VUTRA
ForumZajednicaOfftopicDo kada mislite pušiti?
LEGACY

Do kada mislite pušiti?

74 odgovora4,211 pregleda
Svizac_:)ENTUZIJASTA

nov 2006.

Evo koliko sa skužio svi na ovom forumu smo mladi (neki više/neki manje) i naravno volimo sve što vole mladi, a u to naravno spada i :spliff: E sad znima me šta mislite do kada æete pušiti...ono da malo razmislite o buduænosti i šta milite dal' æe vam to dosaditi sa vremenom kada budete stariji (žena, djeca, punica, posao i te sheme)... Ja iskreno mislim da æe mi to još jaaako dugo predstavaljati gušt...možda mi jednog dana postane malo neugodno kad klinci poènu kužiti šta je to..(ono u stilu: "Ej tata, zašto ti ta cigara tako èudno miriše".. :shock: )...hehe Dakle šta vi mislite o tome :?:
MiGiISTRAŽIVAČ

nov 2006.

ja nemislim da se zenim vec da zivim negde preko gde cu dimiti citav zivot 8)
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Iskreno - ne znam kada æe se dogoditi taj "final cut". Ali je neminovno da se veæ polaaaaaaaaaaakoooooooo dogaða...
dombaPOZNAVALAC

nov 2006.

uf.. teško pitanje. pa valjda kad budem imao kuæi,ženu i dijete,onda necu prestati pušiti,ali biti æe možda jednom mjeseèno. ... ovisi kakva žena bude :wink:
InqAMBASADOR

nov 2006.

Meni se to vec desilo. Trebalo bi da uradim taj Final Cut... ali ja lepo jednom u 2 nedelje odem kod drugara i zapalim joks, zadrzim se 2-3 sata... I to je to. Ali nikad ne bih pusio pred detetom, pogotovo svojem.
kanehbosemAMBASADOR

nov 2006.

ja sam jednom presto na 5 godina i neæu više nikada iako moram priznati da prije neg sam presto, totalno sam otupio od vu zato ja ne preporuèam vu baš svakom ko nenza poštivati vu al sad kak sam se opametio (kaku god pamet da sam to pokupio) sam nauèio da treba bit u svemu umjeren pa tak i sa time zašto prestati?mislim djeca,žena sve je to u redu, pa èak i predivno al i ti "blagoslovi" imaju svoje mjesto a tvoja navika samo poprimi drugaèiji oblik mislim jedno ne iskljuèuje drugo šta da velim pazi za kog se vežeš?

nov 2006.

ne vidim razlog zasto bih ikada prestajao. Bolje da moje dete gleda kako duvam i kao sam opusten, nego kako pijem i bijem zenu ;>> haha

nov 2006.

vRijeMe I oGraNicHenJA, nAruCHitO ogRAnIcHEnjA nEeEE u sVaKOm zIVoTu nA sVAKOm mJEsTU bEsKOnAcHNo mNOgO prElJePO i DoBRO
P.P.POZNAVALAC

nov 2006.

neznam bas sta bi me moglo zaustavit... prerano je da mislim na obitelj i ta sranja....tako da cu zasad jos uzivat....pa sta bude... :cool_smoking: a i uvjek sam govorila da nebi mogla bit s nekim ko bi mi zabranio pusenje vutre...

nov 2006.

Mislim pušit dok ne prestanem. A odgovor kad æu prestat, leži samo u vremenskom ostvaraju meni ne pripadajuæeg Tijeka dogodivosti.
Svizac_:)ENTUZIJASTA

nov 2006.

hehe...ja imam frenda od 37 godina koji puši veæ jedno 20-ak godina (inaèe je ovako malo ekscentrièan:), a ima ženu koja nekad zna zapalit ali puno rjeðe nego on. Tu veselu obitelj upotpunjuju dvije kæerke i mali junior! I dosta èesto znamo kod njega u sobi zapalit, a žena i klinci u prostoriji do nas...sjeæam se jednom scene; on uzeo pis :goMno: da grinda kad uleti mlaða klinka u sobu i pita: "Tata, šta to radiš"...a on æe: "Ma ništa evo deèkima tu sjeckam neku èokoladu"... :lol: Totalna zgorevina od lika :P
tokyaISTRAŽIVAČ

maj 2007.

kako sad razmisljam mislim da jos nezelim prestati s napusavanjem,aktivno pusim od 97 ono skoro svaki dan, kako kad, ponekad i vise puta dnevno heh

maj 2007.

ja ne mislim prestati duvat sve dok me neki film ne spi i u glavu a to ne virujem da e se desiti.........pogle ovo:kad budete imali malo viae godina (i ja isto) kad budete imali svoj stan,~enu i posa i kad se vratite s njega lipo onako umoran doea doma i sidnea i zapalia i ko to more platiti
cannebosanacPOZNAVALAC

maj 2007.

Dok ne krepam , Samo da se uzgoja do epam !

maj 2007.

