VUTRA
ForumZajednicaOfftopicJedno totalno morbidno glupo pitanje koje me interesuje a nisam nasao odgovor
LEGACY

Jedno totalno morbidno glupo pitanje koje me interesuje a nisam nasao odgovor

22 odgovora1,421 pregleda
HeekamiISTRAŽIVAČ

sep 2011.

Koja je razlika izmedju oprasene i neoprasene zenke? Daklem stalno slusam kako svi izbacuju muzjaka i ostavljaju samo zenke kako bi ostale neoprasene, Sta im se desi ako ih oprase, to ne moze posle da se konzumira, ili sta, taj deo mi nije jasan, sta se desi sa zenkom ako je oprasi? Unapred hvala, p.s. ovaj neki hush koji sam konzumirao me je naterao da pitam :)
crookrutniENTUZIJASTA

sep 2011.

Dobiju djete u obliku sjemenke a kad nije opraaena ~enka nema sjemenki to jest nema djeteta . To ti je isto kao kad mama zavede tatu pijanog a ne uzme kontracepciju .
popajISTRAŽIVAČ

sep 2011.

Lepo receno...
HeekamiISTRAŽIVAČ

sep 2011.

ok dobiju semenke, znaci ta zenka umesto pistila ima brdo semenki i samim time je prinos po zetvi smanjen visestruko?
wannabe_grower2POZNAVALAC

sep 2011.

upravo, zapravo svi mi "kusaci vutre" najvise volimo zenske biljke u stanju vjecne i ogromne seksualne frustracije :) (aktivnih sastojaka ima najvise u "smoli" koja sluzi da bi "zaljepila" polen i time oprasila tucak, sto je curka biljka duze neoprasena to ona vise hoce.......proizvoditi "smolu", si ti nekada curu imao ? :P) roll on...
crookrutniENTUZIJASTA

sep 2011.

Pitanja = zbroju godina , zbroj godina 12 kvocijent ili IQ = 14 , seksualni odgoj 0= njufer ali ima nade za spas sad kad se registrirao na ovaj forum . :)))) Heekami nemoj se ljutit jutros me krenilo !

sep 2011.

}enske biljke "trave" su jedine na svjetu koje moraju ostati djevice i kao takve jedino vrijede

sep 2011.

Pa da nastavimo...i tako doe vrijeme da se oberbi domaica:) Naaa ~enska ostala neopraaena.Prelijepa.Poberemo ju ,osuaimo ju,puaimo ju...i pronaemo par sjemenki za nagodinu.Uslijed 'odrastanja' izbacit e ~enska biljka pokoju sjemenku ali ako se kresne sa nekim bajom...fijuuuuuuu Tako da te ne udi ako naea pokoju sjemenku u finom zdravom hedu.
crookrutniENTUZIJASTA

sep 2011.

A prilikom branja toliko napaljene ~enke se treba pazit jer su sklone opraaivanju s kim god stignu , tako da ih u neku ruku mo~emo nazvat nimfomanke . A njih najviae volimo onako dok su joa vla~ne a pistile im se aire i pokazuju svoje krasote . A nesmijea ni pljunit kraj njih jer odma ostanu trudne . P.S. Nastavak slijedi ipak je ovo vrijeme branja napaljenica .

sep 2011.

"Sensimilla, or sensi, is the term for flowers produced from a female plant that has not been fertilized and does not contain seeds (literally sin semilla translated from Spanish as without seed). Usually very potent marijuana as none of the buds have turned into seeds and lost their THC."
HeekamiISTRAŽIVAČ

sep 2011.

E pa hvala lepo na svim saljivim a i ozbiljnim odgovorima :) sad ste mi resili dilemu koja me je mucila duze vremena :) hm dal' ima veze s godinama i iq, nesto cisto ne verujem :) posto godina imam poprilicno, a i iq-a mi ne fali, jednostavno svugde samo pise da nije dobro, a ne pise tacno zasto nije dobro (uvek koristiti prvo staru srpsku narodnu izreku "ko nema u vuglu ima u guglu" :) Do sada nisam zalazio previse u celu ovu tematiku uzgoja, dovoljno mi je bilo zadnjih 20 god da zamotam, zapalim i uzivam, s godinama dosla i ozbiljnost pa je red da se nesto i nauci, citam ovde dosta ali uvek ostaje neko nerazjasnjeno pitanje ;) Starija ekipa se seca mozda filma Woody Alena "sve sto ste zeleli da znate o sexu a niste smeli da pitate" :) e pa ja smem da pitam i ne stidim se cinjenice da cu postaviti nebulozno pitanje , jer nakon toga cu biti mrvicu pametniji :) Hvala :)

sep 2011.

samo napred matori, nema glupih pitanja... grow up!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se