VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKako izgledate???
LEGACY

Kako izgledate???

485 odgovora31,126 pregleda
RedShAMBASADOR

feb 2007.

Jucer smo se razbacivali visinama i tezinama i ko kako izgleda, pa reko ajde da se bolje upoznamo... Opisi se po ovoj shabloni : Visina: Tezina: God: M/Z: Oci: Kosa: Koza: Pirsing: Tattoo: Kazu mi da licim na: Hhihihih, ovo ce biti zabavno....nadam se, pa da imamo jos malo materijala da zamisljamo:sun2:
neurotransmiterISTRAŽIVAČ

feb 2007.

evo mene ;)
RedShAMBASADOR

feb 2007.

ajd da i ja sebe ubacim kad sam pokrenula sve ovo...:sun2: Visina: 150 cm Tezina: 47-50 kg (kako-kada) God: 1979 M/Z: } Oci: maslinasto zelene Kosa: zarko crvena/ dredloksi Koza: vrlo bijela Pirsing: na nosu Tattoo: iznad dupeta
gloss_zelenkyAMBASADOR

feb 2007.

Ha ha ha..ajde... ako nitko od muakih nee...:icon_lol: i ja nisam bio na toj raspravi da se zna... Visina: 183 cm Te~ina: 65 kg (trudim se...) God: 20 i kusur M/Z: M O i (oko): malo zelene jesu... Kosa: smea...rudlava...fr kava...procijenite... na~alost..nema je viae...raste! Ko~a: bijela... PEACE!:maryjane:
PSG fanENTUZIJASTA

feb 2007.

slike cu postaviti kasnije, nemam sad vremena.. cheers
BeyondLEGENDA

feb 2007.

Visina: 180cm Tezina: 70kg M/Z: M Pirsing: none Tattoo: nemam joa, ali ozbiljno razmialjam o tome :) Kazu mi da licim na: Wayne Static (frontman band-a Static-X)
RedShAMBASADOR

feb 2007.

weed jel sada ok??? :iloveyou:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2007.

Dosegnuo sam visinu oko 5,50 m, a te~inu do 900 kilograma, dok mi je visina u ramenima izmeu 3,5 m. Vrat mi je iznimno dug iako ima samo 7 vratnih kralje~aka kao i veina drugih sisavaca, no kod mene su oni vrlo izdu~eni. Taj dugi vrat je poseban izazov za moj krvotok, jer mozak mi mora biti pouzdano snabdijevan s dovoljnom koli inom krvi. Zbog toga mi je srce izuzetno sna~no. Te~i oko 12 kilograma, a u jednoj minuti mo~e "prepumpati" do 60 litara krvi u minuti i odr~ava krvni pritisak tri puta viai od ovjekovog. Jezik mi je iznimno dug, oko 45 cm, miaiav i pogodan za obuhvaanje i trganje listova s grana. Krzno mi je proaarano tamnim pjegama koje se isti u prema svjetlijoj osnovnoj boji. Oblik i boja tih pjega se razlikuju od podvrste do podvrste. Doljnja strana tijela, kao i unutraanji dio bedara mi je svjetliji i nema pjege. Na glavi imam dva roa ia, a u rijetkim slu ajevima iza tog, mo~e mi izrasti joa jedan par roa ia. Osim toga, jako brzo tr im, mogu postii i brzinu od 55 km/h, ato zna i da sam na kraim udaljenostima br~i i od trkaih konja. Duga ke noge mogu me nositi samo na tvrdoj podlozi pa zato izbjegavam mo varna podru ja, dok im rijeke predstavljaju nepremostivu prepreku. Imam jednu sliku koju u uploudati malo kasnije. Prijatelj Zebra me slikao u popodnevnoj aetnji ali mi joa nije dao slike. Evo...ja u popodnevnoj aetnji!
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2007.

Evo jedna inkriminirajua slika...haha Ovo je slikano za SAVANA HIGH TIMES GIRAFF MAGAZIN
JaSamZaENTUZIJASTA

feb 2007.

Opisi se po ovoj shabloni : Visina: 184 Tezina: 74 God: 1983 M/Z: M Oci: smee Kosa: smea Koza: vidi se Pirsing: none Tattoo: none Kazu mi da licim na: "da ne li im na sebe"
InqAMBASADOR

feb 2007.

