VUTRA
ForumZajednicaOfftopicŠto sve osim Marihuane?
LEGACY

Što sve osim Marihuane?

280 odgovora22,906 pregleda

sep 2007.

Evo mene zbilja zanima....mislim da nas sve zanima..... bilo bi dobro kad bi ato viae ljudi sudjelovalo u anketi i bilo iskreno... Naae navike....ato sve konzumiramo uz svetu biljku... ANKETA JE ANONIMA=SIGURNOST U VUTRA ZAJEDNICI O UVANA!

sep 2007.

Jel mo~e netko dodati anketu u temu? Ma mo~e i javno,odgovarati ovako ko se ne srami i dobro. Do sad su svi vec shvatili da velik dio ove zajednice pravi izlete sa drugim biljkama i tvarima osim Marhuane. Evo pitanja: 1.Puaite li duhan(bez trave)? a)DA b)NE 2.Koliko cesto se napijate? a)Nikad b)Nekoliko puta godianje c)1 mjescno d)1 tjedno 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? a)ne b)psihoaktivne biljke c)LSD d)MDMA f)speed g)heroin h)kokain i)sve ~ivo 4.Konzumirate li neato od toga redovito? a)DA b)NE Ako netko ima joa neko pitanje slicno ovima neka doda. Na kraju napiaite komentar na svoje odgovore ako ~elite. Ovako saznajemo koliko su puaaci Maruhane ujedno i konzumenti drugih psihoaktivnih sustanci.

sep 2007.

1.DA 2.c)1 mjesecno(nekad cesce,nekad rjedje) 3.b)psihoaktivne biljke-Daturu(posjet psihijatriji),Slak(vrlo blagi efekti),muakatni oraa i(jak i zabavan efekt) c)LSD--ne ali je u planu d)MDMA-jesam,tj.vjerovatnije MDEA i bilo je odlicno e)speed-loae kvalitete g)heroin-loae kvalitete 4.NE

sep 2007.

Mislim da ovim ne kraim pravilnik.Nema rasprave o kemijskim drogama.Samo stvaramo realnu sliku o tome koliko ljudi se zbilja dr~i samo Marihuane.
NarquilaENTUZIJASTA

sep 2007.

1.Da 2.d) 3.Fakat nema uopste nikako iskustvo sa halucinogenim drogama ni gljivama ni LSD-ijem mozda zato sto toga nema u mom gradu ima u naletima kad neko donese al probacu ima vremena:sun2: A hemija je sva na listi mislim na stimulante i opijate; Jos uz to probao sam crystal meth ili ice jos na ljeto 2005,jedan kolega donio iz Njemacke kad je razvukao ja misilo da me nece ni puknut mozda 4/5 cm linija dugacka aj brate kako lupa ama cijelu noc na nogama nisam mogao zaspat ama nikako,lijepo iskustvo:sun2: Probao sam jos kodein i efedrin ono cisto rekreativno:sun2: 4.Naravno sve sem horsa ito samo ono rekreativno a ne svaki dan jer se hemijom ne valja igrat isto kao i sa vatrom jeste fino al se lako opeces; Admini ja sam samo odg na temu ako sam sta pogrijesio slobodno kaznite:ohno:
PampersPOZNAVALAC

sep 2007.

1. Ne - B 2. Nikad - A (ko klinac sam se napio ali vec par godina se nisam napio, a okusio alkohol vec 3mj) 3. B - Salvia, Lion Tail, Lotus, Efedrin, Gljive C - Jesam i... Respect D - Stari partijaner, kao sto je receno, fina je vatra, al mozes se opec;) F - Bilo moderno, iako nikad nisam previse bio ufuran u to. Psihodelija je prava stvar. 4. B - Nit sam ikad REDOVNO konzumirao ista osim vutre. MDMA jednom u 2 tjedna par mjeseci... ako je to redovno.
BugiPOZNAVALAC

sep 2007.

1. B 2. C 3. -razne psihoaktivne substance kao npr, muskatne orascice, gljive, slak(nikakav effekt)...maciju metvicu takoder bez efekta... -od kemije samo Dramine... -da sam u prilici probao bi LSD, MDMA. 4. nista redovno osim kane (ili na vaski Vutre)...
shooshISTRAŽIVAČ

sep 2007.

1.DA, duvan me smiruje i nekako pretstavlja neki poseban ritual kod mene... 2.nema pravila, kad mi dodje...ali retko, to me je vise drzalo ranije... 3.samo jednom speed, ali bez nekog efekta, ili to nisam shvatila... 4.jok
LucidDreamAMBASADOR

sep 2007.

1.B(Ne podnosim duvan,samo nekad ako drug smota mix) 2.B(Ne privlaci me) 3.A(Imao sam prilike za speed,LSD,extacy,ali nisam,jos sam mlad za te stvari,ne verujem da cu...sta znas...) 4.B(Ganju pusim u periodima samo kad ima,imace kad budem sadio nema vise kupovine)
Silent BobPOZNAVALAC

sep 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? b)NE 2.Koliko cesto se napijate? b)Nekoliko puta godianje - ali sam konzumaciju alkohola sveo na minimum zadnjih godinu dana. Pola boce vina mi je neki max. 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? b)psihoaktivne biljke - salvia g)heroin - prije 3 godine jer je naletelo, a htio sam da probam da znam sta je. i)sve ~ivo - od tableta. tada su bila druga vremena, samo se to vrtjelo po parkovima. 4.Konzumirate li neato od toga redovito? b)NE

sep 2007.

Probao skoro sve i shvatio da samo pecurke i ganja su ok...mada i pecurke samo jednom ili dva puta godisnje. Ipak biti trijezan je najbolje :-) ako se malo svijest mora pomjeriti onda ganja...toliko sam shvatio da bih bio uspjesno ljudsko bice...barem mi se cini :)
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? a)DA 2.Koliko cesto se napijate? c)1 mjescno 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? a)ne 4.Konzumirate li neato od toga redovito? b)NE
cannebosanacPOZNAVALAC

sep 2007.