Ja ne mislim prestati pusiti, ako prestanem, prestanem... Zasto bi razmisljao o tome?
BOTANIKISTRAŽIVAČ

maj 2007.

dok ne izgori.. sve je to kao jedan veliki joint :) a sad hocu li zapalit novi u never know heh
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2007.

e bas tak :))))

maj 2007.

pusicu dok mi ne dosadi...
NarquilaENTUZIJASTA

maj 2007.

Evo da i ja odgovorim, bas o prestanku nisam ni pomisljao jer pusim vec duze i ono bas o pravom prestanku nemislim jer vutra nije ni toliko stetna ni nije nikako ovisna i nemam razloga onda a ponekad znam pravit stanke od mjesec dana i opet po starom; Stay high:sun2:
1mcISTRAŽIVAČ

maj 2007.

E pa to no to,, i bolje da moje djete puai nego da se ubija od alkohola i droga...! Ganja je dio mog ~ivota,isto kao i moja obitelj (moja krv); a kak moja stara ka~e; "mamu i brau imaa samo jedne,a ~ena mo~ea imati sto" :bis: Ja ka~em: Krv je jedna,Ganja je jedna,sve ostalo e do samo od sebe,sve osim razloga da prestanem,to se NIKADA nee dogoditi.. (dok sam god ~iv..) :rofl: ps A to sve da vutra otupljuje,NE!! To vi sami sebe otupite,ganja jednostavno izvla i ono najbolje iz ovjeka a to je za NEKE oito previae.. (bez uvrede svima) !
VanzemaljacAMBASADOR

maj 2007.

Djelim tvoje mialjenje:bis: Npr ja planiram ostaviti duvan....dok travu....NE..... :icon_cool: :bong7bp:

maj 2007.

Mislim da neu nikad prestat, al opet ne znam kak e to i ak se o~enim.
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2007.

Mlad sam tako da neznam ho~e li mi dojadit puaenje jer sam uo pri e da se to neda jednostavno ljudima kao ko da su prerasli to a sad neznam. Vutra otupljuje tupe ljude ko je glup bit e joa gluplji sam si je kriv Htjeo bi puait bez duvana ali trenutno to baa i neide tako jer bi onda od 50 kn moto jednu frulu a to je ve rasipanje
1mcISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Duhan bi trebao biti ilegalan,bar ovaj industrijski koji je pun tih atetnih gluposti..! Ja nikad u ~ivotu nisam zapalio cigaretu,a ni neu.. Puaim s duhanom kad nije moja ganja,a dok je moje brate samo isto,,ali za duhan i njegovu atetnost i bezvrijednost bi trebao biti otvoren potpuno novi post; tek toliko od mene..! (A nema do istog jointa.. offtopic(sorry)..
UserNameENTUZIJASTA

maj 2007.

.....prvi ko nijedan, drugi kao prvi, samo nek se rola... samo nek se mrvi.. dokad mislim pusiti? pa dok ne ponestane :D
TripcoPOZNAVALAC

maj 2007.

Veza prestanak puaenja - brak je malo bez veze. Mislim, O.K. je prestati puaiti, ali ako je ti smeta iz bilo kojih razloga. Ako se prestaje s puaenjem samo zato ato ti bra ni drug ima druga ije stavove, onda je glupo. Ako se ne upoznate pre braka ko je kakav i ata voli, onda e i mnoge druge stvari da idu u braku naopako. E sad, druga je stvar ako ti je jedini cilj u ~ivotu da se odvalia svaki dan od puaenja i da zajebea sve ostalo, onda bolje ovek da ~ivi sam. Jer, ak i u druatvu ljudi koji isto tako razmialjaju, pre ili kasnije doe do lomova, do sukoba interesa i sl. Znam mnoge ljude koji su u braku i koji redovno ili tu i tamo zajedno duvaju. Znam i ljude gde jedan duva (naj eae muakarac, zapravo isklju ivo je tako), dok druga strana ne prigovara (ili se bar tako ini u javnosti). A znam ak i nekoliko parova koji su po eli puaiti tek od kad su u braku, negde u svojim kasnim dvadesetim ili tridesetim. Ali, kod trave je jedna od najboljih stvari da mo~ea prestati na vreme. Majka Ganja ti sama ka~e kad je dosta, kad ti to viae ne prija. Mo~da se nekima od vas ini da je to nemogue, ali stvarno je tako. Ja sam s aktivnim puaenjem prestao pre 9 godina. Mo~da bi se to desilo i neato ranije, ali me je viae puta zeznulo ono "drugarsko ubeivanje", kao, "ajde, ata ti je, nemoj tu da nam se foliraa". Svako ko vam ka~e da ste ovakvi ili onakvi ako ne ~elite da puaite (privremeno ili za stalno) nije vam dobar drug i nije shvatio suatinu Vu. Ja sam prestao na na in za koji nisam verovao da je mogue da se meni dogodi. Naime, nekih godinu i kusur dana pre prestanka sam puaio isklju ivo ultra jake sative sa izra~enim tripoznim dejstvom. Kruna svega je bila jedna meksi ka landrace (moja pretpostavka Guerrero) koju sam puaio svakodnevno nekih 6 meseci i imao neverovatne psiho do~ivljaje s njom, ali je uz to ialo i dosta zajebancija u mozgu koje sam trpeo zarad u~itka. I stalno sam mislio da e me upravo te zajebancije naterati da prestanem da puaim. To bi se svakako i dogodilo da su se nastavile, ali vremenom sam ih prevladao. Samo, onda je nestalo i tripoznih efekata. Nekako sam se oseao kao da sam doaao do zida, da posle toga nema viae Vu koja bi mi bila po meri. Mogue da me vodila neka vrsta sujete, ali osetio sam to kao signal da prestanem. Malo sam bio i smoren, u to vreme sam bukvalno ~iveo 24h non-stop na high intensity (mnogi koji su znali mene i moje druatvo u to vreme mislili su da smo hroni no na EX-u, ali je to bio samo dobro balansiran mix Vu i alkohola). Sigurno je sve to uticalo da prestanem. Jedino ato sam sledee 2-3 godine proveo u teakom alkoholisanju. Ne bih da bacam drvlje i kamenje na alkohol (jer, verovali ili ne, ima alc. i svojih dobrih strana), ali ja sam ~ivi primer koliko je lakae prestati s Vu nego s alkoholom, s kojim se bukvalno borim, pa ajd da ne ka~em svih 20 godina otkako konstantno aikam, ali barem nekih 15. Od prestanka aktivnog puaenja pa naovamo, dunem nekoliko puta godianje, kad naleti neato stvarno izuzetno ili neato novo, kad je neka fina situacija s druatvom ili kad ~elim da sam kui sluaam muziku. I sad mi nekako viae prijaju indike. `tagaznam, valjda to ide s godinama. Neki od vas se sigurno pitaju "koj moj se onda ovaj pojavljuje na ovom forumu kad prakti no i ne puai". E, odgovor mo~ete nai u mom signature-u.

