VUTRA
ForumUzgajanjeOpremabox 120x120x200
LEGACY

box 120x120x200

14 odgovora1,645 pregleda

maj 2009.

Imam profi box dimenzija 120x120x200cm,nije mi potreban vise,pa ako neko zeli da ga ima neka mi se javi na PP.

maj 2009.

http://img35.imageshack.us/img35/4750/boxq.jpg
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

maj 2009.

Ti to poklanjaa ili prodajea? isto da raa istimo nedoumicu... :icon_lol: Prvi sam se javio, prvi, prviiiiii... :bis:

maj 2009.

Pa,bilo bi mnogo da poklanjam:icon_lol: Prodajem,jer nemam prostor gde bi ga mogao staviti.
HightyENTUZIJASTA

maj 2009.

Jel mo~e malo detalja? Odakle ti, koliko je bio upotrebljavan, od kakvog je materijala??? Koliko koata?
ZOKIAMBASADOR

maj 2009.

napisao ti je covek da prekp pm_A ..... nije lepo na forumu to rditi :)

jun 2009.

Slazem se potpuno oko toga da treba o tome razgovarati na pp....Ali oko cene moze da se pogleda i na sajtu oko hortikulture.Pozdrav svima.

sep 2009.

Zaista ne razumem pojedince koje se javljaju na PP! Box prodajem izuzetno povoljno,a garantujem da je upotrebljen samo kao eksperiment (nije uspeo jer mu nisam pridavao potrebnu pa~nju). Ne razumem.Da li mo~da treba da ga poklonim i joa pride da ga nekim predam na ruke na kraj sveta bez nadoknade!? Zaista ne bih ~eleo da kritikujem ali pojedinci su i to zaslu~ili.:ohno: Ako je neko stvarno zainteresovan za ovaj box neka se javi. Samo da dodam da ~ivim u Srbiji,negde 300km od Beograda. (Od mene je stvarno dosta). Moram neato rei i o boxu. (nadam se da se nee niko naljutiti:icon_lol: Box je izuzetno lako namontirati (istina nemam aemu za monta~u,ali...) iznutra je bela PVC folija i ima dva otvora za ventilatore ili kablove ili ata ve... Kada se zatvori ne propuata nigde svetlost,a i nepromo iv je ako vam se voda slu ajno izlije, zatvara se na zip alic (rajfealus).postoji unutar boxa nekoliko nosa a (aipki) na koji se mogu montirati reflektori,ventilatori... Box je veoma lagan kada se namontira pa ga,ako imate dovoljno prostora,mo~ete veoma lako prenositi. Pozdrav groweri:sick:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se