1.Ne pušim duhan zadnjih 8 godina,doduše zadnjih negdje godinu i po ,ali samo ako se pravo napijem zapalim par cigareta u slučaju da nemam vutre,većinom ne zapalim ni to a ni vutre nema uvijek jako rijetko one kakvuja duvam ,dosta mi je zajeba u životu. 2.Jednom tjedno ali ne opet ono pravo ,onako lagano 5-6 piva 0.5 l ili 1l vina(i to samo pravo vino domaće od grožđa ne ono ***** od 10 kn(1.5 €) za litar ,jer ono nije vino nego pitaj boga šta ,ne može bit vino jeftinije od grožđa od kog je navodno napravljeno),nije da sad glumim neki ***** kao ja samo skupe stvari koristim,u biti ja to vino i neplaćam,prijatelj mi ima svoje i vrijedi na spram onoga sigurno 10€ samo kome to može prodat na ovoj jebenoj neimaštini ljudi piju šta mogu priuštiti i nema veze što to uopće nije vino.Isto kao i što puše tzv. vutru koja to dosta puta i nije. 3.Ne koliko ja znam,možda sam probao ko zna kakvih zeleni u vutrama samo ja to ne znam i smatrao sam da je to marihuana a to je bilo kad nisam znao šta je vutra u stvari i šta nije. Ostalo niti me zanima niti ću eventualno gljive ove psilocybe ,amanite smatram prerizičnim ,nešto mi se onaj LD50 čini jako mali,pa bolje ne.Heroin sam imao ispred nosa ,ne u smislu da sam pošao probati nego drugi su šmrkali ,a ja ih lagano odjebao,pola ih je po komunama jebu se i liječe,mole Boga u koga i ne vjeruju ,vidjeli da su pojeli ***** pa sad se kaju ili su na onim heptanonima i metadonima. Tako da ostalo ništa ne .Doduše i alkohol je psihoaktivan,vino pogotvo na svoj način dosta drugačije od piva djeluje,ne samo usmislu da ima veći postotak od alkohola nego efekt je bolji. 4.Ne . Oprosti Dirty deeds zbog ovakog odgovora ,ako treba obrisat ću samo ne želim da odgovaram sa površnim "da" i "ne" i onako kako je predviđeno jer iz toga bi se moglo zaključiti mnogo toga što nema veza sa mnom.Bolje rečeno preopćeniti su odgovori. A dobro sad znam ankete su takve,ali i ja sam ovakav i nema promjene,mogu jedino obrisati ovaj post/sebe :) .
RedShAMBASADOR

sep 2007.

1. pusim duhan tj. motam duhan, jer cigarete ne pusim ima jedno 6 godina sada, ne mogu ga podnjet. 2. nema pravila o opijanju, ako se desi spontano jebatga, a sada da idem piti sa nekom namjerom da se razvalim nikako. imam naviku ispijanja piva redovito, mada se ne napijam. otkrila sam davnih dana da after efekt napijanja je poguban za moje telo :) pa rade pijem malo, omamim se fino pa stanem...imam crne rupe i ne sjecam se nikada pola veceri, razgovora i situacija, a mamurluk da ne spominjemo... 3. a probala sam, ne sve sto sam mogla ali eto neke biljke kao klinka testirala na sebi, gljive, mdma, speed... lsd odbijam, ne znam zasto, ali ne zelim. kokain i ta ego tip djelovanja me ne zanimaju, heroin ajme nikako...jednom neko brasno koje se nazivalo heroinom bez djelovanja...tako da ko da nisam. ne pusim ne drogiram se 5-6 godina, ali eto nesto me opet puklo zanjih par mj pa probala gljive. i opet cu :) ostajem na njima, ostalo mi nekako "hladno". 4. redovito? hmm...ne. a niti ne zelim. te konzumacije redovitog tipa gube svaki smisao same upotrebe. cim se ufatim da konzumiram nesto redovito, malo se zapitam, jel sam ja ufacena u neki Loop jebeni...a to ne volim.

sep 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? Ne. Iako, nisam lik koji e si zacrtat neato neu nikad, ograni it se na 100% itd., tako da recimo 1 dvo-mjese no ili 1 u 3 mj (ponekad i 1 u godinu dana) znam zapalit par cigari kad pijem (al tek kad sam dobro pijan, prije bi se izrigo) jer mi onda nekako duhan le~i. Al ina e, ne, ne puaim... Kao ata ka~e prijatelj: "Zaato se trovat s ne im ata ne zabija" :D smijeano, al ima i nekog smisla s jedne simpati ne strane:)) 2.Koliko cesto se napijate? Do pred par mjeseci, nisam 2 godine okusio ni kap alkohola. To no 2 godine. Mnogi mi se smiju jer sam iz krajnosti u krajnost, il se dobrano ubijem il uope ni kapi. Sad zadnjih par mjeseci postupam po na elu spontanosti za sve, i travu i alkohol... ponekad 1 tjedno, ponekad 1 u 2 mj. Evo recimo sad nisam npr. mjesec i po dana pio, a zadnje ata uope da sam popio od alkohola je bila piva, neka danska, baa sam htio vidit kakva je, i to 2dcl, ata stvarno nije bilo niata:) Al pivu stvarno volim popit, onako nave e kad sve mirno i tiho, fino odmorit se, sve 4 u zrak i pivicu onako iz boce pijuckat:) `ta se ti e ovog ata canne ka~e za vino, bambusi, vina iz tetarpaka ili vinarija nekih aiptarskih, ribar, veli jo~e, laguna i ostala smea po 10 kuna je smee sve skupa! To nije vino, to je g.ovno i otrov! Ako pijea, onda pij kako treba i kvalitetno, a u najboljem slu aju isto. Bolje dat 40tak kuna za 1 butelju ~lahtine ili sli no, nego za 4 boce ribara koje e se u ~elucu okretat jer je kiselia, bit augavog okusa i nakraju bacit na riganje ~u i. Zajebi tu nekvalitetu. To nije ni za noge oprat time. A i dobro je znat da pit valja kad je prilika za to. A ne ko moj drugar, ubije se u 6 uj (po ne pit u 5, jer dotad radi) i onda u 8 ide spavat pijan. Totalna glupost. 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? Psihoaktivne biljke, od svega su mi se dosad najviae svidjele gljive, psilocybe da budem precizniji, posebna biljka, nema ata:) U planu su mi sljedee dature, od silnih metoda i puta uzimanja, efektivnu dozu joa nisam postigao, a i nisam joa htio jer ne ~elim forsirat kad nema vremena. Al za jedno mjesec dana, bit e. Kaktuse bi volio probat, al to ako bude ~ivotne igre slu aja i ako se potrefi. LSD, jaka stvar (po snazi, ne u ~argonu:), mo~e poslu~it da ovjek shvati ato zna i iza iz uma, kako djeluje mehanizam sjeanja, iskustva, primanja poruka putem osjetila, skladiatenja i pohranjivanje pro~ivljenosti, istinska sadaanjost, ne-postojanje osjeanja vremena i prostora, flasheve svijesti, al ta droga mi nekako djeluje totalno kao ne socijalna stvar, mo~e u nekim slu ajevima, ako niste s ljudima koji to shvaaju ili ne znaju kako se ponaaat itd, otuit i sli na sranja, a i nema kozmi ku poruku, barem ne meni, ispada mi kad da je to u itelj za materijalnu narav stvari, dok je priroda u itelj za apstraktnu stranu. Naravno, ova druga strana jest poruka smisla i puno puno je bitnija, iako je dobro znat i tehni ke karakteristike naaeg tijela i mehanizma. Al definitno nije droga za estu upotrebu, nikako. Speed jednom i to neku minijaturnu lajnicu, tek tolko da vidim o emu je rije . Osobno, ne vidim potencijal u energetskim drogama kad su ego-expanderi, strana energije je naravno ok, jer tko ne voli bit napucan energetskim nabojem i euforijom, al s druge strane, ata e mi neato ato je na kemijskog bazi i jedino mi daje energiju, kad nema nikakve poruke, nikakvog u enja, a sutra sve ato ti droga dala dobrano i uzme. Meni glupost, no tko voli nek izvoli:) Volio bih probat sintetizirani DMT. Al to je prona skoro pa nemogue, barem ne ovdje kod nas. Nije ni da tra~im kad znam da nema:D 4.Konzumirate li neato od toga redovito? Ne, samo internet :DDD -------------------------------------------------------------------------------------- P.s. Kemija i priroda su 2 suprotna pola. Ono ato priroda mo~e i ritual simbioze ovjeka i biljke ne mo~e niata drugo! Ovo nosi sa sobom poruku koja svojim malim fragmentima, uz pravilnu dozu shvaanja i primjenu, mo~e u init ~ivot bogatijim i oplemenjenijim iskustvom putovanja meu prostranstvom zvijezda:) Kemija, jednostavno, ne pru~a znanje i smisao, i tu nema one prijeko potrebne poruke Postojanja. A i kod spoznajnih podarivaoca dobro je znat da ih je dobro uzimat u ne-redovnoj bazi i kad se vrieme potrefi za time, a ne forsirat, kao ful mi dosadno, idem se s ne im zabit.
ROXPOZNAVALAC

