VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSex-Depresija?
LEGACY

Sex-Depresija?

66 odgovora3,000 pregleda
TropicoLEGENDA

avg 2012.

Ola svima... Mu i me u zadnje vrijeme sex tj sex na jednu no Da malo pojasnim. Prije 9 mjeseci cca ima sam zadnji odnos sa curom sve do prije neki dan.... Uglavnom i tad prije 9 mjeseci a i sad no poslje sexa mi se stvara osjeaj laganog gaenja, upadam u stanje depresije i tjeskobe u kojem se znam nalaziti po par dana... Javlja mi se osjeaj nelagode, prljavosti itd... Dok ovo piaem zvui mi zbunjeno totalno ali to je ono ata osjeam... Kao da tribam nai odgovaraju u osobu za spolni odnos... Pogotovo stanje se pogoraava ukoliko ta osoba prespava kod mene...pa ujutro kad doem sebi najrae bi propa u zemlju i ne vratija se... Dal je tko prolazija kroz takvo stanje do sad i kako se nositi s tim? Da se svi skupa razumimo. Sex volim, tj. obo~avam ga ali mislim da ga viae ne mogu prakticirati sa bilo kim... (molim da se moja sexualna orjentacija ne dovodi u pitanje :icon_lol:)

avg 2012.

Tu~ni ste nakon seksa? Mo~da je u pitanju postorgazmi na depresija

avg 2012.

Tropico ja bi rekao da ti patia.Bez obzira na broj komada oko tebe i onu cinjenicu da bi trebao galebariti u ovo doba godine....ti nju jednostavno nemozes izbrisati iz glave....ha?
TropicoLEGENDA

avg 2012.

Prika krivo si shvatija...nema to veze sa bivaom ako to mislia...sad ve pri amo o drugom paru postola... Ugl. mislim da previae analiziram ~ene...trazim koliko toliko svjesne cure...a pronaem panjinu na sred livade...onda si kazem: ma odnja vrag sve idemo se posexati pa sta bude biti ce...onda se poslin sexa zapitam: Jebate ata mi je ovo tribalo? Onda se pitam iz dana u dan....dal se uopce trebam sexat dok ne pronaem onu pravu? Mislim da nije ni stvar u samom inu sexa ve u tome da bi mi osoba s kojom uem u sexualni odnost trebala initi sretnim, posebnim...ako me tko uop0e ku~i ...lol...ali ne uvik pronaem one tipove cura koje misle da je Trg Bana Jela ia u Dubrovniku....pa hebemu sve ...
BladeZMAJ

avg 2012.

Yeap treba da se zaljubia....onda je sve top top...a ovo ostalo..poslje hebanja nema kajanja buraz....lol...mada razumijem te,deaavalo se

avg 2012.

Budea li ekao da naea pravu zarasti ea ne budea li aktivan. Jedan kratak savjet za sada - ne ostavljaj ih da spavaju poslije sexa kod tebe, normalno kad se probudia ili joa gore otrjeznia da ne znaa gdje ti je glava i onda joa glumiti dobricu ili neato tre e. Jednostavno se poatedi bilo kakvih objaanjenja ujutro, to ti je legitimno pravo, sve cure su toga svijesne(ili ih nau i da budu svijesne) i nemoj ekati da te po nu koristiti Nikad se nemoj smilovati previae i re i "mo~ea prespavati kod mene" u nadi da ea dobiti joa jedan sex ujutro, ali taj te jutarnji mo~e koatati:)

avg 2012.

Mislio sam da je bivsa u pitanju....pa ono ...trazis nju u drugima.Meni ovo kod tebe cak i nezvuci kao problem,emotivan si ,sex ti nije dovoljan,neispunjava te...a mozda je vrijeme da se baci sidro.......umoran si galebe. Kao sto Blade kaze treba neka mala da te smota,da se zaljubis i onda se sve mjenja.
TropicoLEGENDA

avg 2012.

