VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPOZIV NA PROTEST
LEGACY

POZIV NA PROTEST

38 odgovora3,654 pregleda
jozoISTRAŽIVAČ

jan 2006.

predlazem da svi prestaju koristit smajliæe sve dok nam ne vrate one nase stare pušaèke smileove koji su nas nasmijavali satima P.S.kako bi to rekao Era-napušen sam ko mjka Tereza

jan 2006.

Hehe...restrikcijom se niata ne Posti~e. Nego, da oni nama pobriau viaak sadaanjih a vrate pola onih legendarnih? :: histerija: Hehehe...
flekitzaISTRAŽIVAČ

jan 2006.

bravoooo , pridruzijem se !!!1 vratite stare smajlitjeeeeeee najjachi su bre !!!! jupiiiiiiiiiiiiiii njamiiiiiiiiiiiiiii hehehe
P.P.POZNAVALAC

jan 2006.

slazem se.... hocemo one lude napusene smailiceeeee.... jebes ove nisu pijani ni napuseni :evil:

jan 2006.

Pa ti smajliji su skupljani mjesecima i unoseni jedan po jedan. I za svaki smajli se moralo napisat kod koji smajli prihvata. Posto nije bio paket smajlija. I onda su nestali bez traga kad je forum nestao. Vidjecemo da lijepo sve smajlije izbrisemo i onda opet jedan po jedan a protest se nastavlja :--------P

jan 2006.

koristis novi smajli :lol:

jan 2006.

:banana_jahach: ...hip-hip... Ovog mi ne briaite ni za ~ivu glavu.
jozoISTRAŽIVAČ

jan 2006.

koristis novi smajli :lol: i ti isto :--)

jan 2006.

ja sam ih i postavio, normalno da cu ih koristiti :banana_kauboj:
parameciumENTUZIJASTA

jan 2006.

ma opusteno ljudi bre, jeste da su bolji oni stari, ali pustite admine da ih vrate. poz :rasta:
P.P.POZNAVALAC

jan 2006.

a koristim i nove, sta cu kad nema onih... ali potrudite se i nadite bar neke od onih starih legendarnih!!!!!!!!
nobodyENTUZIJASTA

jan 2006.

Ako ne vratite onu kozu...
jozoISTRAŽIVAČ

jan 2006.

jel zna ko di se ERA sakrio?

jan 2006.

:lol: + :lol: + :lol: + :lol: + :lol: + :lol: + :lol: + :lol: + :lol: + :lol: + :lol: + :lol: + :lol: + :lol: = kao jedna old school fat bolt ::histerija:

jan 2006.

i ja hocu kozu :|
P.P.POZNAVALAC

jan 2006.

bolestan je!!!!! valjda ima kod sebe vutre da se izljeci...
sta ce ti koza, kad imas grupnjak: :dj_zhurka:

feb 2006.

i ja hocu kozu :| Tacno i ja hocu da vidim kozu! :rasta: . Sta god ta koza bila.

feb 2006.

ma jebesh smajlije, chuvaj zdravlje. i ovi su upotrebljivi ako uz njih napishete i neki tekstic tipa: napushio sam se kao plavi patlidzan :banana_shpaga:
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

i ja hocu kozu :| Tacno i ja hocu da vidim kozu! :rasta: . Sta god ta koza bila.kozza!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se