VUTRA
ForumZajednicaOfftopicmars hydro firma
LEGACY

mars hydro firma

158 odgovora8,989 pregleda

sep 2015.

nisam znaop gdje da pisem pa cu ovdje , htio sam naruciti sator navedene firme velicine 3,3x3,3 koji kosta samo 96$ a vrlo je dobre kvalitete.. Znajuci da imaju i eu qwarehouse krenuh u proces narudbje da bi na pola bio sprijcen od strane sajta.. obratim se njima preko mejla ,oni me pitaju da ostavim podatke ( e da pisalo je da je from eu warehouse nekih 40$ shipping) da bi mi javili nakon 3 dana da je cijena navedenog satora 278$ ... U dvodnevnom dopisivanju mi i dalje trvde da je iz Njemackog sladista ta cijena iako sam im dostavio xy dokaza za koje pare dostavljau iz njemacke u Hrv.. Sta oni muljaju i kemijaju nije mi jasno al su mi ovim pali ajme u ocima..(amda nisu visko ni kotirali).. " Actually we know Croatia belongs to EU, and we can ship light and tent to your country from our DE warehouse, so in this way, you no need to pay custom taxes. While the shipping cost itself to your country is much high, and another reason is that the tent is heavy and in long package , so that's why the shipping cost is so expensive. At present, we can only get this price because we seldom ship to your location, and if you can find someone in other EU countries, we can do this very easy,and the shipping cost will be much lower from our DE warehouse, so hope this will help you save much money,thanks.:) "
Judge FrankieISTRAŽIVAČ

sep 2015.

hvala na podjeljenom iskustvu, planiram naruciti led od tamo pa cu vidjeti kako bude to teklo

sep 2015.

Stetno s tim brate... Pazi ovo po njima za slo normalan shipping, al je za nas sator od 96$ + mozebitnih 40$ ako je eu warehouse ne germany, po njima 278$..:-) :-)
Judge FrankieISTRAŽIVAČ

sep 2015.

evo ovo sam ja dobio sad kad sam isao narucivati ... i da to sto si napisao gore uopce nema smisla, ali za njih nekako ima ... bas ne kuzim kakva im je to politika

sep 2015.

Ne znam sta kemijaju al kemijaju nesto.. Sad im posalji mejl s upitom zast nemos narucit,prilozi im ovu tvoju fotku,i ako vas jos par bude tako slalo vidit ce da stoji ono sto sam im ja piso da bi ubili ovdje s prodajom,pa mozda ubuduce promjene to,kao sto mi je tina obecala.. i da naplate onaj 40$ eu shipping i dalje je tent brutalno jeftin 830kn za 100x100 sator nista losiji od mog secret jardina...
Judge FrankieISTRAŽIVAČ

sep 2015.

evo dobio sam mail od njih, glasi : Thank you for email us, and we can ship to Croatia from our DE warehouse, and there is no duty, no VAT , and the shipping fee to your country is very expensive, the best price I can give you for the 2 Mars II 700w lights : $860USD and free shipping , hope you will like this price. Looking forward your reply. cijena istoga na njihovoj stranici je 289,99 USD ...

sep 2015.

Sad ih lijepo pitaj kako.na ebayu isti taj reflector dodje bez shippinga 300$

sep 2015.

uzmi taj sa ebaya i gotovo. oni su ti rekli kako i zasto jer u De skladistu dode do hrvatske ogromna postarina.jeste cudno da iz npr amerike do hrvatske bude manja ali tako je za europske zemlje mali paketi su malo para dok veliki su ogromne pare samo za postarinu

sep 2015.

Znam ja dobro njihovu pricu,izmjenili smo 8mejlova, al im prica ne drzi vodu,ja uzimo sator iz DE preko 3baya 20eura shipping.. Muljaju oni gadno nesto...

sep 2015.