Ti si ladno stavio i sliku...
NarquilaENTUZIJASTA

feb 2007.

Ha ha ha to ti je bas dobro onda u gradu ne misle da sijes i pusis nego da si svestenik i svako te postuje i niko nebi ni pomislio na tebe da imas ikakve veze sa vutrom To je odlicno
BloodspillerPOZNAVALAC

feb 2007.

Visina: 170 Tezina: 57-58 God: 18 M/Z: m Oci: smee Kosa: smea Koza: tamnije puti Pirsing: imo prije na obrvi... nemam viae Tattoo: / Kazu mi da licim na: /
PSG fanENTUZIJASTA

feb 2007.

:sun2: :sun2: :sun2:
Splitsko diteENTUZIJASTA

feb 2007.

Hhehe...koja tema evo mene visina : 193 cm te~ina : 87 kg M/~ : M ko~a: onako...dalmatinska hehe kosa : ima je mo~da pola centimetra,al nekad sam imo du~u smedju o i : tamno smedje +nao ale za vid+brada al ono ne cila nego samo vrh brade nekad kad sam ima kosu govorili su mi da sam isti Tarik Filipovi hehe,ato mi baa i nije uvik odgovaralo al eto... Neki me zovu dr. jer kao izgledam ko neki znanstvenik..e to stvarno seru al eto..:icon_lol:
Ras TafariPOZNAVALAC

feb 2007.

Visina: 193 Tezina: 83 God: 16 M/Z: m Oci: zelene Kosa: svjetlo smeda, sa plavim pramenovima Koza: prozirne puti Pirsing: / Tattoo: / Nitko mi nije rekao na koga izgledam
RadeAMBASADOR

feb 2007.

Visina:189cm Tezina:102kg God:1985 M/Z:M Oci:Zelene Kosa:smedja Koza:Malo tamnija Pirsing:Pre na jeziku Tattoo:Uskorooooo nadam se Kazu mi da licim na:Dedu Baci cu uskoro i sliku pa ce te me videti.
kanehbosemAMBASADOR

feb 2007.

evo ovo sam ja premda sam tu ve malo se zapustio
BloodspillerPOZNAVALAC

feb 2007.

u jebote...
UserNameENTUZIJASTA

feb 2007.

Visina:1.65 Tezina:to se dame ne pita God:ni to! M/Z:z Oci:dva Kosa:u dobrom stanju Koza:nemam, al bi htjela ovcu Pirsing:ne Tattoo:da Eto me u ophodnji
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Evo ja od prije jedno dvije godine Bio sam mlai
kanehbosemAMBASADOR

feb 2007.

jebte pa imaa tri oka i neat ti ide svjetli :)
BloodspillerPOZNAVALAC

feb 2007.

I joa su ti zelene o i...
DoktorPOZNAVALAC

feb 2007.

Visina: 170 tezina: 74 (ciste misicne mase) Duzina: ? :) Godine: '80 Pol: Muski u cuprotnom bi bio doktorica Oci: Imam IQ: 140 Tet: imam ali koba bole brige!
RedShAMBASADOR

feb 2007.

ajme doktore...sto se razbacujemo brojcicama :costumed-smiley-027 sliku ti ne vidimo btw...
BloodspillerPOZNAVALAC

feb 2007.

bash.. hehe ;)
Splitsko diteENTUZIJASTA

feb 2007.

ehh,kolega se bunio da nisam stavia i njegov opis budui da smo zajedno pod ovim nickom e pa evo... on ne li i na niata,ru~an je ka qurac... rekli su mu da izgleda ko Bob Rock! eto...:cool44:
BASSISTRAŽIVAČ

feb 2007.

Evo i mog kratkog opisa Visina:173 Tezina:65 God:1980 M/Z:M Oci:smee Kosa:crna Koza:tamnija Pirsing:- Tattoo:- Kazu mi da licim na:komaiju
Visina:160 Tezina:45 God:1990 M/Z:z Oci:smee Kosa:ridja Koza:bela Pirsing:da-na levoj obrvi Tattoo:- Kazu mi da licim na:caleta

mar 2007.