sep 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? a)DA b)NE -ne 2.Koliko cesto se napijate? a)Nikad b)Nekoliko puta godianje c)1 mjescno d)1 tjedno -rijedak je vikend kad se ni u petak ni u subotu ne napijem. Reko bi da je alkohol jedino sto konzumiram malo vise nego sto bih htio, i to zbog socijalne navike, s frendovima. Al nije da imam problem s istim. Imao sam pred ravno godinu dana kad sam cijelo ljeto 4 od 7 dana tjedno pio, al nakon sto skuzih malo vecu potrebu za pit kad sam doma sam, skulirao sam se. 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? - travu pusim kad naletim na nju. Nikad nisam uzgajao ni nabavljao sam, u prosjeku pusim jednom u jedan-dva mjeseca. No to pod "jednom" moze bit i u smislu 2-3 dana za redom, dok se ne potrosi uglavnom. -gljive jednom pred godinu dana. vrlo uskoro mozda napokon budem imao priliku iskusit ih opet -LSD jednom, al tad sam imo jos 16 godina i uzeo ga vrlo pijan te imao iskustvo o kojem neznam sta da mislim, dobre strane da, al prema onom sto citam, nije to to ni izbliza. Mislim kolko moras bit pijan da uspijes zaspat na LSD-u? -LSA od kad sam prvi put probao u 3. mjesecu negdje 6-7 puta -Lion's tail 2 puta, kao sto rekoh u topicu o istom, biljka mi je preodlicna -Salviu 3 puta. -Muskatni orascic jednom i nikad vise -Blue Lotus jednom bez efekta 4.Konzumirate li neato od toga redovito? -ne

sep 2007.

Evo pitanja: 1.Puaite li duhan(bez trave)? b)NE (nisam neprijatelj puaa a i ne smatram da je to neko zlo, nego jednostavno ne svidja mi se djelovanje nikotina) 2.Koliko cesto se napijate? a)Nikad (opet, nisam neki teski neprijatelj alkohola, volim tu i tamo popiti jedan-dva crnjaka) 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? a)ne (psilocybe hocu jednom, uopce mi se ne zuri, isto tako i za kaktuse...) 4.Konzumirate li neato od toga redovito? b)NE (pusim kako me pukle...)

sep 2007.

Pa jebote, ti neki istunac sav uglancan:))) Sve ne, ne, ne :D Jel puaia travu ti uope ? :DDD P.s. Ako ste primjetili, ovo je tek prvi spam na temi, ato je zaista zanimljivo i rijetko uope na forumu :D:D
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2007.

Doors..samo se ti zajebaj sa nama:vb_whip: lol Ovako... Evo pitanja: 1.Puaite li duhan(bez trave)? b)NE Ali sam ve poludio i shvatio da ako sam ne nau im da nitko drugi nee motati umjesto mene pa sam kupio duvan i rizle i mot-mot-motaaaj :P Dobro pa nemam trave trenutno... 2.Koliko cesto se napijate? c)1 mjese no Nije ak ni 1 mjese no...nedavno sam popio aau nekog vina i to je bilo to. Zadnji put da sam se pravo napio je bilo polovica 7. mj Prije je bilo eae,ali sve manje i manje... 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? b)psihoaktivne biljke Psylocibe, LSA... Psylocibe su naravno vrhunska "droga" ...jako mi je drago da sam ih iskusio..da me netko pitao prije godinu dana jel bi jeo gljive, samo bi ga blijedo pogledao :DDD Mrvicu su zeznute u smislu da nisu fizi ki ovisne,ali imaju jedan psiholoaki nedostatak..ako se to mo~e nazvati nedostatkom ;-) Ako ih niste dugo jeli...i opali vas jebeno dobro raspolo~enje i jedete gljive...bit e vam joa 200% viae sree i euforije :))))) I baa to stanje izaziva...nazovimo je potrebu...da ih jedete svaki tjedan..lol.. Stavio sam ih pod kontrolu...i kad me pukne, puknut u ih:icon_lol: LSA, tj. slak sam probao sam jednom i nikad viae...nekako nedefinirano :) zanimljivo u svakom slu aju,ali ne bi to viae stavio u sebe. SALVIA, imao sam priliku,ali sam je odbio. Nisam bio "spreman" , a nikako neato siliti..ispadne sranje. Probao sam speed...2 lajnice od 4cm...niata posebno...spavalo mi se prije toga...odspavao i puknuo toga...nisam niata osjetio. Mo~da me samo razbudilo, ne bi znao :) Ali jedna jako pozitivna stvar da mi je sinuse pro istilo kao operil :D hahaha MDMA bi svakako htio probati...ali kristalni mdma...nikakvi jebeni danaanji bomboni... MESKALIN kada za njega doe vrijeme. Kada narastu kaktusi, a to emo malo pri ekati. Mo~da me do tada i proe sve ovo eksperimentiranje, ali bi ga svakako htio SAM ekstrahirati, da znam ato jedem. Nikakv aj i jedenje kore...tu su mi gljive pregadne, a kamoli neato drugo :P LSD, probao nisam...nekako mi nema tu "dubinu"...sigurno je lijepo,ali mislim da je nekako viae fizi ki. DATURU i MU`KATNI ORAH nikada....ali NIKADA!!! Kokain...ne... Heroin..nikako... Crack i sve te crystal meth debilane joa manje od ovog dvoje prethodno navedenog. 4.Konzumirate li neato od toga redovito? b)NE Nema smisla. Sve je to u neku ruku zabava i jako dobro raspolo~enje koje se gubi nakon pre estih konzumacija. Jednostavno ti se viae neda...i zapitaa se...koji qrac to jedem, pijem, puaim.....:icon_lol: Zato ima izreka po kojoj se ravnam kod takvih stvari Festina lente = Po~uri polako ;-) Peace:maryjane:
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2007.