Stvar je u tome da te navuku nerealno jeftinom cijenom i onda te poderu sa dostavom to je stari sistem koji koristi i amazon samo na malo finiji nacin... narucim 3 stvari iz istog docana i na svaku posebno placam dostavu i sve tri stvari su mi stigle u 3 dana pa sad sami prosudite

sep 2015.

pise svugdje koliko ce postarina koliko artikal ja naso mylar foliju za dolar ali postarina 20 isto tako naso foliju za 20 postarina 1 dolar hahaha
mar1oPOZNAVALAC

sep 2015.

Nije do njih kurirske slu~be toliko napla uju za dostavu iz DE Taj aator ima 10-ak kila pa ti sad ra unaj.Ebay ima bolji ugovor s kurirskim slu~bama.

sep 2015.

Pa da a sta je s uk i ostalim trgovinama nikad mi nigdje nije bacio shipping veci od 60 eura...

sep 2015.

Evo da i ja podijelim svoje loae iskustvo sa mars hydro firmom . Uglavnom sa ebay de sam naruio 2x 600w reflector seriju platio dostavu do hrvatske kako je bila cijena negdje 20-30 dostave i lampe , kad ono zove me neka kineskinja sa loaim engleskim da trebam platit 50 funti nakon jedno 20 minuta razgovora reko ko ih j.. i platio .Nisu htjeli dostavit da je dostava u hrvatsku skupa ,a do slovenije po cijeni koja je na ebay nevjerovatno a slovenija dalje od njema ke . Ubudu e ako neko kupuje platite to no kako je na ebayu ako vas zaje.... odustanite , moraju vam vratit novce u najkra em mogu em roku , naru ujem godinama online iste te~ine/dimenzija paket kakav je bio taj i dostava je to no onako kako piae na netu za takav paket 20-30 eura , nisam siguram mislim da su poskupili na 60 eura ali u glavnom niata viae platit nego je navedeno na ebayu , ja sam platio ali neka se zna za druge koji imaju plan naruiti .

sep 2015.

Ma pali su mi u ocima ajme,bkte platinum led iz usa dosje pazi ovo 40 dolara shipping,ok ide carina,al mos uvjek doig da ti fejkaju racun.. A i da ne bar nemuljaju ko ovi kinezi... Zaobilazim ih u najsirem luku..

sep 2015.

Meni su za mars hydro 400w tra~ili 189 dolara a sa troakovima shippinga 410 dolara, tako da u uzet 2,5 soma kuna i kupit ga u hedshopu, jbg.

sep 2015.

@No Joke he he a najjace je ako nest oni ti posalju video kako to popravit.. Lol!!
mar1oPOZNAVALAC

sep 2015.

}eai prevaranti,a paneli im nisu uope kvalitetni kako se reklamiraju.Koriste jeftine ledice i noname drivere a kad su ih ljudi pitali zaato ne koriste Cob module oni ka~u da bi paneli bili preskupi hahaha i ovako su preskupi za ono ato nude @No Joke moj savjet zaobii u airokom luku ili za tu lovu napravi sam panel s Cob modulima i Mean Well driverima Ja bih rae dao 300E za ovaj panel http://www.bonsaihero.com/led-growlight-150-watt

sep 2015.

Neda mi se radit panel, iako znao bih ga napraviti. Sjebano je to hlaenje izvesti. Ovak mi je najbolje. `to je je Mars ima glupu politiku i smatra HR kao da nije dio EU. Imaju skladiata po Europi ali za HR aalju samo iz kine, dok u ostale lanice aalju iz njema ke i UK.
mar1oPOZNAVALAC

sep 2015.

Sve ok samo 2.5 soma kuna za 170W~200W ... C6-7z3TZ-QE
Judge FrankieISTRAŽIVAČ

sep 2015.

ja sam ih danas narucio i vidio dosta uspjesnih growova s istima, na stranu njihovo reklamiranje gledao sam nevezano za njih ili njihovo reklamiranje. Vjerujem da se lijep grow s njima moze odraditi nista javiti cemo "trials and errors" s njima

sep 2015.

Pa imamo i tu na forumu odli ne rezultate sa tim panelima, tako da nemogu re nia negativno o njima. Jedina zamjerka je loaa politika firme prema HR.
mar1oPOZNAVALAC

sep 2015.

