LEGACY
Šta vam je najmrže kad ste napušeni?
56 odgovora2,862 pregleda
deraxor
LEGENDA9.460 REP45%
→ Zmaj
deraxorLEGENDA
sep 2016.
sep 2016.#1
Ima tema, ata vam je najdra~e.
Ali ima i stvari koje ne volimo 'elte. Strahovi,paranoje...
Kao klinac jednom sam do~ivio neznam kako se ka~e ali radilo se o bad tripu.
Oznojio sam se sav sjedio u wc-u pitaj boga koliko. paranoja drhtavica. uuu :zvezda::
Iz dlanova mi se cijedio znoj.
Dugo nisam poslije toga htio zapaliti.
Sjeam se da je bio neki haaia u pitanju.
Sad mrzim kad odvojim vrijeme za putovanjce pod utjecajem ove moje ato i~iklja ljetos.
Pa ni ne dovraim d~oint naleti mi neko i to preozbiljan ispred koga moram se koncentrirati i paziti ata govorim.
Rjeaio sam to dijelomi
no, kamericom na ulazu koja mi javi
im neko ue u dvoriate.:puuuh::
Dvolicni
LEGENDA13.576 REP86%
→ Zmaj
DvolicniLEGENDA
sep 2016.
sep 2016.#2
Pun si kamera airia ideju totalne kontrole poput EU-e, baa s ovim migrantima, al neka tvoju podr~avam, al njihovu NE, nebitno to, ve jedno od ato mi je mrsko/mr~e je sjedit s napuaenim ljudima koji nemogu gledat u vutru na stolu dok se nepotroai Sve, a napuaeni su, gledat nemogu.
H2O888
LEGENDA13.298 REP83%
→ Zmaj
budalin
ZMAJ54.653 REP
budalinZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#4
Najmrze mi je vidit' :murija:. Od malena sam nekako skeptican prema njima. A inace, napusen, nema beda sve se radi sve je pozitiva. :D
amrildooo
LEGENDA11.804 REP68%
→ Zmaj
wuvuzela
AMBASADOR4.982 REP99%
→ Legenda
wuvuzelaAMBASADOR
sep 2016.
sep 2016.#7
Ja ne mrzim...posebno u 7 ujutro u Konzumu na rivi negdje :spliff::D
Mrzim pijane ljude
t@mara
ZMAJ28.214 REP
t@maraZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#8
Mrzim kada onako baa fino zapalim :razvaljen:: i onda tek sku~im da nemam niata slatko....i da je fri~ider prazan :fuck:
Hehehehhe
Kanabis_kid
AMBASADOR1.664 REP5%
→ Legenda
Kanabis_kidAMBASADOR
okt 2016.
okt 2016.#10
eee to
no to, kad krenu raspravljat o vutri i uzgoju a pojma nemaju...najrae bi im odr~ao predavanje. ali jbg ne smijem se odati previae...
banovan240
LEGENDA14.792 REP98%
→ Zmaj
banovan240LEGENDA
okt 2016.
okt 2016.#12
meni to kad krenu da pricaju o vu je smesno nekako..ne pogadja me bas mnogo..sta ima nas pogadja i nervira kad svako od nas ima svoj amesterdam kuci xd
meni je bzvz nekad eto..panduri tebra..:fuck:
voleo bih kad ne bismo morali da tripujemo toliko oko toga i da se otvaraju teme fazon..e pao o0vaj,e pao onaj..sta da ocekujem..
da l je komsa namirisao,ili me neko video sa kutijom filtera ili tako nesto..
to mi je baas bzvz..i onda se naduvas i overtinkujes malo..preispitas situaciju,jbg xD
Triptank
LEGENDA10.817 REP58%
→ Zmaj
TriptankLEGENDA
okt 2016.
okt 2016.#13
Meni je najgore kad nemam za duvat. Kad sam naduvan sve ide lakae :joint2:
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
Otto Grunf
LEGENDA7.374 REP24%
→ Zmaj
Otto GrunfLEGENDA
okt 2016.
okt 2016.#15
Ve napuaenom, najte~e mi pada smotati ponovo.
Nakon toga,
najmr~e je ii iscjepati potpalu, a pritom sa
uvati sve prste.smiley9934
baobab
LEGENDA14.229 REP92%
→ Zmaj
baobabLEGENDA
okt 2016.
okt 2016.#16
Meni mrsko prati zube poslje pljuge, nekad me ta kombinacija kaladonta i thca zna fino opei po ustima. :)
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
okt 2016.
okt 2016.#17
Kad sam napuaen mrzim biti bilo gdje osim kod sebe u svom stanu-hramu u ogrta
u sa
ajem toplim u ruci, sa najblizim prijateljima. Onda sam ja tek opuaten da potpuno "unleash the beast" jer napuaen i opuaten sam kao "rain man" nakon nekog supercharga. Nemam carine ata se tie misli tako da ono ata me mui e izai na povrainu.
