LEGACY
Što bi.......
60 odgovora2,517 pregleda
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
jan 2016.
jan 2016.#1
Evo jedno zanimljivo pitanje za svakoga da malo razmisli...zanimaju me vaai odgovori na ovo pitanje :)
`TO BI REKLO DIJETE KOJE STE BILI...NA OVJEKA/}ENU KOJI STE SAD???
Meskalito
LEGENDA8.982 REP40%
→ Zmaj
Rope73
ZMAJ17.941 REP
Rope73ZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#3
Kaze mi... " Da je moglo bolje, bilo bi " :)
Edit; Svi smo mi djeca do kraja, pogotovo vutrasi :). Ali, ne mogu izdvojiti onog djecaka u sebi od iskustva kroz koja je prosao do danas. Jednostavno, djecak sa iskustvom :).
Shvatio sam pitanje baaash onog ,et' 14-godisnjaka...16, da "njega" pitamo. Za to treba biti spreman ... dubioza je to kad se ide iskreno u sebe. Sretno Vam :)
H2O888
LEGENDA13.298 REP83%
→ Zmaj
H2O888LEGENDA
jan 2016.
jan 2016.#4
to dijete jos u meni postoji,isto tako i van mene,trudim se sto vise bit ko to dijete da imam manje predrasuda,i vedriji pogled na svijet:)
NoVaseline
POZNAVALAC1.145 REP61%
→ Ambasador
NoVaselinePOZNAVALAC
jan 2016.
jan 2016.#6
Sve se vraca, sve se placa
An exploration of how the actions of individual lives impact one another in the past, present and future, as one soul is shaped from a killer into a hero, and an act of kindness ripples across centuries to inspire a revolution.
t@mara
ZMAJ28.214 REP
t@maraZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#7
To dijete bi plakalo i jecalo bez prestanka :upiii: hehehe
`alim se malo....
Ja se sama snalazim i borim kroz ~ivot od davnih dana.
I....,ako sam na neato ponosna,to je na to ato sam uspjela sama unato
svemu ata mi se deaavalo u ~ivotu.
Iskreno mislim da bi i jako puno muakih pokleknulo u situacijama koje sam ja imala.
Tako da.....ponosna sam i to bi dijete isto tako bilo ponosno na mene...sigurno :)
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#8
ja sam ostao isti tako da bi mali Venlo rekao ... svaka
ast veliki Venlo :D
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#9
Meni bi reklo - "bravo ubre!"
Samo to dijete nebi razumilo ni uspilo vidjeti cijelog mene sada... ali ubiti ja jesam isti samo masu napredniji i sofisticiraniji. ;)
To dijete i je ono u meni ata je zadr~alo ~ivi razigrani duh.
Pikaso ka~e:
Every child is an artist. The problem is how to remain an artist once we grow up.
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
jan 2016.
jan 2016.#11
hahahaha Meskalito, nisam tempirao temu, majke mi :D iz prve mi nije bilo jasno zasto tempirao? al sam snimio vrijeme hahahaha i stvarno, ko da jesam :D
btw. dijete koje sam bio bi se divilo covjeku koji sam sad...oduvijek sam htio biti bas takav kakav jesam i to mi je drago, ostvarujem snove, a trudit cu se biti jos bolji :)
drago mi je da ste malo pogledali u sebe, mozda nekome nesto promjeni...nemojte da to dijete kaze da je razocarano ;) i naravno...neka svatko ostane bar komadic dijeteta ;) pozz
yusername
POZNAVALAC644 REP5%
→ Ambasador
yusernamePOZNAVALAC
jan 2016.
