VUTRA
ForumZajednicaOfftopickako sve zovete svoju ljubimicu gandzu?
LEGACY

kako sve zovete svoju ljubimicu gandzu?

96 odgovora7,015 pregleda

feb 2006.

bash me zanima kako sve zovete svoju ljubimicu i svima nam dragu biljku? evo nekih naziva a vi se soecajte slobodno da pridodate sve chega se setite ili chak izmislite neki svoj naziv pochecu od standardnih vutra, gandza, ganja, granje, kudelja, ... pa... ko hoce nek nastavi
TaTaRISTRAŽIVAČ

feb 2006.

bunda, buksna, dzidza, ''ono'', ''isquliraj'', leka, ... :roll:
sidepunkISTRAŽIVAČ

jun 2006.

dim
sallyISTRAŽIVAČ

jun 2006.

moja se trenutno zove Zdravka, sva je zdrava i zelena, puca od zdravlja... :)
Weed-bongISTRAŽIVAČ

jun 2006.

ja moje prosto broj 1 broj 2 i broj 3 kakva imena kakvi bakarachi.
Meri Dzejn,weed,ganja...nekad i Milica... 8) :) 8) :) 8) :)
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

jun 2006.

mi luv, among adrs...

jun 2006.

fonja,trava,granje...
hemicarISTRAŽIVAČ

jul 2006.

pa ja je zovem MARIJA to je bas lepo ime

jul 2006.

FIÆU FIÆU
psihonaut19ISTRAŽIVAČ

jul 2006.

Grass,pljuga,~i~a,ganja
WickoISTRAŽIVAČ

jul 2006.

licapa, strela, a na moru je bila milica... :P jedna od boljih

jul 2006.

veselje, dim, dilema, Cvjetka, Cvita (ka, Cvjetka/Cvite je dosla u grad, i masu je zgodna :))
BrkZorbaISTRAŽIVAČ

jul 2006.

Alo kolega! Ovo iz tvog siga sam cuo na Tool-ovom albumu!Zar ne?

avg 2006.

1) ganða 2) vutra 3) weed 4) trava 5) zeleno 6) rooll/ka 7) biljka 8) ðox/a 9) frula 10)joint 11)marihuana 12)cannabis 13)cann/y ..................... :arrow: nek netko nastavi...ne mogu se trenutno sjetit :shock:

avg 2006.

njegra,nje,dzidza,dz,dhe,unjezagranje,utrazavunje,dic`he kdzo,uintzajonje,dzonja,dzunga,dzica,indzo,,, :D
bongashLEGENDA

feb 2007.

cvija, medovina, puaka, verdura ...
PSG fanENTUZIJASTA

feb 2007.

vegeta, biljka, vutra, gudra, pljuga, gangrena...
Svizac_:)ENTUZIJASTA

feb 2007.

ola, frula, urka, pe...:smoke18:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2007.

Ve inom ona zove mene, a ne ja nju...hehe
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2007.

Pa od osim ovih klasi nih naziva esto treba kad s nekim pri am izmislit neke nazive da nebi neko skonto ak podigne sluaalicu i atajaznam pa je tak nastalo zanimljivih naziva poput afri ki paradajz, hetjermalpalen ili jednostavno ono
RadeAMBASADOR

feb 2007.

"mir" "lepotice" "brlja" (od Onoga Travka Pobrljavka)

feb 2007.

od danas zovem: ~bidelj :rofl:
HeadISTRAŽIVAČ

feb 2007.

Grinja, seno (2, od skoro najzanimljivija (chudna) naziva))

feb 2007.

trava, vutra, ~i~a, gica, ono, pljuga
BASSISTRAŽIVAČ

feb 2007.

Dumina, izidor, zekica i ovi uobiajni...
UserNameENTUZIJASTA

feb 2007.

gens, igs, frula, pljuga... i meni najdraza mery
UNDERCOVERPOZNAVALAC

feb 2007.

trava, pljuga,droga,fljaska,joint,...

apr 2007.

kako vi zovete pljugu? ja ju zovem Omna... tako da nije nista sumljivo, mogu se derati po gradu nitko nece skuziti... kakav je vas naziv?

apr 2007.

