VUTRA
ForumZajednicaOfftopicStrah od roditelja ili murije
LEGACY

Strah od roditelja ili murije

76 odgovora4,568 pregleda

mar 2007.

Ja nikad nisam imao problema sa roditeljima ili murijom,mozda sam par puta bio ugrozen ali sam se uvjek izvukao.Svejedno pokusavam dok pusim reskirati sto manje.Nikad se ne bojim zbilja,mozda se ponekad malo zabrinem.Da stalno imam strah da ce me uhvatiti radje nebi pusio.Dosta ljudi je tu napisalo da su prestali ili puse u srahu od roditelja i/ili murije. Punoljetni se ne moraju brinuti zbog roditelje ali se neki boje murije. Evo nekoliko mojih savjeta za one u strahu od murije: Petak je sigurniji od subote.Sto ranije pusite to bolje,to pogotovo vrijedi za vikend. Nemojte motati ogromne jointe.Motajte cisto,tako ce vam trebati manje vremena da popusite. Nemojte pusiti na popularnim okupljalistima,tamo cesto zadje policija. Nosite onoliko koliko planirate popusiti,motajte kod kuce,naravno ako ste dobili prije izlaska. Ako ste na nekom osamljenom mjesto gdje ljudi rjetko zalaze,mislim da je bolje stati,sjesti,leci ili sta vec gdje vam je okolina pregledna nego se sakriti negdje gdje vas svaki trenutak moze netko zaskociti. Negdje u prirodi ili izvan grada ste prilicno sigurni. Sto dalje od centra i ozloglasenih mjesta to bolje. Savjeti za one koji su u strahu od roditelja: Smislite objasnjenja za vase ponasanje ukoliko im se vas izgled i ponasnje nakon povratka kuci ucine sumnjivima. Nakon pusenja ostavite si vremena da se vratite u normalu prije povratka kuci. Koristite zvakace. Prije povratka kuci sakrijte sve sto je sumnjivo u unutarnje djepove ili odmah po ulasku u kucu sakrijte negdje. Ako se bojite da ce vam pronaci bong ili lulu odnesite kod nekoga da vam cuva. Ako pusite u kuci najmanje mirisa dima ce ostati ako pusite u wc ili kupaonici,nema zavjesa,otvorite prozor da seprozraci i to je to. Ako ste sami kod kuce ili sa curom ili frendovima stavite kljuc u bravu ako se netko prerano vrati.
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2007.

Meni najbolje usred dana pljugat a i pretpostavljam da je puno sigurnije. Uglavnom motam kodkue iako mi ka~u da mi to nije pametno jer se lakae rijeait nesmotanog to sam negdje istresea ako vidia murjaka ili neato dok oje baa i nemoa sam tak neprimjetno bacit. `to se ti e kue neznam baa u wc-u ako imate mali prozor u wc-u kao ja nikako nebi ja tamo puaio jer se ne uvu e dim u niata ali je mali prostor pa se jako osjeti najbolje u nekoj sobi gdje ina e ljudi cigare puae i tam propuh napravit i mirisni atapii su vam zakon kad pljugate za sakrivanje mirisa
BloodspillerPOZNAVALAC

mar 2007.

Glupi su savjeti... Svatko se zna brinuti za sebe nitko nije toliko glup da mu savjet treba.. Ako netko ~eli furati sa sobom kesu trave i joa kuriti usred nekog grada slobodno.. KAd padne tko mu je kriv kad je glup... Uostalom kurite kad nemate obaveze ili se ne morate na s osobama s kojima to ne ~elite ( makar bili to vaai starci ). Najsigurnije je kuriti doma u svom stanu ili kod nekog frenda.. Ili na otoku negdje gdje nema nikoga.. Ili s ajzakom u svemiru ;)
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2007.

A i to ato ka~em maksimalni mogui oprez i nikad sa sobom viae nego ato ea puait i male su ti aanse da ea past
MiGiISTRAŽIVAČ

mar 2007.

ja sam prvi put pao sad u subotu u beogradu na zeleznickoj stanici.... al se uopste nisam uplasio sta vise samo sam kuliro...
Ras TafariPOZNAVALAC

mar 2007.

Sve droge su alkaloidi
dombaPOZNAVALAC

mar 2007.

ma gluposti...najbolje je puatiti SAMO KOD KUE..sa zaklju anim vratima i kraj...vani gdje god da ste i koliko god da se pazite 80 posto da padnete.....samo ljepo kod kue sa ekipom koju znate i kraj.
Yami_RazielAMBASADOR

mar 2007.

nebih rekao 80%.... tu kod nas imaju jedni vrtovi....ima ih gro,puno visokih izraslina i ogromni su...u proteklih 1 godinu...tamo smo svaki dan...znali smo se derat da nas se cuje kilometrima...i nitko nikad nije doso..nikad....i to jos iamo nasu kucicu :))))
LaidbackPOZNAVALAC

mar 2007.