Sla~em se u svemu s vama ali mislim da nisu vrijedni tih para tj preskupi su za ono ato nude.Da bar koriste kvalitetnije komponente.

sep 2015.

Za drivere neznam koje koriste ,ali ledice su im sve epistar , epistar je vlasnik bridgelux ameri ke firme odli ne ledice , jedino im spektar nije airok ko platinum led ,mars ima 6-7 razli itih dok platinum 11-12. Ja sam isto mislio slo~it sam cob 4x100w ili 6x100w ali kada sve zbrojia preskupo hladnjaci,ventilatori ,driveri ,le e/reflektori ,100w cob ipovi skupi se brdo para , baa sam meanwell drivere htio uzet iz njema ke kod nas nisam naaao 30-36v 3amp 100w meanwell , kod nas ima samo do 24v 100w meanwell drivera za uzet . Sad da je kupit neku 6x100w kinesku koristit ju dok ne rikne i kasnije imaa ku iate i podlogu hladnjake di slo~it svoje ipove i drivere , sad e po et i u europu dolazit cob ledice ve ih ima u njema koj na stanju firma sungrow led .evo link imaju i ebay store http://www.aliexpress.com/store/product/DE-Stock-2pcs-800w-full-spectrum-7-band-COB-led-grow-light-for-medical-plant-veg/121917_32420426847.html Sungrow led firma ima dobre 100w cob 60x3w full spectrum ipove ,i 3w full spectrum pojedina ne ledice ,u slu aju da mi rikne nea u marsu za zamijenit . evo link http://www.aliexpress.com/store/group/LED-Grow-Chip/121917_252524484.html

sep 2015.

Luminigrow nadjite firmu,brutalan led. http://www.lumigrow.com/products/pro-series-greenhouse-lights/
mar1oPOZNAVALAC

sep 2015.

Ne trebaju ti driveri od 100w jer ionako neea pokretati module punom snagom (100w) jer bi se prejako grijali i nebi dugo trajali.Ovi full spectrum cob moduli hmm neznam opet Kina :/ kvaliteta?? carina garancija... Sve se mo~e nabaviti u EU samo treba tra~iti :) moduli od 80W http://www.tme.eu/hr/details/pacd-40fvl-bcgp/led-diode-snage-bijele-cob/prolight-opto/ ili 129W http://www.tme.eu/hr/details/ltpl-m07480zs30-t0/led-diode-snage-bijele-cob/liteon/
mar1oPOZNAVALAC

sep 2015.

I brutalna cijena btw samo USA

sep 2015.

@mar1o ove cob koje sam ja htio imaju integrirano 60x3w na ipu , zna i to je 200w snage ali treba 100w driver , rade na 32-36v 3 amp bar tako piae da treba , jel oni kad prodaju kompletne 4x100w cob lampe unutra su 4x50w ipovi ili ti 32x3w , http://www.aliexpress.com/store/product/Newest-Led-plant-grow-light-2x100w-plant-grow-light-COB-design-7-band-spectrum-for-medical/121917_32242648535.html ovo je valjda 200w snage po ipu ali troai 100w svaki http://www.aliexpress.com/store/product/DE-Stock-2pcs-800w-full-spectrum-7-band-COB-led-grow-light-for-medical-plant-veg/121917_32420426847.html ja sam ove mislio uzet za build http://www.aliexpress.com/store/product/Hydroponic-led-120w-led-grow-chip-with-full-spectrum-380nm-840nm-for-hydroponics-seeding-growing-flowering/121917_1598449383.html

sep 2015.