jan 2016.#12
Kada sam zadnji put provjerio, moja ~ena je bila
ovjek - nadam se :lol:
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#13
Haha, veina bi bila aatro ponosna na sebe sada ako se gledaju svojim o
ima dijeteta. `to bi englezi rekli "trick question", ato uistinu i jeste. Teaka filozofija bez dna, jel odgovorit na tak ata treba dosta napregnit vijuge. Ja sad, mo~da ovak uduvan, al sam doaao do sljedeeg zaklju
ka; Nisam primjetio da je netko razmialjao da uz o
i dijeteta ide i stanje uma tog istog dijeteta. Zna
i da bi znao odgovoriti na to pitanje trebaa usko
iti u svoju ko~u, ajd recimo u nekom tinejerskom razdoblju, 13-14 godina. I onda se trebaa prisjetiti na
ina na koji si razmialjao u to doba. Po svemu sudei rijetko je tko bio svetac u to doba. Viae manje svi nadobudni klinci ~eljni nekog dokazivanja, a tvrdoglavi i svojeglavi do bola. Ziher je 90% takvih klinaca, odnosno dijece, ato u to doba, tako isto i u danaanje doba. I onda se sijetite ata ste vi govorili za osobe kao ato ste vi sada, otprilike osobe istog profila. I u tom grmu sad le~i zec. Evo primjer; Prolazim neki dan kraj stajaliata za autobus i grupa klinaca dobi izmeu 10 i 15 godina nabija loptom u staklo od stanice, doem do njih i lijepo im velim da budu razbili staklo i onda kad budu
ekali akolski bus po zimi, snijegu i vijavici e kukakti kako im je zima. I sad se tu klinci neat po
nu nasmijavati, cerekati i kreveljiti. Doaaptavaju se, kao vidi ovog kretena ato nam pametuje tu. I ono ok, to sam i o
ekivao viae manje, al sam iaao na ruku ajd od njih 7-8 nek je jedan razuman pa e posluaati, ali atanga. Ma reko ko ih 'ebe i krenem dalje i nakon 50 metara "`prasssss!" ode staklo. Mislim se eto vam ga na vandali nadobudni. Ne krivim ih jer sam i ja bio tako nadobudan i svojeglav u njihovim godinama. Zaklju
ak bi bio definitivno da svojim o
ima onog dijeteta moram uzeti u obzir i "pamet" svoju u to doba i onda bi ono ato bi to dijete tada reklo za mene ovakvog bi bilo kratko i jasno.... Kreten ! :crazyd:
Samo mi nemojte rei da ste bili fini, pristojni, posluani i kulturni u to doba i da su vam uzori bili oni koji su vas korili za kojekakve sitne pizdarijice :cool:. Za mene su kao malog bilu uzori tipa "~an klod van dam" ili "
ak noris", uvjek sam brijo kao jojj jednog dana u ja biti kao
ak ili ~an, haha. Na likove kao ato sam ja sad, nisam ni obraao pa~nju tako da i to ide u korist onog ato sam ve naveo da bi to dijete zvano "Ja" reklo za men sada isto zvanog "Ja".
Eto pa razmislite malo ;).
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
BarbarossaZMAJ
jan 2016.
jan 2016.#14
"...When I was a child, I caught a fleeting glimpse
Out of the corner of my eye.
I turned to look, but it was gone.
I cannot put my finger on it now.
The child has grown, the dream is gone.
I have become comfortably numb..." ;)
PINK FLOYD
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
feb 2016.
feb 2016.#15
No joke :) haha al ue u filozofiju...ali svidja mi se kako razmisljas ;)
Rope73
ZMAJ17.941 REP
Rope73ZMAJ
feb 2016.
feb 2016.#16
Nije No JOke usao u filozofiju nego pokusao dati odg na tvoje pitanje. Kao i ja na pocetku. Slazem se sa No Joke. Sve sami odgovori odraslog djeteta i pogleda sta bi ,po nama SADA, reklo dijete koje smo bili.
Dubioza, ali ok. Ljudi vole po povrsini svojoj da "kopaju" i neka.
Ja sam kopao, iskopao...duuuuuuuboko se izvinio djecaku ondasnjem, i zakopao.
Ne zbog toga sta sam SAD, nego sta sam mu priredio u zivotu a nigdje veze sa "njim".
:)
Dvolicni
LEGENDA13.576 REP86%
→ Zmaj
DvolicniLEGENDA
feb 2016.
feb 2016.#17
...i divilo i osudjivalo (ovisi u sto bi ga bliznji uvjerili, a ostali nametnuli)...
Ana Marija
AMBASADOR2.782 REP37%
→ Legenda
Ana MarijaAMBASADOR
feb 2016.
feb 2016.#18
Fora...
