VUTRA
ForumZajednicaOfftopicMUNCHIES
LEGACY

MUNCHIES

93 odgovora6,033 pregleda

maj 2015.

Zanima me da li jedete kada ste naduvani i sta? Da li je istina da ako se napusite pre nego sto jedete da cete se ugojiti/smrsati?
L0oDZMAJ

maj 2015.

Ja jedem kao lud i pijem kao lud(sve sto mi je pri ruci,uglavnom preferiram vise slatko,al grickalice su mi gust) ... visok sam 1.90 a kilaza mi je 81 ;)

maj 2015.

ahahahaha, sad bi ti i da pusis i da odrzavas liniju; NE MOZE :D ne znam za ostale, ali ja ko ala. sto ne znaci da ces se ugojiti ako pazis na ishranu i/ili rekreiras.

maj 2015.

Ovakve dvije teme ve postoje. Bilo bi dobro koristiti pretragu prije otvaranja nove teme ;) Nejedem niata, pljuga mi je hrana :razvaljen::.

maj 2015.

ulogovala sam se preko telefona i zabagovala sam (sama sam ispusila 0,5) ali svj mislim da pretrage nema kada udjes preko fona Pokusavam da se kontrolisem sa jelom posle buksne, posto nemam nameru da izgledam kao slon xd Najcesce se overdoziram vodom :3
L0oDZMAJ

maj 2015.

A sta je sa zirafom :D ma samo opusteno.... kazu da je posle gandje najbolji seks ;) sto se tice odrzavanja linije,ja to praktikujem... :)

maj 2015.

Meni jako ovisi o strainu (zadnju neku indoorku sam pusio od koje nema sanse suzdrzat se) a i imam jednu razvijenu foru ,kad me uhvati da bi zdero ja zapalim novu pljugu.. :)

maj 2015.

Fora je u tome da ces se ugojiti samo ako jedes posle buksne, tako sam procitala u stoners cookbooku. Znaci treba da se ignorise glad jer nije realna nego samo trip da si gladan, kontam da se tako moze i smrsati ako aktivno pusis :3
H2O888LEGENDA

maj 2015.

mrsavi obroci debele buksne i nemoa se ugojit:) vp5GImtOuRg

maj 2015.

cemu ovo u podforumu Obrazovanje? ima sllicnih tema, da ne kazem istih, sledeca slicna leti na yard, za sad neka je ovde. pokusajte se malo ukopiti sa postovima u vec postojece teme, i ovako je haos od kolicine tema na forumu. i onda jos temu ubodete u pogresan Podforum

maj 2015.

naravno, mozak aalje "gladne signale" .. udebljaa se br~e jer jedea viae nego ata treba, nesvjesno .. nema tu neke filozofije.. na po etku sam stalno jela i u jednom napuaavanju prije 7god prebacila film, otad ignoriram ~elju za pre~deravanjem.. ali ako sam vani, u pokretu, i joa pijem, zdravo je svratit u pekaru po dva okoladna muffina!

maj 2015.

Alo prvi dan mi je kako sam se ulogovala i preko telefona sam pa se ne prikazuje sve sto treba, ja samo pitam sta me zanima xD Kontam sad sve to, ali kod mene se nesvesno koristi obrnuta psihologija, kad mi nesto bude naredjeno ili je to neka obaveza ja ignorisem, pa tako i sa munchiesima :c
L0oDZMAJ

maj 2015.

Iskreno ja sam mislio da ovo ide na yard ... al evo ga tu je,mslm da je Power bacio oko na neku cicu :D

maj 2015.

a ti ka nisi bacia oko ?

maj 2015.

ko zna ata je on sve bacija ;)
L0oDZMAJ

maj 2015.

No Joke,nemoj da si ljubomoran :p Sativa,ja nisam samo oko,vec i mrezu... al nema nista od toga ;)

maj 2015.

Vec vas obozavam.

maj 2015.

opet neke prozivke ovde... i jos spama :) ne znam kako vi al ja odoh nesto da gricnem posle blueberry/haze-a
StipeZMAJ

maj 2015.

ja nemam nisttt. 3 polu trule mandarine i bananu koja je pocrnila
L0oDZMAJ

maj 2015.

Evo i ja odjednom dobih zelju da jedem,pa sta je ova marijaaaaaa... :) (jagode) mmmmm

maj 2015.

integralni sa cokoladom uz formosa wulong caj ;)

maj 2015.