Jbga ja kad sam ih gledo prije par mj bila je neka 400w verzija za 600njak dolara iz kine direkt..

sep 2015.

ajd ako netko nae neki 400w mo~e i 450w dobar led panel da me sa poatarinom ne izae viae od 250 jura neka vi e. Naem na Amazonu mars od 480w mars za 189 dolara, reko super, ubacim u koaaru sa aipingom mi sra una 239 dolara, kad ono provalih ih u zadnji tren, na dnu narud~be piae da se u tu cijenu joa ura unava i troakovi dostave firme, ovisno o politici poslovanja sa dr~avom iz koje dolazite. Reko zajebite :(
mar1oPOZNAVALAC

sep 2015.

mo~da http://www.viparled.co.uk/products/vipar-v600-3w-led-grow-light ili ovo http://www.ebay.com/itm/VIPAR-384W-Reflector-COB-LED-Grow-Light-More-Than-300W-Veg-Flower-LED-Lamp-Panel-/391213526032?hash=item5b1624ac10 aalju u Hr samo treba vidjeti koliko je poatarina.Piae da je firma iz UK e sad vjerovatno je made in China i dosta je sli no Marsu

sep 2015.

Eo baa itam na rollitupu iskustva sa tim Vipar ledovima i mogu ti rei da je interesantno. Tip je eba ku hedovinu odgojio ispod toga :thumb:, samo ato je od 400w izmjerio stvarnu snagu 260w al to je viae manje normalno. Nije im ni aiping pretjeran, naaao sam na ebayu od 400w njihove panele sa aipingom 140 dolara, ato mi je nekako opet prejeftino, ali je kao top seller i ima 100% positive feedback. Moram to malo bolje prostudirat, nekako sam skepti an kad vidim da je tak jeftino. Hvala za info svakako ;)

sep 2015.

Ja sam doso na jednu ideju, posto se salje regularnom postom u sloveniju mars s normalnom postarinom, da se vidi s nasim sponzorima Hempatiom da se narucuje preko hempatije uz recimo 10% hempatijine marze na org cijenu..
mar1oPOZNAVALAC

sep 2015.

Evo Made in EU panela http://www.leoledgrow.eu/en/shop/ispectrum-led-84w.html http://www.weleditgrow.com/ http://www.grownorthern.com/holographic-series-1-led-grow-light.html sve skupo ali tvrde da je kvaliteta

sep 2015.

GN holographic series je definitivno moj iduci panel, je da je skup ali ima najbolju iskoristivost po 1 watu. Ima dosta growova sa po 200-250gr. suhoga ispod toga panela,a ima i onih koji dobivaju i vise,neki prosjek je oko 180gr. Kad se uzme u obzir da trosi samo 75w za mene ne moze bolje,a to mi i je cilj da uz minimalne elektricne troskove dobije sto vise. Naravno da je ovo panel za manje projekte do 80x80 cm,za ljude koji trebaju vecu kolicinu nije bas isplativo jer sam panel nije bas jeftin,a za 120x120 trebaju dva a to je 1000€. Zato imaju garantirani zivotni vijek od 200.000 radnih sati,minimalna potrosnja energije i necuni su. Ovaj IeoLed je isto zanimljiv ali nema o njemu nekakvih konkretnih podataka. evo jos dva zanimljiva eu panela http://www.plantphotonics.com/catalog/product_info.php?products_id=30 http://www.bonsaihero.com/index.php/led-growlight-150-watt snaga je radna,tj prava.
Smokey McPuffAMBASADOR

sep 2015.

Sve i jedan LED panel za grow se dela u 2-3 tvornice u kini... I panel koji prodaje tvornica na svoju ruku kosta 150$ a kad na njega nakacis MarsHydro 350$... dobra reklama od misa radi slona. Ako zelite, po mome savjetu, uloziti u LED panele, potrazite na ebay-u SunSpect 340w LED grow light od Ecotachi prodavaca. Ima ih od 340 do 1200w 5w Bridgelux , a najmanja cijena je 59.59£ za 340w. Free Shipping iz Portsmoutha i za 4 dana je u HR. Sorry za spam, ali glupo mi je vise gledati kako ljudi reklamiraju sami sebi MarsHydro i ostale kvazi super marke kad je SVE isti k iz mozda cak i iste tvornice u nekom predgrađu Pekinga!

sep 2015.

nije tocno,zna se sta je napravljeno u kini a sta u eu i usa. iza svakog proizvoda mora stojati certifikat,ako ga nema kinez je. zato ga i prodaju iz kine.
Smokey McPuffAMBASADOR

sep 2015.

