VUTRA
ForumZajednicaOfftopicZasto bas volite travu?
LEGACY

Zasto bas volite travu?

88 odgovora8,018 pregleda
KulerISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Svi je toliko pusimo... a zasto je volimo ? svako ima svoje razloge :))
DA GURUISTRAŽIVAČ

jan 2006.

ritual, opuštanje, odmor svih ostalih životnih briga, pozitivno utjeèe na moje živce, osjeæam se dobro...
OresarISTRAŽIVAČ

jan 2006.

slicno,gotovo isto ko DA GURU,odmorim se od svega,zajebancija i jako pozitvno utjece na mene,tj na moje zivce,prije sam bio jako agresivan,za sitnicu bi planio,odkad konzumiram,neka agresiva ili tome slicno mi nepada na pamet a kad i bude nesto slicno,pokusavam se okrenut i otic i onda se smijem sam sebi,tj sebi od nekoc uglavnom,volim tu biljku

jan 2006.

Slazem se sa vasim misljenjima...
Kool King TENTUZIJASTA

jan 2006.

i ja se sla~em
P.P.POZNAVALAC

jan 2006.

..i ja... tad mi bude bas sve super... osjecam se predobro...
psihonaut19ISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Hehhe i ja. I pomogla mi je da se oslobodim depresije.cijenim je jako.

jan 2006.

Dosta ideja mi padaju u glavu. Naravno ima tu i milion idiotskih ideja. Mislim Avram to najbolje zna ali nadje po koja da valja :wink:
TaTaRISTRAŽIVAČ

jan 2006.

bre wolim da pushim bundu ... volim da se naduvam i mnogo mi je lepo ... isquliram situaciju i sve mi je ravno ... :D :D :D VOLIM VUTRA !!!!!!!!!!!!!

jan 2006.

A znaci od toga si ti tako kreativan? Ccccc... moram da pocnem malo vishe da varim...
DomeISTRAŽIVAČ

jan 2006.

dobar odgovor.slažem se.
DomeISTRAŽIVAČ

jan 2006.

u jebote ovo mi je bila prva poruka,a èlan sam od 4. miseca.jebiga zanemarija san ovaj forum,ali sad sam tu. :oops:

jan 2006.

Nije presha nidje.
Kool King TENTUZIJASTA

jan 2006.

tako je ima vrimena a i zasto nesto napravit danas kad mozes ostavit za sutra. :lol:
xarabasENTUZIJASTA

jan 2006.

Sve to sto cova rece a i bolje su 100 puta od sugavih cigara.......

jan 2006.

varim iz vishe razloga a ovo su neki od njih: pomaze mi da iskuliram neke bedne situacije. kao na primer, pita cale da li sam polozio ispit i ja mu kazem da nisam ni izashao na ispit..e posle tog mukotrpnog razgovora mi uvek prija buksna.. ono, opusti me totalno. onda obavezno pre nego sednem da crtam ili pishem neshto moram da se napushim.. a onda stvaram najludje crteze...ili samo bespredmetno filozofiram i troshim papir ili memoriju dragog mi prijatelja takodje volim da varim dok sam u gradu, sve devojke mi izgledaju lepshe i sva pica ukusnija, pogotovo pelinkovac. jednostavno volim taj high osecaj. svakodnevno varim, shto sam shto u drushtvu i imam osecaj da ne zelim nikada da prestanem. ked se navarish sve je mnogo bolje. SVE !
Pusac traveISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Slazem se sto se tice bednih situacija,kao na primer to sa tvojim caletom,ali sto se tice crtanja...ma nema sanse!!A da nemaju sva pica bolji ukus.Npr.Guarana im abas los ukus ili mozda kako kome :o :o :o
sektorISTRAŽIVAČ

jan 2006.

Verovatno zato shto je neshto najbolje shto postoji na ovoj jebenoj kugli zemaljskoj 8) 8) 8)

feb 2006.

brate, jel crtash ti pa tako "zborish"? ako crtash: sledeci put pre crtanja pukni spravu i samo pusti ruku sama da ide, a ti gledaj, razmishljaj o tome shto se stvara pod tvojom olovkom i odushevljavaj se chinjenicom da je podsvest jedna chudna stvar. a posle probaj da objasnish svoj crtez nekome drugom. videcesh da ce i ta osoba da ima slichno mishljenje o nacrtanom iako nije varila ili prisustvovala chinu samog crtanja. ako ne crtash: onda nemoj da prichash kad ne znash.
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

feb 2006.

