LEGACY
Prekid struje kod Mh i Hps zarulja i ponovni start
14 odgovora1,276 pregleda
Mala_maca
ISTRAŽIVAČ117 REP45%
→ Entuzijasta
Mala_macaISTRAŽIVAČ
jan 2017.
jan 2017.#1
Hoce li se lampa Hps ili mh kod trnutnog prekida struje kad se ugasi i lagano blica i zari sama upaliti nakon nekog vremena ili ju je potrbno rucno gasit ,,cekat da ohladi pa palit ponovno?
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jan 2017.
jan 2017.#2
ma iskljuci da ne razmisljas, sacekaj 15ak min. pa ukljuci i mora biti sve ok
Mala_maca
ISTRAŽIVAČ117 REP45%
→ Entuzijasta
Mala_macaISTRAŽIVAČ
jan 2017.
jan 2017.#3
a ako nema nikoga tamo trenutno jer je sve automatik na tajmer,,,to me zanima,,,hoce li ostat blicat ili ce se upaliti....sto napraviti po tom pitanju jer malo je glupo da se zarulja ne pali nakon kratkog nestanka struje ali nisam sigurna pa me panika malo lovi:)
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
BarbarossaZMAJ
jan 2017.
jan 2017.#4
Kod mene se tako bez problema pali nakon nestanka struje. Skoro je bila situacija da je struja nestajala nekoliko puta u par sati. Za sada je uvek bilo ok. Mada, kol'ko sam upoznat, nije dobro za lampu da se po gaaenju odmah upali.
Mala_maca
ISTRAŽIVAČ117 REP45%
→ Entuzijasta
Mala_macaISTRAŽIVAČ
jan 2017.
jan 2017.#5
znam da nije dobro ali je najbitnije da se upali,,hvala:) dali blica ili zari neko vrijeme isto kod tebe i nakon koliko se upale ponovno ako si slucajno bio tamo u trenutku pa znas vrijeme?
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
BarbarossaZMAJ
jan 2017.
jan 2017.#6
Ne znam...mislim da odmah upali i lagano treperi desetak sekundi dok ne zasija punom snagom.
Mala_maca
ISTRAŽIVAČ117 REP45%
→ Entuzijasta
Mala_macaISTRAŽIVAČ
jan 2017.
jan 2017.#7
imam ja odgovor sada;) upravo se dogodilo opet i Hps trepere nekih 30 sekundi i onda zasjaje a Mh nekih minutu i pol,,skoro dve ali ne treperi dok se u prigusnici cuje neko kvrc svku sekundu koda nesto odbrojava ....eto rijeseno:)
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
huana.meriZMAJ
jan 2017.
jan 2017.#8
uli
ne ~arulje, koje i mi koristimo u principu samo su naae sa naaim spektrom, dual, ja
e, soopr green i sl., se u slu
aju nestanka struje gase sve, zna
i kad se spaja ili prepaja neki kvart, ulica, se obi
no negase, jer se posao obavlja po danu....no naiaao sam masu puta u ulici kad aeem da neka lampa radi, pa blica 10 sek, pa se ugasi, pa blica.....imam blizu jednu koja kad naiem se upali, uvjek si brijem kako se pali radi mene, sad mi se unazad par mjeseci baa blizu stanovanja jedna po
ela paljkat kad prolazim pjeaice...
zna
i dvije
ekam da od paljkanja riknu, pa da ovi hepovci dou to zamjenit...ali nikako, a vjerujem da su lampe na ul. rasvjeti jeftinije od naaih...
svi ka~u nije dobro za lampu da se pali, gasi, no ako se dogodi u njenom ~ivotu nekoliko puta, mislim da nije bed...ove dve oko mene se paljkaju ko disko ve ohoho...
jan 2017.
1 / 8
jan 2017.
jan 2017.