1. Ne 2. Prije prili no i to pio sam rakiju ko konjina bilo je ljudi koje su me viali vikendima i nisu me vidili nikad bez bo ice ili boce rakije, pa sam na godinu dana skoro skroz prestao pa sad na ovo ljeto opet po eo pit na ba ve bijelog vina jedno 2 tjedna skoro svaki dan a sad opet smirio slabo neam volje baa 3. Probo Morning glory jedno 250 sjemenki zanimljiv dogaaj ko da sam se upuaio ko konj ali malo druga ije, euforija i vruina i sve je nekako smijeano bilo i tako to fora samo pretjerana mu nina prije nego je po elo djelovati i bol u stomaku vrlo neugodno Muakatni orasi opiso sam detalno u temi o njima i nisu fora ni najmanje Zanima me Salvija jako i to bi stvarno htjeo isprobati ali nemam prilike ali to mi je velika ~elja Biljke su mi ovako openito zanimljive ne znam ni sam zaato uvijek itam dio foruma o biljkama a o glivama skoro nikad Ne kemijam nisam nikad ni probo niat od kemije ni tableta tipa normabel i te gluposti ato ljudi okolo piju ko ludi. Jedino mi je LSD zanimljiv ali ne bi ga probao da imam na kamio ne toga premlad sam sigurno mo~da jednoga dana a mo~da ni ne nije ni bitno. 4. Ne konzumiram niata redovno pa ni travu ona kak uleti a to je sve manje i manje cijelo ljeto svega jedno 3 puta puaio i otkad je po ela akola jedno 2 puta mislim i to uglavnom mrljave kvalitete tak da slabo puaim, ne pijem ni kavu ni nemam nikakve navike volim tako ali ne bih se ljutio protiv malo viae vutre

sep 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? a)DA 2.Koliko cesto se napijate? e) vise od 1 put tjedno 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? a)ne

sep 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? NE 2.Koliko cesto se napijate? Nekoliko puta godianje 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? speed 4.Konzumirate li neato od toga redovito? NE ;)

sep 2007.

ma ovo policija da uzme bas je dobro javno priznanje sta je ko radio... avrameee pa zar si probao krsh od speeda??? ja mislio ti dobro dijete...covjeka svaki dan nesto moze iznenaditi.
ROXPOZNAVALAC

sep 2007.

Ja sam WC-u u bircu di su neka dva lika prakticki pred menom smrkali nakon sto su otisli povukao po povrsini s koje su smrkali i stavio ono malo sto mi je ostalo na prstu na jezik, tek tolko iz znatizelje da vidim sto su smrkali. Naravno, speed, imalo je okus po svemu* *ovo mislim u najsirem smislu mogucem. Umjesto "Mama mama gle smrkao sam speed" bilo bi tocnije reci "Mama mama gle smrkao sam hrpu anonimnog smeca sa tragovima speeda" :D Uf, neznam zasto al mrzim tu drogu vjerojatno vise od svega, osim kreka i metha.

sep 2007.

1. duhan ne tolko kolko cigara popuaim.....ko lokomotova sam....znaju se desit i po 4 kutije na dan 2. ne volim napijanje i uopce neznam koja je bit toga.....postajem ljut, depresivan i ato ti ja znam ato ne (ugl. sve loae), tako da se nisam napio vec jedno godinu dana 3. nisam, al me nekako vu e taj lsd, tj ne da me vu e nego svi o njemu tu pricaju, a niko nije reko nis loae......drugo ne pomialjam, mo~da speed povu em i to je to....a i zanima me haaia ili ti ga shit.... 4. ne, samo travu, i to dosta esto zadnjih 5 mjeseci, al ko ga jebe samo jednom se ~ivi

sep 2007.

@M0ST_WANT3D: 1. smanji ato prije ina e loae ti se piae. To valjda znaa i sam, al sve preko jedne je ludilo, o 4 ne moramo ni pri at... 2. I bolje...kad alkohol puca na agresiju, onda bolje ne... Kad ne ide, ato ga forsirat 3. o lsd sam ti spomenuo pokoju gore u svom postu, ka~em ti, nije to neka druatvena stvar i ako se potencijal ne iskoristi, mo~e popit dosta energije, ato nije posrijedi kod drugih stvari ako se ne izbriju... Jaka je to stvar, a opet, bez neke poruke kao ato to biljke savraeno imaju... 4. Baa zato ata se 1 ~ivi, taj se ~ivot i atuje...

sep 2007.

aj dobro....nemam tolko iskustva pa cu te sluaat....a uj: MLADO GLUPO.... jbg, znatizelja je ubojica.....aj smanjit cu cigare.....ustvari jucer sam stvarno puno vutre popusio da sam rigao i obecao sam sam sebi da vise nikad tolko, tj da cu umjereno ali sigurno, i mogu rec da lakse diaem a danas nisam puno popuaio, mo~da 5-6 cigara....nekako ko da sam se zasitio ju er
ROXPOZNAVALAC

sep 2007.