Ne prozivam nikog lol nego to su izlivi ljubavi, sirimo ljubav a ne rat mwa mwah

maj 2015.

huanita draga, nisam ni mislio da me ti prozivas. lako je procitati ko mi je u ovoj temi spomenuo ime. peace & love... keks & caj
TarzanZMAJ

maj 2015.

tenks :rolleyes:

maj 2015.

power kako se zoves

maj 2015.

prezime mi je power, a ime seed ;)

maj 2015.

Ja i draga smo se znali naoruzavat svaki dan u jednom trgovackom centru.. cca 100kn grickalica i slatkog.. :) I onda udri more micu po glav.. :) Sjecam se onih prvih pocetaka kada te opere pa ti sve pre fino.. Jednom sam se tolko prezdero da sam zavrsio lezuci u krevetu i 2h cvileci koliko me stomak bolio i nije mi bilo dobro..Mislio sam da cu umrjet, ne od paranoje vec kolko mi bilo lose od silne hrane...

maj 2015.

lijepo je kad se ima, meni je dnevnica 100 kuna, jest da radim malo, svega 4 do 6 sati dnevno ali opet jako malo ljudi na balkanu zaradi toliko. ja imam razvijenu ovisnost o okoladi, veinom napuaen satirem bilo ata okoladno. kad bih morao birati da se odreknem trave ili okolade za cijeli ~ivot odluka bi mi bila laka i definitivno bih se odrekao trave. najgore je ato mi niata nemo~e zamjeniti okoladu kad me opali kriza za njom, nikakvi kola i ni bakara i, osim normalno nekih okoladnih. Rekord mi je skoro kila okolade u jednom obroku, to nije 22 snickersa, ak sam dobio iz uk galaxy okoladu od kile od frenda i maznuo je na dva puta u jednom danu. San mi je otputovati u alpe u neku domau tvorni icu okolade koja radi sa tradicijom, lei ispod onog slapa okolade i otvoriti usta dok se ne zadavim, haha :D
mlstPOZNAVALAC

maj 2015.

Pasulj na tavche dok ne zazalim sutra. Keva u fazonu "A be sinko jos li ce jedes". Izbegavajte slatko, osim ako baba nije pravila neke kolache.

maj 2015.

snickerse ja ne svrstavam u cokoladu, al 22 fakat ne pojedem u jednom obroku, mlatni ti 22 reda crne cokolade pa onda uzivaj ;)

maj 2015.

Kad smo vec kod pasulja i cokolade ja stavljam crnu cokoladu umjesto zaprske u pasulju. Jedan red pomjesas sa mljevenom paprikom i ubacis 10-15 minuta prije nego sto pasulj bude gotov.
t@maraZMAJ

maj 2015.

Stvarno prvi put ujem za takvu zapraku,evo na vutrici joa puno toga ima za nau iti :) Samo genjo nemoj da probam pa mi pokvaria ru ak....zadavim te hahaha :)

maj 2015.

Prijatelju nisi pozorno cito.. IMALO se.. nekad.. Moj rekord je 25 cao cao biskvitnih cokoladica +1l cok mlijeka non high.. sta da kazem 100ka sam.. :)

maj 2015.

Pokvarit necu sigurno. Svi ce reci kako je dobar pasulj. Samo nemoj pretjerat jedna shtangla cokolade za kuvanje. Ssshhhh to je tajni recept :)
artisticLEGENDA

maj 2015.

@Vutragenjo nemoj klat?! stvarno? okolada u grah/pasulj?!? really? prvi put ujem, ne mogu ni zamislit kako to izgleda, tojest ima okus...nekako sam skepti an, ali sunce ti ljubim ne da mi vrag mira i brijem da u morat probat to sad...nadam se da se sad ne smijes u sebi kako cemo mi neki slagat face dok jedemo to hahahahaha :P
Ajme meniAMBASADOR

maj 2015.

Auuu kad (ako) mi biljka urodi plodom ima prije svakog jela da jednu roksu udren. Masa je mama bajo moj. :D
DzparanojaLEGENDA

maj 2015.

