VUTRA
ForumZajednicaOfftopicDevojke i vutra
LEGACY

Devojke i vutra

306 odgovora25,917 pregleda
pachaISTRAŽIVAČ

maj 2008.

iz licnog iskustva ( i ne samo svog ) kontam da dosta devojaka ne gotive kad im momci duvaju. neznam u cemu je problem. moja sadasnja je u fazonu, sve je cool dok to ne uticena mene. kakva su vasa iskustva. pozz from bg :thumb:
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2008.

Pa to je onako izrazito individualno upozno sam svakakvih cura s razli itim stavovima o travi isto kao i razli itih likova s svim moguim stavovima Teako da ima baa neko openito objaanjenje za ovako neato
RedShAMBASADOR

maj 2008.

da...cesti slucaj samo ako djevojka ne pusi a momak da, pa je njoj onda totalno neshvatljivo zasto se njen momak "drogira" cijelo vrijeme umjesto da vodi ljubav sa njom :))) da ona pusi prica bi bila drugacija...rijetko koja djevojka ne-pusacica shvaca, sve moje kolegice/frendice/poznanice koje ne puse kazu: nece on meni da duva! pih... moj savjet, duvaj ti njemu i ne zanovjetaj :)
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2008.

To mi je najgore..."te cure" kaj uspiju ekipu natjerat da prestane pusit...onak koji *****? ako se vec volite nemas ti njemu kaj naredjivat...to je slobodan izbor,ako ga ne shvacas postuj ga i ne zanovjetaj...nebi ja mogo biti s takvom curom koja ti neda da pusis... ono koji *****? @RedSh: "moj savjet, duvaj ti njemu i ne zanovjetaj :)" dobar savjet...samo bi ja nadodo: "duvaj ti njemu dok on duva svoju ganju i ne zanovjetaj :)" tadadada xDDDD :)
pecko88ENTUZIJASTA

maj 2008.

Ovo sta govorite za cure koje ne puse je do negdje tacno. Ali interesanto je to sto mladje generacije su shvatili da pusenje vutre nije neki bed i da ako njihov decko pusi oni tu uopste nemaju neke primedbe. Mislim tako je sa vecinom mladjih generacija cure.. Pozdrav :ludaci_lol:
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

Ma trea nac mudriju curu od sebe.. ako nezna sha je trava, koliko uopce zna o okolini u kojoj zivi? Uostalom danasnji model ljubavi je iskrivljen totalno.. prava istinska ljubav voli bezuvjetno i bezvremenski.. a ovo na filmovima i serijama sta vidite svaki dan, a nazalost i u vasoj okolini su mentalna izdrkavanja 2 pojedinca koja pokusavaju manipulirati jedan drugoga do te mjere da sve eskalira u svadji i prekidu.
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2008.

respect covjece..respect
wu-traENTUZIJASTA

maj 2008.

ma kako nece da duva?? mora da duva...hehehe slone bravo lijepo si to rekao... ;)
doomerLEGENDA

maj 2008.

maa neke odredjene sminkerice ili djevice marije kolutaju ocima na vutru i odredjene mislim da ne vole jer briju kak smo glupi kad smo napljugani.... glupacice... sta da kazem neznaju razliku izmedju jointa i tube ljepila.... Drugo moram rec da je super kad imate djevojku koja voli vutru pa s njom djelite vutra ljubav.
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

Manipulacija je uzdizanje egoa.. slusajte slona... slsjt slna... ssj sna... ja sna.. NOW GIMME MONEY :D
RedShAMBASADOR

maj 2008.

heheh slone slazem se sa tvojim komentarom od gore 100% :) ne bih bolje srocila... no eto kao sto ti kazes treba naci...EEEE treba naci a to je danas misija nemoguca, bar iz mog kuta :) treba reci da nisu samo djevojke sjebane po tom pitanju, bogami i momci znaju biti tlacitelji stoljeca ako se takav sjeban rodio :)
mr. GuchoAMBASADOR

maj 2008.

ma s mojom je bilo sve ok dok je nije bad trip na acidu oprao i 2 dana je bila u depri tila se ubit, i sada se straai kad se sjeti, od tad niata nije ni takla, a to je bilo prije dosta mjeseci, i od tad mi ponovo poela srat, poato ona ne duva viae vutru od tada, ni kao ato reko niata drugo ne uzima, onda po ela meni da pizdi, ali to je tipa: idem vani duvat, ona bje~i kui doem u nje kui spavat, ona ka~e: pa nemoraa ti kod mene prespavat kad si "takav" (high) i ata sad, a prije sve ok, i ona s menom duvala i jebeni lsd sjebao sve
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2008.

Nije lsd sjebo nista...cura ti je glupa. Bez uvrede. Ako se ona nemoze suocit s samim sobom,mozda joj je i bolje da napravi samoubojstvo. Sjedni i razgovaraj s njom jer ovak nece ici. LSD nije za nikaj kriv,on je samo pokazao joj stranu nje za koju nije svjesna,i sad naravno to joj se nije svidjelo jer tko ce gledat negativno kad svi se oce sretno osjecat...e pa da bi dobio slatko moras probat gorko. Prestanite za sve krivit vanjski svijet...ako je itko kriv kriva je ona sto nespremna uzima substance koje osobi pokazuju kakva je zapravo....
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2008.

