VUTRA
ForumZajednicaOfftopicŠta vam je najmrže kad ste napušeni?
LEGACY

Šta vam je najmrže kad ste napušeni?

56 odgovora2,862 pregleda
deraxorLEGENDA

sep 2016.

Ima tema, ata vam je najdra~e. Ali ima i stvari koje ne volimo 'elte. Strahovi,paranoje... Kao klinac jednom sam do~ivio neznam kako se ka~e ali radilo se o bad tripu. Oznojio sam se sav sjedio u wc-u pitaj boga koliko. paranoja drhtavica. uuu :zvezda:: Iz dlanova mi se cijedio znoj. Dugo nisam poslije toga htio zapaliti. Sjeam se da je bio neki haaia u pitanju. Sad mrzim kad odvojim vrijeme za putovanjce pod utjecajem ove moje ato i~iklja ljetos. Pa ni ne dovraim d~oint naleti mi neko i to preozbiljan ispred koga moram se koncentrirati i paziti ata govorim. Rjeaio sam to dijelomi no, kamericom na ulazu koja mi javi im neko ue u dvoriate.:puuuh::
DvolicniLEGENDA

sep 2016.

Pun si kamera airia ideju totalne kontrole poput EU-e, baa s ovim migrantima, al neka tvoju podr~avam, al njihovu NE, nebitno to, ve jedno od ato mi je mrsko/mr~e je sjedit s napuaenim ljudima koji nemogu gledat u vutru na stolu dok se nepotroai Sve, a napuaeni su, gledat nemogu.
H2O888LEGENDA

sep 2016.

iznenadni gosti koji ne vole da puse:)

sep 2016.

Najmrze mi je vidit' :murija:. Od malena sam nekako skeptican prema njima. A inace, napusen, nema beda sve se radi sve je pozitiva. :D
amrildoooLEGENDA

sep 2016.

Mrzim javna mjesta, puno ljudi, led svjetla, galamu:)
hazeriZMAJ

sep 2016.

Mrzim cekati red u ducanu:mad:
wuvuzelaAMBASADOR

sep 2016.

Ja ne mrzim...posebno u 7 ujutro u Konzumu na rivi negdje :spliff::D Mrzim pijane ljude
t@maraZMAJ

sep 2016.

Mrzim kada onako baa fino zapalim :razvaljen:: i onda tek sku~im da nemam niata slatko....i da je fri~ider prazan :fuck: Hehehehhe
Kanabis_kidAMBASADOR

okt 2016.

eee to no to, kad krenu raspravljat o vutri i uzgoju a pojma nemaju...najrae bi im odr~ao predavanje. ali jbg ne smijem se odati previae...
banovan240LEGENDA

okt 2016.

meni to kad krenu da pricaju o vu je smesno nekako..ne pogadja me bas mnogo..sta ima nas pogadja i nervira kad svako od nas ima svoj amesterdam kuci xd meni je bzvz nekad eto..panduri tebra..:fuck: voleo bih kad ne bismo morali da tripujemo toliko oko toga i da se otvaraju teme fazon..e pao o0vaj,e pao onaj..sta da ocekujem.. da l je komsa namirisao,ili me neko video sa kutijom filtera ili tako nesto.. to mi je baas bzvz..i onda se naduvas i overtinkujes malo..preispitas situaciju,jbg xD
TriptankLEGENDA

okt 2016.

Meni je najgore kad nemam za duvat. Kad sam naduvan sve ide lakae :joint2:

okt 2016.

meni ebada kad me mrzi da idem da pisam
Otto GrunfLEGENDA

okt 2016.

Ve napuaenom, najte~e mi pada smotati ponovo. Nakon toga, najmr~e je ii iscjepati potpalu, a pritom sa uvati sve prste.smiley9934
baobabLEGENDA

okt 2016.

Meni mrsko prati zube poslje pljuge, nekad me ta kombinacija kaladonta i thca zna fino opei po ustima. :)
BladerZMAJ

okt 2016.