Dijete u meni je sretno i zadovoljno i dan danas ~ivi bolji ~ivot nego kada je bilo u tijelu djeteta. :)
I reklo bi BRAVO!
(Bas volim to energi
no bezobrazno bahato krestavo deriate)
sale82ful
ZMAJ43.002 REP
sale82fulZMAJ
feb 2016.
feb 2016.#19
Ruku na srce, dijete u meni ne bi bas skakalo od srece.
Mislim da mogu bolje. Mnooogo bolje. :)
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
feb 2016.
feb 2016.#20
Na ovo cu odgovoriti cim upoznam ovog covjeka od danas :)
Inace, kada mi sestre i zetovi dodju u goste, ladno ih ostavim da se druze i razglabaju o ozbiljnim, odraslim temama, a ja se uvalim u klajne ekipu, sestrica i sestricina, i smisljamo razne smicalice za grose ekipu.
Klajne ekipa se cijelo vrijeme zanima smijehom i vedrim duhom, dok se grose ekipa, u pauzi izmedju ozbiljnih tema, koje za posledicu imaju sikiraciju, iscudjava mojoj volji i zivcima da ih tolerisem, umjesto da ih istjeram vani (da se malko igraju) da bi grose ekipa mogla nastaviti sa sikiranjem bez ometanja od strane razdragane klajne ekipe.
Pa nisam, bas, toliko puk'o! Ja sam za klajne ekipu i imaju moju punu podrsku za svoje nestasluke.
Ono, kad malo razmislim, mislim da bi reklo - jbt, koliko sam novih smicalica naucio!
Rolipop
LEGENDA6.794 REP18%
→ Zmaj
RolipopLEGENDA
feb 2016.
feb 2016.#21
Uh, rano-jutarnja metafizika...
"Baa si
udan, imaa
udne igra
ke, kakav ti je ovo gumb sa brojevima 0-24 ato se vrti?"
"Zaato dr~ia cvijee u drvenoj kutiji kad mo~e biti na suncu kao i sve druge biljke"
"Ajd barem imaa psa..."
Sad sam se sjetio filma The Kid sa Bruce Willisom kad se sree sa dje
akom u sebi....
cerak1000
ZMAJ17.727 REP
cerak1000ZMAJ
feb 2016.
feb 2016.#22
dete iz mene govori steta najlepaa vremena, pogotovo do 18 kad je sve bilo dozvoljeno :P i kad su se svi grehi opraatali :P
why so serious
AMBASADOR2.597 REP31%
→ Legenda
0 REP0%
→ Istraživač
feb 2016.
feb 2016.#24
"`ta buljia u mene, produ~i i brini svoju brigu, stipu mene u miru i vozdra " ;)
Paranoja Man
AMBASADOR2.379 REP25%
→ Legenda
jesam
ZMAJ41.782 REP
jesamZMAJ
feb 2016.
feb 2016.#26
draga moja :), moglo je to i malo bolje, ali i puno gore ;), tak da...:thumb:
take it easy, stej haj and flaj :spliff:
1310
ZMAJ27.690 REP
1310ZMAJ
feb 2016.
feb 2016.#27
Onaj djecak sto je prvi puta dimio kad mu je bilo 16, da me vidi sada, da vidi Box i Pixe pune vrhova :p Haha Zivot je lijep, to bi rekao!
Secerko
ENTUZIJASTA247 REP12%
→ Poznavalac
Kanabis_kid
AMBASADOR1.664 REP5%
→ Legenda
Kanabis_kidAMBASADOR
feb 2016.
feb 2016.#29
"mater je bila u krivu, ipak nisam umro od gladi" ( idalje sam mraav )
artistic
LEGENDA5.372 REP4%
→ Zmaj
artisticLEGENDA
feb 2016.
feb 2016.#30
drago mi je za svakog od vas da je kao i meni...da se to dijete ''divi'' i sto bi rekli lajka osobu koja sam sad...a za ove ostale razocarane, zelim da se trgnete i napravite si da to dijete kaze woow koji car...ili carica :) sretno
jan 2016.
1 / 31
jan 2016.
feb 2016.