Neces nis revolucionarno time postic, samo ces hrpom smeca ispuniti pluca. Znas da je samo oko 10% onoga sto dobijes pod imenom "speed" zaista speed iliti amfetamin? Ostalo su svi moguci prahovi s kojima dileri mjesaju psihoaktivnu substancu da bi ustedjeli. Ako zelis eksperimentirat, speed je krivi smjer, kao i 95% stimulanta. No opet, odluke mozes donosit i bez mog pametovanja. Samo ti savjetujem da se zaista informiras prije nego probas ista. Dovoljno informacija + zdravi razum + umjerenost u svemu (pa i umjerenosti :D ) = upotreba a ne zloupotreba droge :)
PampersPOZNAVALAC

sep 2007.

Da, za dnevnik uzgoja nikom nista, al ak si uzeo speed, odma se zove t-com i trazi se IP. Mislim da je isto...

sep 2007.

jebea ga... mladost-ludost... jednom, i nikad viae... ionako je veliko sranje :D
Yami_RazielAMBASADOR

sep 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? Pusio,ali vec 2 mjeseca ne pusim.Cigarete su najveca i najgluplja droga od svih...nikakvi efekti,samo pare vam gore pred ocima.A uz to su ogavne.... 2.Koliko cesto se napijate? Nakon budjenja u klaicevoj nakon 2 litre vodke..nikad vise napit napit...piva dvije je jos ok...pripijem se lagano i jebeno mi je :) 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? Slak- najbolje iskustvo u zivotu koje sam imao,nesto tako predivno namjeravam ponovit,predobro je bilo,ali je bilo u mixu s pun kura* skunka i hashisha i ganje....fakat sam gro popusio tu noc..... takodjer imo priliku probat "speed" i "ice" ako je to bilo to...mislim tak je frend rekao,ali nisu meni ti stimulansi uopce tak privlacni....jedino sto me privlaci od 3 pravca drogi su Hallucinogeni...s tim bi rado experimentirao (za tjedan dana imam trip na gljivama :))) ako se nist ne sjebe to jest,nadam se da nece,reko frend da se zovu Dutch King) tako da uskoro gljive na popisu :))) 4.Konzumirate li neato od toga redovito? samo ganju svakodnevno,hallucinogeni se i nemogu redoviti koristit koliko znam,tijelo stvara preveliku otpornost.....
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

okt 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? NE 2.Koliko cesto se napijate? Ne napijam se! Popijem pivo, dva, tri maximalno. 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? Speed 1x, po~alio sam, o kako li sam samo po~alio... 4.Konzumirate li neato od toga redovito? NE

okt 2007.

Od 21 osobe: 12 je probalo neao osim trave(kemijsku drogu)a da je djelovalo+1 probala ali zajebana 2 osobe samo neku prirodnu drogu 4 osobe nisu a ~ele probati joa neato osim trave =samo 2 osobe nisu niti ne ~eli probati iata osim trave Iz ove ankete vidimo da definitivno otpada teorija da puno ljudi puai travu i ne uzima niata drugo. Izgleda da je vecina ljudi na forumu rekreativni korisnici droga a ne samo puaaci Mrihuane. Dali je ovo loae?Mislim da ne.Vecina je naklonjena eksperimentiranju ta se voli zabaviti uz pomoc nekog psihoaktivnog spoja ili biljke te uz pomoc njih istra~ivati svoj um.

okt 2007.

To sto su probali jednom ne ubacuje ih bas u statistiku pod korisnike kemijskih droga. Ali ok, inace se slazem sa tobom.
wannabeshaman1POZNAVALAC

okt 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? b)ne nikad nisam ni cigaru zapalio...previae mrzim dunahnsku industriju i puno toga ato ima veze sa amerima 2.Koliko cesto se napijate? a)nikad Samo samo dva puta u ~ivotu jer sam drugi put zavraio na hitnoj a skoro i na psihijatriji 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? b)psihoaktivne biljke probao sam gljive(no bilo je pri no malo pa i nisam neke tripove jake imao) i salviu divinorum a volio bi probat joa pejotl i Ayahuascu ~utu muharu a slak i lsd mo~da no sumnjam. 4. b)ne osim trave nju puaim svaki vikend ali samo istu na bong ili haa na pajp iako se dogodi da se ponekad ne napuaavam po par mjeseci :) pa i to nije redovito
didjilidooISTRAŽIVAČ

okt 2007.

1.a)Da 2.b)nekoliko puta godisnje ,dok sam bio mali pretjerivo sam,sad sam lagano 3.b)psihoaktivne biljke(slak,datura,salvia,efedra,Lion's tail s efektom,muskatni i lotus bez) c)hehe d)nadam se f)speed probo,odusto 4)~b)ne bas

okt 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? NE 2.Koliko cesto se napijate? Nekoliko puta godianje 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? probali smo sve, nismo znali rei ne......jedino nisam dop na iglu, bed od igle.....al proale su te godine mladosti i ludosti...i pored svih koji su ili zavraili u ludarama ili po komunama, uvijek sam znal kad bi bilo dosta...imal sam mialjenje, da je sve to predobro da bi bilo istina...i ne puaim pri e da je neko probal bilo kakvu drogu i da mu nije bila dobra, dobro je kad te dr~i, bed je kad puata a joa k tome i zora svie... 4.Konzumirate li neato od toga redovito? NE, nikad viae....samo je trava ona prava...al opet hebiga kad to nije droga ili mo~da je?!...ma sve je droga
elephant0rAMBASADOR

okt 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? b)NE 2.Koliko cesto se napijate? b)Nekoliko puta godianje 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? b)psihoaktivne biljke - nekakve gljive sta je frend donio.. no nisam uzeo dovoljno za pravi trip. iako sam se smijao neprestano i drzalo me par sati KAVA KAVA - tradicionalno pice sta se radi u fijiu.. legalno koliko mi je poznato.. djeluje smirujuce h)kokain - bezveze.. samo pricas 100 na sat o svemu i svacemu sa svima.. isprazno i hladno.. nemam namjeru uzet opet 4.Konzumirate li neato od toga redovito? b)NE
Travar 17ISTRAŽIVAČ

okt 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? Ne. 2.Koliko cesto se napijate? 1. tjedno 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? Ne.
vutrudituENTUZIJASTA

okt 2007.

1. Prestao sam, gotovo je sa cigaretama 2.U zadnje vreme, velika kolicina alkohola, ali kontrolisano 3. Ne verujem da bih odbio dobar spid
ja0ENTUZIJASTA

okt 2007.

1. ne 2. jedamput u 2 tjedna 3. ne niti necu
Svizac_:)ENTUZIJASTA

okt 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? Da 2.Koliko cesto se napijate? Nekoliko puta godianje 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? Ne niata osim trave i haaiaa...viae puta mi je bio ponuen speed, kokain i xtc ali sam svaki put odbio jer me to ne zanima i jer to smatram drogama. 4.Konzumirate li neato od toga redovito? Ne
DimISTRAŽIVAČ

okt 2007.