Visina:167 Tezina:55 God:1989 M/Z:z Oci:tamno smedje Kosa:tamno smedja Koza:tamnoputa Pirsing:da (: nos Tattoo:ne (ozbiljno razmisljam o nekoj suptilnoj tetovazici) Kazu mi da licim na:hmm....na pravu crnogorku (: sto i jesam
PampersPOZNAVALAC

mar 2007.

Visina: 198 Tezina: 90 God: 22 M/Z: Imam piau Oci: 2 Kosa: boje nepalskog hasha Koza: Nisam cigan, ako na to ciljas Pirsing: Samo kad se probudim nakon pijanke Tattoo: Samo one ato dobijea u ~vaki Kazu mi da licim na: Ruskog drvosje u
Ras TafariPOZNAVALAC

mar 2007.

Ja izgledam kao James Bond
passionISTRAŽIVAČ

mar 2007.

ahahaha,ovo je bar malo duhovito,ja ima 100 i nesto kila brijem glavu i najvise volim da sam u pizami (prugastoj od parheta!)brada neuredna ukoliko je zena ne sredi,41 god.za pirs i tatoo sam zakasnio,penis normalno,kao i svi muski,kazu mi da licim na arapskog teroristu,a zapravo sam anarhista. . .

mar 2007.

Visina: 175 Tezina: 60 God: 18 M/Z: musko Oci: smee Kosa: smea Koza: bijela ko u rusa Tattoo: /nope Kazu mi da licim na: /
PSG fanENTUZIJASTA

mar 2007.

ciganin sam al najlepsi :kenny_revenge: :kenny_revenge:

mar 2007.

ne znam zasto ovaj topic ali eto kad svi vele da su najljepsi onda sam i JA cedo mamino najljepse!
PampersPOZNAVALAC

mar 2007.

Joj teta, sto imas lijepe okice:)))
Sladak crn decko iz beograda, samo za galantne dame.Gay stop.:bananallama:

mar 2007.

hvala rodjache,nemoj,postidecu se :D

mar 2007.

Visina: 205 Tezina: 205 God: 205 M/Z: MZ Oci: 2 Kosa: imam Koza: nemam kozu Pirsing: s vremena na vreme Tattoo: mammoo :) Kazu mi da licim na: sebe
RastamanBGISTRAŽIVAČ

mar 2007.

hahahahahahahahahahaha koji si ti kralj!!! evo i mene: visina:172 tezina:51kg(raspadam se kolko sam mrshav) god:1991 m oci: braon (ona dobro poznata govance boja:rofl: ) usi: 2 komada- trudim se da ih perem bar na crveno slovo kosa:plava, osisam se na kratko i onda opet sledeceg 29. februara koza: bela ko sremski sir tatoo: ne pirsing: ne, mada bi voleo da probushim obrvu kazu da sam isti cale!!!
bongashLEGENDA

mar 2007.

Evo mene, chekiram rasvjetu svoje nebeske baate. Biljke su fino narasle ... :vb_kez:
visina:170 tezina:57 god:'89 m/z:z :) oci:tamno braon kosa:kowrdzawa/crwena koza:'nako pirsing:jok tatoo:da

apr 2007.

Ladno ostavljate svoje okice ovde :shock:
LLCISTRAŽIVAČ

apr 2007.

ova tema je prema meni vrlo onaj kako bi rekla nepotrebna.ata koga briga kak ja izgledam.......ma ne aalim se al eto,visoka nekih 1.67 teaka 176 tatoo ne pirs da.....:sun2: kovr ava smea kosa i nekakve smee o i al ja brijem da su zelene heh i da...doite mi na maturalnu 4.5 je hehe svi ste pozvani:costumed-smiley-027
pa shta? :costumed-smiley-027

apr 2007.

Pa... mogu vas prepoznati :/
gloss_zelenkyAMBASADOR

apr 2007.

Ja sam iz tog razloga i slikao jedno oko:icon_lol:..da sam slika oba mob bi oao u qrac! Malo sam gadan:rofl: P E A C E!:maryjane:

apr 2007.

Visina:169 cm (valjda ako nisam porasla malo ovih dana ) Tezina:54-55 kg variram.. God:25 M/Z:Z Oci: Kosa: Koza:zuckasto -tamna..cudne boje... Pirsing: Tattoo:bice ;) Kazu mi da licim na:mamu :)
VanzemaljacAMBASADOR

apr 2007.

Oa se udat zamene?
GreenManAMBASADOR

apr 2007.