Otvoris firmu za preprodaju, 'napravis' certifikate nakon nekog kvazi testiranja, i nabijes cijenu 250-350%... Zar mislis da ne narucuju sve te euro firme dijelove ili panele s alibabe.. Ne znam na kojem forumu, icmag.com ili 420.com covjek iz engleske objasnjava kako mu frend ima grow shop... I narucuje panele iz kine , i oni mu po narudzbi nalijepe gore xxxx grow light i izabere boju panela. To svatko od nas moze napraviti, samo kontaktiraj tvornicu. Budi 100% siguran da MarsHydro ima made ili asambled in China iza na etiketi :) Ruku na srce, postoje zaista male tvrtke u SAD i EU koje rade takve panele o kakvima ti pricas, ali to nije za nas smrtnike, jer je cijena okvirno 3-5€ po w struje Ne citiraj post ako odgovaras na post iznad ! St.

sep 2015.

@smekey mcpuff nemos vjerovat al sam bas prije paaar dana naletio na te panele, mislim da nisu kopija marsa jer nemaju veg bloom switch,a i tricky je kad kuppujes preko ebaya pitanje garancije..
Smokey McPuffAMBASADOR

sep 2015.

Garancija led kompanija je svih upitna.. Jer postoje max 1-2 godine, tako da njihova garancija je po meni smijesna jel nemaju nista za pobit isto kad jos nisu prakticki ni krenuli. Ali ovaj prodavac i proizvodac daje 1 god garancije

sep 2015.

Sta se bojite garancije i krepavanja,pa nije to spansko selo da sami ne znate nesto zamjeniti na njemu ako ode. Ja ne znam dali je moj uopce i imo garanciju pa evo radi vec par godina bez greske,sad je prvi put ugasen na 2mjeseca od kad ga imam.

sep 2015.

ne znam tko te ubijedio u to da svi narucuju pa kelje svoje naljepnice,ali to nije istina. ja ne govorim od marsovim panelima vec iskljucivo o GN. taj panel je napravljen u UK. nabavi grownorthern panel u kini i ja cu kupiti jedan sebi i jedan tebi. tko se kuzi u led grow rasvjetu onda i zna koje su hi-end marke i low budget,te karakteristike i dijeloveod kojih su sacinjeni.

sep 2015.

@Smokey McPuff iskreno SunSpect je sranje od panela, moj kum ga je koristio jedno vrijeme i bio razo aran. Daje duplo manje lumena nego ato se navodi, 340W daje izlazne snage svijetlosti svega 210w, driveri su im nekvalitetni a ventovi prebu ni. 340w doe 660 kuna sa dostavom, to dovoljno govori da tu nema kvalitete. On ga je svega pola growa koristio i rijeaio se tog smea. Od jeftinih ledova vidim da hvale galaxy hydro, britanski smokeri su ga uvrstili na prvo mjesto meu jeftinim. 400w malo preko 1000 kuna, dostava besplatna. Gledao sam neke dnevnike uzgoja pod tim i jako zanimljivo, a i vidjet emo kod nas kak bude proaao grow pod tim panelom. Vidim da je COB led sve popularniji tako da vjerujem da e ovi klasi ni paneli izumrijeti za godinu dvije i da e svi biti samo COB. Koga zanima Mars hydo u HR evo ga, sad dali je to povoljno zaklju ite sami: http://www.njuskalo.hr/?ctl=search_ads&keywords=mars+hydro

sep 2015.

Mislim da je GN jedan od rijetkih koji nije made in kina. Mozda par dijelova je,kao npr kabel za struju i neke sitnice. Pretezno su to Philips dijelovi i nije uopce sparano na njemu. Ali bestija moje misljenje znas o tome panelu,jednostano ne vrijedi te pare ;)
SmellsZMAJ

sep 2015.