Naprimjer susjeda dragog
ovjeka srednjih godina dok je radio posao na mopedu je neki mladi autom pogodio prije dva tjedna. Saznao sam da je jako loae i taman mi je doaao u no
nu smjenu da mu provjere druge organe jer mu je glava bila ajme majko. Satrana u papar. Inae radim bez problema sve te teake situacije ali kad sam vidija njega privrtilo mi se previae toga ispred o
iju u sekundi. Tuga, bijes svaata jer je
ovjek stvarno bio dobar, vesel i kad sam ga vidija takvog mrtvog, a par dana prije veselog kako me pozdravlja bilo mi je previae...
I kad zapalim jednostavno mi se vra
aju slike, osje
aji, misli dok ih sve ne probavim i prihvatim... tada sam i par napadaja panike i do~ivio...a sativa hybridi su bili u iru. Ukratko mrzim kad imam za probavljat na lageru ;)
deraxor
LEGENDA9.460 REP45%
→ Zmaj
ganja_farmer
ZMAJ35.697 REP
ganja_farmerZMAJ
dec 2016.
dec 2016.#20
Najmr~e, dok sam napuaen mi je nakaniti se da vozim, kad recimo zapalim kod nekog. Onda je muka kad trebam ici kui. No, kad sjednem za volan i zapalim cigaretu u autu, pustim laganu glazbu, bude mi ~ao kad doem doma jer se toliko uzivim u vo~nju da bih mogao voziti all night long. Eto, to mi je najmr~e. :)
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
dec 2016.
dec 2016.#21
Haha da "najmr~e" kakva rije
:fuck:. Uvjek sam napuaen, lijegam takav i budim se takav. Al mi mrsko sve vezano za dlake, bilo da je aiaanje ili brijanje. A dlakav sam bo~e sa
uvaj :D.
grisnak
ZMAJ40.264 REP
grisnakZMAJ
dec 2016.
dec 2016.#23
Joj mrzim kad mi se prospe, taman zali~em rizlu i onda neki glupavi pokret i sve se prospe na pod
:fuck:
Ili kad stavim dobrih dva grama u kuburu, sruaim se, pustim bit, uzmem gitaru, taman me odnese, pronalazim riff i pukne ~ica. Hebiga uzmem drugu gitaru, ali drugi magneti, drvo, nije isti ton... Promjenim ~icu, zove klijent da na plakatu u atampariji nije ispala dobra boja. Sjedi u auto, otii u atampariju... sku~ia da su pustili iz cmyk-a umjesto pantonku. Opomenea ih. Puste probni - super radi. Vratia se doma, pojedea, zarolaa ponovo kuburu i mislim se kako je ono iaao riff????????
:puuuh:::razvaljen::
Influence
ZMAJ31.471 REP
InfluenceZMAJ
dec 2016.
dec 2016.#24
da bi vam docarao sta mi je najmrze kada sam napusen moram ispricati opsirniju pricu. naime, ja sam covek od zornjaka(zbog), tada sam, najodmorniji I nekako mi postalo najsladje, dok je zena vise nocna tica, I tako pored troje klinaca , posla I svega ostaloga jedva cekam dan da zavrsi da klinci zaspu I da lepo na miru I u miru zapalim vutricu, I tako ja na balkonu zapalim zeca I odvalim I opustim (zasluzeno) se, ulazim u kucu urokan za desetku, kad zena vice "hoce li biti kakvog seksa" , aman zenska glavo pusti me na miru idi bre uzmi stojka pa do jutra izdrzi. e to mi je najmrze, bih ja navalio al neda mi se :)
H2O888
LEGENDA13.298 REP83%
→ Zmaj
14 REP28%
→ Istraživač
dec 2016.
dec 2016.#27
mrzim kada zapalim buksnu pred ovima sto ne vare, ali zato locu alkohol kao svinjski oci, pa onda krenu da me odmeravaju i unose se u lice ocekujuci valjda da cu se pretvoriti u ne znam sta.
Triptank
LEGENDA10.817 REP58%
→ Zmaj
TriptankLEGENDA
dec 2016.
dec 2016.#28
Danas mi se desilo, iaao s curom aetat malo po prirodi i nakon sat vremena aetnje sjeli mi u aumi, zapalili, poduvali pola jointa, osuailo se grlo, i sku~imo da nismo uzeli niata za pit:fuck:
A trebalo je suhog grla hodat nazad joa sat vremena...
truare
ZMAJ18.804 REP
truareZMAJ
dec 2016.
dec 2016.#29
Meni nekako to dvoje nespojivo, mrzit i bit napuaen.. :D upravo kad mi doe mrzit ja se napuaim da se skuliram :) Ina
e ne volim jako napuaen na veliku hladnou vani, i ovako sam zimogrozan, a ovo mi poja
a osjeaj na n-tu.
ZelenaGroznica
POZNAVALAC719 REP13%
→ Ambasador
ZelenaGroznicaPOZNAVALAC
dec 2016.
dec 2016.#30
Kad se isprebijam kasno uvece, pa se najedem, ususkam u krevet, sve mi na dohvat ruke, a treba da ustanem da operem zube.. to mi nesto najgore. ne mogu da vam opisem..
sep 2016.
1 / 30
sep 2016.
dec 2016.