Izuzetno lepe oci.Svaka cast.
VanzemaljacAMBASADOR

apr 2007.

Hvala ti na komplimentu Green!
GreenManAMBASADOR

apr 2007.

A bogami i brada ti je bas,onako,lepa :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
kanehbosemAMBASADOR

apr 2007.

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
kanehbosemAMBASADOR

apr 2007.

mislim da vas ubjedljivo i dalje aijem:icon_biggrin:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

apr 2007.

U ato se to pretvara ovaj forum? U neki dejting ejensi kolko se meni ini...phe phe phe...

apr 2007.

Ej hepi,videla sam te juce u zooloskom al me nisi prepoznao :(
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

apr 2007.

Visina: 176 Tezina: 70 God: 16 M/Z: M Oci: smeo,zeleno,crvene,plave..imam totalno tripy oci kazu frendovi :) Kosa: smedja pirsing: ne tatoo: cekam 18. rodjendan :) Kazu mi da licim na Elijah Wooda
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

apr 2007.

Mora da si me zamijenila sa nekim od mojih roaka ili kolega...davno sam ja pobjegao iz zooloakog vrta! :)
cannebosanacPOZNAVALAC

apr 2007.

Kaneh jesi ovo ti na slici kad ti je bila 21 god . :rofl:
cannebosanacPOZNAVALAC

apr 2007.

Ne mogu da se opiaem po ovoj aabloni jer ja sam ovo negje u Bosni tu em po TV predajnicima neki dan me usliko oek , bez zajebancije :icon_lol: : Kaneh jesi ovo ti na slici kad ti je bila 21 god . :rofl:
TorpedoISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Yo, daj i ja malo da se reklamiram... visina:190cm tezina.90kg, ponekad nabijem stotku godina: sad cu 30 m/z: m o i: zelene koa: skinhead koza: bela pirs:/ tet: bodljikava zica na levom bicepsu, bie ih joa fotke me mrzi sad da stavljam, baci pogled na www.myspace.com/torpedoboom
Ch3micalISTRAŽIVAČ

jun 2007.

mala preradica

jul 2007.

Visina:167 Tezina:52 God:'91 M/Z:z Oci:uglavnom crvene... Kosa:kovrdzava smedja Koza:bela Pirsing:u planu Tattoo:jos uvek ne... Kazu mi da licim na: kako kad... nekad mi kazu da ne licim ni na sta...:rofl:
visina : 162cm tezhina : 47kg Ochi:braon.leti crne Kozha:Trenutno bronzana boja .. Pirsing:7 na ushima,pupak,nos, sad planiram da uradim ispod usne
Jim MorrisonISTRAŽIVAČ

jul 2007.

pogledaj avatar:) lol i rijecite nisam li lep? kazu da licim na komsiju :)....

avg 2007.

190 90-100 crna kosa crne o i nisam se buaio ni crtao kazu mi da li im na plaenog ubicu koji voli svoj posao atletcke grae bez stalnih primanja stambeno neobezbijeen galantne dame i parovi mladih djevojaka pozivam na dru~enje aifru sam zaboravio
ROXPOZNAVALAC

avg 2007.

'87 godiste oko 178cm 75 kila Zelene oci Tamno smedja kosa Tetovaza mozda jednog dana, pirs najvjerojatnije ne. Nova godina http://img.photobucket.com/albums/v626/ROXunreal/smrt.jpg http://img.photobucket.com/albums/v626/ROXunreal/on.jpg Proslo ljeto http://img.photobucket.com/albums/v626/ROXunreal/normalna.jpg http://img.photobucket.com/albums/v626/ROXunreal/soul.jpg Nesto prije proslog ljeta http://img.photobucket.com/albums/v626/ROXunreal/ja3.jpg
Kurblaj KanAMBASADOR

avg 2007.

Jednostavno savraeno
LucidDreamAMBASADOR

avg 2007.

Visina:160cm Duzina:85x24 :) Oci:Braon Kosa:braon Kozu nemam ali imam braon kravu. Tetovaza:za par godina. Pirsing:Najgluplja stvar u zivotu...:signs054: Osobine:brz,efikasan,precizan,tacan...uvek pogadjam rupu..:)))))):bis: Menjam ribe 'ko carape :)). Znaju pojedini na sajtu kako izgledam...hehe peace & respect

avg 2007.

