VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKojom krvi teče THC u vutraša?
LEGACY

Kojom krvi teče THC u vutraša?

121 odgovora4,986 pregleda
baobabLEGENDA

nov 2016.

Evo jedne male igrice, odnosno da vidimo kojom krvnom grupom te e THC naaih lanova, puaa a, uzgaja a..:) Ja do nedugo nisam ni znao koja sam krvna grupa, pa sam isao malo istrazivat to podrucje krvnih grupa i dosta mi je toga zanimljivog vezano uz tu temu. Mozda tema za~ivi, odnosno mozda ce okacit nas dosta svoju krvnu grupu pa emo vidjeti na kraju kako stojimo, kakav je omjer pojedinih grupa, koja je grupa najsklonija growanju tj. puaenju itd. :) Dakle, da podsjetimo. Postoje 4 krvne grupe: A, B, AB i 0 te dva Rh faktora: + i - Ja sam 0- (neg) Spadam u dosta rijetku skupinu ljudi, negdje se govori da cak ni nismo sa ove planete (ni to me nebi previse cudilo poznavajuci sebe.hehe) Najvise me veseli sto mogu darovati svoju krv bilo kome, ali zato mogu primiti samo svoju krvnu grupu.
L0oDZMAJ

nov 2016.

A- daj prognozu za mene :razvaljen::
StipeZMAJ

nov 2016.

A+ :D

nov 2016.

0-
L0oDZMAJ

nov 2016.

Vidi ovog zlatnog,a kao otisao spavat,gura ga stolica... pffff
t@maraZMAJ

nov 2016.

Mislim da sam neka 0 :D
baobabLEGENDA

nov 2016.

Himalaya ti si moj ovjek! :) Tamara ajde bas provjeri nekad jel si + ili -. To bi ve bilo za istra~ivanje da od prvih 5 ljudi koji su se javili troje imaju 0-. Bas me zanima. Svejedno, dobro dosla u klub ;). A Loodi i Stipe za krvNu grupu A kazu da te~i skladnim ~ivotom, okruzenim pozitivnom potporom zajednice. I da niste bas najbolje opremljeni za stresno 21. stoljee. :) S druge strane ste inteligenti, pravedni, organizirani, spremni preuzeti odgovornost, ali ne volite se eksponirati. Kazu da mirno izgledate izvana, ali ste iznutra prepuni briga za sebe i druge. Vegetarijanstvo vam je u krvi. Nebi me cudilo da oni meu najboljim lanovima odnosno growerima ovog foruma imaju krvnu grupu A. Evo Stipe i Loodi to vec polako dokazuju. :) Bas mislim zbog toga jer su takvi ljudi perfekcionisti, dobro organizirani, zeljni znanja... A bas te vjestine treba imati dobar grower. :)
d@niZMAJ

nov 2016.

B+ pozitivna budala smiley9934
jesamZMAJ

nov 2016.

A+ :)
ChanZMAJ

nov 2016.

Aj i ja isto :D:rasta:
Kanabis_kidAMBASADOR

nov 2016.

B +

nov 2016.

A+

nov 2016.

AB - :razvaljen::

nov 2016.

0 - :D
baobabLEGENDA

nov 2016.

Opa Panta...AB- jako rijetka krvna grupa. Opcenito AB ima samo oko 5% stanovnistva na Zemlji. Ujedno je i najmladja krvna grupa, kazu nastala prije 1000 god. za vrijeme barbarskih pohoda mjesanjem kavkazkog stanovnistva krvne grupe "A" , sa stanovnicima Azije krvne grupe "B". ;)

nov 2016.

Znaci panta je hibrid :D I baobab mogo si i anketu onda sloziti da se to jasnije vidi ;)

nov 2016.

:D:D:D Krvna grupa B RhD - (neg) ( B-)

nov 2016.

A + :banana_rasta: :D
klada1115POZNAVALAC

nov 2016.

B +

nov 2016.

0- :thumb:
golub miraLEGENDA

nov 2016.

0+ ch+ 1000+

nov 2016.

Anketa dodana.

nov 2016.

0+

nov 2016.

A+
xcxAMBASADOR

nov 2016.

0- Edit: super pitanje a @VenloNL je car ata je ubacio anketu, bilo bi super kad bi svi koji su postali u temi odgovore na anketu, volim postotke:)
DeadSlothISTRAŽIVAČ

nov 2016.

Evo da se i ja prikljucim :D 0+
hazeriZMAJ

nov 2016.

O+:ajnstajn:
marginalanAMBASADOR

nov 2016.

B+

nov 2016.

NultaPozitiv 0+

nov 2016.

Joa nitko sa AB+ krvnom grupom, najboljom...
Mobi DikPOZNAVALAC

nov 2016.

0+ :)

nov 2016.

THC+ ne znam...iako sam davao dosta puta pa zaboravim pitam se zasto :)

nov 2016.

0+ :D ima nas
Hammer 2POZNAVALAC

nov 2016.

A+ Mislim da e nas biti najviae :D.A vi mladi gospodine baobab ste se izgleda prili no dobro informirali o krvnim grupama!:clap::
baobabLEGENDA

nov 2016.

Stvarno nas ima dosta sa 0. Cak i sa negativnom...veoma zanimljivo :) 0 je najstarija krvna grupa, ali znanstvenicima ni danas nije jasno zasto je uopce doslo do nastanka negativnog Rh faktora... Hammer, nisam bas tolko informiran, citao sam ono sta je dostupno na nasem jeziku vezano uz temu. U Japanu se recimo u zivotopisu obavezno mora navesti krvna grupa, jos u nekim drzavama kod sklapanja braka se mora znati krv. grupa buducih supruznika... Edit: @publicenemy Dvoje je glasalo u anketi za AB+, al nemoze se za k. grupu reci da je najbolja, AB mozda je najpovoljnija za one koji je imaju jer mogu primiti krv od A, B, AB i 0.

nov 2016.

