VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaThe next big thing
LEGACY

The next big thing

36 odgovora2,181 pregleda

jul 2011.

Mislim da slika govori viae od tisuu rije i. Ova lampa stvarno kicka ass :P Iza 1. 8. i u Snail Growshopu :)

jul 2011.

imaa kakve tehni ke podatke, trajnost, W? sad naaao da je 600W, ali je zapravo podijeljeno 300W na HPS a 300 na MH e da i brijem da grije 2x viae nego obi na od 600W cca cijena
SenzaPietaPOZNAVALAC

jul 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=lo5WK6wugLo&feature=player_embedded Naleteo sam na ovaj video,a cena joj se krece samo 250$ ccccc samo sto je ova 1000w

jul 2011.

Cijena nije niti blizu ovoga ato je gore napisano, 400w e biti ja mislim nekakvih 345kn (oko 50 eura), pa emo vidjeti kako e ii dalje. Tehni ke specifikacije (to ne) joa ne znam, ali bit e i toga, a ovo za grijanje duplo viae mislim da je glupost totalna, no testirat emo :) Fora je ta ata kod tih lampi na ovom MH "leptiriu" nema one folije, tako da lampa baca i dio UVB spektra, ato biljke jako vole :sun2: S tim da e doi i HPS/MH/HPS :) :maryjane:
SekachAMBASADOR

jul 2011.

Lijepo je vidjeti nove stvari na nasem trzistu... :thumb:

jul 2011.

Eto ih i kod nas po sasvim simpati nim cijenama :) SnailShop.com.hr - Prvi pravi hrvatski online GrowShop!
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Jizz in my pants... Odlicno, jeftino, ZAKON!

avg 2011.

ovo smo cekali, kupit cu je za slijedeci grow :D ako meni inace treba 400W MH + 400W HPS ~arulja, onda uzmem samo ovu jednu od 400 umijesto ove 2 ?
xxrobixxAMBASADOR

avg 2011.

Zanimljivo. Dat' u aansu ovoj lampi sljedei grow. :)
TropicoLEGENDA

avg 2011.

Snail a da u info o proizvodu (tipa ov lampa) ubacite i opis proizvoda tipa lumeni itd...
TarkiPOZNAVALAC

avg 2011.

Ima lumena neato sitno manje od HPSa istog, i viae UVB spektra od MH, i ovaj raste bilje pod tim ko ludooooo :icon_lol:

avg 2011.

Pretpostavljam da se viae zagrijava. Zanima me koliko sati rada se predvia?
SimasZgAMBASADOR

avg 2011.

jel to kermai ka MH/ HPS....jel znaa boju svjetla koju daje taj MH dio?
10\DE\89ISTRAŽIVAČ

avg 2011.

Mo~e viae detalja? btw. Jeli vi prihva ate MasterCard ili VISA-e banki iz drugih dr~ava u du anu ili samo kea? Koja sva plate~na sredstva dopuatate? 10\DE\89
crookrutniENTUZIJASTA

avg 2011.

Poato nisam elektri ar i ne ku~im se baa u struju imam pitanje . Dali idu za ove lampe kakve priguanice ili ato ve ili se jednostavno priatekaju na 220 . Ono kupim zavidam u grlo i on/of preko tajmera ? Ili je potrebna joa dodatna tehnika kako bi svijetlila ?
SimasZgAMBASADOR

avg 2011.

Potrebna je obi na priguanica iste snage kao za HPS
crookrutniENTUZIJASTA

avg 2011.

Hvala .
TarkiPOZNAVALAC

avg 2011.

O ito da je potrebna MH/HPS priguanica... To ne specifikacije ne znam joa. Znam da bleati jako :icon_lol:

avg 2011.

i sta bi sve trebalo da se tako nesto osposobi? sa balastom il sta vec ide ako neko moze rec hvala :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se