Moja zadnja djevojka je pusila vise nego ja tako da takvih problema nisam ima,ali razumijem kad smeta ribama.nije nista vaznije od njih:icon_mrgreen:
GanjaPowerENTUZIJASTA

maj 2008.

Jaooo.Prejaka tema. Moja djevojka je varila samnom dugo i samo odjednom joj nesto doslo kao da nece da baca pare na to ... kako nece da bude navarena stalno,kako joj smeta,da ja nisam normalan sto to radim od sebe i sl.sranja.Sere mi stalno kako mi je ganja vaznija od nje. Cak je i ljubomorna na moje biljke koje sam skoro posadio:ludaci_lol: nenormalno(ono tipa,svaki dan ides kod nje,kad bi meni tako nosio vodu,mrzim tu biljku ...)-da moze biti ljubomorno toliko.NA BILJKU ! A PUSILA 2 GODINE SAMNOM . -Zene- Nemozes sa njim nemozes bez njih
mr. GuchoAMBASADOR

maj 2008.

ma bilo njoj super i sve, jbg, ja sam joj reko ata e bit i kako e bit, i ona me nesluaa i ode, prvi put 2-3 pojela i odnilo je, 3-4 dana je bila "negdje"... i post efekt joj je bio pregadan i od onda viae niata ne uzima jer se boji ponovo to prolazit, ali jbg, oni koji nemaju takav post efekat su isto mutni, ili ga negiraju ili seru... ja sam ga s svakom konzumacijom imao, i nije baa ugodan "drugi" dan za vutru sere sad, ali nije to niata straano, ono lagano, prije je viae dok ona nije puaila onda su sranja bila nonstop, onda je po ela puait i sve super, sad je onako, ko mo~ea ti to ali nemoj mi dolazit napuaen, ali naravno to nije direktno rekla

maj 2008.

jebo vas LSD indijanci o vutri pri amo !!!!!!!!
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

Stvarno i meni idu na k.. ljudi sta uzimaju jace pizdarije i onda se dolaze zalit nekud.. PA JEBOVAS.. valjda znate koji k radite u zivotu, i ako niste spremni prihvatit uz najbolji moguci ishod i najgori scenarij bar imajte obraza ne bit placip1ck3 oko toga.. Vas izbor, vasa odgovornost. Naucite se nosit sa time i prekinite trazit krivca u sebi, a pogotovo u okolini. Lekcija naucena i idemo dalje.. nhf all, al ono grow up or go home

maj 2008.

Chika slona za vutra psihijatra :-)

maj 2008.

ma gluposti,nemaju se ata javljat,ako ja puaim to je moja stvar ni ija druga
pachaISTRAŽIVAČ

maj 2008.

ja licno ne volim blejati sa curom naduvan. volim blejati sa ortacima sa kojima duvam. i onda se ribe istripuju, mnogo gadno. i nedaj boze da ti postave uslov : ili one ili vutra. i njima nesmeta kad im najbolji drug duva, ali decko nikako:thewave:

maj 2008.

cudi me da nitko nije "procita" lika(gaucho),pa sam kaze da je curi da acid,znaci jadna je bila pod njegovim terorom,otvorile su njene oci i zaprepastila se kad je spoznala skim se spetljala i pokusavala utec od njega,a on je stalno gleda u svoje zabiljeske i jadnoj sugerira sta ce mislit,ajme koji je to gmizavac.
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2008.

Gaucho Nadrogiravas Postene Djevojke Sram Te Bilo
RedShAMBASADOR

maj 2008.

ajde ajde, necemo sada skretat sa teme. nitko nikom ne gura nista u usta, osim ako on/ona to zeli primiti. a ne znam to vam je sa zenama cudna prica. pomalo poput bajke. u biti tajna je u tome da one nemaju blage veze sta hoce, misle da znaju, ali nemaju blage. rijetke znaju. u vezi "misle" da imaju pravo postavljat neke uslove, mjenjat, nametat- ali sve pod isprikom da je to za tvoje dobro a u biti decka podreduju sebi, modeliraju. u biti jadne misle da djeluju u plemenite svrhe, misle za vas umjesto vas. ja stvarno ne razumijem kako itko na ovom svijetu moze da mi govori sta da radim, sta je dobro i sta je lose za mene. ja razumijem da me netko opomene/upozori ako srljam u nesto, ali nametat stvari je totalno van svake logike. a eto zene vole imati kontrolu nad necim i najcesce nad deckom. nece on meni bos hodat, nece on meni dasku pustat gore, nece on duvat, nece on sa svojima samo vani..nece nece nece...pa brate sta imas to od veze?? logor rezim ili ljubav? svaka djevojka koja je sigurna u svoju vezu, decka i njihov odnos nema potrebe nametat ili ugnjetavat. ako to radi to je samo dokaz da nije nacisto. treba ih pitat: a zasto ne zelis da duvam? tko zna mozda saznas i debilan razlog koji stoji iza nadurenog lica :))
DjangoENTUZIJASTA

maj 2008.

mene je jedan djevojka ostavila jer nisam htio prestat pljugat, naravno prva tri mjeseca veze joj nije smetalo, samo je odjednom po ela prigovarat zbog toga, a znala je i ona koji put puait samnom a najsmjeanije je ato je godinu dana kasnije zavraila s jednim likom koji isto stalno puai, ali sad to njoj viae ne smeta, mislim da bi se mogli i ~enit uskoro, ve su dugo zajedno...
TarkiPOZNAVALAC

maj 2008.