1.Da 2.1 put mjesecno 3.ne 4.ne
ROXPOZNAVALAC

okt 2007.

Jer naravno, svi znamo da marihuana nije droga kao ni alkohol

okt 2007.

Nasluujem li ja to sprdnju u ovom tvom postu...sorry ako sam te uvrijedio ato sam speed, kokain i xtc nazvao drogama. Rekao sam svoje mialjenje i to je to. Ja marihuanu ne smatram drogom i ne smatram je opasnom (naravno govorimo u nekim granicama normalnog konzumiranja pa ato god to zna ilo), a alkohol smatram opasnijim i ne predstavlja mi u~itak kao marihuana pa ga zato i konzumiram rijetko. Sad za alkohol bi prije rekao da je droga nego za marihuanu. Stvar je u tome da alkohol mo~ea piti iz guata, a ne u svrhu da se napijea za razliku od drugih droga. Ne znam da netko vu e speed zato jer mu se svia taj feeling u nosu...mislim da se uvijek radi o efektu.
doomerLEGENDA

okt 2007.

pusim crveni marlboro jbg. Jako rjetko pijem alc, ne volim ga bas....... nekad kad sam zedan samo.... Droge ? rijetko rijetko se zna zalomit : )))))) od kad sam vutra.org clan pusim samo organski uzgojene hibridne sorte. Respect Vutra.org : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
didjilidooISTRAŽIVAČ

okt 2007.

>svizac nist osobno al tvoje misljenje nema bas puno veze s rjecnikom,a vise nas je tu,pa aj koristimo rjecnik,da se razumijemo;meni je gust kad mi nepce se zakiseli!i alkohol je prvo bio za efekt,sam su poceli da hedonisticki se napijaju,pa i taj ritual poceo imat svoje znacenje...a kava,cigare,...?

okt 2007.

Ne znam ata si mislio rei jer te nisam baa shvatio Sorry;)

okt 2007.

@didjilidoo post mu je smislen i jasan. Tvoj treba prevoditelja. Nikako da odgonetnem sto pokusavas reci?
ROXPOZNAVALAC

okt 2007.

Sve sto je psihoaktivno je droga ako cemo bit medicinski korektni. Od kofeina do heroina. Necu ici tako daleko da nazovem nake "u tragovima psihoaktivne" stvari poput sira i cokolade drogama jer njihov efekt je vise sekundaran, sto se nemoze reci za druge stvari. Iako nevolim ni ja rijec "droga" u socijalnom kontekstu jer se s njom odma veze ovisnost, nezdravost i propast, medicinski trava je upravo to, kao i sve ostalo - droga. Zapravo, nije trava droga, trava je biljka. THC je droga. Respect the plants :)

okt 2007.

Good point, zato ne volim vidjeti naslove tipa; 'Plantaza marihuane'... sto je to, nikad nisam cuo za biljku 'marihuana'. Zaorali smo u offtopic i usrali temu. Glavno da je 'muving' ;)
DOGGYISTRAŽIVAČ

okt 2007.

1.Puaite li duhan(bez trave)? a)DA 2.Koliko cesto se napijate? a)Nikad 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? f)speed (1/2 lajni) 4.Konzumirate li neato od toga redovito? a)DA
Voce_i_PovrceISTRAŽIVAČ

nov 2007.

1. Pusim sa duvanom- poznato je da se duvan lepi za pluca,samim tim kada se pusi trava sa duvanom i trava se lepi za pluca i cini coveka jako raspolozenim! :lock: 2. Opijam se kada mi dodje,kada se ima para! nekad svaki dan,nekad vikendom i tako u krug! 3. Probao speed,extasy.. ali nista od trave bolje ne postoji! 4. Nista sem trave! Priroda zakon!
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2007.

Ajde molim te nemoj pri at takve neistine da se zbog duhana bolje "lijepi" za plua to su totalne gluposti i neamju veze s istinom i to je ve sto puta pro~vakano
krasta-zgPOZNAVALAC

jul 2008.

1.puaim cigarete 2.oko 2 puta mjese no 3.sve osim heroina 4.ne
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2008.

Puaim onu ko~u s tabana debelu ato se da odsje, takoer uz nokte na palcima na nozi onak uz rub bude dio koji se mo~e odsje to takoer mijeaam s fermentiranim crnim ispod noktiju i puaim. Vrhunski!
wu-traENTUZIJASTA

jul 2008.

1. cigare sam pusio al vise ih ne pusim bas ono da pusim nego zapalim mozda jednu na dan...ako zapalim uopce.... 2. napijem se jendom na tjedan a ponekad i vise...zavisite kakav je tjedan i sta se desava...npr kad je zavrsila skola bio sam pijan nekih 5 dana za redom...mozdai vise....koce se sjetit... 3. speed - neko vrijeme mi je to bila ful spika...al to nije trajalo dugo jer nisam podnosio osjecaj koji imas cijeli sljedeci dan....nisam ga konzumirao vec najmanje godinu dana...malo manje ajde... :P bombon - probao...2 puta :P trip (kartoncic) - uzeo jednom al kao da nisam jer me vrtio onaj bombon gore pa nisam ni osjetio neki posebni efekt... gljive - evo prije par dana sam probao prvi put...dobra stvar, opet cu :D koka - jednom...preskup sport.... 4. pa i ne bas...to samo ovako za neke posebne prilike....

jul 2008.

1. Pusim i duhan kao neki replacement za ganju 2. Napijem se vise puta tjedno (5-6 puta) 3. Probao sam speed i kokain ali samo u nekim posebnim prilikama (nova godina,moj rodjendan i tako za te neke vaznije datume) 4. Redovno samo konzumiram alkohol i ganju
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

1. Pusim i ocu prestat al mi nejde 2. Evo nisam se napio ima sigurno 3 mjeseca... prije sam bio pijan 2-3x tjedno 3. Speed, bonkasi, trip, bijelo To mi je bio djir jedno 2 godine al sam se prespalio pa sam odusto od tih govana Sad si vise volim dobru gljivu pojest :D 4. Sad sam redovito na vutr, al i to bacam van organizma na jedno 2-3 mjeseca (dok ne rodi outdoor) jer sam u zadnjih mjesec dana bio jako napusen konstantno.. tak da cu sad u principu bit cist od svega... jedino cigare prokleti nikotin jooooj kak to mrzim a ne mogu tako lako to bacit ko sva ova druga sranja... a jgb 4.
bahateeENTUZIJASTA

jul 2008.