Ako se mene pita trenutno niti jedan panel ne vrijedi te pare,joa je rano...za godine-dve-tri e biti vrijeme led-a,joa je to novo i preskupo.
Smokey McPuffAMBASADOR

sep 2015.

Uz duzno postovanje svima, ne zelim stvarati razdor i svae, ali pokuaajte gledati to ovako, mojim o ima: Svi ti paneli koriste Epistar ili Bridgelux. Svi koriste aluminijsko postolje, zeljezno kuciste i 12v ventilatore. Ni jedan led panel ne trosi onoliko w koliko mu je kapacitet zbog trajnosti ledica. Koriste cca 60-75% maksimalnog kapaciteta Mozda je kvalitetnije sastavljen, ali sav materijal je isti generalno kao i u puuno jeftinijem panelu. Ne zelim sada voditi diskusije zbog +- 500 lumena ili 50w. Nadam se da razumijes sto pokusavam reci s ovim svime, a ne da obezvredujem proizvodjace ili proizvode. LED je postao jako puno i jako brzo popularan, i svatko ce govoriti da je njihov proizvod najbolji i najjaci. Produktivno, svi su tu negdje, ali su cijenom miljama daleko... Ima par ljudi cak i na ovom forumu koji su sa ~nj markom od 300w radili jako dobre growove, postoji puno faktora zbog kojih kum nije uspio, ja sam osobno za**bo sa hps-om par puta, ali to ne znaci da hps sada automatski ne valja, jel tako

sep 2015.

Ti i dalje neshvaaa da je mozak panela driver a ne lampice. Jbg, nemam namjeru svaat se ali ni nemislim nastavljat jer o ito komentiraa ono u ega se ne razumjea. By the way kumek sad dere pod nekim ljevim od 400w i mo~e spavat jel mu neronda kao SunSpect a i daje oko 300w zapravo ato i je i ok. Ja negovorim o tome koliko troai nego o tome koliko daje svijetlosti. }ivo me zabole i da troai viae, ono ato me zanima je koliko daje. Treba davati pribli~no 80-90% ja ine svijetlosti koliko je deklariran i bar pribli~no lumena koliko i navode, to je onda to, al da ja uzmem recimo 400w pa izmjerim ja inu svijetlosti 180w i duplo ili troduplo manje lumena e onda ga moa jebat. Vidim da mnogo stvari ti joa nije jasno, bolje malo prou i. Spominjea neki kineski mars hydro a u biti domovina mars hydra i je kina.
Smokey McPuffAMBASADOR

sep 2015.

Razumijem dovoljno da znam da je led mu~nja love trenutno, a mi kakvi smo smatramo da je skuplje bolje... Ukratko Tako imas dosta iskustava gdje je ekipa radila diy led i furala ga na max drive, pa kasnije cudjenje kako svako malo izgore ledice...

sep 2015.

Ja sam out iz teme.Uvijek isto sranje se dogodi kad se prica o panelima
mar1oPOZNAVALAC

sep 2015.

Potpuno se sla~em.Da koriste zlatne drivere ne vrijedi toliko.Pa nije to svemirska tehnologija.Jbga ja sam uvijek za Diy jer se za puno manje novaca mo~e napraviti dobar led panel.

sep 2015.

Zanimq me sta mislite o ovom,btw ja jos nisam ni hps savlado,pa se drzim bjega.. Meni su led najzanimljiviji zbog odsutnosti prigusnice i malog emitiranja topline..
Smokey McPuffAMBASADOR

sep 2015.

I sam sam promatrao isto... Definitivno se isplati vise od DIY...

sep 2015.

Eo ju er ja baa odlu io da uzimam taj COB od 400w od GalaxyHydra jer imaju rasprodaju na amazonu, stoji 130 dolara i dostava besplatna. ini mi se mnogo dobro, a vidim pohvale po drugim forumima :thumb:.

sep 2015.