Hahahaha..tako kratko a istinito! hahahaha
naturaPOZNAVALAC

avg 2012.

ako ti se ne seksa sa bilo kojom, onda ni nemoj, mada znas da sam te ja prva smarala da muskarac mora da ima zelju da se isprazni jbg i da moze posluziti i desanka ili neki lesh od pijane studentkinje radi sta ti se radi, a nemoj ni da se ustalis sa nekom koja ti ne odgovara, uz ovaj gadan svet oko nas, bar kuci moras imati nekoga sa kim mozes biti ti u svom punom svetlu i ona takodje, te da volite sve vase vrline i mane zahebi sve cime te truju, zajedno samnom, i slusaj samo svoje srce

avg 2012.

Machak manje pij i postavi standarde...ukljuci mozak a ne bimba.

avg 2012.

ova ti je najpametnija javno izrecena ove godine ;) dakle, sexman-u, sad znas sta ti je radit, pa sad ti gledaj
TropicoLEGENDA

avg 2012.

Opet moram reci...decki, matorci...kako god...puaete u prazno dakle ne radi se samo o pijanim stanjima

avg 2012.

vjerojatno si nashao kontakt sa svojom zhenskom stranom..jer,vechina zhena se upravo tako osjecha nakon one night standova ( ha ha ha ) ok.shalu na stranu.. mislim da to nije nishta zabrinjavajuche.pache...samo znak sazrijevanja,odrastanja,emotivne inteligencije bla bla.. kao shto si i sam rekao-kada pronadjesh pravu osobu taj problem che nestati..a do tada...pokushaj biti gospodarom svoje volje tj. slugom svoje savijesti...pokushaj se kontrolirat ( znam da je teshko .pogotovo u nekim godinama ) ili..pokushaj racionalizirati-sam sa sobom.reci sam sebi ok. to je bila samo fizioloshka potreba.nishta dublje.nishta vishe. + moglo bi pomochi i kada bi,prije takvih beznachajnih odnosa, na neki nachin razjasnio svoju poziciju..tj.nekako pokushao objasniti toj djevojci da...eto..to je samo sex bla bla ( mozhesh i dodati-ako mislish da je zaista tako-kako je moguch i dublji odnos..ali u tom trenutkuda je rijech samo o sexu )..mozhda chesh se iznenaditi ali ima jako puno zhena/cura kojima upravo i odgovara takav pristup ( neke muchi isti problem kao i tebe ) taj osjechaj gadjenja,depresije,razocharanosti samim sobom se pojachava ukoliko si u vezi i upravo si prevari partnera/icu.ili..mozhda si josh uvijek emotivno vezan za nekoga...bla bla..mislim da kuzhish shto zhelim rech. uglavnom...nishta strashno..mislim da bi se trebao zabrinuti ako nikada u zhivotu nisi osjetio tako neshto jer, to je fakat najnormalnije..i mislim da se svima dogodilo kad tad ( i onima koji to neche priznati )

avg 2012.

kako ja to da znam na osnovu ovakvog posta, od cega dolazis sebi, od lignji koje si sinoc jeo ;)
HookerLEGENDA

avg 2012.

Jedan od mojih drugara,onaj ato je ostao neo~enjen,pa sad koristimo njegovu kuu za povremena okupljanja,bez ~ena naravno,pri a sli ne stvari kao ti Tropico u prvom postu. Ne mislim da te trpam u isti koa sa njim,samo ka~em da je pri a sli na.Ne znam koje si godiate,ali je ovaj o kome ti pri am,posle tridesete po eo da podi~e standarde ato se ~ena ti e,birao,birao,nikako da se skrasi i evo ga sad,blizu 45 godina neo~enjen..Svestan je svega,mo~da je i propustio poslednji voz.Navata on povremeno neku ali je sve zahtevniji.Valjda to tako ide godinama.Navikao tako i gotovo. Naravno da ti ne ~elim da prodjea kao on i ne mislim da ea,samo ne tra~i dlaku u jajetu.Uvek e se nai neato ato e da ti smeta kod nje,koliko god mislio da je ona prava.A ne mogu ni da pretpostavim,samo nasluujem,koliko njima stvari smeta kod nas. Moj savet,opusti se,dodje to samo od sebe...I prodje... Pozdrav
SulundarAMBASADOR

avg 2012.

za sve to je odgovoran los sex... ili previse dobar..onda shvatis da je proslo tuda ceta djaka u jednom danu...crnjak. Serem,ali ima i toga

avg 2012.

