LEGACY
Postoje li vanzemaljci (mali zeleni)
40 odgovora2,644 pregleda
Panawa_King_Bong
POZNAVALAC651 REP6%
→ Ambasador
Panawa_King_BongPOZNAVALAC
nov 2008.
nov 2008.#1
bas me zanimaju vasa razmisljanja a onda cu vam dat pricu svoju....scaryyyyyyy
elephant0r
AMBASADOR3.331 REP52%
→ Legenda
elephant0rAMBASADOR
nov 2008.
nov 2008.#2
Ne postoje! Sami smo u svemiru.. znanstvenici su davno dokazali da tamo nema nis za jest ni pit.. a jos se ni Lajka nije javila tako da.. :))
Django
ENTUZIJASTA204 REP1%
→ Poznavalac
DjangoENTUZIJASTA
nov 2008.
nov 2008.#3
vidio sam sad neki dan slike u novinama
evo naaao sam:
http://www.net.hr/planet-x/page/2008/11/07/0177006.html
:vb_kez:
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
RedSh
AMBASADOR2.308 REP23%
→ Legenda
RedShAMBASADOR
nov 2008.
nov 2008.#5
drito pala sa marsa...
meni je nekako logicno da je svemir prepun nekih bia, to sto nitko sa nama ne komunicira je samo dokaz koliko smo jadni na nekoj ljestvici :)))
vidi samo star trek...kada ce taj vorp da nam dodu Vulkanci? ovo je vise nepodnosljivo. a Holodek? Bim mi ap skotij? aloo ljudi....gdje mi zivimo :)
Brener
POZNAVALAC760 REP18%
→ Ambasador
gloss_zelenky
AMBASADOR2.398 REP26%
→ Legenda
cricket.
ISTRAŽIVAČ163 REP75%
→ Entuzijasta
cricket.ISTRAŽIVAČ
nov 2008.
nov 2008.#8
ja sma o tome razmisljo jednom napusen.. i imao film u glavi da postoji planet kao nas, samo kopno mu je drugacijeg oblika i drzave imaju druge nazive, ljudi poput nas, tehnologija poput u nas, isti zakoni svasta nesto da je isto kao u nas... :S
choki123
POZNAVALAC1.235 REP71%
→ Ambasador
choki123POZNAVALAC
nov 2008.
nov 2008.#9
Postoje gmazovi iz druge dimenzije ehhhhe:dog_walk2:
A mali zeleni postoje naravno,i oni su travu ovdje donijeli a gore ih imaju kolko oea pogotovo oni imaju svemirske brodove i onda odu do planeta koji je dosta blizu suncu pa tamo ima viae lumena a biljke rastu ko lude tamo posiju i vraate za par se godina a ono vidia stablo trave od 50 metara u visinu po 10 kila skinea s jedne
a ko zna ata sve ima u svemiru,samo dragi bog:crash:
Che*
LEGENDA5.871 REP9%
→ Zmaj
Che*LEGENDA
nov 2008.
nov 2008.#10
A ja upravo gledam jednog aliena...samo nikako da mi posalje pljugu....
Mislim da cu mu srusiti letjelicu uskoro ....brrrrrrrrrrmmmmmmm
mmmmmmmmm....pljugaaaaaa
kobasicat0r
LEGENDA6.919 REP19%
→ Zmaj
Flegy
POZNAVALAC685 REP9%
→ Ambasador
FlegyPOZNAVALAC
nov 2008.
nov 2008.#12
bas jucer bio jedan kod mene na pivi uf al smo se napricali kazu da kod njih raste neka posebna vrsta trave cak i do 10metara u vis ide pa ih kose trimerima...reko sam mu da mi donese koje seme da nebude skrt pa cu vam slikat kad narastu... to je jedini nacin da saznamo jel bio pravi vanzemaljac il nije :hotpants:
Buckaroo Banzai
POZNAVALAC1.488 REP99%
→ Ambasador
Buckaroo BanzaiPOZNAVALAC
nov 2008.
nov 2008.#13
bili su tu i
im su vidili kakvi smo rekli su nikad vise... :D
ROX
POZNAVALAC884 REP32%
→ Ambasador
Panawa_King_Bong
POZNAVALAC651 REP6%
→ Ambasador
nov 2008.
