LEGACY
mikroskop-kupovina
36 odgovora4,060 pregleda
mjesecar
LEGENDA5.752 REP8%
→ Zmaj
mjesecarLEGENDA
sep 2009.
sep 2009.#1
evo ovako htjeo bi da narucim mikroskop onaj iz ebay-a al neznam kako pa ako bi neko mogao da pomogne bio bi mu zahvalan,neznam na koji nacin da im platim nemam kr.karticu,postojil nacin da mi oni posalju predracun na koji da uplatim pa da mi posalju il kako stvarno neznam,hvala
Che*
LEGENDA5.871 REP9%
→ Zmaj
Che*LEGENDA
sep 2009.
sep 2009.#2
na zalost,ne.jedino sto mozes je kupiti preko mame.tate,sestre ,brata..svi oni idu preko paypala,a paypal prima master,american experess i visu...stoga das nekomu novce u ruke a on kupi prek svje kartice.
S tim da je i privredna banka..mislim da je privredna,imala neku opciju da se uplati preko njih ali to vise i ne znam kak tocno ide a imali su i vecu naknadu pa ne znam koliko ti je isplativo za nesto od 50kn platiti jos naknade toliko...
kazem,za rukav nekoga tko ima,a prakticki svi imaju master card....
Kushonja O.G
AMBASADOR1.967 REP13%
→ Legenda
Kushonja O.GAMBASADOR
sep 2009.
sep 2009.#3
odakale si mjececar ?
ako si iz hr mozes naruciti odavde nije skupo -200kn.,ako si
lan dobijes popust 10%.
Platia poataru kada doe ... ili odea u poatu i podignea paket ...
http://headshop.si/podrobnosti.php?id=750
Kushonja O.G
AMBASADOR1.967 REP13%
→ Legenda
Kushonja O.GAMBASADOR
sep 2009.
sep 2009.#5
Ja sam sebi uzeo ...samo sam predlozio na svakom je da odluci dali je to pametno !!!
Ali ako narucujete ..narucite na 10. adresu ne na svoju iako se radi o mikroskopu ...ako se radio o sjemenu onda definitvno oprez na 1. mjesto !:2flip:
Kushonja O.G
AMBASADOR1.967 REP13%
→ Legenda
Kushonja O.GAMBASADOR
sep 2009.
sep 2009.#7
E take povratne info su korisne ... gdje ste jos vidjeli tako nesto ...
mjesecar
LEGENDA5.752 REP8%
→ Zmaj
mjesecarLEGENDA
sep 2009.
sep 2009.#9
iz bih sam,nije moguce da moram pazit i kad mikroskop narucujem a ne growam kod kuce sve narucujem na moju adresu a na drugo ime tako kad bi bilo komplikacija ja veze nemam nemogu nigdje nac sv.karticu i sto bi mogao necu-da izbjegnem suvisna pitanja,i na kraju opet mi ostaje vise pitanja nego odgovora,
Zliko
ISTRAŽIVAČ73 REP15%
→ Entuzijasta
ZlikoISTRAŽIVAČ
nov 2009.
nov 2009.#12
ja sam kupio sa dealextreme.com (hong kong, placanje paypalom, besplatna postarina!)
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11743
45$ (posto je dolar slab, to dodje manje od 30eur)
treba otprilike 10 dana da dodje...USB mikroskop (kopija Dinoskopa, koristi drivere iste)...
pozdrav
sep 2009.
1 / 19
sep 2009.
avg 2012.