1. Da,na~alost.Pokuaavam prestat,al ne ide baa najbolje. 2.Alkohol pijem,ali se nemam obi aja napijat. 3.Probala kokain 4.Ne

jul 2008.

1.nepusim cigareteee 2.napijem se jedanput tjedno ako ne i dva i tri ahaha 3.probo sve osim heroina i psiho biljki 4.da
ultra'90ENTUZIJASTA

jul 2008.

1. ne pusim 2. napijem se 1-2 puta tjedno 3. nista osim trave 4. ne
FrulaENTUZIJASTA

jul 2008.

1. Ne 2. Prestao pit prije 7 mjeseci 3. Samo dature jos davno. Ostalo me ne zanima. 4. Ne
cricket.ISTRAŽIVAČ

sep 2008.

1. pusim cigarete 2.rijetko pijem, ne volim pit, ali kad pijem onda se idem razvalit jer inace nevidim smisla zasto bi pio ako se ne idem razvalit a ne volim pit. :S 3. vutru samo, a volio bi gljive probat. 4.ne

sep 2008.

1. puaim te jebene cigare na~alost. sve bi dao, samo da ih se rijeaim 2.prije sam puno eae cugo, skoro svaki dan, i to do neprepoznatljivosti, al sada cugam samo vikendom 3. roko sam u vise navrata speed, bonkase, kokain, jednom heroin (al na nos), trip bi u~asno volio probat, gljive jesam i bilo mi je prejebeno 4. tu i tamo joa uvijek povu em i brzo,al sam zbog ekipe, al jedina droga koju sam ikad volio su bonkasi (trava nije droga)

sep 2008.

ako bude neko kolektivno samoubistvo ? sve za ekipu :facesjump:
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2008.

Dajte lajnu za ekipu hahhahhhah
ROXPOZNAVALAC

sep 2008.

Ja sam puaio za ekipu, if you know what I mean ^^

sep 2008.

Perverznjak jedan!
DjerosimENTUZIJASTA

sep 2008.

Pusim Pijem PIVOOO!!!! i samo PIVO Heroin zadnji put pre 10g,LSD pre 10g,bio je to dobar djir :bananallama:ali nikad vise:family1:,mnogo dobro da bi trajalo sada samo vu.:maryjane:kad ima a ima je,i naravno pivo koje je sastavni deo ishrane,jbga takav mi metabolizam:devilfingers:
DjerosimENTUZIJASTA

sep 2008.

Pusim Pijem PIVOOO!!!! i samo PIVO Heroin zadnji put pre 10g,LSD pre 10g,bio je to dobar djir :bananallama:ali nikad vise:family1:,mnogo dobro da bi trajalo sada samo vu.:maryjane:kad ima a ima je,i naravno pivo koje je sastavni deo ishrane,jbga takav mi metabolizam:devilfingers:
G e r o n i m OENTUZIJASTA

sep 2008.

1.Puaite li duhan(bez trave)? Da nekad kupim duhan pa motam, inace cigare ne 2.Koliko cesto se napijate? Mozda 1-2 puta mjesecno 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? Probao sam 1 gljive lol, 1 popperse i ne bi vise 4.Konzumirate li neato od toga redovito? Ne a volio bi opet gljive... i pusim travu kad se ima

sep 2008.

1. da 2.par puta godianje 3.gljive, lsd, speed, kokain 4.ne (eventualno gljive, kad bi postojala mogunost)

sep 2008.

1.Puaite li duhan(bez trave)? Ne. 2.Koliko cesto se napijate? 1 tjedno je bilo prije , ne pijem alkohol viae. 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? Psihoaktivne biljke, speed, mdma i lsd. 4.Konzumirate li neato od toga redovito? Ne.
1.Puaite li duhan(bez trave)? zapalim cigaru mozda 2 dnevno kada nema wutre a kad pijem onda i kutiju u ve eri slistim bez beda 2.Koliko cesto se napijate? Mozda 1-2-3 puta tjedno zavisi o tjednu. 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? probo bombon jednom nenamjeravam viae (iako mi je predobro bilo) probo speed jednom i nenamjeravam viae (to mi je isto bilo prej.ebeno) u planu su gljive i LSD... polako ima se vremena 4.Konzumirate li neato od toga redovito? samo trava.
Zabljak 1992POZNAVALAC

sep 2008.

1.Puaite li duhan(bez trave)? Par cigara na dan mada mogu i bez toga,ali kad pijem pusim kao bushman 2.Koliko cesto se napijate? 4-5 puta mjesecno ali svakodnevno popijem bar jedno pivo 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? Eksere,spid,ono na h sto se ne pominje,nemam nikakvu zelju za lsd ovim psihodelicima tipa salvia i to.cak sam i vutru prorijedio u zadnje vrijeme 4.Konzumirate li neato od toga redovito? vutra i ladno pivo rajska kombinacija
PSG fanENTUZIJASTA

sep 2008.

1. ne pusim 2.u proseku jednom nedeljno 3. MDMA, speed, xer 4. ne

sep 2008.

1.Puaite li duhan(bez trave)? a) DA 2.Koliko cesto se napijate? e) 2tjedno 3.Jeste li probali joa neku psihoaktivnu supstancu osim trave i ato od navedenog? i)sve ~ivo 4.Konzumirate li neato od toga redovito? a)DA
mene zanima jel i one zabe psycho? kad kazes sve zivo:alien555: :banana_dred:
LucidDreamAMBASADOR

sep 2008.

Ako probate sve zivo to nije za pohvalu...mozda u nekoj iskrivljenoj percepciji...

sep 2008.

Ma priroda brate...nema boljeg od Maj ice:family1::hippy:
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2008.

Ma najja i su mi ti kao probao sve ~ivo ovo ono u~ivljene spike i onda se ja naem i pitam kao jesi i meskalin probao, kak ti je bilo na lsa, kakva ti je salvija i samo dobijam bljede poglede
ROXPOZNAVALAC

sep 2008.

Jos je bolje kad ti kaze kako je probao nesto i onda opise skroz nesto sto nema veze s tim. "eee poobo sam DMT, e nisu me mogli smirit bio sam luuuuuuud"
zekrtENTUZIJASTA

sep 2008.