AB+ :cool23:
Mobi DikPOZNAVALAC

nov 2016.

Ima nas solidno. Iako smo retki i odabrani... :) :thumb:
EaglePOZNAVALAC

nov 2016.

A+ :puuuh::
baobabLEGENDA

nov 2016.

0+ i nije tako rijetko. 0- je dosta rijede. oko 15% cjelokupnog stanovnistva. Al kolko se vidi na vutri nas ne manjka. :) Mi sa minus nemamo zajednickog pretka u evoluciji i to je pomalo neobjasnjivo. Zato kazu da smo ti odabrani, odnosno mozda isprogramirani od neke "druge ruke" i poslani ovdje ko neki test. heh..ko ce ga znat :)
Mo1ZMAJ

nov 2016.

O-
funky weedLEGENDA

nov 2016.

0+

nov 2016.

"Ubra enjem" nekih krvnih grupa postoje problemi kod stvaranja potomaka. Stvoriti se mo~e ali je problem mislim u razvoju u razvoju, prvih 9 mjeseci. Poznanica izgubila dijete jer nije znala koja je krvna grupa i nije znala da mora piti neki lijek da eliminira taj problem. Uglavnom, kasnije je opet zatrudnila i rodila. `ta se ti e krvne...preosobna tema for me.
baobabLEGENDA

nov 2016.

Mozda je osobna tema, al mislim da niko na ovom forumu ne moze narusiti privatnost otkrivsi svoju krvnu grupu... To bi vec slicilo na scene iz neke krimi serije da nas idu trazit i analizirat po krvnim grupama... negdje drugdje mozda, na Balkanu to ne ide tak, nema se tu para za takve pothvate. :)

nov 2016.

Kad je krvna grupa u pitanju, ovo si potpuno u pravu. Dalje ne bih da offtopi arim jer je za neku drugu temu, osvrnuo sam se na neke od problema vezane za krvnu grupu a ti e se zdravlja.

nov 2016.

al ipak je kao neka naucna analiza :D kako se da videti, najvise 0 korisnika.

nov 2016.

0+ :D
Rope73ZMAJ

nov 2016.

0+. Zene sa rh - moraju piti ljekove da odrze trudnocu. Vi jeste sa ove planete, ali potencijalni X-manovi :) Edit: @Raconja , http://www.roditelji.hr/trudnoca/1021-rh-faktor-i-trudnoca/. A i drug je, poslije tebe, objasnio zasto se mora paziti kod rh -. Zena -, dijete +... Belaj.
xcxAMBASADOR

nov 2016.

Onda sam ja profesor Xavier ali bez ikakvih moi :D...

nov 2016.

Ne dr~i vodu. U mene ~ena dva puta rodila bez problema i bez lijekova.

nov 2016.

zato sto si i ti minus,pa su i djeca. ako zena 0- nosi dijete koje je bilo koja + ,njen organizam registruje embrion/fetus kao strano tijelo i hoce da ga odbaci(pobacaj). u tom slucaju se uzimaju lijekovi.. laicki receno..:)

nov 2016.

Fala na pojaanjenju i fala k.... svi smo 0-. :thumb:
MementoKuriENTUZIJASTA

nov 2016.

0+ Iskreno, mislio sam da je 0 opcenito rijetka, a ispada da je rh+ dosta cest. Zanimljiva tema i anketa:thumb:
hemploverENTUZIJASTA

nov 2016.

A+
unearth1984AMBASADOR

nov 2016.

0-

nov 2016.

Evo ovdje je to fino pojaanjeno:);) Ukoliko je rodilja Rh negativna, odmah po porodu djeteta se uzima krv iz pupkovine i odreuje krvna grupa i Rh faktor djeteta. Ukoliko je dijete Rh pozitivno, rodilji se u roku od 72 sata mora dati injekcija (RhoGam) kao zaatita od mogue senzibilizacije majke i stvaranja protutijela na Rh pozitivne eritrocite. Ukoliko se to ne u ini i majka bude senzibilizirana, onda u slijedeoj trudnoi stvorena protutijela prolazei posteljicu dolaze u krvotok djeteta te ukoliko je dijete Rh pozitivno, dolazi do raspadanja njegovih eritrocita, odnosno dolazi do tzv. hemoliti ke bolesti fetusa i novoroen eta. No, ukoliko je Vaae drugo dijete Rh negativno do senzibilizacije nije moglo doi te se u tom slu aju injekcija Rhogam ne daje.
amrildoooLEGENDA

nov 2016.

B-

nov 2016.

A+

nov 2016.

0+ thc
klada1115POZNAVALAC

nov 2016.

Tu je najvise 0+ pa onda A+ i B+. Bilo bi sad zanimljivo kad bi se usporedili podaci opce populacije na nekom podrucju...ili su ovo i najcesce krvne grupe opcenito
Mobi DikPOZNAVALAC

nov 2016.

Pa mi smo apsolutni vladari u ovoj anketi... :)
High AboveAMBASADOR

nov 2016.

O- @klada1115 Zapravo bas tim redosledom su i poredjane krve grupe po ucestalosti. :)
xcxAMBASADOR

nov 2016.

Ne ku~im, ako 0- nije najrjea zaato je tako posebna(znam da je univerzalni davalac , ali osim toga)?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se