Visina: 180cm Tezina: 60kg God: 19 M/Z: Z Oci: sarene... zelenkasto smedje, il smedjkasto zelene... ko ce znati Kosa: hmm, smedja Koza: nikakva Pirsing: usi Tattoo: nope... Kazu mi da licim na: ne kazu mi

avg 2007.

kh kh da bila je tvoja slika na avataru kako pusis....vidim opametio si se :icon_lol: a sad sto se tice moga izgleda...pa najradije bih da na ovom forumu ne izgledam onako kako stvarno izgledam hehehe Znaci plav sam sa plavim ocima...debeljuckast....sa tetovazom preko cjelog lica...kazu mi da licim na jarca u vrijeme parenja...lijeva ruka mi je mnogo slabija od desne heh
shooshISTRAŽIVAČ

sep 2007.

Visina:175 Tezina:58-60 God:'87. M/Z:z Oci:smedje Kosa:crna Koza:bela Pirsing:jok Tattoo:usoro ma eve me: nema me vise
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2007.

Mala, vjere mi, ako te nebi ~enio odmah...garavo volim, ali de makni tu sliku:icon_lol: Da te nebi drugi "o~enili"... Peace:maryjane:
shooshISTRAŽIVAČ

sep 2007.

uj uj...ne bih se ja udavala...
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2007.

...naravno..pa joa smo mladi:sun2: Ja ti samo lijepo predla~em da maknea sliku jer ovo nije najbolji forum za takvo neato:icon_wink: Tu sam mislio na ono "o~eniti"..ali krim police...:vb_whip: Ali ako tebe to ne smeta...okeeee U~ivaj :) Peace:maryjane:
shooshISTRAŽIVAČ

sep 2007.

ammmm...nisam razmisljala o tome, al' ajd'...danke

sep 2007.

Pih, nisam stigao da vidim sliku. A taman sam mislio da se ~enim xD
BugiPOZNAVALAC

sep 2007.

evo jedna starija... http://i16.servimg.com/u/f16/11/31/65/17/klosar10.jpg
shooshISTRAŽIVAČ

sep 2007.

hehe, svaka cast za kosu, ja toliku u zivotu nisam uspela da odgajum :))) ali super fotka :)) cim sam videla skuzila sam da imas lice za odelo i kravatu,ili je to samo moja bolesna masta...
ArtifeXENTUZIJASTA

sep 2007.

@Shoosh - Ni ja nisam stigao da vidim sliku, a heto bih, postavi je ponov ;) ako moze

sep 2007.

eeee moze se sve naci na netu :---) ja sam ipak bio najznatizeljniji prodajem sliku preko PM-a :-)
ArtifeXENTUZIJASTA

sep 2007.

posalji mi sliku na PM pa cu ti platiti preko PM-a ;)

sep 2007.

Prvo plati pa se klati.....
shooshISTRAŽIVAČ

sep 2007.

ej ej ej!a autorska prava? :popworm:

sep 2007.

crackovo sam te i jebiga sad pichim warez hehe ma salim se ne bih odao identitet nikome ne brini :--)

sep 2007.

Osim, naravno, meni :D
BugiPOZNAVALAC

sep 2007.

odjelo nikako... http://i19.servimg.com/u/f19/11/31/65/17/odjelo10.jpg
shooshISTRAŽIVAČ

sep 2007.

znala sam da kose vise nema... a kose nema, a kose nema :) svako se danas moze naci na myspace-u
BugiPOZNAVALAC

sep 2007.

nema kose .. iako sam je pustao dugih 5-6 godina...eh...vojska ucinila svoje....a jebga...steta... EDIT: evo krecem u zagreb na kocert..ako me vidite pozdravite me... izgledam`vako http://i19.servimg.com/u/f19/11/31/65/17/dsc08810.jpg
ranking irie galISTRAŽIVAČ

sep 2007.

