VUTRA
ForumZajednicaOfftopicU zatvor radi gljiva ???
LEGACY

U zatvor radi gljiva ???

26 odgovora2,055 pregleda

mar 2008.

Neznam da li je netko ve napisao ali danas je jedna jako aokantna stvar se desila !!! Eto, de ko i njegova djeva bajna, odlu ili naru iti malo gljiva, onako da se nae, usput, za pizzu ili nekakav umak hehehe I tako preko "svemre~ja" (interneta) pih, bljak, naru ili oni gore spomenute, i paketi je krenuo... Naravno, neato se desilo, naai de ki a bogme i cure na carini, otvorili paket, a kad ono, gle gljive.... .... i zapitali se oni... hm... ato je ovo ??? Nazvali oni sebi nadreene, plave uniforme i eto naa mladi zaljubljeni par sa po etka pri e naaao se u duuubokooj kakici... E sad, zanima me, poato svi mi tako jako ia ekujemo evropu, kada bi mogli usvojiti neke od njihovih zakona??? Zna li to netko ???? :icon_cry:
choki123POZNAVALAC

mar 2008.

Jebiga,trebali su se bolje pazit. Ne vjerujem da su uzimali 200 grama za osobnu upotrebu....
RedShAMBASADOR

mar 2008.

predpostavljam da su narucili nekakva grow box sa zivim gljivama, jer koliko sam ja upucena suhe gljive su ilegalne i u holandiji i prestali su slat suhe okolo...pa sada ne znam sta i kako ali ne cudi me...vec sam negdje pisala da je moj frend narucio grow box i naravno stalo na carini i napravili mu pretres stana, sva sreca nista nisu nasli pa su rekli da ce ga samo drzat na oku, ali to je sranje....da te netko stalno nadgleda i ima na oku... prije su suhe gljive lako prolazile carinu jer su slane u obicnim kovertama pa to nitko nije ni gledao, ali narucivat cijeli paket...hm...pa nije bas mudro, kako je itko mislio da bi to proslo granicu? ccc...
kanehbosemAMBASADOR

mar 2008.

na vijstima je bilo da su otvorili paket tek nakon drugog slanja na istu adresu. to im se u inilo sumnjivim.
ROXPOZNAVALAC

mar 2008.

Preloae :(
KaraJackPOZNAVALAC

mar 2008.

Bilo ata se naru i iz NL sve se otvara i sve se pregledava, dali bilo to gnojivo ili substrati itd. sve je to kod nas zabranjeno ili su potrebne dozvole. Gljive more samo onaj uvozit ko se bavi medicinskim istra~ivanjima ili je pharamceutska kua !! De ki su pali na glup, na in niata novo, smooke ostaje smooke ata da ka~emo na takve gluposti! Gljive i kaktusi su od 01.01.2008 u NL zabranjeni zbog raznih nezgoda, primjer su teens koji nemaju pojma ata uzimaju i koliko uzimaju pa po nu pucati filmove na razne na ine i na kraju sve to svodi do loaeg kraja.
SeeNoEvilISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Ma to je skroz bezveze preko poste narucivati gljive prevelik je rizik, zato najbolje kad ima gdje u blizini nabavi kada nema onda DUVAJ i sve ce biti ok :)
CutkiISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Hmm, a koji bi ti to "njihov" zakon usvojio? ja cisto sumnjam u njihovo narucivanje za osobnu upotrebu jer im je to drugi paket u par dana, ali svejedno, 200g ako su svjeze nije bas puno. istina bog, treba u to uvjerit i suca, za sta nema teorije, jednako kao i sta nema za 50g trave.. ne znam zasto mislis da ce priblizavanje EU imati ikakvog utjecaja na nas KZ i odnos prema opojnim drogama.. to odreduju oni na vlasti, a njima ne mozes objasnit puno toga. i dalje me zanima koji bi zakon ti "njihov" usvojio kod nas... ?

mar 2008.

Da, kako i svi ka~ete, malo su to glupo i prenaivno napravili, ali eto, na raznorazne na ine mo~emo puno toga nau iti hehehehe Tako da do daljnjega, duvanje brate, niata drugo, ata ea.... E da.... Cutki, malo bi promijenio KZ u tom smislu da po evropi nisu sve droge iste a niti kazne nisu iste, tako da ne bi bilo teorije da gledaa u novinama kako je frajer za kilo heroina dobio 2 godine isto kao i ovaj za dvije stabljike konplje, a nasuprot toga vidia kako je lik izudarao sjekirom susjeda i dobio godinu dana i 10 uvjetno i takva sli na sranja.... ma u~as. Zatim, 50g marice mo~e biti za osobnu upotrebu dokle god nije raspar ana u komade iliti paketie po manjim grama~ama, dobro to se donekle u HR i ktegorizira, ali slabo i naravno sve ti na kraju ovisi o tvojoj pri i i o volji suca i tome dal se tog dana dobro najeo ili ne. Zatim, proizvodi od konoplje itd. Neznam da li ste znali, ali zamislite si ovo... Bong ti zaplijene ako ima nacran list marihuane a ako nema, nikom niata.... i znate li kako se to naziva??? Odgovor: Propagiranje i reklamiranje opojnih droga ! Besmislica !!!
TarkiPOZNAVALAC

mar 2008.

Ne kuzim foru, onda bi ti trebali i majicu sa listom ili necim slicnim zapljenit?!? A da ne govorim da bi svakog ko ima HDZ-ovu majicu u javnosti trebalo tuziti za propagiranje idiotizma, degenericnosti i govnarstva.
ROXPOZNAVALAC

mar 2008.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

Ajmo malo oladit na temu politike!! :))
SeeNoEvilISTRAŽIVAČ

mar 2008.

E pa sada......... jednom prilikom drot mi je nasao 11 sjemenki od vutre i fino sam dobio 250 eura kaznu dok mi je jedan drugi drot nasao smotan joint spreman za paljenje i samo ga lijepo stavio na dzep i otisao bez prijave ili bilo sta.... Sto znaci ako se nekom qrac digne i srat ce ti ako ne pusti te na miru ;)

mar 2008.

Istina, takvih pri a ima na stotine, tako sam i ja znao prolazit. Mislim da e nam tao biti joa narednih.... pa bar desetak godina.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se