nov 2011.

ja sam prije par dana prestala i nzm kad cu opet pocet...skoro mi je jedan drug umro,koji je inace bio ultra junkie,i od tad mi se nesto i ne pusi,uvjek se sjetim njega..zadnji put kad sam uzela nagrdila sam se i onda su mi javili da je on umro,tako da msm da ako bi dim uzela,totalno bi poludjela jer mi je uvjek on na pameti.. :/
hazeboyENTUZIJASTA

nov 2011.

@bilja vicious znam taj osjecaj.meni nitko blizak nije umro od droge bilo kakve a opet se bediram nekih bolesti.malo paranojica.al isto tako vozim motore i vidim sta se dogada po cesti i opet me strah al kad se vozim zaboravim na to.ja ako me bolest ili tako nesto ne sprjeci mislim pusit dok sam ziv i dok je trave na svijetu.htio bi se isto ostavit cigareta.hvala bogu zena mi je ok.ona isto zapali tu i tamo i sta se nje tice sve 5.

nov 2011.

...puait u dok nas smrt ne rastavi!!!
GreenRyderLEGENDA

nov 2011.

.......dok god cu imat zelju......
HighBadgerPOZNAVALAC

nov 2011.

Dokle god mi se bude puisilo... :icon_lol:

nov 2011.

:signs053: misim da u prestati puaiti do uspijem svojim mozgom natjerati tijelo da samo proizvodi thc i akumulira ga u tijelu kako bi ga mogao otpuatati po ~elji. :banana_rasta: sa marom samo treba biti pametan, ne naduvavati se po cijele dane i onda sve klapa, s marom se ovjek nagrauje, onda ima smisla, iako i ja volim reset pa po 3 dana nekad ja i frend imamo seanse bez prestanka. kad sma bio mlai, rolao sam jako, sad kad sam stariji, uve er i polako.
Minka-pinkaAMBASADOR

nov 2011.

Ja u duvat i kad budem stara baba.
He-ManLEGENDA

nov 2011.

Dok mi ne doe VXC :icon_lol:
artisticLEGENDA

nov 2011.

hm...pa vjerovatno nikad! ali popet, nikad ne reci nikad...tako da ne znam...nebi ~elio prestat...a ako me ~ivot na to natjera ili neato, onda mo~da i prestanem, za sad ne razmialjam o tome...
chifnotechAMBASADOR

nov 2011.

Ne mo~e nitko znati kad e prestati duvat. Oni koji dobiju djecu, duvat e vani ili u nekoj drugoj sobi ako im se baa duva. Meni ne akodi. Dapa e puno bolje funkcioniram i vozim dok sam high, tako da ne vidim razlog da ikad prestanem. Pogotovo ne sad kad u imati svoje, s ljubavlju uzgojeno!!
miss.mrkvicaAMBASADOR

nov 2011.

...tek sam po ela...o tome ni ne razmialjam;)
Bong&HrvatiENTUZIJASTA

nov 2011.

mislim da samo mogu povecat kolicinu dima u buducnosti

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se