VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSmart shop Zagreb
LEGACY

Smart shop Zagreb

120 odgovora63,449 pregleda
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

E ovako ide u Zagreb na onu da vinchijevu izlo~bu skoro neznam to no kad pa sam konto oti si bong kupt. E sad jel zna netko kak do dotamo jer ja sam iz Osijeka i tak to ak bi neko mogo objasnit kak do do tamo. Usput jel zna ko za kolko para ima najjeftinijji bong na njihovoj stranici piae za 220,00 kn ali lega mi reko da je vidio za 130 pa vi koji ~ivite tamo informirajte me malo ak mo~e. Usput ata joa zanimljivo ima tamo a de nekoata puno para
Yami_RazielAMBASADOR

feb 2007.

ahhh...samrt shop...*drool* x))) imas bongove od 100 pa do 980 kn...^^ samo s glavnog trga ides naljevo ilicom i prije nego kaj skrece u frankopansku(pitaj ljude) ti je jedan mali prolaz i tamo ti je smart shop......imas jos svega tamo...nargili,cool pepeljari,mrvilica,bluntova(ima jedan opaki za 35 kn,ima ti 25 cm i stane ti cijela 25etica unutra...to obavezno^^....)imas upaljaca,raznih tipova rizli,majci,i tak toga....
doomerLEGENDA

feb 2007.

losi su i skupi, to je za turiste.

feb 2007.

jel ima neki "smart shop" u beogradu?
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

feb 2007.

Pricali su vlasnici da ce otvoriti uskoro u bg,raspitaj se na njihovom siteu.
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Al uj kad nema nigdje drugdje neki bong za uzet a taman idem u Zagreb sad su subotu pau kupt
|{ 1 T @ENTUZIJASTA

feb 2007.

Ma smartshop je zakon... istina ima kako doomer kaze, "turisticke" ponude, al to su npr pepeljare za 120kn ... no imaju i dosta kvalitetne robe, uzeo sam pipe i bong tamo i potpuno sam zadovoljan. Bas bi mogo i sutra proci po malo blunteva, sad si me sjetio :)
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Bili ja i lega kupili bong za 160 kn i super je nije velik nismo imali vutre pa smo isprobali s duvanom da probamo kak to upe radi i mogu re da sam zadivljen jer mogu ko konjina udahnut dima a ja ina e jako malo uvu em jer nepuaim i smeta mi dim i bude mi muka a od ovog ga ni ne osjetim da pe e not ga gutam nit mi je muka super jedva ekam da se s vutrom isproba Kupli i lulicu za 45 kuna i fora stvar ica korisno mala fino moa ju u d~epu nosit i tak to kupli joa si svako neki spaljeni upalja i tak jesu dost skupe stvari ali ima stvarno dobrih stvari One mre~ice za lulu kupili do~ivotnu zalihu 5 vreica po 5 komada ina e kolko bi to esto trebo mijenjat?

feb 2007.

Jel postoji joa uvijek u zg onaj smart shop tamo negdje izmeu okretiata tramvaja na ernomercu i republike austrije? U ilici je negdje izmu ne sje am se viae di jer nisam dugo bio u zg...
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

ovo di sam ja bio je u ilici
dombaPOZNAVALAC

feb 2007.

Mi vjerujea da smo ja i lega napravili bolji bong nego koji oni prodaju za 100Kn ti treba.... btw.drago mi da ima osje ana..nisam sam onda ovdje :)
outdor@cENTUZIJASTA

feb 2007.

dali u tom shopu u Zagrebu ima kupit zemlja gnojiva.....i oprema..................ili samo bongovi majice,rizle.........i ta sranja???
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

feb 2007.

Preselio se,sada je u Ilici.Izmedju Frankopanske i Gunduliceve.Morad uci u dvoriste,nije tesko naci. imas za kupiti svjetla i joss par sitnica,vjerojatno mozes nesto naruciti.Skupi su...

feb 2007.

ma nisu tak loai ,a bome ni skupi nema ih puno pa mislim da nisu napravljeni za turiste nego baa za nas domae ljude.
ROXPOZNAVALAC

feb 2007.

bome najveci je gust pusit na nesto u sto si ulozio truda, i da je dobro ispalo :D

feb 2007.

dali je taj smart shop tamo preko puta with boya?
kotvaENTUZIJASTA

okt 2007.

po meni nisu skupi, kad su, koliko sam informiran, jedini... nemaju konkurencije, pa mogu dr~ati cijenu

okt 2007.

Zna li iko koliko kostaju oni Jamaican blunts? :D:D:D
doomerLEGENDA

okt 2007.

mislim da su bluntovi 15kn po komadu ili 10kn po komadu tako nesto.... skupo u svakom slucaju : )
LaidbackPOZNAVALAC

okt 2007.

Ma skupo moj urac... 15kn za dobar blunt je nista. Imas one smoking bluntove za 8kn koji su ok, ali ni blizu Royal Bluntovima sto ih ima smartshop. 200-300kn za dobar bong je sasvim u redu cijena ako ga koristis cesto. Fora su homemade bongovi, ali niti jedan ne moze biti ni blizu jednom Black Leafu
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2007.