Za mac mjesta smo i mi mislili da su sigurni... Ali dopale kad-tad nekoj ekipi. Doma ili na otvorenom da sve imas na oku... Slijepe ulice, sumice i opcenito mjesta gdje mislis da te nitko ne vidi su najgora
WeedeemerISTRAŽIVAČ

mar 2007.

mene uvijek opere paranoja iz razloga ato mislim da e me netko vidjeti... i kaj si zabrijavam kak e sve skupa ispast... .. ~elim se jebeno opustit ... a nikak nemogu.... :icon_frown: i joa , plus svega ak je vani hladno... onda se po nem trest i tak sve se upropasti u glavi mi je koamar, tresem se, paranoja..... help? :b_lame:

mar 2007.

Prestani pusiti dok ne nabavis vlastiti stan :)

mar 2007.

Ako te toliko strah pusiti vani nemoj. A ako ne mozes kod kuce pokusaj naci mjesto na kojem ces se sigurno osjecati. A ako ni to ne pomaze onda izvadi skoro sav duhan iz cigarete,0.5-1 cm duhana uz filter ostavi,izvuci filter i stavi koji koristis kad motas pljugu,napuni travom i to je to,nitko nece posumnjati da pusis travu.To sam jednom kad sam pusio na putu do skole,dugo treba da se tak napravi pa sam ostatak trave sto sam imo smoto jer ionako nigdje policajaca u 7h ujutro.
BloodspillerPOZNAVALAC

mar 2007.

Ma odi frende u aumu gdje nema nikoga i puai dok ti plua ne otpadnu!
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2007.

U aumi je ljepo biti posebno po danu ujea sve zvukove i osjetia onaj miris aume odli no
Ras TafariPOZNAVALAC

mar 2007.

Premazi joint sa tankim, tankim slojem meda, uopce se nece osjetiti miris jointa!!

mar 2007.

a...nikad nisam duvo, ali cu poceti lijepo razmisljati o tome, gdje, kako , kada....
RadeAMBASADOR

mar 2007.

Probao i mogu da kazem da nije lose u opste!
RadeAMBASADOR

mar 2007.

Nije mi jasno odkud ti ovde kad nisi zapalio ni jedanput?!!!
dombaPOZNAVALAC

mar 2007.

nemoa vjerovati HAHAHAHAHAH
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2007.

Pa ata pametan ovjek prvo se informira fino prije nego ato neato napravi nee ko guska u maglu
bongashLEGENDA

mar 2007.

:clap: Da bar pola mlae ekipe razmialja na ovaj na in ...
Ras TafariPOZNAVALAC

mar 2007.

I ja sam tako.... Ma kod staraca mi nije to ata ja puaim travu, nego viae, od koga, di kupujem i ta sranja, to i mene muci tako da hvala bogu neznam niti jednoga dilera, imam frenda u akoli pa ja njemu dam lovu da rijeai. A uope me ne bi bilo strah od staraca kada bih doma, uzgajao, shta me mogu pitat odakle ti, ja kazzem malo ubrao od te biljke ata raste i niata straano. Kada sam bio uzgajao, otac me pitao je sam li poludio ata travu uzgajam u kuci, jesam li lud. Ja nisam niata rekao, i kasnije me otac pitao hocemo li zamotati jedan joint, a ja rekao ne i gotovo.
passionISTRAŽIVAČ

mar 2007.

bravo majstoreeeeeeeeee :bis: Ljudi moji,kako se vi mucite,pa to je strasno! Evo nekoliko saveta: 1.Problem s roditeljima se najlakse resava tako sto roditelji umru pa onda mozete pusiti koliko hocete! 2.Ne hodati okolo u razbijenom stanju! 3.Nemam vise ideja! P.S.Ako su vam roditelji jos zivi,probajte se nekako osamostaliti pre tridesete,pa cete moci u svom prostoru duvati do mile volje,a ne skrivati se u vlastitom wc-u i paliti mirisne stapice,Bozemesacuvaj!
UserNameENTUZIJASTA

mar 2007.

Svaki savjet je suvisan jer svako ima drugaciju situaciju.. Ja recimo pusim iskljucivo doma jer znam da mogu i nema straha ni paranoje, samo cista uzivancija. Ima jos dobrih mjesta za chillanje uz pljugu, recimo negdje na osamljenoj plazi ili duboko u shumarku .. stapanje s prirodom, predobro...:)
VanzemaljacAMBASADOR

mar 2007.

@passion Mudro zboria.Samo ata u slu aju nemogunosti osamostaljenja prije tridesete ? I uz to sve imamo relativno zdrave i vitalne roditelje,ata u tom slu aju? Pitanje je sad!
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

mar 2007.

Ima li u pravilniku neato protiv ovakvih lua ko-morbidnih izjava? isto zbog loaeg utjecaja na mlae lanove...
InqAMBASADOR

mar 2007.

smejao sam se par minuta... Weed izedituj malo... premorbidno je. Pretpostavljam da porodica passion nije znala bas o cemu se radi... i da je mislila da ne duvate dok prirodno ne umru roditelji... mislim nadam se da je teko ? :)
WeedeemerISTRAŽIVAČ

mar 2007.