Koji amazon?? Jer znam da americki nesalje vamo,i za koji je prostor tih 400w dovoljno?

sep 2015.

meni je 90x90x160 i predpostavljam da e mi biti taman. Neznam iji je amazon, na "amazon.com", baa listam malo i veina ka~e "Ships from and sold by Galaxyhydro. This item ships to Croatia." Shipping je veinom besplatan, ili od 1 do 10 dolara, nema onih bolesnih cijena kao ebay. Eo ju er rasprodaja od 200 komada galaxyhydro COB 400w po 130 dolara i free shipping, sad pogledam "out of stock", ide ko alva ato bi rekli :) .

sep 2015.

Pa za 130dolara i da nevalja treba probat uzet.;-)

sep 2015.

daj ti link za to to izgleda pre dobro da bi istinito bilo

sep 2015.

Ja imam za sumgrow,kontam kopija hydra

sep 2015.

E momcovi ovako. Jedan momak koji dobiva panele na testiranja sa "420 magazine" je napravio mjerenja stvarnih wati koje daju paneli srednje i jeftine klase. GalaxyHydro COB 400w - daje ja inu svijetlosti stvarnih 180w GalaxyHydro Dimmable 300w - daje ja inu svijetlosti stvarnih 140w GalaxyHydro 270w UFO - daje ja inu svijetlosti stvarnih 90w HydroStar 400w - daje ja inu svijetlosti stvarnih 200w HydroStar 600w - daje ja inu svijetlosti stvarnih 310w ViparLed 300w - daje ja inu svijetlosti stvarnih 190w ViparLed 450w - daje ja inu svijetlosti stvarnih 270w ViparLed 864w COB - daje ja inu svijetlosti stvarnih 510w MarsHydro 300w - daje ja inu svijetlosti stvarni 170w MarsHydro 480w - daje ja inu svijetlosti stvarnih 320w Pomalo sam razo aran ovim informacijama. `to se ti e COB ledova mo~e proi samo "Spider COB" koji koata ko suho zlato, dok svi ostali COB-ovci srednje i ni~e klase daju svega 40% stvarnih wati koliko su deklarirani, a po toplini koju proizvode su ravni HPS-u, ljudi govore da su katastrofa zbog toga. Po svemu sudei ispada da treba za manji prostor uzeti mnogo ja i panel da bi dobili zadovoljavajui broj lumena i wati. Da nebude sve tako crno, naaao sam povoljne ViparLed, skladiata airom europe, a dostava za HR svega 10 dolara. Pazite ovo; ViparLed od 450w sa shippingom samo 39$ - 220 kuna; http://www.ebay.com/itm/VIPARLED-450W-LED-Grow-Light-Reflector-Full-Spectrum-5W-Indoor-Plants-Veg-Bloom-/181881058842?hash=item2a58f4b61a Mislim isplati se uzeti 3-4 komada da se ima rezerve za svaki slu aj, zbilja bagatela ato bi rekli ;)

sep 2015.

Da se moze dat rep dao bi ti 100!!

sep 2015.

Jos da nije aukcija bilo bi super

sep 2015.

Ne ~imku te aukcije, ata tko viae ponudi ili kak? Ebea mi sve samo neka razo aranja :(

sep 2015.

Pa da,vidis da nema buy now. Znaci licitacija traje a na koliko ce zavrsiti to se ne zna. Bilo bi predobro da bi bilo istinito :D

sep 2015.

S obzirom da je na svima navedena max 16h preporucena doza drzanja svjetla on, a ja sam autoS kobaja ja odustajem,moj hps s cooltubeom negrije puno jedino bi volio da ballast manje grije pa cu radje ulozit u lumatek400w

sep 2015.

Pozdrav svima. Sto mislite o ovom cob ledu? Isplati li se za ovu cijenu od 95$? http://www.aliexpress.com/item/subject/32433353869.html Hvala

sep 2015.

To ti je stvarne snage samo 60w, molim ;)

sep 2015.

@DiskoKobaja Ma tako i je na mojem pisalo,jedno vrijeme je przio 24/0 pa mu nista nije bilo.Mislim da na vecini tako pise @No Joke Nije 60,vidis da pise 91w +-3% @Ju~ni Vetar Za jednu biljku odlicna snaga,e a sad o tome cob led-u ne znam bas nista.Trebas malo procitati dali vrijedi uzimati njih.

sep 2015.