Trava - Vutra, putar, granje, camil, rjesenje... Joint - Dzoks, frula, labi, truba Debel Joint - buksna, toljaga, palica, baklja, gica A bilo je trenutaka originalnosti i srece, samo se ti trenutci lako zaborave... Hahaha, dumina... to mislim da cu koristit;))))

apr 2007.

meni naj naziv Omna! hahah ides na omnu? jesi se naomnao? hahha :sun2:

apr 2007.

fonja najvise koristim :)...ganja,vutra,mara...itd.
JaSamZaENTUZIJASTA

apr 2007.

srdela ... :sun2:

apr 2007.

Oru~je x) Q: Jesi naoru~an? A: Jesam/nisam :)
Yami_RazielAMBASADOR

apr 2007.

Ovisi....valjda o danu..ganja najcesce,vutra,trava,dzidza,zelenjava.... a jointove oks,frula,pitura,pljuga,rozi slon(ne pitajte....)
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2007.

Trava - cvie (cvijee),peljivo,srea... Joint - trubica,saksofon,kontrabas hehe... Biljkama nisam dao imena..obraam im se u mno~ini...cure,lipotice itd. :sun2:
StonerLEGENDA

apr 2007.

looollll :icon_lol: ovo mi je joa i najbolja kod nas bi bilo Frula :) Q: Imaa za frulu ? A: NE :icon_lol:

apr 2007.

osim ve navedenih naziva naj eae upotrebljavam naziv piture...te zbog djelovanja koje imaju na mene imam dvije najdra~e koje nazivam aetalica i smijalica...
tokyaISTRAŽIVAČ

maj 2007.

u mojoj ekipici se ustalilo ,mrkva ,zeleno,a joint je joint ,jox,raketa i vecina naziva koji su gore napisani
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

maj 2007.

gens,cim,granje,vutra,kentor,mary jane.. :)
SchlomoENTUZIJASTA

maj 2007.

Kad idem puait s frendom, ka~em " Idemo na Johnny-a kolega ? " (interni naziv ) :) A imena nekih biljaka(domacih) koje sam uzgojio su: Mala `oji ,Zvonko , Perhan, Senka, Linda, Ichi the killer, Lola , Baba Roga, Pokusni Kuni ,Olga , Sroljo , Pokusni `takor, Lynch, Erik ,Laura, Mary Jane, ga Ichi, oni , Izo , Lolabriida, Sushi Boy :)
1mcISTRAŽIVAČ

maj 2007.

SAMO JU PO`ALJI PREMA MENI NIJE NI BITNO KAKO SE ZOVE !! lol :common053: :banana: :banana: :leafblunt: :b_unripe: :leafblunt: :b_stomp: :leafblunt: :b_splits: :b_splits: :leafblunt: :leafblunt: :banana_rasta:
TorpedoISTRAŽIVAČ

maj 2007.

Uz standardne nazive koje veina od nas koristi, ja je zovem i Biljana...Pogotovo tako zovem biljke.

maj 2007.

Hehe ta ti je dobra i mene isto tako al ja ju zovem SMJEHUR sta mislite zasto? hehe. ZIVJELA TRAVA!!!!:leafblunt:

maj 2007.

Ja ju zovem smjehur sta mislte zasto? hehe... Pozdrav svima! ZIVJELA TRAHA!!!!:leafblunt:
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

maj 2007.

eja,buksna, i ci su VARCI a code name preko moba je kristina...ono jesi sa kristinom,o emo se na,ev ja i kiki smo u parku...

maj 2009.

}iiii}aaaa
tamburaENTUZIJASTA

maj 2009.

joint-peacemaker biljke-moje djevojke trava-bozji nektar
StukaISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Posto kupujem samo feminizirana sjemena, moje biljcice su moje kcerke, i zovem ih (ko iz reklame za mastercard) zenama mog zivota, ili jednostavno "moje cerkice"... ponekad im tepam, joj, ne zelite vidjeti to... ja na koljenima, malo ih milujem, pa ono: "... moje maleeeneee beebice, vi ceteee meeeniii fiiiinneee naraaaast, pa ce vas stuuukiiicaaaa lagaaano podiiimit..." i to je nesto sto se zove low stress training, jer ih odmalena privikavam da ce kad tad biti popusene.... :bis:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se