:ludaci_lol:

mar 2007.

Vanzemaljac,zasto se ne mozes osamostaliti? Pun je svjet mjesta gdje mozes pusiti. Uzmi trave,reci starcima ode ja na par dana...valjda mozes smislit kud ides...i ljepo odes negdje preko vikenda...u planine,na more i pusi dok ne poletis.
passionISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Mozda se varam,ali cini mi se da je juce ovde bio jedan moj post,vidim da ima i odgovora,a posta nigdi. . .moze li mi se objasniti ova misterija?
passionISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Sta bi s mojim postovima? :signs054:
VanzemaljacAMBASADOR

mar 2007.

hehe..nesporazum Samostalan sam ja,nego sam replicirao na predloge gospodina Passiona navodei zamialjenu situaciju.Meutim njegova poruka je iznenada nestala a nema niti odgovara na repliku.
UserNameENTUZIJASTA

mar 2007.

Ne vidim zasto bi bilo nemoguce osamostaliti se prije 30te? Sve je moguce ako postoji jaka zelja i volja...
passionISTRAŽIVAČ

mar 2007.

pa ne mogu ti ja na zalost odgovarati na repliku jer mi se ovde postovi brisi iz razloga da navodno lose delujem na mlade na ovom forumu,kao da sam bozemesacuvaj nagovarao nekoga da pobije i oca i majku i duva free do kraja zivota,mislim smisao za humor cista nula,a sada da se uozbiljimo malo,ja nemam nikakve volje bilo sta reci ovde jer me se vec drugi ili trece put zajebava,ali mislim da je taj trend zivljenja s roditeljima do 45. godine zivota koji vucemo zadnjih dvadeset godina trebalo nekako da se prevazidje jer je to sramota koliko se ljudi opustaju u zivotu i uvek im je kriva politika ili neko drugi da konacno uzmu svoj zivot u ruke i srede ga,a pocinje se valjda s time da imas nekakav svoj prostor,ne zivim ni ja u dvorcu,ali sam sa 28,pa jebote i to je kasno,cim sam sebi mogao to finansijski omoguciti,iznajmio gajbu za pocetak. . .
Ras TafariPOZNAVALAC

mar 2007.

Bo~e sa uvaj da sa starcima biti do 30. godine, ja cim zavrsim srednju, briaem iz ove pustopoljine lopovske, privatizacijske, korumpirane na planetu, mozda cu ovdje pokusati zavrsiti nekakav fax, ali se nadam da cu negdje vani ici na fax. :smoke18:
RastamanBGISTRAŽIVAČ

apr 2007.

pitanje za sve chiji roditelji znaju da pushite: kako su reagovali kada su saznali? da li ste im rekli ili su provalili? i posle koliko se to dogodilo? meni je malo frka zbog roditelja zato shto treniram (10 godina) odlichan sam djak, ne mislim ja da je trava mnogo losha nego chisto oni mogu da me smaraju jebiga veruju u prerasude, eto to mi je problem keva mi je relativno cool ona bi me i ukapirala ne bi joj se svidelo ali ne bi me smarala dok bi me cale chini mi se kaznio eto nadam se da cete mi malo pomoci hvala vam
LLCISTRAŽIVAČ

apr 2007.

evo rastaman i da ja odgovorim..u biti stara zna da sestra i ja puaimo odnosno ona zna da smo kao probale i da nekad zapalimo....a kako smo uope doali na tu temu nemam pojma samo je po elo neat o travi mladi ovaj svijet kud to vodi i ona me sam pitala jel i ja duvam.........a ata je najgore tra~ila me da joj opisujem taj feeling kad si high....pa ono kolko to koata ko nam nabavlja i tak bzvz...a da i taj dan nisam dobila para za grad..:icon_mad:

apr 2007.

nikad neduvam kod kuce, imamo neki atek vani i tamo se uatekamo i ubijamo... a dobar je atek nema pandura...lijepo se tamo sjednemo i uzivamo... nevolim nositi kod sebe nista... nisam nikada pao...samo s oruzjem kod sebe kada sam se isao tuci protiv nekog kvarta hahah ali dobro... nije to nista =)

apr 2007.

Kad god me uhvati paranoja pokuaavam se koncentrirati na neato ato me opuata. A moj na in za rjeaavanje straha od sprovoditelja zakon je dobar odabir lokacije ako sam vani...uvijek puaim na otvorenm prostorima gdje imam dobru preglednost tako da vidim ako netko dolazi i da se imam vremena za rjeait u tom trenutku nepo~eljne supstancije. A ato se staraca ti e mislim da znaju da puaim,al si ne ~ele to priznat, a i ne optereuju se s tim jer sam vrlo uzorno djete koje ne stvara probleme, a dok ja njima ne zagor avam ~ivot ni oni ga ne zagor avaju meni...iako sam imala peh pa sam jednom zbog neopreza i pala uspjela sam vratit njihovo povjerenje tak da je sad sve supa ...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se