Ako si slobodan,nemaa obaveza(ne ra unam u to posao,plaanje re~ija) i ako imaa dovoljno trave...vrlo lako je 'stati na kraj vage' na kojem nema sexa. Zna i,sam si u svojoj sobi,zapalio si,po ea'o si se po jajima,sad bi neka plavuaa/crnka dobro 'sjela'...ali da sekundu poslije nestane jer ti ne treba viae.Ipak to iziskuje neka tvoja odricanja,a mrsko ti... Znam da e sada mnogi rei...kakve veze ima trava sa tim. Pa bolja je od sexa za nijansu.Ali ako postane prioritet,hmmmm...eto problema.Mo~da treba sii sa te vage ipak.....mo~da ti to stvara problem.Ali onda se sve mijenja iz temelja:icon_lol: Sa druge strane,kako pravoj izabranici objasniti da ea uz nju... i gajiti i duvati i vjesiti na Vutra forumu,i da vam nee u stan moi dolaziti baa svi gosti,prijatelji,da e i ona morati 'atrepiti' kad zazvoni zvonce na ulaznim vratima,da e gledati sama televizor dok si ti u nekom svom gand~a filmu... Mislim da je ovdje u pitanju strah od veze,tj kako uskladiti njeno sa svojim :) No,mo~da ja grijeaim:icon_lol:
artisticLEGENDA

avg 2012.

koristi zaatitu, u~ivaj u curama s kojima imaa seksualne odnose, nemoj pit previae (da ne pogubia stvari ili napravia male tropike), a kad doe neka ''prava'' ili kako god se to zove...znat ea to...mislim da se ne trebaa optereivat ili loae osjeat zbog toga :)
BladeZMAJ

avg 2012.

Sperma je dobra i za ~ensku ko~u jer zbog svojih sastojaka blagotvorno djeluje i na taj dio tijela Oralni seks dobar je za ~ensko zdravlje, otkriva najnovije istra~ivanje znanstvenika sa sveu iliata New York. Tajna je u ejakulaciji, odnosno spermi koja, kako otkrivaju znanstvenici, blagotvorno djeluje na ~ene: daje im osjeaj sree, poboljaava im san i spre ava nastanak depresije. Sperma je dobra i za ko~u jer zbog svojih sastojaka blagotvorno djeluje i na taj dio tijela. 'Znamo ve da seks poboljaava imunitet, a sada znamo i da ~ene mogu imati veliku psihi ku i fizi ku korist od sperme', istaknuo je psiholog Steven Platek koji je radio na istra~ivanju. Znanstvenici su istra~ivali seksualne ~ivote 293 studentice koje su ispunjavale anonimne upitnike. Potom su analizirali njihove odgovore usporeujui ih s njihovim zdravstvenim stanjem. Zaklju ak je: ~ene koje su eae u dodiru sa spermom imaju bolje psihofizi ko zdravlje. Znanstvenici isti u da to ne zna i da su sretne samo ~ene koje imaju bogat seksualni ~ivot. Napominju da je rije o tomu da sperma mo~e poveati ve postojei stupanj sree i zadovoljstva ~ene. http://www.tportal.hr/lifestyle/sexfiles/210445/Kako-sperma-utjece-na-zensko-zdravlje.html

avg 2012.

sex men se pretvara u .....
BladeZMAJ

avg 2012.

......u nesto drugo.....
konoplja666AMBASADOR

avg 2012.

Kurvu ne plaaa radi sexa, nego da ode..... to sam davno uo u nekom filmu

avg 2012.