Joj moj black leaf draga nam ga policija oduzeae ali dobro kupit e se joa jedan ak se bude u zagreb ialo

mar 2008.

zna li tko koje im je radno vrijeme subotom

feb 2010.

Jel itko zna iata o tom smart shopu...nigdje niata na netu...nekakav broj telefona.... dajte mi barem neat da se malo raspitam.. Hvala

feb 2010.

Kucaj u google artikle koji te zanimaju,ima od igle do aviona:angry015: Da je firma ~iva google bi znao da postoji.

feb 2010.

Ma patim se ve danima...niata... sad je doalo do toga da viae nemam vremena... postoji jer je nedavno poznanik kupio majcu... (naravno da nemrem nikako doci do poznanika)
BeyondLEGENDA

feb 2010.

evo neki novi je otvoren u zgu - smart snail shop - ka ieva 10 "lule, najveci bongovi koje ste ikada vidjeli,nargile,digitalne vagice,grow boxovi,rizle vake,rizle nake,,, i ostala oprema bez koje nemo~ete"
SuperAngelPOZNAVALAC

feb 2010.

Super Weedrane baa me zanima, sutra sam u gradu pa bi mogel malo pogledati i javit dojmove a i stojkanu mogu sko it do smartshopa u Ilici po broj ili ata ga ve interesira :)

feb 2010.

Ako mi mo~ea kako javiti do 17:00 bio bi neizmjerno zahvalan.... Ka ieva ka~ea....svakako idem vidjeti
BeyondLEGENDA

feb 2010.

http://www.facebook.com/group.php?gid=164574177828 http://kriterij.com/

feb 2010.

Bijah u Smart shopu u Ilici...joa uvijek je ~iv a uskoro e i nova internet stranica... radno vrijeme im je do 20:00 a subotom do 15:00. Eto pa ako nekome pomogne

feb 2010.

koji je tocno broj tog smart shopa u ilici......
SuperAngelPOZNAVALAC

feb 2010.

Bio sam u Smart snail shopu u Ka ievoj danas. Ponuda onako klasika: rizle, bluntovi, mrvilice, kutijice, dosta velik izbor bongova- imaju jedan stvarno ogroman ;) De ko koji radi je stvarno uslu~an pa sam skoro pokleknuo i kupio bong hehe, za udo shop je bio pun ljudi pa ga nisam detaljno ispitivao o ponudi i hoe li ata nadopunit. Od grow shopa ni g, a ni neznam kamo bi tu opremu strpali jer mi se ini malo sku eno.

feb 2010.

37, najlakae ti je ako idea od Frankopanske prema trgu. Dr~i se desne strane i kad vidis prolaz i ako se ne varam neki Music Shop tu uea i u dvoriatu sa desne strane ti je.... Zapali jednu i nemrea fulat
SequorisISTRAŽIVAČ

feb 2010.

bio sam u smart snail shop-u i stvarno sam oduaevljen: ponuda bongova odli na, ima i gro dodatne opreme (za mljevenje, rizla u okusima, opreme za odr~avanje puaulja, itd...), de ki su ful uslu~ni i za svaku kupovinu daju i poklon i (ubo sam bong i dobio rizle s okusom, filtere, mre~ice za bong...). U svakom slu aju, toplo preporu am!

mar 2010.

Dobili smo cijeli grow program ..... lampe 400w i 600w, grow boxeve, cool tubeove ph i tds metre, hesi program, coco blokove itd. Smart Snail Shop Ka ieva 10 ( Kod Britanskog trga) Zagreb
SLO-EraLEGENDA

mar 2010.

da ne izpadne, to smart :))) javi se lepo Genju ili Marvi-uplati reklamu pa se hvalite!!!! :))) svako dobro i sretan rad!!!
BobMAMBASADOR

jun 2010.

Bas sam bil na terenu u Zgu i posijetil sam smart shop,najvise mi se dopala cura koja untutra radi :D...a i nije skupo previse,kupil sam si pipe,3 rolice,upaljac buksu,i blantove za 170 kn,dosta jeftino :)...radno vrijeme u pet i sub je od 10 ...
DOGGYISTRAŽIVAČ

jul 2010.

bil u splitu kad sam cekal trajekt u ponedjeljak, pa vidim da radi od 4 do 10 navecer, al sam zaboravil kad radi u subotu, znam da je dvokratno, jer za tjedan-dva idem u subotu opet u st, a preljen sam zvati, prvi put se niko nije javil...

jul 2010.

hallo, gdje mogu u zagrebu kupit jednu bong? najbolje google maps link. hvala
He-ManLEGENDA

jul 2010.

http://maps.google.com/maps/SmartSnailShop-Ka ieva-10
DOGGYISTRAŽIVAČ

avg 2010.

i u ilici, tu di je masnjak ivan na mapi, kroz hodnik ti je jos jedan smart shop...

avg 2010.

hvala, jesi siguran da je prava ulica? nisan nasao ulicu, mozes pokazat na mapi?

avg 2010.

