VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaJednostavan Diy ionizator srebra za izradu koloidnog srebra za feminizaciju sjemenki
LEGACY

Jednostavan Diy ionizator srebra za izradu koloidnog srebra za feminizaciju sjemenki

44 odgovora3,888 pregleda

mar 2017.

Evo jedan jednostavan nacin kako napraviti ionizator srebra za izradu koloidnog srebra za izradu feminiziranog sjemena Potrebno: Jedna staklenka Nesscafe-a Punjac od mobitela Prazan upaljac Izolir traka Dvije srebrne zlicice za kavu Na plasticnom poklopcu zarezane rupe za dvije zlice koje su progurate kroz njih na prazan upaljac sam namotao izolir trake i stavio ga sa gornje strane plasticnog epa te za njega ucvrstio zlice da ne klimaju na zlice sam spojio +/- naj jednu + na drugu- nesmiju se dodirivat nigdje i onda sve ljepo objepio nakon spajanja izolir trakom za detalje i specifikacije vise u linku na dnu a evi i slika ionizatora Toliko od mene do tipkanja WEEDetix... https://www.vutra.org/threads/kako-napraviti-ionizirano-koloidno-srebro-za-proizvodnju-feminiziranog-sjemenja.10178/
t@maraZMAJ

mar 2017.

Stvarno jednostavno,a funkcionalno :)

apr 2017.

Mo~emo li ovo upotrjebit za izradu naae vodice? https://www.google.hr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2F3.bp.blogspot.com%2F-D1vgK2-PEWo%2FTejgo0hLBkI%2FAAAAAAAAAKQ%2FDOjhVvBm5V8%2Fs1600%2Ffiltero2_4.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fsilverex-srebro.blogspot.com%2F2011_06_01_archive.html&docid=mr--3-MgCSTPZM&tbnid=nQfjl1X-lhe8eM%3A&vet=10ahUKEwiEmtzQs5TTAhVpJ5oKHd2nAiwQMwiAAShgMGA..i&w=580&h=670&client=ms-android-samsung&bih=552&biw=360&q=srebro%20u%20ku%C4%87anskim%20aparatima&ved=0ahUKEwiEmtzQs5TTAhVpJ5oKHd2nAiwQMwiAAShgMGA&iact=mrc&uact=8

apr 2017.

Super ti ideja samo taj punjac je od 5v ili od 9v,znam nesto da treba da bude oko 9v cinimi se,ne mogu da se setim sad :razvaljen::.ali opet jako prakticno smisljeno...:clap::
lazariusISTRAŽIVAČ

avg 2019.

Drugari jel srebro mora da bude 99% ili moze srebro 92.5? Hvala puno

avg 2019.

@lazarius - ika weed je stavio link. Tu sve piae. https://www.vutra.org/threads/kako-napraviti-ionizirano-koloidno-srebro-za-proizvodnju-feminiziranog-sjemenja.10178/
superoperaterAMBASADOR

avg 2019.

Tako je.. i pise da ne moze 92,5%
lazariusISTRAŽIVAČ

avg 2019.

Ja sam probao sa 925 srebrom ispala mi je braon voda za srebnim lokvama koristio sam 12v 1amp pa cu videti. hvala

avg 2019.

moze 925,iz 6 pokusaja svih 6 zenki su mi pohermile,isto mi je bila braon voda. samo procedi vodu kroz gazu i rokaj.
ToblastfasterISTRAŽIVAČ

sep 2019.

Kako iz 6 pokuaaja?

sep 2019.

toliko puta sam pravio koloidno srebro sa 925,i svaki put su mi biljke pohermile.
ToblastfasterISTRAŽIVAČ

sep 2019.

Kako pohermile pa valjda je cilj da puste jajca? Mo~da se ne razumemo... Pohermile, jel to dobro il ne valja? Jer bre zato ih i prckamo da budu trandze
superoperaterAMBASADOR

sep 2019.