Botanika je najplemenitije zanimanje. Vjerovatno je to vec netko naveo nedgje.
wannabeshaman1POZNAVALAC

sep 2008.

hahahahaha znam kako ti je :D meni je tip pri ao kao je uzeo dmt i onda tr o gol okolo. i deralo ga je pol sata i uamrko je lol. a :D ljep je osjeaj kad ih razuvjeria nekog glupog stava. ja frendu pri o o salviji...on je bio full skepti an.valjda mi nije vjerovo u tripove koej sam opisivo i objasnio mu da je to legalna kadulja.dao sam neke ostatke :D i nije znao za sebe izgledo je ko autist i sad me ~ica da mu dam joa. za sad sam probao travu,haa salviu gljive(al mexicane pa je dosta suptilno bilo) i zadnje lsd (prvo pravo halucinantno iskustvo i uzeo sam cijeli,a valjda je dobar trip kad je jedan tip ve na etvrtini imo efekte) bilo je odli no :D ak smo ubrali sun arku u aumi za vrijeme tripa(sirova je bila ko neki fini kruh.baa sam se bla~eno osjeo dok sam jeo tako iz prirode nea svje~e)... sviro afri ke bubnjeve na planini pao u trans(jam sean s prirodom) skupljo svjetlost pleso doao u kontatk s nekakvim biima(anorganci na castanedinskom),toplinom i nekom ~ivom kuglom s crvenim vlaknima koja neznam ata je(a jednom sam je jako napuaen izdaleka isto primjetio ko svemriski brod,do~ivio sam tu kuglu ko transcendentalni osjeaj kao da se gledam iz nje):D ma previae tog da u postu opiaem. al nisam uzalud ubio hrpu neurona(dosta tog sam i nau io). nije mi baa pretjerano drago ato je kemija. puno viae volim prirodno no samo ovo mi je dostupno, a gljive neu mo uzgojat bar joa pol godine :(.nije mi se dalo tolko ekat.
Zabljak 1992POZNAVALAC

sep 2008.

malo malo pa na vutri reklamiramo lsd,nije prvi put.
wannabeshaman1POZNAVALAC

sep 2008.

hahahahaha znam kako ti je :D meni je tip pri ao kao je uzeo dmt i onda tr o gol okolo. i deralo ga je pol sata i uamrko je lol. a :D ljep je osjeaj kad ih razuvjeria nekog glupog stava. ja frendu pri o o salviji...on je bio full skepti an.valjda mi nije vjerovo u tripove koej sam opisivo.objasnio sam mu da je to legalna kadulja.dao mu neke ostatke :D i nije znao za sebe izgledo je ko autist i sad me ~ica da mu dam joa. za sad sam probao travu,haa salviu gljive(al mexicane pa je dosta suptilno bilo) i zadnje lsd (prvo pravo halucinantno iskustvo i uzeo sam cijeli,a valjda je dobar trip kad je jedan tip ve na etvrtini imo efekte) bilo je odli no :D ak smo ubrali sun arku u aumi za vrijeme tripa(sirova je bila ko neki fini kruh.baa sam se bla~eno osjeo dok sam jeo tako iz prirode nea svje~e)... sviro afri ke bubnjeve na planini pao u trans(jam sean s prirodom) skupljo svjetlost pleso doao u kontatk s nekakvim biima(anorganci na castanedinskom),hvato toplinu u kuglama na dlanovima(to je valjda reiki...a do tad nisam znao nia o tome.tek poslje tripa kad sam prosurfo malo) nekom ~ivom kuglom s crvenim vlaknima koja neznam ata je(a jednom sam je jako napuaen izdaleka isto primjetio ko svemriski brod,do~ivio sam tu kuglu ko transcendentalni osjeaj kao da se gledam iz nje):D ma previae tog da u postu opiaem. al nisam uzalud ubio hrpu neurona(dosta tog sam i nau io). nije mi baa pretjerano drago ato je kemija. puno viae volim prirodno no samo ovo mi je dostupno, a gljive neu mo uzgojat bar joa pol godine :(.nije mi se dalo tolko ekat.

sep 2008.

lepo pita sta sam probao, necu sad da nabrojavam, sve do cega sam se dokopao :D

sep 2008.

lukavost je na tvojoj strani :hehe:
Slim_ShadyISTRAŽIVAČ

okt 2008.

1. duhan pusim i bez trave (motam :D) 2. pijem rijetko, a kad pijem onda piva, 2 za pripitost s prijateljima 3. probao sam travu (i hashish), dakle to mislim i skunk, supergrass... i jos samo LSD za sad..
bongashLEGENDA

okt 2008.

Ja sam probao okoladu, okoladu i okoladu sa ljeanjacima, ljeanjacima ...

okt 2008.

kad nemaa pojma da vidia kakva je ona sa suvim gro~djem :thumb:
JahISTRAŽIVAČ

okt 2008.

1.Puaim akiju kako kad,ono za smirenje kadikad 2.Alkolhol nesmijem (jetra poala u *****,ne radi doti ne tekuine)nit me privla i,koje se gadarije rade pod utjecajem to je nevjerojatno 3.Vuva,sve mogue sorte,Maroko haa i to bi bilo to e,da i apsint,to je zlo malo te~e...
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2008.

haahha alkohol ne smijem ali apsint mogu
JahISTRAŽIVAČ

okt 2008.

Ma jok,nemogu ni to,to probo Mamurluk mi se nije neato posebno svidi pa san se ostavija toga.
rastaMAN^ISTRAŽIVAČ

nov 2008.

1.DA 2.Nekoliko puta godisnje 3.ne 4.NIKAD necu probati nesto drugo... :) PLEASE LEGALIZE IT!!! :)
oldbullleeENTUZIJASTA

nov 2008.

pusim duvan i nikako da se skinem pijem retko, u zadnjih godinu i po- nikako da napisem sta sam sve probao, koristio i sta volim- banovali bi me a ne koristim vise nista redovno, sto je donekle i odgovor na gore postavljeno pitanje : ) a, jako bih voleo da nabasam na gljive , mescalin, ili bar neki pristojan jebeni LSD...

nov 2008.

ovako si blizu bana jer si mnogo bahat za "pristojan LSD" dobijaa pristojne poene
oldbullleeENTUZIJASTA

nov 2008.

ok,ok sorry!! sto bahat brate, omaklo se :icon_frown: jebiga, ne zamerite... evo formalno se izvinjavam i necu vise!! jesmo ok sad?
oldbullleeENTUZIJASTA

nov 2008.

u stvari, ne kontam? evo sad sam pregledao malo postove, pa nisam ja tu jedini koji kaze " LSD"? jel' to sto sam rekao "da bih voleo nabasat"? sta?

nov 2008.

svi koji su ga spomenuli nisu viae sa nama ili su meni promakli :devilfingers: ti samo ato otvoreno ne potra~ujea zato ti ka~em da si bahat bie ok kad se uvjerimo da si ok onda e i infraction da nestane

🔒 Ova tema je zaključana