...pušin da prihvatin druge umove, uletim u druge, više i mnoge razine, lepše volem, lipše mazin, bolje osjeæam, energiziram i shvaæam, razvijan i širim... jubin, jubin, snubim, snubim, pišem, rišem, u muziku se uvijam,,, ganju sušin ganju PUŠIN mislima se dušin slatko slatko SLATKO.. jah LUV:)

jun 2006.

Èet Feb 02, 2006 Sub Jun 03, 2006 i još mnogo toga lepoga...
sallyISTRAŽIVAČ

jun 2006.

pusim jer prije svega obozavam taj ritual. vise mi je sam proces rolanja, pusenja i kruzenja jopija nego sto sam luda za tim da se napusim. super mi je sve oko toga. kad se nadjes s nekim super frendom, sjednete na neko super mjesto, pusite i pricate. ono, ta neka "bonding" spika. nije trava sama po sebi svrha i cilj, nego posrednik. tako nekako. ili kad sam solo, navecer, kad si sredim stan tip top (jebiga, zensko), uvalim se u kauc, zapalim koju svijecu i jopi... i raj. dobro mi je. ne znam, druzenja su mi nekako bolja kad pusimo. sto ne znaci da bez trave ne moze, al nekako ste prisniji kad skupa pusite. eto. pozitiva totalna.
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jun 2006.

Toliko razloga a ja ni jednog da se setim. Moraæu da zapalim još jedan, možda pomogne :D :) :( :?
|{ 1 T @ENTUZIJASTA

jun 2006.

razmisljam o tome da pocnem voditi dnevnik svojih putovanja, a poslije ih probati prevesti na razumljiv jezik :) Kad god sam solo napusen vidim to kao jednu drugu dimenziju svijesti gdje svi odlazimo kad pusimo, i onda se sjetim ljudi s ovog foruma i pocnem ih sretati posvuda, ali ne stvarne ljude vec njihove misli... jos neznam kako bi to tocno opisao al prejebeno je :P
P.P.POZNAVALAC

jun 2006.

:D hehhehhee :D slažem se.... sve je dobro kad se puši... to mi je jeben osjeèaj...nikad nemam priliku vidit sto tad vidim ni osjetit... nemože se opisat....

jun 2006.

WORD :D
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jun 2006.

Kad god osetiš moj miris, sa svakim novim dimom, iæi æeš sve više, otvoren i opušten, spreman da primaš utiske. A sad æu brojati od 1 do 10. Na 10 bitiæeš high. JEDAN. Dok svoju pažnju usresreðuješ na prvi dim, poèeæeš polako da se opuštaš. DVA. Tvoje ruke i tvoji prsti su sve topliji i teži. TRI. Toplota se širi kroz ruke, do tvojih ramena i tvog vrata. ÈETIRI. Tvoja stopala i noge postaju ti teži. PET. Toplota ti se širi po èitavom telu Na šest želim da ideš još više. Kažem – ŠEST. I èitavo tvoje opušteno telo, nasuprot umu, polako poèinje da tone. SEDAM. Ideš sve više i više i više. OSAM. Svakim svojim dahom ideš više DEVET. Lebdiš. Na deset – bit æeš high. Budi tamo na deset Kažem - DESET. Slatki Bože ja jesam tamo :shock: E zato volim travu :)

jun 2006.

rifrea ''Zasto bas volite travu?'' ONA VOLI NAS
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

ja sam je prestao puaiti al sam prije bio lud za njom ato i vidite na mojim starim postovima
Nemaaaaaaaaaa! :D meni je ona bash ql i pijem je all the time...josh bolji ukus ima kad se pomesha sa piwom :D rEsPeCt! :) :) :)

jul 2006.

i opet je volem... :D rispekt tu ju tu devojko sa sjajnim oèima :lol: :D :wink: ma rispekt tu ja ol, lav ja JAH BLESS

jul 2006.

a gdje je ovo nestalo :? :)

jul 2006.