Zna i od ovih deklariranih 64*3w ostaje na 64w u stvarnosti? S obzirom na duplo manju cijenu od drugih proizvoda slicnih ili istih specifikacija cinilo mi se kao dosta povoljna kupnja ili sam se prevario?

sep 2015.

Hvala na savjetu.

sep 2015.

@himala gold ma sve je to divno i krasno dok nema nekih problema,a onda dopisivanje s kinezima,slanje,ovo ono,popusio sam s kineskim mb (do tada 5 kupio sve superr) koji je doso pokvare i od tada pusem i na jogurt!

sep 2015.

Vetre nije da nije dobar izbor, ali zavisi o tome za koji prostor ti treba. Zna i ako ti treba isklju ivo 200w za tvoj box onda je tvoj izbor nedostatan za taj prostor jer je u stvarnim watima to negdje oko 90w. Zna i za box koji treba adekvatnih 200w svijetlosti trebaa uzeti panel koji je deklariran sa 400w jer je zapravo njegova stvarna snaga svijetlosti cirka oko 200w. `to se ti e COB leda, to je novitet u uzgoju, kao ato mo~ea vidjeti u mojim predhodnim postovma gdje sam rekao da e za godinu do dvije COB nasljediti klasi ne panele. Jedini nedostatak kod takvih jeftinih COB ledova jest taj da mnogo griju jer nemaju zaatitnu leu kao kvalitetniji COB paneli tipa "spider cob". Zna i ako ciljaa neata te cijene nemoraa ni o ekivati tu wata~u koju navode nego otprilike duplo slabiju, zato je moj savjet ako ve uzimaa jeftini uzeti duplo ja i ali onda dobivaa i pribli~nu wata~u koju o ekujea. Tako u i ja jbg, i mene su razo arali ti podatci o stvarnoj ja ini svijetlosti koju paneli te vrste zapravo i daju.

sep 2015.

Hvala na iscrpnom odgovoru i pojasnjenju. Budzet mi je ogranicen pa u zasad uzeti jednu ovu za 1 grow pa emo vidjeti dalje
Smokey McPuffAMBASADOR

sep 2015.

Led je trenutno u stasnom uzletu, i treba ga pratiti svakako. A vecina ovih marki je truli kapitalizam, daj pare samo... Tako da se svi trebamo jos strpiti i pratiti

sep 2015.

@DiskoKobaja S njima se jako tesko dopisivati,jednom sam pokuso i to je bilo kao da pricam sa nekim robotom. Da mi nesto rikne na panelu normalno da cu sam mijenjati,nikad nisam ni pomislio da saljem nazad u kinu na garanciju.

sep 2015.

Jbga ja nisam DIY guy i ako nemam customer service dobar nije toga vrijedno..

sep 2015.

Nisam ni ja ali opet mislim da svako zna dvije zice zalemiti ;) @No Joke http://www.ebay.com/itm/Sales-Promotion-VIPAR-LED-Grow-Lights-300W-400W-Indoor-Hydro-Plant-Flower-Panel-/191445181173?var=&hash=item2c9305a2f5 evo ok panela,koristio sam vipar i mogu reci da su ok paneli za tu cijenu
Smokey McPuffAMBASADOR

sep 2015.

Definitivno must see za svakoga tko ima ambicije ili ~elje growati sa LED lampama! i6ha0ETWfa8

okt 2015.

kao sto rekoh nisam diy guj pa nemam lemilicu
Guerilla GuštiPOZNAVALAC

avg 2016.

http://mars-hydro.eu/index.php eto nevolim reklamirat al imaju nekakvog zastupnika u hrvatskoj.uskoro cu ih kontaktirat, samo da se odlucim za sta, pa cu prenit svoje utiske...

avg 2016.

Konacno se sjetili.. Mislim da sam ih bar na 3 foruma napo u vezi hrrvatske i slanja .. Ako nista imat cemo kvalitetne satore za normalne novce..bar se nadam..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se