Malo sam si razmisljao bil bi se uopce ukljucio u temu, nekako mi je previse depresivna i podsjeca me na neka ruzna vremena ali dobro, trebas pomoc, pomoc ces dobit. Kakvu takvu, jebga.... Nego, da rezmiramo. Nisi jebo 9mj, sto je katastrofa i onda si napokon neki kurc umocio pa ti je kasnije bilo zao. Ili sram ili prazninu... uglavnom ne mogu sad duljiti o tome kad nisi rekao zasto ti se ta cura ne svida. Dal je do karaktera ili izgleda a mozda i oboje? Ili je samo stvar u tebi, ona je super cura ali ti se ne svida... Moje misljenje je ovakvo: nisi dugo mocio i bilo je krajnje vrijeme da umocis. E sad, da nisi tolko dugo "cekao" na to mozda bi bilo bolje. Ovako ti skoro godina zivota otisla u vjetar. Nema je, otisla i nije rekla zbogom... Ono sto tebi treba jest zena, prava zena, koja ce biti tu i ujutro i navecer, s kojom ces biti kao jedno.Cuo sam za Split da su zene katastrofa sto se toga tice, necu ulazit u detalje da ne bi ispalo da vrijedam, samo kazem kako sam cuo iz vise izvora a i imao sam prilike susresti par njih... nije mi se svidjelo al nimalo. Jednom si rekao: ja kad upoznam curu prvo je pitam jel growas a tek sve onda kasnije... U prvu ruku mi se to cinio samo kao izgovor sto nemas curu/ne karas... al onda sam dosao u slicnu situaciju... da imam grow i onda moram dobro paziti kog dovodim u krevet da ne bi bilo kasnije op op nismo znali. Zbog toga sam smanjio odnose s curama skoro na nulu, grow mi je prioritet a cure ce vec doci na red. Nece pobjeci... No da ne pricamo/nagadamo sto je uzrok problema i koje su mozebitne posljedice, bolje da popricamo o rijesavanju problema. Kad se zenis??
BladeZMAJ

avg 2012.

Kakve veze cure u Splitu imaju s Tropicom?
TropicoLEGENDA

avg 2012.

Uf Uf Uf....uglavnom...dosta vas puca tamo di ne triba.... vjeverko...dogaalo m ise i prije....nije problem pauze....isto tako ova je bila neprivlacna i karakter je boze sacuvaj....ali dogadalo mi se i u normalnim stanjima... Nije bitno...neki pokusavaju pomoci nekim je to sve samo sprd...neki moraju nesto napisati....inace bi im kita opala :icon_lol: Hvala svim onima koji su ovo shvatili ka "problem" a onima koji nisu porucit cu im: :vb_wave: Kako nemaju??? Pa iz Splita sma hebemu! :icon_lol:
BladeZMAJ

avg 2012.

Aha sorry zaboravio sam da si iz Splita :konjo
naturaPOZNAVALAC

avg 2012.

ma na sva pitanja ti jedini znas najbolji odgovor trop :dada

avg 2012.

samo mu treba neato da mu pomogne pronai taj odgovor u sebi... poslao bi ti ja jedan komadi Think Different-a da ti pomogne ali to je teako izvedivo (i nelegalno) :D

avg 2012.

trop cemo zakljucat ovo? ja mislim da se ne moze nista pametnije vise reci :)

avg 2012.

ma fino ti kazem.obzirom da ne zhelish celibat a nemas ni vezu..nadji si neku koja mozhe shvatiti sex kao neobavezno zadovoljavanje fiz.potrebe..automatski chesh se bolje osjechat.. ili.budi u celibatu dok ne nadjesh ono neshto... (mislim da si svjestan kako celibat i nije bash realna opcija)

avg 2012.

Celibat, majke ti....mazohisticka egzibicija.....umro bi bez one stvari,ja imam totalno drugaciji problem.meni opet sve dobre...crne,plave,mrsave,debele,vake nake.opa cupa....stvarno bi ovo bilo najbolje zakljucati
SenzaPietaPOZNAVALAC

avg 2012.

Vutragenjo zakljucaj,ovde se od pocetka nije imalo sta reci pametno,mada temu gledam prvi put ( i nisam procitao sve ) :D

avg 2012.

ma ovje e ja imam problem kad se ~eae ukomiram,ako je netko gledao film "ljubav je sljepa" zna o emu pri am..:D
TropicoLEGENDA

avg 2012.

Klju aj klju aj! Mora sam prijei drugdje :icon_lol: :lock::lock::lock::lock::lock:

🔒 Ova tema je zaključana