To ti je ona rekla da te ostavlja zbogf wutre al te u biti ostavila zato sto imas racvene tabane! :D
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

Nemojte da vas boja kose i sise zavaraju.. ova cura ima nesto u glavi :) http://www.index.hr/video/film.aspx?id=2779
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2008.

ha koja strava ima hotness level, to se ina e mjeri `andorovim rektalnim mjera em i to tako da se sonda mjera a utakne u pretkhodo klistirani anus te se pritiskom na dugme po inju oslobaati ioni fosfora koji se lijepe na stijenke anusa, pritiskom na drugo dugme oslobaaju se fotoni koji se odbijaju od stijenke anusa prekrivne fosforom te se hotness level mjeri prema refleksiji tih istih fotona
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2008.

HAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAH HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAh hahahhaha ovo nije normalno xD ovaj forum...ufff..trebao bi zakonom biti zabranjen :)
pachaISTRAŽIVAČ

jun 2008.

jebote.... KAKAV SHIT... u bg totalno ludulo. klinke pukle... , puklo ih prolece... nadam se da je tako i kod vas u hudu :) i jos samo da imate dobru bleju i vrh:sand_play:
mr. GuchoAMBASADOR

jun 2008.

NOT :D baa obrnuto :D ja san joj govori da netriba to uzimat, ali ona je muala, nabavila i s par prijateljica se pukla, i joa su imale 2-3 tripa koje je ona dr~ala u sise, ali folija je izgleda riknula tako da joj je sve priko ko~e upilo eto tako je bilo ali ve se ionako ovde ne puai skoro misec dan, nestaaica gadna, a i 10g doe 350kn pa atrajkamu "glau"
ZOKIAMBASADOR

jun 2008.

ma ja nemam problema sa devojkom sam vec 5g sve sto ja radim radi i ona pa obrnuto nikad nisam skrivao nesto od nje tako da je to po meni naj.. kontam da se treba postaviti prema curi od pocetka do kraja i da netreba biti dvolican tj. kad si sa drugarima i nekakva osoba,, takav treba i da si prema curi ne? bar ja tako resavam stvari i nema problema verujte mi.....

feb 2009.

:thumb: nazalost, puno ljudi danas gura, ali ne ide. meni je jednas frendica u vezi vec par mjeseci s deckom koji ne pusi. nije mu smetalo na pocetku, zapalio je par puta s njom, ali to jednostavno nije za njega i to je okej. svatko moze izabrati da li zeli pusiti ili ne. naravno da ju je pilio da zasto onapusti, ali je bila toliko pametna a zavrsi to. mozda je jeftino, ali gledam da li decko koji mi se svida i pljuga. ne bih bila s nekim tko ne. ne bih mogla slusati da me netko sevi u mozak zato sto ne radim isto sto i on. kazu, suprotnosti se privlace, ali slicnosti se vole.

feb 2009.

moja je curka prestala duvanit otkad se ima ...a dok nije bilo ...svaki dan cekam da mi kaze ...mogli bi zapalit...
Yami_RazielAMBASADOR

feb 2009.

tajna je otkrivena :D nazalost mi je to najgora osobina zenskog spola -.-
BeyondLEGENDA

feb 2009.

a nisu ni muakarci daleko, osim kad je upitanju sex :D onda znaju ata ~ele. ma isti smo, dvije razdvojene polovice jednog bia.

feb 2009.

je je slazem se sa weedranom... u sustini ljudi dragi svi imamo svoje momente... al kad pogledas na kraju krajeva ne zna se ko je gluplji od koga xD
psy_widISTRAŽIVAČ

feb 2009.

evo moje price... prohodao sa curom prije 9 mj, u to vrijeme ni ja nisam cesto pusio, ali kako se blizilo ljeto postalo sve cesce i cesce... naravno njoj ispran mozak odmalena, trava - droga, narkomani i sl pm :) par puta se posvaali zbog toga i onda meni dopizdilo :D pocele moje lekcije o travi, da nije droga, dana bogom, i da oni kojima je jedini cilj se urokat ce zavrsit na igli poceli oni s travom il ne.. i dosao dan kad je probala i shvatila da je to nekaj najbolje na svijetu i od onda stalno pusimo skupa i super nam je :))
DirtyDENTUZIJASTA

feb 2009.

Moja cura uvijek samnom pusi i sve zajedno uzimamo. Cak i prvi put u zivotu smo zajedno pljugali a nismo se poznavali.

feb 2009.

