VUTRA
ForumZajednicaOfftopicVeliki Problem
LEGACY

Veliki Problem

48 odgovora3,431 pregleda
ilija9ISTRAŽIVAČ

jan 2008.

Ljudi imam jedan problem...Svako vece sa svojim ortacima pusimo travu kod mene u sobi koja je na pocetku kuce i komsije su pocele vremenom da se zale mojoj mami kako im "smrad" ulazi u njihove stanove kad je otvorim prozor.E sad interesuje me da li mogu nekako da uklonim-neutralisem miris trave a da ne otvaram prozor???

jan 2008.

Ma tko otvara prozore po ovoj zimetini... a ne vjerujem bas da im kroz zidove ulazi dim... To je cisto ono, znaju da duvate pa ugnjetavaju jer im je dosadno... Vjerovatno im smeta buka koju radite pa seru da je 'smrad' trave da ispadnu opasni... jer kao... provalili su te... Moj savjet ti je, ne radi buku ;)
choki123POZNAVALAC

jan 2008.

Izaite van,negdje se sakrijte,puaite, i vratite se u kuu i to je to... How simple is that....

jan 2008.

Ponavljam, dok god radite buku navecer susjed ce ti se zaliti na 'smrad' jer da se zali na buku poslao bi ga regularno u qrac (priznaj) a ovako je on 'opasan' jer te moze prijavit za travu budes li bezobrazan. Znam iz slucaja kad mi je prijatelju starija susjeda (upitnog mentalnog zdravlja ali to je drugi par rukava) dolazila na vrata da je svaki dan u 9 navecer boli glava od 'mirisa njegove droge' u doba kada mu frend dodje 'na gicu'. Zanimljiva stvar sto joj se ta misticna glavobolja nikad nije javljala preko dana kada bi se njegova stara i kolegice dodavale lulicom uz kavu...
Weed KillahPOZNAVALAC

jan 2008.

hehe lol.. Imao sam i ja susjeda koji se dva kata iznad mene po stubistu iz sveg grla zaderao : "tko to pusi travu" da bi bilo jos bolje, inace je na metadonima.. Ali smo brzo i efikasno rjiesili taj problem. :) inace, ako prozor nije otvoren, sumnjam da osjete miris. A uvijek mozes pitati susjedu kako ona zna cega je to miris, da vidis kak ce se scimat :)) a za ubijanje mirisa mi ne pada rijesenje na pamet moram priznati.

jan 2008.

:fishing::respect:
SchlomoENTUZIJASTA

jan 2008.

Probaj sa mirisnim lampicama i eteri nim uljima, te mirisnim atapi ima. Mirisa se definitivno nebudea rjeaio, ali ga sigurno mo~ea malo prikrit ovako, tj. zamaskirat.
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Ma tom komsiji je krivo jer se ti provodis a on bazdi gajbi... Taj je verovatno neki crvljivko koji se obicno zatvori u sobi i prica kako svet ne valja... Idi do njega i pitaj ga sta on ima protiv tebe,jeb snadji se recima da te ne smara vise... Smrad?Ma kakav smrad,on satro neki superman...nego zna za vas,pa bi to da prekine vadeci se pricom na buku...samo ne dozvoli da te ucenjuje... Sto se tice mirisa,postoje mirisljave svece koje upijaju dim a mirisu extra...Imas od jabuke,tresnje,narandze...Nemoze bas sav dim da odstrani ali dobar postotak da...peace
kixonISTRAŽIVAČ

jan 2008.

jep,to sa svijeama pali..provjereno:thumb:
Weed KillahPOZNAVALAC

jan 2008.

tebi koji si kraj svijece. miris koji se siri prema van nece oslabjeti..
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

^Weed Nisam rekao da sigurno uspeva,ali znam za to,pa mu rekoh da bi mogao da proba...Uostalom sta ima da izgubi...
kotvaENTUZIJASTA

jan 2008.

a oni voni duhani? mi s njima mijeaamo vuvu tak da se ne osjeti toliko po vuvi,viae po tom duhanu
LaidbackPOZNAVALAC

jan 2008.

Jebes takvo pusenje...
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Vocni duvani?Nikad nisam pusio to...Jel menja ukus ganje?Fuck that if it change...
kotvaENTUZIJASTA

jan 2008.

a ono,ovisi koliko stavia. mi to koristimo samo kad smo negdje vani,da se koliko toliko zamaskiramo
mr.skunkAMBASADOR

jan 2008.

kad ti dodju navece drugari svi se poserite i namuljajte komsiji cijelu ogradu govnima i onda sutra ga napadni kakav to smrad dolazi od njegove kuce, reci da je neizdrzivo. jebiga nece vise od sramote nista pricati.
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Aaaaa...lollll:bananallama:kazi mu tebra...
elephant0rAMBASADOR

jan 2008.

vaporizator = 0 dima = 0 smrada
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Ti meni kupi vaporizer,ja cu ga rado koristiti,jer neznam gde u Srbiji ima da se kupi...
ilija9ISTRAŽIVAČ

jan 2008.

to ti je dobra ideja sa tim govnima !!!razmislicu! ma bre lik je seronja ne sme meni da kaze nego babi i dedi cak ne sme ni kevi a moram da otvaram prozore jer u celom podrumu bi onda smrdelo na vutru a lik posto imamo centralno silazi na svakih sat vremena da nalozi i zbog toga moram da luftiram.Buku nikad ne pravimo!probacu sa tim svecama probao sam ranije stapice ali slabo pomazu!u svakom slucaju puna vam hvala...
elephant0rAMBASADOR

jan 2008.

Hint... koristi search
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Da koristim search?Koristim ja search ali jos nema teme otvorene za Srbiju...Ima za HR ali ne i za Srbiju...Da si koristio search video bi to... Moder molim da izbrises ovo...

jan 2008.

Evo zasto da koristite search http://www.youtube.com/watch?v=oEiJaHlUpyE oEiJaHlUpyE
hashberryboyENTUZIJASTA

jan 2008.

evo sto se tice mirisnih stapica...ja ih koristim i super su mi... kad duvam u sobi imam uvjek malo prozor otvoreni i stavim jedan stapic na prozor ali gore!!jer topli zrak sa gornje strane prozora izlazi van,(tako da se stapic dimi prema van) i stavim jedan kod vrata sobe. ti stapici su (barem ovi koje ja imam) dosta jaki i stvore ko neki zid od mirisa di unutar tog zida smrdi po vuvi a taj zid koda neda smradu da izadje...i kad mi susjedi prolaze ne zale se kako im smrdi vuva nego se cude sto to ljepo mirise :icon_idea: isto tako je kod vrata sobe..kad ih otvorim ne zalupi te smrad vuve nego miris stapica... eto ja tako rjesavam pitanje susjeda i smrada(jer mi je prvi susjed drot!!!) al miris ostaje unutar tog zida dok lagano ne ispari... jbg malo vise stapica potrosim (na svaku pljugu 2 stapica),ali bar me nikad nisu susjedi skuzili.... mozda nekom ovo nema smisla ili zvuci glupo,ali meni pali...:thumb: pa ko oce nek proba... btw: stara mi je dala tu ideju jer se tripuje da me susjed drot ne skuzi :ludaci_lol: i ona mi je potvrdila da bas nista smrada ne prolazi...a vjerujte moze me na 100 m namirisat da sam duvo...stara sherlock :google2: pozz
WEED_NOVI_SADISTRAŽIVAČ

jan 2008.

Udri do zore

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se