ajoooj, ajde da i ja ucestvujem u ovim ludostima... :) a jebote, glupo je, al jebiga, sva sam slatka i lepa al' jebiga (vec 2.put:)) udata...ahahah:) i volim dancehall, i za dancehall dajem dupe, a za studio one celo srce moje!!!! :))) i nemam tatooo, osim kronicne ujede svih buba i komaraca koje privlaci svetlo indoor lampi (a imam alergiju na insekte), i par brnicaaaaaa :))) ajoooj, i antipusac sam!!!! i ne volim vuju, a volela sam je dok nisam upoznala SLO-eru... :) on me raz/prosvetlio :) oci: zavodnicko berberske, koza: black like a tar! :) 171cm, kilaza variara, i na to utice SLO-era i njegova kantica evrokrema :) i imam dvokilske dredove i 21 godinu i treca sam godina faksa..i kontam kako cu imati 3-4 deteta do 25.godine:) i sve to gluposti pisem zato sto znam da ce me inzenjer SLo-era banovati sa foruma pa bi pri tom iskoristila priliku da pozdravim avrama, srecu babinu ludu slatku... :) i sve ostale koji me (hvala bogu) ne poznaju... blesss, bless, blesss
ranking irie galISTRAŽIVAČ

sep 2007.

a da, zaboravila sam na "licim na" :) ...pa na magarca, malog naravno, a kad se smejem na zeca :) ma u sustini, ko me ne zna skupo bi me platio!!!! Slo era bi vam savetovao da bezite od mene ko od crnog djavola :))))
BugiPOZNAVALAC

sep 2007.

a di je slika?

sep 2007.

Oooooooooo, bakuta :) Pa gde si ti meni? :P

sep 2007.

Dvoumio se ja dal to drugarica od Ere koju upoznali i sureli 2. put i eto potvrde da jest :) Pozdravi iz Opatije :)
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

jul 2009.

Evo mene uslikali neki dan u kupovini...neka vas ne zbuni izraz lica, nije bilo Terra Magme pa sam bio malo ljut. :icon_lol:
FlegyPOZNAVALAC

jul 2009.

ala pofrko sam se od smijeha kad sam ovo vidio mislio sam da cu umrijeti od smijeha a to nebi bilo dobro onda bi imali troska :rofl: p.s: sigurno puno paznje privlacis s tako sexy izgledom? :bis:
Noname_ENTUZIJASTA

jul 2009.

Visina:182 Tezina:80 God:1989 M/Z:M Oci:Zeleno-plave Kosa:smedja Koza:isto kao i kosa:ru~i asta Pirsing:o bodova Tattoo:Uskoro trebalo bi bit Li im na:ama baa niata
TeZiISTRAŽIVAČ

jul 2009.

Visina:190 Tezina:92 God:18 M/Z:M Oci:neke aumuraste smedjo zelene Kosa:smedja, skoro bald onako 3 do 6 mm, brada Koza:bijela Pirsing:nisan razmisljo o tome Tattoo:o da samo neka skupin nesto para ide na podlakticu Li im na:neki kazu na jason statham-a ali ne licin bas puno :)
majklISTRAŽIVAČ

jul 2009.

Visina: 173 Tezina: 65 God: 25 M/Z: m Oci: z/p Kosa: ljeti plava, zimi smea Koza: neam koza, al imam konja Pirsing: n Tattoo: n Kazu mi da licim na: majkl ordana *obris*
wannabeshaman1POZNAVALAC

jul 2009.

Visina:193 Tezina:75 Oci:crne Kosa:crna, duga Koza:bijela ko u arijevca Tattoo:ogromni hrvatski grba na srcu,i cover najnovijeg thompsonovog albuma na elu Li im na:e pa rekao bih na antuntuna al za one koji neznaju tko je ovaj tripoidni antijunak nek pro ita pjesmicu :) KAKO }IVI ANTUNTUN U desetom selu }ivi Antuntun. U njega je malko Neobi an um. On posao svaki Na svoj na in radi: Jaja za le~enje On u vrtu sadi. Kad se jako smra i, On mrak grabi loncem. Razlupano jaje On zaaiva koncem. Da l' je jelo slano, On to uhom sluaa. A ribu da pjeva Nau iti kuaa. Na livadu tjera Bicikl da pase. Da mu miae lovi, On zatvori prase. Guske sijenom hrani, Snijegom soli ovce. A nasadi kvo ku Da mu le~e novce. Kad kroz ~ito ide On sjeda u un. Sasvim na svoj na in }ivi Antutun. grigor vitez e neki ka~u i da li im na isusa...pa nije ni udo kad radim uda. evo slike

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se