Moja djevojka voli da pusi
Yami_RazielAMBASADOR

feb 2009.

ma naravno da smo svi isti :D ali njima je ta osobina zbilja izrazena :D xD
ataraxiaISTRAŽIVAČ

feb 2009.

malograanstvo, konformizam i nekritichnost..eh.. :( :P ma ko mo~e platit slow motion.hehe:sun2:

feb 2009.

haha u potpunosti se slazem pametno

feb 2009.

greska kralju meni nije tako onda po tebi ispade da bi te devojka odvratila od vutre a to je smijesno ... nekome je vutra i raja vaznija od devojke

mar 2009.

mora da si jako sretan covjek :icon_lol:
wannabeshaman1POZNAVALAC

mar 2009.

ae joa nekako ku~im ove ~enke isprana mozga ato brane da kuria... ja sam bio neko vrijeme s takvom al nisam se previae zamaro :D ve sam lago kad stignem. uostalom zaato bi se uope trudio govorit istinu kad znam da sam s njom samo zbog pi ke :P... al ne ku~im jednu frendicu...obo~ava thc. kurila je samnom prije i kad je stupila u seksualni pakt (zapravo prohodala...al ne svia mi se taj izraza ispada ko da je prije jebanja bila invalid) s tipom koji isto tako obo~ava thc ona je prestala :D, a nije stvar u tome da ju je proala ~elja. puca mi srce kad joj se pru~i prilika pa je vidim u moralnoj dilemi, a moral pobjedi. ka~e da ne ~eli da on kuri pa da ne bude licemjerna al svejedno me zbunjuje tolko nepotrebnog mazohizma.rae bi onda bio licemjeran :P e i da i alag za kraj :)... ito sam na drugom forumu jadi ~enke kojoj je de ko dao ultimatum :D(...de ko...joj i dalje nemogu vjerovat da postoje takvi tipovi. sigurno ga majka joa doji, svake nedelje primi oprost bo~iji niz debelo crijevo i u slobodno vrijeme ita novi zavjet gluhima i sluaa white metal i lan je hdz made~i i...) naravno ona ga je hladno odjebala i nastavila kurit :D
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2009.

Ma nerviraju me ljudi takvi ata si umialjaju da imaju pravo branit nekome da radi neato ato on ~eli. A ovo s curom koja je prestala puait jer ne ~eli da joj de ko puai bi nazvao jednom rije i a to je glupa a.
wannabeshaman1POZNAVALAC

mar 2009.

ma dobra je i pametna ona(iznenaujue s obzirom da je ~enka :) ) al to joj je neki bug u sistemu o ito :P
BugiPOZNAVALAC

mar 2009.

pff... sto? cim netko nije komformist odmah ga nazivaa mazohistom... nekome moralna pobjeda pru~a viae zadovoljstva nego tebi te la~i(mislim na one kad si lagao curama da ne pusis a pusio si) i vutra... jedan covjek je rekao da je cisti konformizam ponasao kao bolest u tijelu...hrani se njime i unistava ga u svrhu svog napretka koji na kraju zavrsava smrcu i domaina i bolesti... dok se ljek zrtvuje(npr najpoznatiji leukociti al svi tako djeluju) da bi sprijecili bolest u svrhu da o uvaju domaina i osiguraju napredak... boli se netreba bojati, a bolest se treba ljeciti... netko je krace rekao da konformizam i ideal konformizma je smrt, ultimativni po inak a amo svrha morala i ljubavi je u napredku i nitko mu ne pozna granice... tako da ta zenska bila u pravu ili ne i postigla ona nekakakv moralni cilj ili ne djeluje plemenito i svaka joj ast...
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2009.

Ma koji moralni cilj ja tu vidim samo licemjerje. Poato je i sama puaila ne vidim zaato bi branila de ku da radi to isto osim ako je njena konzumacija marihune bila slabost njene li nosti jer je oduvjek to smatrala ne im loaim ali nije imala snage se otrgnuti tome zlu dok nije dobila motivaciju za to u vidu podrake svome de ku( isto sumnjam u ovakav scenarij). Meni to viae li i na osobu koja je spremna ~rtvovati dio sebe i svoga ~ivota radi kontrole nad istim kod druge osobe ato je krajnje debilno, licemjerno i u neku ruku sadomazohisti ki
oldbullleeENTUZIJASTA

mar 2009.

hehe moja zenica purnja mnogo vise no ja. u stvari se u nasoj kuci dzidza zavrsava za nju i zbog nje :icon_cool::eyebrows::icon_wink:
wannabeshaman1POZNAVALAC

mar 2009.

ma ok sve to stoji ato pri aa o konformizmu samo ne ku~im s obzirom na ato ona nije konformisti na?sebe? (a kao ato i ka~ea ist konformizam je loa, ali konformizam je nekad dobar...npr. higijena. treba razmialjat svojom glavom i tako prosudit ato je najbolje...pa ako odbacia to samo zato jer radi veina napravio si isto sranje kao i ist konformizam.) to bi bila neka pobjeda da je njoj napuaavanje bila navika ili neato atetno(kao ato aaman ka~e)... ali ona je kurila mo~da jedanput il dva put mjese no(a ponekad ni tolko) i ne misli da joj ateti...dakle jedino smisleno objaanjenje je da je mazohist. s obzirom da radi neato ato ne ~eli samo da bi radila neato ato ne ~eli, a ne da postigne neku pobjedu il neato plemenito. kad sam je pito zaato je prestala nije mi ak ni znala odmah re odgovor... mislim da joj je ovo ato tvrdi za de ka samo isprika. (bah sad se razmialjam da ovo mo~da obriaem ipak mi je frendica a ja je tra am) ato se la~i ti e ne pru~aju mi one same zadovoljstvo ve ga samo omoguuju :D...jeb plitak sam ja ovjek ato se takvih stvari ti e
TotalUndergroundISTRAŽIVAČ

mar 2009.