Opustanje naravno :lol: Btw, ovo je moj prvi post :twisted:
gensAMBASADOR

jul 2006.

wlcm skydive, nadam se da nije i zadnji ;) Doboro se osjeæam pod utjecajem THC-a, opušta me, a to mi je bitno jer vodim brz i stresan život.
SLO-EraLEGENDA

jul 2006.

pretstavlja mi jedan deo osobnog ugodjaja,hoby u par recenica to je to

avg 2006.

koja su ovo ludila, koje opservacije i na kakvu temu.. Odgovor na pitanje je jako jednostavan a svi ste se satrali da odgovorite ili objasnite bar djelic onoga dozivljaja kojeg ganja priusti pusacu.... Zaboravili ste emocije, prvi joint, prvi napuseni seks, to su stvari koje se zauvik pamte i koje te bacaju u dalnje koristenje trave... Jednostavno je predobra i volim je i obozavam je obozavam tu drugu dimenziju, ljudska lica kad smo high, obozavam razgovore i u svemu tome osjecam samo jednu stvar, oko koje se sve vrti a to ti je brajo moj Ljubav

nov 2006.

Malo mi se ovo cini nevezano da odgovor ~ZASTO BAS VOLITE TRAVU?~ Ja je volim, volim njen miris, okus, djelovanje zbog toga jer mi bude lijepo na djelovanju vutre, a nepokusavam izbjeci misli na neke probleme kao sto to neki cine ... Problemi se opet pojava nako djelovanja vutre i samo se mozete vise zabrinuti oko tih problema te deresije ili sta je vec, SVI UVIJEK GOVORE DA SU POCELI PUSITI ZBOG NEKIH PROBLEMA I LI TAKO NECEG , NEVALJA TO.. Ja pusim jer uzivam, i dobra mi je.... hmm... to je to Volim njen miris ukus i djelovanje VOLIM VUTRU !!! ZBOG NJE !!!
BloodspillerPOZNAVALAC

nov 2006.

E da samo znaa ata mi vutra radi u zadnje vrijeme... Ma to je jedina stvar koje me dr~i da potpuno ne poludim!
Ras TafariPOZNAVALAC

nov 2006.

Bash tako, samo shta sam ja malo zakasnio sa travom i poludio, sada na youtube gledam kako rakete gadaju tenkove.

nov 2006.

guati i opustanje
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Onaj tko kaže da voli travu ne zna što znaèi voljeti! :idea:

nov 2006.

Ja je nit volim nit ne volim .... Samo mi prija :wink: !
InqAMBASADOR

nov 2006.

To mi je u zadnje vreme postao hobi... Nesto kao cuvanje cveca i raznih ukrasnih biljaka samo sa visim razlogom...

nov 2006.

Neznam nama je to prije bilo kao neko ljepilo koje nas odrzava kao ekipu,svaki dan je morao otic bar jedan panj a sad kad smo to shvatili sve manje pusimo, totalno krivi razlozi...a sad mi je najjace zapalt prije spavanja i citam castanedu i prosvjetljavam se...
TrTveTISTRAŽIVAČ

nov 2006.

Ovo sam napiso za neš drugo ali je tu naveden predobar razlog zašto smatram marihuanu neèim prekopotrebnim: Proveo cijeli tjedan u stanu od frenda (k174). Suša na koju smo se zadnjih par dana navikli se nastavila sve do ove subote, ali smo ipak uspijeli riješit panj. Sredimo ga te otiðemo do našeg frenda i frendice (bobi i letvica). K174 nabavio novu metalnu pajpicu pa smo ju prvi put isprobavali sa bar išta kvalitetnom ðikom. Ubili se. Ja i Bobi zabrijemo u njegovu sobu, on upali TV, nabrije zvuk do ibera, te stavi DVD od pink floyda...orgazam. Dok su k174 i letvica ušli unutra sa svježe srolanim spliffom, ja sam veæ bio prenabrijan, ali nakon tog jointa... Prva stvar koju sam primjetio je da me faca užasno boli. Nakon toga sam shvatio da je to zato što su mi usta nategnuta u nešto što, usprkos željama, nije moglo biti osmjeh. Više je bilo pravilnog oblika O. Cijelo to vrijeme slušajuæi prekaotiènu kompoziciju, koja na neki preèudan naèin ima smisla, sam bio najsretnija osoba na svije...u Hrvat...u okrugu od 100 km. Smijajuæi se od kombinacije boli i užitka iskrene suze su mi tekle niz lice. Ta me je nova navala topline bacila u još histerièniju navalu smijeha i grimasa, a Pink Floyd je bio božanstveni soundtrack za film u kojem sam se nalazio. Gledajuæi bend u svojim mlaðim danima kako vidljivo natripani lupaju po instrumentima u savršenoj harmoniji, a opet u nepopravljivom kaosu, te vidjevši ljude na koncertu sa prenabrijanim i jednako nadrogsanim pokretima imao sam viziju djece koja se igraju. Fakat predivno.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se