http://www.snailpotspot.com/
Pozdrav vezano uz temu zanima me dali itko zna ata o novom Head shopu ata se otvara u novom Zagrebu u Sredia u ?
FrulaENTUZIJASTA

okt 2010.

kak se zove ta ulica tocno gdje su oni? nemogu nac samo "ka ievu" u zagrebu..
SiDAMBASADOR

okt 2010.

ka ieva ti je kod zapadnog kolodvora... ovako... uea u Klaievu iz smjera zapadnog kolodvora( iz Hanuaeve), i kada uea u klaievu samo se vozia ravno... e sad drugo ili tree skretanje lijevo ti je ulica FRA ANDRIJE KA IA MIO`IA
gargamelPOZNAVALAC

dec 2010.

jel to cudo u kacicevoj jos radi? taman spremio neke pare da ih posjetim, i sad vidim da im je web umro (smart snail shop)?
xxrobixxAMBASADOR

dec 2010.

Radi. Provjereno. Bio sam u petak. Ne znam radno vrijeme to no, al' radi!
gargamelPOZNAVALAC

dec 2010.

hvala.
Bob _MarleyENTUZIJASTA

dec 2010.

slazem se da ima dosta dobrih i zapaljenih stvari,ah cijena im je zesca...

dec 2010.

pozz ljudi,nov sam na forumu,ovo mi prvo post,ne znam di bio post-ao stvarno,ovo mi se najprikladnije cinilo posto je rijec o smart shopovima jel zna netko mozda u tim zagrebackim smart shopovima da li se prodaju spare parts, rezervna oprema jel... maloprije sam cistio bong sav sretan i pao mi je downtube( cjevcica koja ide u vodu ) i sad sam malo zbediran posto nisam siguran da li mogu samo taj dio kupit,bong je nov, black leaf, a taj downtube je dugacak 17cm. bilo kakva pomoc pozeljna! e i sretan bozic tko slavi,tko ne ugodan dan :) hvala :)
SiDAMBASADOR

dec 2010.

neznam ak smijem reklamirat, ali imaa u zagrebu shopova koji bi to mogli imat... ak mislim da je jedan sponzor vutre... pogledaj na forumskom indexu, sa desne strane, snailshop nisam ziher dal ima, ali moraa provjerit,,, sve ide telefonski takoer, a mo~e i preko e-maila

dec 2010.

budem isao u ponedjeljak pogledat bas u snail i u onaj u ilicu,ak nista, mislim da cu staklaru otic da mi po mjeri napravi :P

dec 2010.

izgleda da to nema nigdje u zagrebu...bar ne u smart shopovima :/ ima tko prijedlog gdje da odem? jel bi mogao staklar to po mjeri napravit? :D

dec 2010.

e ovako ak bi mi neko mogo na par pitanjca odgovorit. Uskoro bi trebo u zg otic i ak bi imo vremena otiso bi u smartshop u ilici. Zanimalo me kolko bi neki jeftiniji bong doso kuna? Nemrem cjene na netu nac nigdje pa ak bi mi ko mogo rec otprilike raspon cijena. Kolko sam shvatio to je kad se ide ilicom prema trgu kad prodes frankopansku s desne strane u nekom prolazu? I ak ima ko iskustva kod kupnje i cijene ak znate. Hvala puno.:)

dec 2010.

ako zelis neki kvalitetniji bong, budi spreman 250+ kuna dat, a ako zelis neki bong tek toliko da probas onda imas za oko 150 koliko se sjecam,bio sam neki dan bas. ako ne nadjes nista sto ti se svidja u tom smartu,imas jos jedan udaljen kojih 10 min, u fra andrije kacica miosica 10. to isto iz ilice mozes doci,nije problem,samo pogledaj na google maps ;) imas dobar izbor u oba smarta,nisam vidio da se ponavlja ponuda u oba cak! cijene ti variraju od 100 do 1200 kn. slobodno mozes popricat s nekim tko tamo radi,da te malo upute ili tako nesto :D ja sam svoj uzeo za 265 kn,37cm black leaf prozirni,debelo staklo,odlican u svakom pogledu :P nema za led al se da to namjestit. to je u tom u ilici smartu bilo. dobro si shvatio lokaciju,nemozes promasiti. imas neki natpis u obliku kljuca,crvene boje,to ti je na pocetku tog prolaza odmah,skuzit ces ;) sretno!
vapky2252ENTUZIJASTA

apr 2016.

Malo da se osvijezi tema. Ima li otvorenih smart shopova u zgu ? Na internetu svasta izbacuje,nista konkretno nemogu nac. Ajmo ekipa iz zga,zna netko ?
baobabLEGENDA

apr 2016.

Petrinjska, Ka ieva, Tkal a, Dubrava, Treanjevka...

apr 2016.

Ima i na Kne~iji jedan takoer...
vapky2252ENTUZIJASTA

apr 2016.

Hvala na informacijama. Na netu izbacuje svasta,pise da su mnogi zatvoreni,a neda mi se vozikat po Zgu na sto lokacija trazeci shop.
vapky2252ENTUZIJASTA

apr 2016.

Hvala :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se