au koja tema..heheh.. mene je moja ostavila,delom zbog trave koju nikad u svom zhivotu nije probala,niti planira,njoj je tatica reko da to ne valja i tu je kraj priche..to shto svake nedelje ide na kvarcovanje je inache skroz ok i zdravo..pih,kako sam samo bio glupav da se upushtam u tako neshto..aj shto sam se tripovao da ce me keva provaliti nego sam i sa njom imao problem.. slone ti si legenda,u jednu rechenicu si slozhio moje misli..svaka chast..!!:))) kad pogledam unazad na tu vezu,smejem se samom sebi i toj patnji koju sam na kraju pretrpeo,dosta sam nauchio iz te veze i shvatio da trazhim ustvari totalno suprotan mentalni sklop od njenog.. a jebiga kad imash 17 ne vidish dalje od sise,jeli...XDD

mar 2009.

mislim na ovo se moram odvalit smijat, ma ev valjam se po podu, jos malo pa idem niz stepenice i zavrsit cu na ulici pa u rijeci Jali xD strasno strasno hahah mislim da mi nije normalno uopste postojanost takvih osoba xD... sto bi se druzila il nes vise od toga s osobama koje me ne postuju, sta ce ti veza i te zajebancije ak taj tebe ne voli i nije mu stalo do tebe takav kakav si, sam odjeb takve osobe i bice sve ok, a ak ti je do sexxa, pa to mozes danas pronac na svakom cosku... sto se cura tice sam im pokazi dobar Qur i et lete, a i deckima dobru Sis i lete... i cica mica gotova prica... i jedan xD za kraj bwah
Eva RainENTUZIJASTA

mar 2009.

Heh, sto bi jednostavno kad moze komplicirano. Ma dajte ljudi sta se zajbavate sa tim praznoglavim trebama, pa to je samo za jebati i nista vise. Pa ja da sam musko ne bi ni luda vucarala takvu curu sa sobom mjesecima, i jos da mi pridi zbog toga sto duvam. Ako vam je vec do nekih dubljih veza onda nadite curu onako kako bog zapovjeda :icon_lol: Nema sanse da bi ja bila s likom koji ne duva. P.S. Wannabeshaman1, znaju cure sta hoce, samo pocni se kretati u pravom drustvu a ne gubi vrijeme na poleguse i kvocke :icon_lol:
BeyondLEGENDA

mar 2009.

pa wicca, ako je i njoj samo do qurca onda su pravi yeba ki par :D, ali ako mala brije dublje stvari onda, hm hm... wannabe mo~da ti je frendica ula za "rak testisa" pa se zato tako ponaaa :)

mar 2009.

ma sam nek se pusi, pa sta god il ko god kome, al nek se pusi xD
wannabeshaman1POZNAVALAC

mar 2009.

heh ko da rae nebi bio s nekom psihonauti arkom s kojom mogu dijelit strasti i bit iskren. al to mi je i dalje viae san nego mogunost...moja bijela jaha kita. di se obi no kreu psihonauti arke niskih standarda? (javna ku a i gat otpadaju zbog boleatina, prepone kao tvornice sira mi nisu nimalo privla ne..joa bi i alergiju dobio:ohno:) :D uf s obzirom da isklju ivo puai one cigare na kojima piae da uzrokuju poba aj i oateenja fetusa sumnjam da ima neki zaatitni ki stav prema moguem uzroku trudnoe.
Eva RainENTUZIJASTA

mar 2009.

A sto niskih standarda, nemoj tako jebi ga Naci ces ti vec neku koja valja, vidjet ces :costumed-smiley-027

mar 2009.

:thumb: nemoj si vec sad poceti spustati kriterije, jer ces do tridesete past na sisavce. mladi smo, uzmi dodaj. :costumed-smiley-027
ataraxiaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

vonabiaamane a ata ti pri aa..uuuu.. :ohno: a aandore, sadomazohizam??? :vb_whip: :icon_lol:
pred cca godinu dana smo oboje puali vutru i sve je bilo za 5.:sun2: nakon par mjeseci ona je prestala, ka~e ne ide joj vise.... sad sam ja za 5, high,high... :joint: jos mi i kupuje vutru tu i tamo da me iznenadi!!! kaze Mary Jane je jedina ~enska s kojom mogu varati... to mora da je ljubav :tovarenje_banana:

mar 2009.

skoro vam ja izaso sa nekom klinok iz kraja na kafu!! ja mnogo volim da serem ali sam reko sebi da nikako ne pomonjem travu!!kad eto ti pomenu mi ona da crta grafite!!morao sam da joj pricam o nagradnoj igri na ovom sajtu!!a sta ti je to bong!!?pita ona mene, ja oldepio pola sata sam joj objasnjavao da bi me na kraju pitala, sta ce ti to!!! pa da bi me pucalo vise kazem ja njoj!!HAHAHAHAHA

jul 2009.

meni moa cura govori kao nemoj, lose ti je to, ovo ono... a ja njoj odi na vutra.org pa se infromiraj malo.... :D .... sve u svemu protiv toga je...
Noname_ENTUZIJASTA

jul 2009.

sad mi je palo na pamet isto kak mi seru i starci za to i sve al dobro pomirili su se vec.A to za cure zavisi kakvo ima misljenje o tome,ova skojom sad nesta mutim je protiv toga al dobro,men nesmeta :D a ona nek se navikne...sta je najgore njezina slika o tom svemu pusenju je droga i ovisnost...treba se bolje upoznat stim...ugl

jul 2009.

a znam... tako svaka cura razmislja... ja sam joj rekao da uopce nie to tako kako ona razmislja i misli da je.... neka se malo cure informiraju na vutra.org.... hehe....
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2009.

