VUTRA
ForumUzgajanjeOpremamikroskop-kupovina
LEGACY

mikroskop-kupovina

36 odgovora4,060 pregleda
mjesecarLEGENDA

sep 2009.

evo ovako htjeo bi da narucim mikroskop onaj iz ebay-a al neznam kako pa ako bi neko mogao da pomogne bio bi mu zahvalan,neznam na koji nacin da im platim nemam kr.karticu,postojil nacin da mi oni posalju predracun na koji da uplatim pa da mi posalju il kako stvarno neznam,hvala
Che*LEGENDA

sep 2009.

na zalost,ne.jedino sto mozes je kupiti preko mame.tate,sestre ,brata..svi oni idu preko paypala,a paypal prima master,american experess i visu...stoga das nekomu novce u ruke a on kupi prek svje kartice. S tim da je i privredna banka..mislim da je privredna,imala neku opciju da se uplati preko njih ali to vise i ne znam kak tocno ide a imali su i vecu naknadu pa ne znam koliko ti je isplativo za nesto od 50kn platiti jos naknade toliko... kazem,za rukav nekoga tko ima,a prakticki svi imaju master card....
Kushonja O.GAMBASADOR

sep 2009.

odakale si mjececar ? ako si iz hr mozes naruciti odavde nije skupo -200kn.,ako si lan dobijes popust 10%. Platia poataru kada doe ... ili odea u poatu i podignea paket ... http://headshop.si/podrobnosti.php?id=750
mali.medoPOZNAVALAC

sep 2009.

zajebbbi taj headshoop..!! naa da je s njima bilo piz*arija.. ja se osobno nebih upuato u te kombi.;( ..al to je samo majne mialenje..!!! POZZZ...
Kushonja O.GAMBASADOR

sep 2009.

Ja sam sebi uzeo ...samo sam predlozio na svakom je da odluci dali je to pametno !!! Ali ako narucujete ..narucite na 10. adresu ne na svoju iako se radi o mikroskopu ...ako se radio o sjemenu onda definitvno oprez na 1. mjesto !:2flip:
caoooENTUZIJASTA

sep 2009.

ima u BG takvih mikroskopa za ~1000 din u radnji MirkoPrinc, mozhda ti je to laksha opcija od ebay-a...
Kushonja O.GAMBASADOR

sep 2009.

E take povratne info su korisne ... gdje ste jos vidjeli tako nesto ...
euforijaAMBASADOR

sep 2009.

ima u zagrebu iznad ribnjaka za copit... ulica nova ves 63 il tak nes.. prodaju skolski pribor a tu se nade i ovo.. ima cak i do 100x
mjesecarLEGENDA

sep 2009.

iz bih sam,nije moguce da moram pazit i kad mikroskop narucujem a ne growam kod kuce sve narucujem na moju adresu a na drugo ime tako kad bi bilo komplikacija ja veze nemam nemogu nigdje nac sv.karticu i sto bi mogao necu-da izbjegnem suvisna pitanja,i na kraju opet mi ostaje vise pitanja nego odgovora,
Che*LEGENDA

sep 2009.

onda prijatelju u neku trgovinu sa povecalima i dalje znas.... vise ces dati ali jbg...
mjesecarLEGENDA

sep 2009.

niss znao sam da se moram sam snalazit,pozz
ZlikoISTRAŽIVAČ

nov 2009.

ja sam kupio sa dealextreme.com (hong kong, placanje paypalom, besplatna postarina!) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11743 45$ (posto je dolar slab, to dodje manje od 30eur) treba otprilike 10 dana da dodje...USB mikroskop (kopija Dinoskopa, koristi drivere iste)... pozdrav
BjelacAMBASADOR

nov 2009.

daj link sa ebay-a i daj stavi neku sliku da vidimo kak to izgleda tnx
TropicoLEGENDA

nov 2009.

A sta ce ti link sa ebay kad imas direktni link za proizvod i opis i sve..:sick: Inace jako zanimljiva stvarcica, a nit je cijena visoka...mozda i kupim kako stvari stoje
BjelacAMBASADOR

nov 2009.

kaj cu trazit bezveze ak je neko vec naso?
prokaENTUZIJASTA

avg 2012.

Sta mislite o ovom mikroskopu?Da li ga je neko koristio do sada? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

avg 2012.

ok je za tu lovu,po meni puno bolji nego oni veliki sta imaju za stimat cini mi se od 60x do 100zuma,neznam meni se cisce vidilo i jako praktican je jer je full mali,uglavnom bit ce ti dobro unovcena investicija,neces pozaliti sigurno:)
BladeZMAJ

avg 2012.

Doticni Grow shop ne salje robu van SLO... "Zal ne poailjamo blago v hrvaaku"

avg 2012.

exstra je

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se