Ja sam malo prije srknuo dva komadia, zajedno bi dalI jedan dobar :joint2: Onda sam doaao doma, i obrijao dvije knedle mesa od domaeg teleta.... nije se ~alilo ni na domaem siru, a sve je poprimilo potpunu formu sa domaim ra~enim hljebom, od domaeg braana :cool: Zatim sam smakao i pola okolade, Svis Lajon marke! Nijesam joa utvrdio da li duvam kao konj, zmaj ili krava, ali definitivno jedem kao Lav.... posebo kad sam nadimljen:cool23:
Aauauuaa..ja jedem vec godinama kako hocu i kad hocu (cak kad ne duvam imam jako los apetit,mogla bi rec da mi je to lijek :P ) i dalje sam na 50kg(154 cm ponosnih ahhha)...a inace obozavam kuhati i kuhinju pa mi ta inspiracija jos bolje dode-homemade tortilje,razne paste zapecene il ne,lazanje ,cupavci...moj decko bude najsretniji haha :D
đoksonPOZNAVALAC

maj 2015.

jedno jutro u Dublinu u irskoj krenuo na posao gladan ,odradio smjenu gladan,idem kui i onakav gladan uem u apar trgovinu i vidim kinder bueno na akciji 50 centi ,pita trgovac koliko ea kinder buena , ja si razmialjam u hrvatskoj si nikad nisam mogo priuati 40 komada ,ma ja ka~em daj mi 40 komada ,i on ka~e pa to je box kindera ,ma daj i box sline mi cure,tako da sam ja pojeo 40 kinder buena i zaspo u 3 popodne i probudio sutra u 9 ujutro,sa vjetrovima koji su bili nepodnoaljivi za su~ivot mojih kolega
silverlungsENTUZIJASTA

maj 2015.

blago vama ja imam spajz pun grickalica i slatkisa ali nema buksne :plac:
StastopojoAMBASADOR

maj 2015.

Ja inace ne jedem slatko, al' zato rostilj derem ;) Skoro sam probao neka ljuta pileca krilca, tolko su ljuta da trpas sledeci zalogaj samo da na tren ubijes ljutinu od prethodnog, hehe i tako sa svakim zalogajem sve gore i gore a ne mozes prestati jesti dok sve ne nestane :D
ne jesti i duvat kako ces to izvest ,kad se nadimis a gladan si ubjes kuhinju dok si reko keks ,zato bolje malo prije gricnut ako si bas gladan ,a i kad si gladan a naduvas se i onda ides jest samo te pljuga prije pusti ,zato ja kad duvam ne jedem nista niti pijem da nebi doso ksebi hehe
Crta_BelogAMBASADOR

maj 2015.

Kako od koje sorte, sve sto mi padne pod ruku al najvise slatkog... a do sada sam najvise zderao i bio gladan poslje Fruit Spirita

maj 2015.

Individualna stvar..od osobe do osobe...pushim 10 godina i uvek jedem posle..imam 194 cm visine i oko 75 kg..skroz sam zdrav i to je to.. Ko se goji nenaduvan, taj se goji i naduvan, ko se ne goji, taj se ne goji! Pozdrav ljudi!

maj 2015.

Puaim skoro svakodnevno dvije godine, a rekreativno 30-tak sa manjim ili veim pauzama, i do prije godinu dana bio sam "uvijek gladan" poslije oksa.....naravno kao i veini, ~ivot mi je pitao slatko, i naravno kila~a je iala usporedno sa godinama....naviae:mad: U posljednjih godinu dana, slatku hranu sam zamijenio sokom od vianje (maraske) popijem 1-1,5 litru poslije oksa, i ~ivot mi viae ne pita jesti. Uspio sam skinuti 16 kg u godinu dana, bez dijeta, bez odricanja i gladovanja.....bolestan nisam (bar se za sada ne osjeam tako) ;) Malo viae kontrole ato i kada se jede, sport i rekreacija (u mom slu aju maslinik) i nema viae problema sa viakom kilograma.
NajkenajkeISTRAŽIVAČ

nov 2015.

Tebraaa burgeri i pice i plazma znaci plazma !!!

dec 2015.

lako cemo se dogovorit hahaha XD ja evo sinoc u 1 dodem kuci svi spavaju tiho odem do frizidera izvadim komad prsuta ko ruka moja, dasku i pola kruha. i jedem dok jednog ne nestane. inace tako napusen jedem nesto mora nestat da bi ja prestao.i opet nece kilo,genetika jbg
thugsta187ENTUZIJASTA

mar 2017.

I jedem i pijem,kad izadem iz kuce poslije duvanja redovno svratim u pekaru po pecivo :) :popcorn::

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se