Moja zapali sa mnome, ka~e da trebam s cugom smanjit, trava ne smeta:dog_walk2:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

jul 2009.

Volim devojke...o da...ato je ono joa bila tema...ah da, devojke...volim devojke...o da... :icon_lol:
majklISTRAŽIVAČ

jul 2009.

eto imam srechu da sam naao jednu iznimno pametnu, koja nije pushila prije, a sad voli zapalit... isto tako i prshut i kulen i domae vino i sve shto valja, zna prepoznat... kastanjeda bi reko da evojke budui da imaju malo drugachije osobnosti od mushkih, ako dovoljno daleko zaglibe na ljevu stranu znaju tamo ostat po dosta...znam jednu koja bi prolupala svaki put kad bi zapalila... takoe marija je ~enskog roda i smatram da favorizira jak mushki karakter (machomenove) pa chak i vumenove... recte dasam sekzist al puno je manje mushkih koji seru protiv vutre, dok ~enskih ima dosta i to rade iz ljubomore... jer Intuitivno znaju da je gica ~ena, a ponekad mushkarac nebi nishta radio osim se napushavo cijelo vrijeme.. i ja to razumijem, ponekad su potrebni periodi du~eg u~ivanja, neke ~ene to jednostavno neku~e i onda bediraju frajera koji zapali, kad sam bio mlai bio sam spreman kompromisirat "zbog ljubavi" sad znam da me treba mora prihvatit kaki jesam jer inache to nie ljubaf. no woman no cry, no ganja no laugh "smeh nije humor nego uma tumor" voodoo popay
Yami_RazielAMBASADOR

jul 2009.

neznam... meni ganja djevojka tak da nebi znao :D nist ne prigovara samoj sebi XD
chupoAMBASADOR

jul 2009.

moja je probala al joj se ne svidja bit napusena, i mogu se ja na trepavice postavit al ona nece da pusi... al zna da ja ne volim skupe parfeme, odjecu itd...zna da ce me najvise razveselit ak mi kupi komad hasha, neke nove rizle zaimljive... najjace su mi one kojima je pusenje trave fuj ali operirat sise je nest sasvim normalno...mrs!!
chupoAMBASADOR

jul 2009.

i da ima nesto sto mi je zena ispricala o svom bivsem decku. njegovi starci su bili kako ona kaze "hipiji". i tako kad bi dosla kod njega pa bi gledali neki film svi skupa i vrtili joint u krug, svi skupa mama, tata, maloljetna seka i on, svi osim moje zene.. i njoj nije smetalo...
ecoAMBASADOR

jul 2009.

ja nemam tih problema ja sam sa curom koju bi svaki ljubitelj tako nam drage biljke mogo smo pozelit(pa nekog i posere :) )

jul 2009.

ja imam curu vec dugo i od pocetka veze ona zna da ja duvan,prvo se kao ljutila i da bi ja nakon godinu dana sazna da ona sa svojom prijom duva redovno...onda mi je rekla istinu da je i sad skupa puaimo...njoj je to ekstra ....

okt 2009.

volim sa curama pusit, malo za promjenu jer vecinom duvam sa frendovima...

okt 2009.

nakon godinu dana? ato se vi dru~ite samo subotom? :costumed-smiley-027
krasta-zgPOZNAVALAC

okt 2009.

hahaha green :))
LowriderISTRAŽIVAČ

okt 2009.

Sa "zelenom gospodjicom":icon_biggrin: sam u vezi nesto vise od 10-tak godina, a sa sadasnjom djevojkom i vjerovatno buducom zenom:icon_mrgreen: oko dvije godine. Ona nikad nije zapalila nit uopste ima zelju, a skoro od samog pocetka zna da ja pusim, jer nekako mi je djetinjasto da se to krije od osobe sa kojom si u ajmo reci ozbiljnoj vezi. Nikad mi nije prigovorila nista u vezi toga, jedino sto zeli od mene je da ne budem high kad sam s njom. Mislim da je ovo full korektno s njene strane, pa zbog toga i ja gledam da je ispostujem. Dakle ne mora znacit da oboje treba da duvaju da bi stvari funkcionisale, ili kao sto neko rece na pocetku prava ljubav je bezgranicna bezuvjetna i bezvremenska...:kiss:
Kreso1988ENTUZIJASTA

nov 2009.

moja kaze da joj nesmeta.. jos samo cekam da pocne srat. A prije je pusila bila i to dost dugo i sada nece...
dinanaISTRAŽIVAČ

nov 2012.

ja sam imala momka koji je ljude koji puae travu nazivao drogeraaima... veza nije potrajala :) zbog razli itosti u glazbenim ukusima... :p

dec 2012.

hahaha da i ja ispricam svoju pricu..ja pusim svaki dan i cura mi sve zna..i cura mi nesere nista cak i ona nekad zapali..daje mi pare za kif..i sad recite da nemam najbolju curu..dns je isla u zg i kupila mi bong i blantove heheh

jan 2013.

