VUTRA
ForumUzgajanjeOpremahydro gnojivo
LEGACY

hydro gnojivo

12 odgovora2,012 pregleda

feb 2011.

bok svima, imam namjeru napraviti kuni aeroponski sustav za par bilj ica, no imam problem sa tekuim gnojivima. naime zanima me dali na podru ju zagreba postoji neko prodajno mjesto gdje mogu kupiti gnojiva za grow i bloom fazu te elemente u tragovima (microelemente) i da ih mogu kupiti ve danas. joa viae me zanima dali se takva specijalna gnojiva mogu zamjeniti nekom jeftinijom varijantom tipa cvetal, substral, te u kojim omjerima ?-?-? itd... takoer me zanima gdje se mogu kupiti mre~aste posude za aeroponski uzgoj? unaprijed se ispri avam ako je ova tema ve prije bila otvorena.
xxrobixxAMBASADOR

feb 2011.

Imaa neka gnojiva u SNAIL SMARTSHOP-u u KA IEVOJ. Odi tamo vidi ;)

feb 2011.

to majstore, sutra odmah idem tamo. dali je netko probao sa nekim gnojivima koji se mogu kupiti u npr. svakoj poljoprivrednoj apoteci?
xxrobixxAMBASADOR

feb 2011.

A ima, ali ne znam koliko su dobra. Ne znam to no kako se zovu, potra~i malo po forumu. Ja sam kupio tamo FloraNova Bloom od GH (genhydro). Pa ti vidi kako ti odgovara.
Z&NZMAJ

feb 2011.

Mo~e composana za hydro - navodno - ali odi i uzmi hesi,provjereno :) Imaju u snailu cijeli program,a za opremu ea morati s njima baa vidjeti.To ne znam jel ima na lageru kod njih.

feb 2011.

hvala de ki javim se!
SiDAMBASADOR

feb 2011.

jesam ja; Plantella list - vegetacija Plantella cvet - cvjetanje ja sam bio zadovoljan, meni je odradilo baa kako treba... makar ti ja to slabo koristim... ali jednom sam isto probao i dobro je! EDIT: sad tek vidim da se spominje hydro... eh sad neznam kako se to ponaaa kod hydroponije!!?!!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se