VUTRA
ForumUzgajanjeOpremaLed 2000w
LEGACY

Led 2000w

10 odgovora1,324 pregleda

jan 2022.

Pozdrav novi sam i trazim od sinoc ali ne mogu da nadjem nista vezano za ove LEDove pa me zanima vase misljenje. Unaprijed hvala
BizzzoZMAJ

jan 2022.

2000W :fuck: :fuck: :fuck: :fuck::fuck::fuck::fuck: Otvoreno da ti ka~em, bolje da se odmah obatalia tih lampi. Stara tehnologija, stare sheme, nema smisla. Povrainu koju pokrivas s tom lampom je smijeana. 150W potroanje iz zida mo~e pokriti 60x60 box. Maximalno. Ajd, Alo razvu es na 80x80. Medjutim to znaci da mora biti udaljen barem 50-60 cm. U~as. :D PS. Ako Nemozes naci bas niata za neki proizvod esto je najpametnije presko iti ga :)

jan 2022.

A fazon je sto mi je prijatelj donio a imam ih 5-6 pa sta mislis da li je dovoljno za 3x3 i kakve su pise da moze zamijeniti hps od 600w a ne da mi se davati jos dosta novaca za prigusnice i te zezancije, pa da li mogu odraditi posao ili su bas lose kao sto kazes Lp Edit : izvinjavam se nisam znao
BizzzoZMAJ

jan 2022.

Piae i gore sta sam ja napisao pa ne uzimaa u obzir&

jan 2022.

To su ti od 125w(piše u specifikacijama). Ništa zato, svjetlo je ok... Oni su stavljali ukupnu wattažu dioda, pa kada zbrojiš 200 dioda, po 10w,izađe 2000w,ali driver izvlači manje od watta po diodi, ali može se s njima uzgajat! Ako ih imaš više, koristi vege mod u vegetaciji, oba u cvatu i zadnja 2 tjedna na modu za cvat! Jedino,kako ih imaš 5 ili 6? Pa valjda znaš koliko si dobio? Sve u svemu, može se uzgajat, a za m², treba oko 300w LEDa.( Po stopi kvadratnoj oko 35w) Svjetlo je u rangu HPSa 250w,kakvih 600w.....

jan 2022.

Poceci uzgoja sa led lampama na forumu su u vecini slucajeva bili ovako ljubicasto crveni. Sad su malo ugodnije lampe oku.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se