Dugo sam u vezi,dosta dugo,5+ godina..Na po etku ja nisam puaio puno,par puta mjese no,pa je to preraslo u svaki tjedan po 2,3 puta..E onda sam otkrio forum,sasvim slu ajno..Mislio sam da je sadit u indooru znanstvena fantastika,krenio sam itat i u it i nisam puno bio dosadan,gubio sam noi itajui i itajui,sve mi je bilo pobrkano u glavi ali nakon nekog vremena se slo~ilo i krenio je prvi grow kojeg sam uspjeano odradio i nakon toga sve je postalo lakae i uvijek neato novo mo~ea nau it..Kad sam krenio growat krenio sam i puait svaki dan i gledat na svijet druga ije,realnije i mnogo bolje,svjetlije kako bih rekao..Kako smo ja i cura dugo vremena skupa i odrasli smo zajedno svoje mialjenje o svijetu i kako sve funkcionira prenio sam na nju i objasnio joj sve,da je marihuana najkorisnija biljka na zemlji,te da je izvor ~ivota i jako dobra za zdravlje,odnosno da ima medicinskih u inaka brdo!Pogledali smo par dokumentaraca i svi problemi su nestali oko trave,ne sere mi niata,al baa niata te zapali samnom ponekad,odprilike par puta mjese no..Jedini problem u ovom svemu je paranoja zbog growa i zakon,jer je ilegalno..Eto to je jedini problem koji se mo~e rjeait i trenutno radim na sebi da pronaem svoj mir u glavi i da maknem paranoju,jednostavno da je izbacim iz sebe a kad to uspijem a uspit u sigurno,prenest u to na nju.. Uglavnom poanta svega je da mi danas pro ita neato iz ajmo rei kao nekog dnevnika,ato je pisala kad sam radio svoj prvi grow,prije jedno 3 godine mislim..Ialo je ovako:"Budi uz mene,ostavi sve,vrati se u naae 16-te ,budi uz mene i sanjaj one dane,nemoj da ti bude va~nije to tvoje polje marihuane".. Haha,ovo mi je tek danas pokazala i baa me nasmijala,popravila mi je dan,odmah sam se sjetio starih vremena,o kako sam bio zatupljen i ja i ona..Baa smo se nasmijali..Ugodna ve er ljudi ;)
ReacherPOZNAVALAC

jan 2013.

Neznam el to slu ajnost il ata al vecina cura s kojima san provodia vrime su puaile. Bilo je par ata nisu puaile al mi nisu prigovarale zbog tog il branile da puain. Sumnjam da bi moga biti u vezi sa ~enom koja mi brani da puain :spcartman:
mazarLEGENDA

jan 2013.

Jesam, ali nekako razumije da mi poma~e, makar se ne miri s time...:ovca
škatulaISTRAŽIVAČ

mar 2013.

moj problem je skroz suprotan- cini mi se da je nemoguce upoznat decka koji pusi! ili imaju stav da je to teska droga, ili "nisu sposobni" obavljat najjednostavnije zivotne funkcije bez dima...nikako naci tu zlatnu sredinu :D
He-ManLEGENDA

mar 2013.

Ma di su svi ti vutra de ki ava ih crni odnia :vb_kez: Predviam zatrpan inbox u roku dva dana :punch:
škatulaISTRAŽIVAČ

mar 2013.

haha, nije to nista sto jedan mali "delete" nece moci rjesiti :D
wisteriaENTUZIJASTA

apr 2013.

sweet sestro,tako je...nije da nije jbt,ja sam svega imala jednog decka koji ne duva i bilo mi je lose....hahahha nije duvao upste i nije mu bilo jasno zasto neko mora da duva... hahahha jasno vam je zasto sam imala samo jednog neduvaca.... nema sanse da se skapiram sa likom koji ne vari (sto se intimne veze tice) tako da ono...ima brda zena koje su izivaoci dzidze...ne ocajavajte! (u braku sam!) :family1:
ReacherPOZNAVALAC

apr 2013.

jel vi namjerno idete u crkvu i birate blijede dobrice s nao alama,pjegicama,puloverima svjetle boje i biblijom ispod ruke jer mi stvarno nije jasno gdje nalazite te nepusace ?? skoro svaka ~enska osoba s kojom se dru~im puai, if u know what i mean :bj1: :bong7bp:
artisticLEGENDA

apr 2013.

hahahaha cuj njega....tako sam i ja eto spontano naso curu koja nije pusila ni cigare ni vutru tad...ode samnom i mojima vamo tamo, mi svi pusimo ona gleda :) nakon 2 mj. je i ona zapalila kad je shvatila da to nije heroin hahahaha i eto od tad pali ponekad samnom, malo mi nekad kenja da pretjerujem i to...ali jbg sve je to valjda zivot hehehehe a ja necu prestat zbog nikog, iskljucivo radi sebe ako mi ikada dosadi ili tako nesto :) ali da mi cura uopce ne pusi i da mi kenja zato sto ja pusim, brzo bi bila bivsa :D
DzejENTUZIJASTA

jun 2013.

ja imam curu evo 2 i po godine,zajedno studiramo takodje..ona sa drugaricom na jedan stan u kotor..ja sa 3 naj druga u drugi stan u kotor...i tako svaku noc i svaki dan su njih dvije kod nas..pusimo,zajebavamo se...i kad se napusimo je uvijek najjace..znaci najljepse u vezi mi je kad se napusimo :D i naci djevojku koja pusi sa tbm,je neprocjenjiva rstva!

jun 2013.