Kad sam napuaen mrzim biti bilo gdje osim kod sebe u svom stanu-hramu u ogrta u sa ajem toplim u ruci, sa najblizim prijateljima. Onda sam ja tek opuaten da potpuno "unleash the beast" jer napuaen i opuaten sam kao "rain man" nakon nekog supercharga. Nemam carine ata se tie misli tako da ono ata me mui e izai na povrainu. Naprimjer susjeda dragog ovjeka srednjih godina dok je radio posao na mopedu je neki mladi autom pogodio prije dva tjedna. Saznao sam da je jako loae i taman mi je doaao u no nu smjenu da mu provjere druge organe jer mu je glava bila ajme majko. Satrana u papar. Inae radim bez problema sve te teake situacije ali kad sam vidija njega privrtilo mi se previae toga ispred o iju u sekundi. Tuga, bijes svaata jer je ovjek stvarno bio dobar, vesel i kad sam ga vidija takvog mrtvog, a par dana prije veselog kako me pozdravlja bilo mi je previae... I kad zapalim jednostavno mi se vra aju slike, osje aji, misli dok ih sve ne probavim i prihvatim... tada sam i par napadaja panike i do~ivio...a sativa hybridi su bili u iru. Ukratko mrzim kad imam za probavljat na lageru ;)
deraxorLEGENDA

okt 2016.

kolega @Blader ti si doktor, ili na hitnoj?
BladerZMAJ

okt 2016.

Tako neato ;)

dec 2016.

Najmr~e, dok sam napuaen mi je nakaniti se da vozim, kad recimo zapalim kod nekog. Onda je muka kad trebam ici kui. No, kad sjednem za volan i zapalim cigaretu u autu, pustim laganu glazbu, bude mi ~ao kad doem doma jer se toliko uzivim u vo~nju da bih mogao voziti all night long. Eto, to mi je najmr~e. :)

dec 2016.

Haha da "najmr~e" kakva rije :fuck:. Uvjek sam napuaen, lijegam takav i budim se takav. Al mi mrsko sve vezano za dlake, bilo da je aiaanje ili brijanje. A dlakav sam bo~e sa uvaj :D.
t@maraZMAJ

dec 2016.

Hahahahah

dec 2016.

Joj mrzim kad mi se prospe, taman zali~em rizlu i onda neki glupavi pokret i sve se prospe na pod :fuck: Ili kad stavim dobrih dva grama u kuburu, sruaim se, pustim bit, uzmem gitaru, taman me odnese, pronalazim riff i pukne ~ica. Hebiga uzmem drugu gitaru, ali drugi magneti, drvo, nije isti ton... Promjenim ~icu, zove klijent da na plakatu u atampariji nije ispala dobra boja. Sjedi u auto, otii u atampariju... sku~ia da su pustili iz cmyk-a umjesto pantonku. Opomenea ih. Puste probni - super radi. Vratia se doma, pojedea, zarolaa ponovo kuburu i mislim se kako je ono iaao riff???????? :puuuh:::razvaljen::

dec 2016.

da bi vam docarao sta mi je najmrze kada sam napusen moram ispricati opsirniju pricu. naime, ja sam covek od zornjaka(zbog), tada sam, najodmorniji I nekako mi postalo najsladje, dok je zena vise nocna tica, I tako pored troje klinaca , posla I svega ostaloga jedva cekam dan da zavrsi da klinci zaspu I da lepo na miru I u miru zapalim vutricu, I tako ja na balkonu zapalim zeca I odvalim I opustim (zasluzeno) se, ulazim u kucu urokan za desetku, kad zena vice "hoce li biti kakvog seksa" , aman zenska glavo pusti me na miru idi bre uzmi stojka pa do jutra izdrzi. e to mi je najmrze, bih ja navalio al neda mi se :)

dec 2016.

Lose stvari pusis,hebale vas te indice
H2O888LEGENDA

dec 2016.

navalis i boris se,nemas sto izgubit:)

dec 2016.

mrzim kada zapalim buksnu pred ovima sto ne vare, ali zato locu alkohol kao svinjski oci, pa onda krenu da me odmeravaju i unose se u lice ocekujuci valjda da cu se pretvoriti u ne znam sta.
TriptankLEGENDA

dec 2016.

Danas mi se desilo, iaao s curom aetat malo po prirodi i nakon sat vremena aetnje sjeli mi u aumi, zapalili, poduvali pola jointa, osuailo se grlo, i sku~imo da nismo uzeli niata za pit:fuck: A trebalo je suhog grla hodat nazad joa sat vremena...
truareZMAJ

dec 2016.

Meni nekako to dvoje nespojivo, mrzit i bit napuaen.. :D upravo kad mi doe mrzit ja se napuaim da se skuliram :) Ina e ne volim jako napuaen na veliku hladnou vani, i ovako sam zimogrozan, a ovo mi poja a osjeaj na n-tu.
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC

dec 2016.

Kad se isprebijam kasno uvece, pa se najedem, ususkam u krevet, sve mi na dohvat ruke, a treba da ustanem da operem zube.. to mi nesto najgore. ne mogu da vam opisem..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se