VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKako prepoznati pandure i kako dijeluju :)
LEGACY

Kako prepoznati pandure i kako dijeluju :)

18 odgovora1,897 pregleda
old schooll!ENTUZIJASTA

sep 2013.

otvaram ovu temu iz nekih vlastitih principa... negdje sam na forumu ve procito post kako danas ne valja imati pametne telefone, da to je velika istina da ako ve jeste grower ili imate bilo kakve veze s Marihuanom nikako nebi smijeli posijedovati mobitele koje je moguce pratiti preko GPS-a iz sigurnosti da vam draga osoba od koje imate broj nebi imali bliske susrete s pandurima. na in na koji vas pronalaze je sljedei: u 5% slu ajeva ako ste drukani,5% slu ajno nabasaju slu ajno na vas i 90% je sigurno da dolaze do vas protuzakonito prisluakivanje vaaih mobitela. imaju recimo u jednoj ~upaniji do 10 neopreznih osoba koji su se navukli na atoata i njih konstantno presluskuju i dolaze do novih lica baa iz razloga ato ovi neobracaju pa~nju da ih se prati jer im se ~ivot sveo na droksanje. primjetiti mo~ete da vas prisluakuju ako vam dok pozivate nekog imate duplo zvono,prvo glasno i odma potom drugo malo priguseno. kad su vas pronaali najlakae im je obavit poso ako imate takozvane pametne telefone jer vas preko njih osim ato vas mogu prisluskivat mogu vam vidjet i to nu lokaciju kretanja pa ak i slusat dok vam mob nema otvoreni poziv. kako emo ih prepoznati u javnosti e vidite to je jako osijetljiva stvar,tu sposobnost imaju ljudi koji znaju ato je to govor tijela i koji imaju dobar nos za nanjusit nesto ato se kree u njihovom videokrugu,a ne uklapa se u sredinu u kojoj jeste.nadalje te ispektore je lako prepoznati ako niste povrana osoba,znaci prepoznati i uo iti svaki detalj koji se zbiva oko vas. prepoznat ih mo~ete po neukusnom odjevanju,obi no nose neke lagane i udobne tenisice,bezvezne hla e,isto tako glupe majice,viae su skloni biti punasniji jer niata ne rade sem ato jedu i voze se,godina su srednjih cca 40,naj eae ih mo~ete uo iti na parkiraliatima,pevecu,bauhausu,baumaxu :D pretezno-uvijek su dvojica u partnerstvu :D i prozirni su ko staklo od 3mm :) jer imaju poso policajca a ne glumaca jer to ih nisu u ili u akoli :D npr.ja sam nedavno imo bliski susret s dvojicom u jednom od duana,nrznaju se uope ponasat u duanu zato ato nisu niata doali kupit :) zati m bauljaju okolo toliko jadno i naivno da su zaboravili da su u 21 stoljeu i da uvijek ima neko ko je puno sposobniji od njih u bilo kojem pogledu. toliko sam bio slobodan da sam ja njih snimio od glave do pete,stas piramidalan :) hla e i majica totalni promaaaj s obzirom na godine,fine najkice s jastucicima da lakae nose svoje kile :D i ato je najbitnije izgleda kao da je djubre bacao prijepodne,a ruke i dlanovi kao u bebe :) kako rijesavaju slu aj,kad izvuku sumnju iz vaaih razgovora da se bavite ilegalnim poslom tada slijedi praenje i skupljanje dokaza s fotoaparatom,s fotkama idu sudcu koji im izdaje ako imaju vrstih dokaza nalog za pretres,kad su vas klepili,e ovo im je najjaci dio,s svim zapljenjenim materijalom se u postaji slikaju i kurce kako su napravili dobar poso te o ekuju pusu :) i sve pohvale od kolega i nareenog. hm po mom mialjenju imaju jako bijedan poso i na in na koji ga rade bar ato se ti e narkotika. predstavljaju zakon,a sami ga krae u startu narusavajuci privatnost ljudi. msm bar ato se ti e nas koji smo iz HR da takvo ato neceju bit u mogunosti jos dugo radit,valjda nerazumiju jos da postoje ljudi koji i njih prate,a i da ne znaju,te e svi zajedno dokazi ici ne naaim sudovima nego sudu za ljudska prava u EU. drago mi je ato se mogu danas nai kvalitetni i sposobni hakeri ;)

sep 2013.

Predstavljaju zakon a sami ga krse.. najbolja recenica ikad! .. i onda pitaju kako mos covika mrzit radi zanimanja.. e pa mogu..i ocu.. jer nije fer.. nije fer..
ivextremeISTRAŽIVAČ

sep 2013.

Svaka cast Old School! Imao sam prilike i sam dozivjet takve primjere pa znam kako je to. }IVA ISTINA!!!

sep 2013.

Zasto se ne prihvatite posla, umjesto sto spijunirate ljude koji su zaposleni i rade svoj posao?

sep 2013.

Ovo ide pod klju jer je u uvodnom gotovo sve re eno osim ata ne ku~im ovo za trgova ke centre lol. Ja imam njuh i preko monitora a u~ivo da ne pri am. Na ovom forumu jdnostavno ne trebaju ove teme jer su paranoi ne i forum se ne zove MUP forum. Odjebimo za svagda. Bye bye.
ivextremeISTRAŽIVAČ

sep 2013.

Tko ka~e da smo mi bez posla? Ovdje nije rijec o nikakvom spijuniranju vec o tome kako se cuvat i kako ih prepoznat!

sep 2013.

Ajde ne budali, preselite se na vedrije teme.

sep 2013.

[bez sadržaja]
M a n d o rAMBASADOR

sep 2013.

"drago mi je ato se mogu danas nai kvalitetni i sposobni hakeri" poput mene i Romea hahahahha

sep 2013.

Kako pandur djeluje?! Ako imate kamenac u bubrezima koji vam stvara probleme tokom mokrenja dobar pandur vam uveliko moze olaksati isto. Sve sto trebate jeste da nadjete sto veceg, zrelijeg pandura, sa sto vecim pendrekom i da ga konzumirate dva puta dnevno. Pandur ce uciniti da vam se pokrene kamenac i olaksa muke. Djelovanje pandura moze izazvati neke nus pojave koje necu stici opisati zbog nedostatka vremena, zato oprez pri konzumiranju pandura!

🔒 Ova tema je zaključana