Odli no je to, al iz iskustva ti velim nemoj samo takvu o~eniti. Ja sam se zajebao, pa mi sad sve ~ivo popuai a neda joj se ak ni zaliti bilje kad treba. Sad je malo forsam sa bi em, haha aala. Zavrem joj pipu od jeseni ako se ne potrudi, ima da me ubije. Neki dan sakrijem teglicu vutre ispod kreveta, znam da dolazi ranije sa posla i da e poaiziti kad ne nae, haha. Koje cimanje. Zove me na posao luda ko aiba da di sam zbuksao "salatu"? Reko ljubavi, pa ja ti ne kuham, od kud da ja znam di je salata :ludaci_lol:
jesamZMAJ

jun 2013.

hehe, moj mu~ je kao duvao sve dok nisam rekla da, a od onda otprilike mo~da 2-3 x godianje,. Prije mi je bilo ~ao, ali uope si ne mogu zamisliti da smo oboje ovakvi stoneri, ne bi to bilo dobro...a ne o ekujem pomo oko biljaka, tak i tak nia ne zna oko toga i ne zanima ga ope sve to, ali za neke stvari uleti, ina e bi bilo Ne bih mogla biti s nekim ko mi neato takvo brani, isto vrijedi i da neko ne zna ko je Jim Morrison ili takvo neato, opa kultura.
marley trixENTUZIJASTA

jun 2013.

joj dzej to kod tebe ko "bitange i princeze"haha mogu mislit kako vam je dobro,raja do vrata haha
DzejENTUZIJASTA

jun 2013.

Brate, to je neobjasnjivo :D al fora je sto za nju nikad niko ne bi rekao da duva.. bavi se sportom,model je i manekenka i sve, a duva...pa mi je onda jos bolje :D a drustvo, to je najjace, nikad dosadno,zajebancija,pivo,cure,plejstejsn :D muzika i cao zdravooo
TropicoLEGENDA

jun 2013.

Malo puno, povrsno se gleda na duvanje i zabranu istoga u vezama. prije svega zdrava komunikacija sa partnerom i obrnuto je temelj svake veze. meni je prva veza in maj lajf dosta patila jer sam growa i dimija pa bi to izazivalo negodovanje druge strane...ne krivim drugu stranu, problem je bija sa moje strane jer nisam zna pristupiti razgovoru na zdrav nacin. Ljudi opcenito, kad se -otvore- jedni prema drugima sve ideje koje projicira um padaju pa tako na kraju krajeva i ta u vezi duvanja u vezi...netko ce ovo procitati i shvatiti, netko pak nece, jednom kad razum nestane a ego zasjedne najmanji problem ce biti taj dal vas partner pusi travu. Pricajte sa partnerom iz dubine "srca" a um ostavite sa strane i upotrijebite ga onda kad vam zbilja za nesto treba.
zagORbluntISTRAŽIVAČ

jun 2013.

ne znam, uvijek nekako zavraim s curama koje ne puae. i to obi no ne atima, zadnja je doala na ideju kako bi trebao prestat puait i ata da ka~em, iz ljubavi sam pristao. (bar njoj pred o ima). volio ja nju, ali volio vutru ipak malo viae. e sad, da naem curu koja dimi kao ja, ne bi mogao to ni zamislit. mislim da bi ju o~enio. hahaa

jun 2013.

Haha..dobro si reka!nemos to niti zamisliti.. tako i ja, samo mogu sanjati da ~ivim sa stonerom! :D jbg.. sta je tu je, sve moran sama popalit.. ;))
marley trixENTUZIJASTA

jun 2013.

haha izgleda da se ovdje nekako svi pronalaze,ja naem dobrog momka bas onakvog kakav mi se svidja raja,lud ma sve sve,donesem nam ja jednom paket on me gleda i odmahuje glavom,ostavi onaj paket u laticu rekoh-pa hocemol ispusit- kaze on meni-ma vidjet cemo kasnije.hah kod mene nema vidjet cemo,ja fino uzmem onaj paket i ispalim se. sad me nafato neki momak duva al ne ko ja,na kraju mu se uvijek noge osjecu,ma bjezi ba necu ja tebe citav zivot vozat u kolicima. ZAKLJUCAK JE:uvijek nesta mora da ne stima,ne postojij savrsen.al bih voljela upoznati nekog luudog stonera i da se gudriramo zajedno hahah onako ko u filmovima. :bananabang: :bong7bp: hahaha i da partijamo :happy031:
Big LLEGENDA

jun 2013.

Moja cura (~ena uskoro :D) je zakon ata se toga ti e, mo~e poduvat skoro kolko i ja mogu, i duva kad god mo~e i kad god ima, poma~e mi oko uzgoja, :D O ito sam sretno pogodio za razliku od vas luzera koji se sakrivate od bolje polovice dok duvate :P Hahhaha aala mala xD
artisticLEGENDA

jun 2013.

upala ti kasika u med hehehhehe

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se