travi ili da ja puaim ve
isto da sami donesu odluku o ne
emu a ne da budu pijuni koji donose kao neke slobodne odluke a zapravo ko roboti vjeruju u neato slijepo...i govorio im kako se trava puai, konzumiranje rekreativa i napuaavanje vs. istinsko izbrijavanje, pa odnos tradicionalnih druatva kako oni to upotrebljavaju i mi u ovom druatvu,
ak im i neke dokumentarce pokazivo o ganji i ayahuasci i aamanima....i nakon 6 mjeseci moje muke i napora da im se otvorim i da im poka~em, meni stara samo govori: "Pa ti si u to totalno zaglibio!" E, tu sam stao i sad, godinu ipo nakon viae mi ne pada na pamet iata prozborit na toj istoj razini...
Mene srce boli, roditelji brate mili, ljudi koji nam podarili ~ivot i koji ga podaruju iz dana u dan, brinu se za tebe, hrane te obla
e bezuvjetno vole i brinu se, zna
i najbolji ljudi i pravi prijatelji i u nevolji i u srei, netko tko je uvijek pored tebe kao najzna
ajnija osoba na planeti, ali ta trava tolko nas razdvoji, uniati povjerenje...i onda ja sa naj namjerama mislio nekome re otvoreno i iskreno zaato i kako, da bih nakon 6mj truda i iskrenosti dobio odgovor: "Pa ti si u to zbilja zaglio, posluaaj se kako ti to brania, ti si podr~avaoc droge"...jebiga ljudi, imajte na umu jedno, a to sam i pri
ao sa starijim u~ivaocima i haaiaarima koji imaju ve preko 35dina i starci im hvala bogu znaju da kure... fora je u tome ata veina naaih roditelja je i bit e zauvijek protiv svega toga... ali sad, kad imaa 20tak godina, kad si joa na faxu ili zapo
injea neki posao, zbog te brige i ljubavi prema nama, sistem im je to zloupotrijebio i iskoristio tu jaku/slabu to
ku... i tako, naai se boje jer misle da je to neato od
ega si gluplji ili putem
ega bje~ia iz realnosti, skrivaa se ili pak put do te~ih droga, kako mic po mic pa se navu
ea na neato te~e, a i uostalom, rijetko kad ako se
ovjek i napije i ne puai niti cigarete znaa da je cijeli njegov ~ivot usmjeren kontra tih stimulansa ili i
ega ato mijenja svijet...oni se zapravo toga i boje, nedaj bo~e da nekom od njih daa neke gljive na slijepo, to kad bi ih po
elo prat, njihov mozak i razum bi se toliko uspani
ili ato im se slama, da ta potreba za kontrolom bi dovela do totalne panike i kaosa...jebiga, druge su to generacije i tipovi ljudi i nema tu viae povratka... jedino kad ve budea imo nekih 35 godina, kad imaa curu/~enu, mo~da dijete, posao, stan svoj ili ata ve ata je u ovom druatvu koncept normalnosti i situiranosti, e onda kad starci vide da i dalje puaia travu, onda bogami viae na to niata ni je mogu jer vide, hej pa on je formirana li
nost, postigao je neato u ~ivotu..pa valjda ta trava i nije toliko negativna kad ima nekog postignua iza sebe...nije da e ikad to prihvatit, ali onda bi se morali smirit jer im ne bi bilo druge...
Meni i sada, evo baa ju
e, prekju
e kad god, skoro svaki dan, doe stara ili stari i ka~u: "Ja znam da ti puaia travu i dalje"...prije sam govorio da puaim, otvoreno, ali sada zajebi, kad imam trave to u gaama dr~im, viae po kui ne buxam ni rizle, cigare, upalja
e, jer stara mi
istunka i nae za dan-2 ono ata se buxa...tako da nakon stoput pronaenih rizli, opametio sam se da doma viae niata ne buxam:D al kad mi stra tako uleti sa spikom, ti puaia i ja to znam, ja samo ka~em, ne ne puaim, a tebi bi bilo bolje da se malo educiraa i da imaa svoje mialjenje...ali zajebi, nema od toga leba, nikad na zelenu granu s time i nikad pomicanja s nulte to
ke ili one below zero prije... tu~no al istinito...
`ta se ti
e testova, i to mi jednom uvalili, jer pametnjakovi od frenda pao, a stari mu lud lik, strog i ima agresivan nastup (nije on loa lik, njegov stari, ali nastup ima loa, grub, oatar), i on reko da to rizle od jednog drugog naaeg frenda, hvala bogu njegov stari zvao njegovu staru i mog starog, po
eo neke nebuloze pri
at da nas se poaalje u komunu, ova stara od mog prijatelja mu samo rekla da ata to on pri
a, moji to ipak shvatili ozbiljnije i uvalili mi test....sreom, podmetnuo sam piaaku i bio negativan...iako je to samo bila olakotna formalnost....ato je super ina
e bi im se i ta slika pozitivnog testa urezala u pamenje...ono vau, jaka stvar... frend ipak pao, on bio pozitivan, stari ga prebio i evo,
ovjek od tada, a tu ima ve 2 godine, ne puai (zadnju puaio svoju uzgojenu domaju) a svaki dan s nama kurio 2 godine...pih....i najvj da viae nikad niti nee zapalit jer ga prpa starog koji bi ga odma i probio.....zato kad sam nakurblan niti ne idem tamo kod njih, samo mi fali da taj mamlaz od 2 metra i sie da mi skica o
i ko neki pandur...
Imao sam i fazu te iskrenosti, kad sam bio spreman re i starom i mladom da puaim...totalno me ve bio bolio *****, bio sam prso viae za to skrivanje...i uhvati mene njegov stari, bio aeto psa (pit bull, ali totalno zakon, igro se s njime i stavljo mu aaku u usta stoput a taj prizor izgleda zastraaujue, pit bull
ina najja
a i najvea koju sam vidio, bio prije u borbama ali sad je ve dosta star i usamljen pa pati:lml_spam:) i ~vi~dne on meni, pree ulici...i sad zamislite taj trip...po
ne on samnom pri
at o travi zbog sina i svega toga ata je bilo u to vrijeme...ka~e on meni: "Ti puaia!" ja mu ka~em "Da"...on meni, pa ti si i sada napuaen...a bio pljugu zapalio jaka stvar... i pita on mene:"Ka~i ti meni zaato puaia marihuanu?"...i pri
am ja njemu otvoreno pola sata baa otvoreno, ata zaato kako, koja pri
a iz svega toga itd. i nakraju on meni govori: "pa ti si to meni tako sad predstavio da i meni doe da zapalim"...ono u smislu ko da sam to idealno predstavio, prebajno... i govori mi lik na kraju razgovora: "Pazi ata ti ka~em, ti ea kad tad zavrait na heroinu, garantiram ti"...mislim, ata re, ko ga jebe uostalom, jel uope uzeo u obzir da se protivim kemiji jer znam da je bezna
ajna i bez duae i da ne ~elim niti imam potrebu uzimat iata od svega toga...glupost
A i komp mi krcat svega o drogama, ko ata ka~e red, starci ti prou pored kompa, a ono samo po
ne izletavat o gljivama, travi, biljkama za koje nisi ni znao da postoje:D a i marihuana non stop piae kad si na ovom forumu, tako da stara svaki put kad proe pored kompa samo pro
ita to i ve zna da sam na ovom forumu di se narko obrazujem sa kriminalcima:D:keepoff: