sta su ti prodavci.....jbm ti kapitalizam....
paz' sad- u radnji stoji grow tent dimenzija 120x120x200cm...ja merio licno.mylar,stealth...brutalno odradjen...licno video.
i licno pitao,kad se naruci,jel' to-TO? posto za ovaj pise 'eksponat'...kaze riba 'jeste,to je to'
i usput daju uz njega-ako uzmes kao ceo komplet-zemlju,djubrivo,6 grow bag-ova,balast,starter,MH,HPS,ventilator,PH merac,merac temperature/vlaznosti i tajmer.
super.
stvarno super,sve sto treba..
kad,eto ZAJEBA
prvo,grow tent kasni nedelju dana(aj' ok,leto,ljudi na odmoru),stize dimenzija 100x100x180cm (!!!!!!) BEZ djubriva,PH meraca i ventilatora,a uz to i MH slomljena...a da,inace su obe od 250w....na 100x100x180cm(!!!!!!!!!!!)
ne budem lenj,odem tamo,vrisnem 'STA SE ZBIVA ?'
riba kaze 'izbacili smo PH merac i djubrivo iz kompleta,ali nismo stigli da promenimo to na sajtu i u radnji'(mislim se,jbm mu mater,jel' meni stvarno pise VEVERICA na celu..il' sta...pogotovu sto zadnjih 3 meseca pikujem taj grow tent,al,ajde,nek bude,serem vam se u azuriranje),ventilator ti NE TREBA na ovaj settup(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!),a MH si odma' trebao proveriti'
........
.......
......doduse,ispali fer i zamenili MH,valjda i njima bilo glupo....
sta ti je kapitalizam....
otvaram dnevnik za dan-dva pa cete videti,stvarno dobar grow tent...
i malo off topic,al jel ok sa svim tim 'mylar'-om gurati na 250w MH/HPS,ili da planiram dodavanje jos nekih za lumene??