nov 2008.#15
bravo marva to se trazi spejs nigrutin haha..a evo da vam ispricam svoju pricu mozete vjerovat ali i ne trebate kako god nisam bio pod utjecajem nicega.. imao sam i video morat cu da ga pronadjem..bila je to jedna obicna noc moj frend ija smo kisli nekakvu online igricu i igrali i slusali muziku i on se spremao za lec (spavanje) i ja sam pomalo gasio komp i spremao se kad pogledam kroz staklena vrata i vidim neka 2 jaca svjetla poput zvijezde samo jaca koja stoje u mjestu ..prvo sam mislio da reflektira nekakav auto ili sto pa da mi je takav odsjaj ,ali otvorio sam vrata i vidio ta svjetla na nebu kako stoje..potom iza jednog manjeg otoka izlaze jos dva svjetla ali jedno za drugim nisu istodobno krenuli i velikom brzinom su dosli do ostala dva svjetla i kad su stali poceli su se vrtit u krug a smjestili su se u oblik nekakvog romboida i nista..trcim po mob da snimim i tesko 2.0 kamera a oni su malo dalje bili pa i nije nesto bilo jasno ali se vidi svjetlo..prekidam i zovem frenda da se digne dok se on digo razbudio 2 svjetla koja su dosla iza otoka su posla opet nazad a ova dva svjetla koja su bila su se lagano gasila steta frend nije uspio uhvatit to svjetlo pa sam ja vjerojatno jedini vidio steta ali eto nevjerojatno kako brzo su isli i kako su se ovii ugasili i na kraju krajeva vjerujem u njih ako ne u nesto svakako vjerujem...eto toliko o mojoj sceni koja mi se dogodila.....
Deno
ISTRAŽIVAČ50 REP0%
→ Entuzijasta
DenoISTRAŽIVAČ
nov 2008.
nov 2008.#16
evo jednog
http://img247.imageshack.us/img247/7292/kreso1nx8.jpg
18 REP36%
→ Istraživač
nov 2008.
nov 2008.#17
ja sam isto jedan od onih koji vjeruje da mali zeleni postoje..... tesko mi je povjerovati da u beskrajnom svemiru i miljunima zvjezda i planeta smo samo mi..... sigurno ima na nekoji planeti miljunima i miljunima svjetlosnih godina od zemlje bar neki zivuci mikroorganizam....
cricket.
ISTRAŽIVAČ163 REP75%
→ Entuzijasta
cricket.ISTRAŽIVAČ
nov 2008.
nov 2008.#18
ja sam nes slicno vidio.. nije bilo jaka svijetlost.. nego kao zvijezde.. bilo je vedro nebo, i noc negdje oko 23 ja mislim, i ugl sjeli ja i jos par frendova na krov kuce i upusili se, i prvo su batr meni dvije zviezde privukle paznju kako padaju... tu sma se zagledo u nebo i vidio kao 3 tockice, dvije su se vrtile u krug kao da se love, a treca je bila do, onda je i ta treca pocela letit negdje i ugl su se te tri tocke vrtile u krug cijelo vrijeme i lovile po svemiru.. kako god glupo zvucalo bilo je ludo. :S
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
TarkiPOZNAVALAC
nov 2008.
nov 2008.#19
Postoje
al kak veli mulder
nisu zeleni neg sivi :D
btw ja i jos 3 frenda smo isto vidli slicno sto i ti
bila su 2 svjetla
i kretala su se ful cudnom putanjom
prvo prema nama al jako polako
onda su onako skoro pa stala
pa brzinom munje nestala u nekom smjeru
to je trajalo sve mozda minutu dve
snimali ih al nikaj se ne vidi jer mob s kojim je ovaj snimo je bio 1.3 mpixa brijem
iduca 2 sata smo svi gledali u nebo kao da nije mozda bio avion
al avioni svi imaju blinkava svjetla i krecu se pravocrtno
a ovaj imo dva ne blinkava i kreto se elipticno
+kaj je sam nesto onak
nije bio avion da ga jebesh
Zabljak 1992
POZNAVALAC1.056 REP51%
→ Ambasador
Panawa_King_Bong
POZNAVALAC651 REP6%
→ Ambasador
nov 2008.
nov 2008.#21
10.09.2007 se to meni dogodilo u 1 : 19 minuta veceras ce doci i taj mali trenutak da vidite to svjelo ali je fakat *ebeno al je najbolje sto sam mogao jbg....
nov 2008.
1 / 21
nov 2008.
nov 2008.