Cilj tretiranja kol. srebrom jeste da zenska biljka postane hermafrodit (ili trandza), odnosno da izbaci muska jaja od cijeg se polena oprasuje uglavnom druga zenska biljka u ranom cvatu i na toj drugoj biljci kad sazrije dobijes feminizirane sjemenke..
ToblastfasterISTRAŽIVAČ

sep 2019.

Ma nije mi jasno bilo da li misli afirmativno jerbo pohermiti ima negativnu konotaciju i tehnicki biljka nije pohermile nego smo hemijskim putem utepali zenski hormon pa je pustila jajca... Pohermile.. Puj Puj daleko bilo... itao sam zadnji post pa nisam turio u kontekst na sta covek misli reko bolje da ne prskam ako ce da poherme posto sam kupio 925 srebro izgleda 999 u Srbiji misaona imenica svi te belo gledaju kad ih pitas.
čapo_AMBASADOR

mar 2021.

Biljka koja je tretirana srebrom, izbacila zenski preflower, zatim nastavila da izbacuje samo jaja. Tretirana je od 8og dana zivota sa srebrom 30ppm spricao svaki dan po 2-3 puta... njega sam potrosio za nedelju dana, nisam mogo da cekam da porucujem drugo i napravio sam svoje od srebra 925 destilovane vode i punjaca za telefon koje koristim od kad sam potrosio 30ppm do sad i narednih par dana :) hvala @WEEDetix i @Saaa443 na pomoci do sad oko pravljenja hermica i srebra, a u nastavku cuvanja polena i skidanja istog tek ih nastavljam smarati haha ;) Inace biljka je Double kush cake auto, plan je da se oprasi ista sorta zenska biljka naravno, da bi se dobilo fem seme. :) -ako sam pogresnu temu komentarisao obrisite ili premestite komentar :)

okt 2021.

Sada ima neka druga metoda. Isto sa srebrom(sts), ako sam ga dobro uo.... Uglavnom, uzmu se dva klona i jedan se aprica u vegetaciji i postaje muaka biljka. Sa tim polenom se opraai drugi klon. Evo video mWgv4NXnJfw Ina e, Rows of green ima odli ne biljke i ljepo objasni!

okt 2021.

Mo~e i sa gibberellic acid da se prska, ali je koloid ipak u praksi bolji E'o i detaljne studije u razli itim uslovima/parametrima koga zanima, meni nikad dosta ovog cara sa DeBacco Univ kanala :) fyJ6xqi7sp4

okt 2021.

To sa klonovima valjda nije sa iste biljke?

okt 2021.

U videu napomene sa iste biljke i zaato!
čapo_AMBASADOR

okt 2021.

Pa jeste tako od fem zenke, se uzmu dva klona ukorene se i jedan se prska srebrom dok ne pohermi, uzmes polen i oprasis drugof klona i dobijes fem menke, isti je princip i kad sadis iz semena kao sa klonovima.

okt 2021.

On klona, pretvori u muakog... sa tom STS tekuinom i onda polenom, opaai, drugog klona, kojeg normalno pusti u cvat, 2 tjedna nakon, prvog... Kada bi pohermio, zna i dobio pistile i jaja, 70% je aansa da postane hermi! Pogledaj video Zna i, prvi klon, postaje muaki. Od feminizirane biljke, ali nikada ne ue u cvat kao cura....
čapo_AMBASADOR

okt 2021.

Ja sam autose tako pravio iz fem menki, prskao sam biljku od 5-6dana starosti do cvetanja i usla je u cvat kao muzijak i napravio 300-400fem menki, sa fotosom nisam to radio.

okt 2021.

Ova metoda na videu i metoda kakvu ti spominjea, jedino daje, dobro, feminizirano sjeme! Sorry, ja sam zaboravio napomenut, da sa srebrom mo~e. I to ka~e u videu:)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se