LEGACY
Jesam li zakasnio sa growom ? heLpp
12 odgovora981 pregleda
48 REP96%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#1
e ovako , imam pitanje za growanje , sredina je juna jesam li zakasnio sa growom ? jbga nisam imao vremena ranije nisam bio kuci ,a i kisa je padala do prije 10-ak dana , neprestano :( , prema tome ... jel ima sanse na pocnem sa growom, sad je veoma suncano i toplo .
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
loopAMBASADOR
jun 2013.
jun 2013.#2
1. Upoznajte se sa forumom
Pro
itajte ato vei broj starih tema koje su trenutno dostupne na odreenom forumu. Poseujte forum jednu ili dve nedelje da biste stekli utisak o
emu je uopate re
i koja su sve mialjenja zastupljena.
2. Ne ponavljajte teme
Pre nego ato postavite pitanje, proverite da li je o tome ve bilo re
i na forumu! est je slu
aj da novi korisnici, odmah nakon registracije, postave pitanje koje je ranije
esto postavljano. Zbog toga im poruka biva obrisana, ili budu izlo~eni gnevu korisnika koji ne vole takvu vrstu poruka. Upotrebite sistem pretrage po klju
nim terminima da biste proverili da li je neka tema ve obraena na Vutra.Org forumima. Proverite da li pretra~ujete ispravan forum, ili pretra~ite sve forume odjedanput. Sistem za pretra~ivanje je brz i lak za koriaenje!
nisi joa zakasnio,ali hvataa zadnji voz..
SikSTi
ENTUZIJASTA408 REP52%
→ Poznavalac
SikSTiENTUZIJASTA
jun 2013.
jun 2013.#4
Ja sam odustao, nazalost...
Ostavio tek proklijale sjemenke na "nezgodnom" mjestu i nakon 20-ak sati, docekali me puzevi na tek niknulim biljcicama... :(
...Mislim da definitivno ima jos vremena, ali posto sam i ovako imao "komplikacija" (i sto me na kraju docekalo), ali ja odustajem za ovu god...
SikSTi
ENTUZIJASTA408 REP52%
→ Poznavalac
SikSTiENTUZIJASTA
jun 2013.
jun 2013.#6
Prvenstveno jer nisam niti nasao prikladan site, a potrosio sam vremena (na terenu i google maps) i potrosio goriva kolko hoces...
...Mislim da cu do slijedece sezone nac pravo mjesto, pa napraviti sve kako treba jer necu sad forsirati, nego da budem spreman slijedece god... :)
48 REP96%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#7
@Creative sorry , nece se vise ponovit' ;) , imam nekolik osjemenki od frenda ali nezz' takcno koje su vrste :/ , za 2 znam da su imale slatkast okus dok smo pusili , podjecalo me na limun. :D jos jednom izvinjavam se svima na smetnji ;) a posebno grow timu ;) , uskoro cu otvorit' i dnevnik ...,ako budem u prilici , imam sajt , imam volju , :D
peAce aLL
jun 2013.
1 / 7
jun 2013.
jun 2013.